Dierenmissies Weekjournaal van 26 januari 2020

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

Beste mensen,

Deze week beginnen we over windmolens die niet geheel ongevaarlijk blijken, hebben we het verslag van Flor’s bezoek aan de kliniek, hebben we het over veevervoer en de strijd tegen puppyhandel die nu Europees van start gaat. Voorts maakt Spanje een grote stap in de bescherming van dieren en heeft Seprona weer een grote illegale hondenfokkerij opgerold. Verder hebben we het in de column over het nieuwe Domme Bontje van 2019 en in de onzin van de week hebben we het over ….

Natuurlijk is er nog veel meer leuks te lezen hoor. Kijk maar…

– Zijn windmolens gevaarlijk voor vogels?
– Update van Flor

– Stevie’s World
– Leuk filmpje: “Soms dekt een waarschuwingsbordje niet helemaal de lading… “

– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Als we nou eens stoppen met onnodige export van levende dieren..
– Hoera!!! Illegale puppyhandel nu Europees aangepakt.
– Grote reddingsactie van hondjes uit handen van illegale hondenfokkers
– Blanquita in het spotlicht
– Spanje haalt Nederland in met de maatregelen ter bescherming van dieren.
– Hondjes die ook het asiel mogen verlaten
– Berichten van Fellow, Hermes, Estela, Pum, Sep (Dic), Max, Beer (Baxter), Ranger en Jody
– De vierkante column van Ton met : “Sommige mensen leren het nooit”
– De (on)zin van de week gaat over: “Als je denkt dat een hond niet bezorgd kan zijn …”
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


 

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.GEZOCHT: VLUCHTBEGELEIDERS

.
KLIK op de foto’s !!!!!!!! en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.
.
.

.

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

.


.

.

De week van dag tot dag:

.


.

Maandag 20 januari 2020 

.

Hoe gevaarlijk zijn de windmolens voor vogels ?
.
Er worden onder windmolens regelmatig dode vogels gevonden. Hierdoor is de vraag gerezen of windmolens wel zo goed voor het milieu zijn als wordt gezegd. In ieder geval blijken die dingen voor vogels toch wel een gevaar op te leveren.  Nu is er onderzoek gedaan en het klopt dat windmolenparken gevaarlijk kunnen zijn voor vogels maar het is niet bekend of in Nederland vogelsoorten door windmolens in gevaar komen en hoe dit zich precies verhoudt tot andere door de mens veroorzaakte bedreigingen zoals hoge gebouwen, verkeer etc… Klimaatverandering is voor veel diersoorten, waaronder vogels, mogelijk een nog veel groter gevaar. Daarom zijn zowel de Vogelbescherming als de Britse RSPB niet tegen windenergie.

.


.

.

Dinsdag 21 januari 2020

.

Update van Flor.
.
Vorige week hebben we uitgebreid bericht over de situatie van Flor en vandaag was het de grote dag voor haar dat ze op visite moest bij de dermatoloog van de dierenkliniek Hellendoorn. De plek op haar neus was nu echt groot geworden en de bobbeltjes op haar kop waren niet verdwenen. Eerlijk gezegd vreesden we het oordeel van de arts.
.

Vooralsnog dacht de arts niet aan huidkanker maar alleen het onderzoek van huidweefsel kon hier uitsluitsel over geven. Dat betekende dat Flor onder zeil moest gaan om huidmonsters te kunnen nemen. Voorts moest er ook bloed afgenomen worden om er zeker van te zijn dat ze toch niet Leishmania heeft. Nu was die kans wel klein maar ja er zijn gevallen bekend dat na jaren als nog blijkt dat er een besmetting is geweest.

.

Ik liet haar op de  bank in slaapvallen omdat ze toch wel zwaar is om haar, als een slappe vaatdoek, van de grond op te moeten tillen.  Korte tijd later werd bij haar een buisje bloed afgenomen en werden er drie biopten geoogst. Van haar neus en van twee afzonderlijke bobbeltjes op haar koppie. Ach ach, wat een zielige meid want per biopsie kreeg ze twee nietjes aangebracht. Hierna kreeg ze vlug weer een prikje om wakker te worden. Terwijl ze nog sliep, droeg ik haar naar de auto om haar op een bedje te leggen waar ze op haar gemakje wakker kon worden. Het zou immers toch 45 minuten duren voor ik thuis was.
.
Nou, toen de achterklep net dicht was gedaan keek ze op en probeerde ze al op te staan. Toen ik goed en wel op weg was stond ze al weer achterin de auto. Eerst nog wat verdwaasd om zich heen te kijken maar kort daarop wilde ze zich al weer bemoeien met mijn autorijden. Toen we thuis waren gekomen was ze helemaal de oude… Nu maar wachten op de uitslag. Dat worden vijf lange dagen !!!!

.

.

.

.


.

<<advertentie>>

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: steviesworld@gmail.com .

 

 

.

.


.

Woensdag 22 januari 2019
.
Als we nou eens stoppen met onnodige export van levende dieren..
.
Zoals zoveel onderwerpen hebben we het ook al eens gehad over de nutteloze export van dieren. De overmatige hoeveelheid van dieren die in Nederland gefokt worden om vervolgens als ‘export vee’ het land zullen verlaten voor de consumptie, is natuurlijk belachelijk als je weet dat wij maar een piep klein landje zijn die desondanks de pretentie heeft voor de vleesbevoorrading van de half Europa te moeten zorgen. Geen wonder dat we hier met een stikstofcrisis zitten.  Maar los van dat gegeven is het veevervoer ook verre van diervriendelijk.  Ook daar hebben we al eerder uitgebreid over bericht.

op elkaar gepakt moeten ze de reis ondergaan. Vaak verstoken van drinken of voer. Regelmatig overleven de dieren het transport door Europa niet.

In een artikel van Animals Today lazen we dat Nederland verantwoordelijk is voor de export van 350 miljoen kippen, waarvan een groot deel naar Duitsland gaat. Wat voor ons onbegrijpelijk is, is dat Nederland vervolgens ook kippen uit Duitsland importeert. Hoe dwaas kun je het hebben. Nederland is de grootste exporteur van vee als kippen meegerekend worden. Maar zelfs zonder miljoenen kippen staat Nederland op de tweede plek met 13 miljoen levende dieren aan export. Hiervan zijn jaarlijks zo’n 12 miljoen varkens.

Wil u zich meer verbazen over alle exportperikelen van vee, lees dan het hele artikel. U kunt op de foto klikken om het artikel te openen.

.

.

.


.

.

<<<advertentie>>>

.
.
.

Veilige hondentuigjes
.
Hoe vaak is een halsband niet voldoende om een beweeglijke hond veilig over straat te loodsen ? Een kennisje van Miranda maakt speciale tuigjes op bestelling. Het zijn tuigjes waaruit een hond niet kan ontsnappen. Omdat ze speciaal op bestelling worden gemaakt, kunnen ze uitgevoerd worden in veel kleuren. U kunt de website bekijken door op onderstaande advertentie te klikken.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Als u niet zeker bent van uw lijn als veilig controle middel om uw hond te leiden…. omdat bijvoorbeeld:

  • de halsband over de kop kan schieten,
  • u niet sterk genoeg in uw handen bent
  • een kind met een hond loopt
  • er, om wat voor reden ook, een bepaald vluchtrisico bestaat .

Kijk dan eens naar dit plaatje… Het is niet gek hoor om een dubbele lijn te hebben als daar enige reden toe is…

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Donderdag 23 januari 2020
.
Hoera !!! De illegale puppyhandel wordt nu Europees aangepakt.
.
De Milieucommissie van het Europees Parlement heeft dinsdag vrijwel unaniem ingestemd met voorstellen om de illegale puppyhandel in Europa beter aan te pakken. De commissie wil verbeterde registratie van huisdieren, waardoor fokkers, handelaren en eigenaren beter te achterhalen zijn, ook als huisdieren naar een ander EU-land zijn gebracht. 

  • Alle huisdieren moeten op één standaard wijze geregistreerd worden;
  •  Verplichte registratie van alle fokkers en handelaren in de EU en het stellen van minimumeisen voor dierenwelzijn;
  •  Zwaardere straffen voor het illegaal handelen in huisdieren en voor het vervalsen van (gegevens op) huisdierpaspoorten;
  •  Frequentere controles op illegale handel door o.a. douane en politie.

In februari stemt het voltallige Europees Parlement over de puppyhandel.
.
Laten we vooral hopen dat er ook gehandhaafd gaat worden want anders is het weer een wassen neus. We zullen het op de voet volgen…

.


.

Grote reddingsactie van hondjes uit handen van illegale hondenfokkers
.
De Spaanse politie heeft in Madrid 270 honden bevrijd uit twee illegale hondenfokkerijen. Bij de inval werden vijf mensen gearresteerd, onder wie twee dierenartsen.
.

Foto ter illustratie Chihuahuas. Foto Schuttershoek

De gevonden dieren waren vooral chihuahua’s en pomerianen. De dieren zaten op elkaar gepropt in veel te kleine kooien. Ook werden twee dode honden aangetroffen. De kadavers waren in kranten gewikkeld. Volgens de politie waren de stembanden van veel honden doorgesneden. Vermoedelijk hebben de fokkers dat gedaan omdat de dieren teveel blaften. De groep mensen bij wie de honden werden gevonden, verkochten de dieren in heel Spanje. Er zou zeker 2 miljoen euro verdiend zijn aan de verkoop van de hondjes.
.
De geredde honden zijn ondergebracht bij verschillende dierenopvangcentra. Waar zij uiteindelijk terecht zullen komen, is nog onduidelijk.

(Bron: AD)

.


.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

klik op dit plaatje voor het filmpje

“Soms dekt een waarschuwingsbordje niet helemaal de lading… 

 

.

.

.


<<advertentie>>

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

Karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Vrijdag 24 januari 2019
.

Blanquita in het spotlicht .
.
Een nog jonge dame die alles in zich heeft om een gezinshond te zijn…..

.

.

.
Dit is Blanquita, Teef – 1 jaar, 2 maanden – Mix Labrador – 70 cm
Karakter: Prachtige Blanquita is aanhankelijk en sociaal met andere honden. Lief voor iedereen en lekker speels. Blanquita vindt het heerlijk om aangehaald te worden en zoekt de hand van het baasje om geaaid teworden. Blanquita weet zich prima te gedragen en vindt het heerlijk om mee op stap te gaan. Wie voor deze lieverd een plekje over heeft op de bank krijgt een fijne meid in het gezin. Klik op één van de foto’s om haar adoptiepagina te bezoeken of bel of mail ons  voor meer info…

.

.


.

Spanje haalt Nederland in met de maatregelen ter bescherming van dieren.
.
Kunnen we in Nederand niet eens de dierenpolitie goed van de grond krijgen Spanje had al Seprona, de speciale afdeling van de Guadia Civil, die volop in actie is tegen dierenmishandelaars. Natuurlijk gaat daar, net als in Nederland,  ook nog veel verkeerd maar die stap was wel gemaakt en dan komt er nu dit. De Spaanse regering zet namelijk een historische stap richting een betere dierenbescherming in het land. Met de oprichting van een directoraat-generaal voor dierenbescherming komen alle bevoegdheden wat betreft dierenwelzijn onder dezelfde instantie te vallen.

Sergio García Torres

Een directoraat-generaal is een ambtelijke dienst met aan het hoofd een directeur-generaal. Sergio García Torres van de partij Podemos wordt aanstaande vrijdag benoemd tot directeur van de nieuwe dienst die valt onder het vice-presidentschap van Pablo Iglesias (Podemos).

Het doel van het nieuwe directoraat-generaal is om de richtlijnen van de Europese Unie omtrent dierenwelzijn onder te brengen in het juridische kader van Spanje. Er komt een dierenwelzijnswet voor een respectvolle relatie met alle levende wezens.
.
Met deze stap zal vermoedelijk ook worden gewerkt aan het einde van het subsidiëren van het stierenvechten met geld van de Spaanse belastingbetaler. Dit was een doel van de partij Podemos, die eveneens een verbod wil op evenementen waarin dieren worden mishandeld. Er komt verder wetgeving over het amputeren van staarten en oren van honden.
.
Daarnaast zal de nieuwe overheidsdienst werken aan een nieuw landelijk identificatiesysteem voor huisdieren waarmee het in de steek laten van dieren drastisch verminderd moet worden. Dit is een groot probleem in Spanje waar jaarlijks zeker 300.000 dieren in de steek worden gelaten. Nu gebeurt registratie nog op regionaal niveau en dat zorgt voor veel extra administratieve rompslomp.
.
De programmaovereenkomst ondertekend door PSOE en UP omvat ook de intentie om de belastingheffing op bepaalde diergerelateerde producten te wijzigen. In de tekst wordt dit niet gespecificeerd, maar Unidos Podemos heeft in haar programma aangegeven dat het doel is de btw op veterinaire diensten te verlagen van 21% tot 10% en die op dierenvoeding van de huidige 10% naar 4%.

(bron: INSpanje.nl)

.


 

..<<advertentie>>

Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..

Dierenmissies kan niet zonder de hulp van donateurs. Natuurlijk kun u rechtsreeks een donatie doen en daar zijn we erg blij mee maar waarom niet iets structureels doen waardoor uzelf ook nog kans maakt op een erg mooie prijzen?

.

.

.

 

klik hier om mee te doen

.

.

.

.

.Ruim 100.000 andere prijzen.

Hoe dat werkt…?!? Dat is super simpel… !!!!
Klik op de “Speel mee” knop om elke maand mee te spelen.
U vult uw gegevens op het formulier in en wanneer u meespeelt bent u automatisch sponsor van Dierenmissies en maakt u elke maand kans 0p schitterende prijzen.

 

Veel geluk toegewenst…
En dank namens alle hondjes die we kunnen helpen doordat jullie meespelen…

* Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Lees meer over de winkans en het reglement op www.vriendenloterij.nl/winkans. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 .

.

.


.<<advertentie>>

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Zaterdag 25 januari 2020

.

Hondje die ook het asiel mag verlaten.
.
Het is stil op dit ogenblik in adoptieland maar fijn dat we toch weer een geluksvogel kunnen  vermelden die afgelopen week een baasje heeft gevonden.

.

Boomer

 

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.


.

Zondag 26 januari 2020
.
In alle vroegte mocht dit weekjournaal weer gepubliceerd worden. En dat doen we natuurlijk graag want we hopen dat we u het nodige leesplezier kunnen geven.
.

.


.

Berichten van…

.

Marieke, baasje van Fellow, laats zien dat haar super lieve vriend ook momenten heeft waarop hij wat minder intelligent uit de ogen kijkt …

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Hier is Fellow met een vriendinnetje. En dan komt er dit weekend ook nog een zwart labrador vriendje…

Dat wordt grote pret…

.

.

.

.

 


.

.

Wilma, baasje van Hermes, stuurde ons weer de laatste update van haar grote nieuwe vriend. 

Tijger is absoluut niet bang, haalt stevig uit waar Hermes erg van schrikt. Bella het andere katje is als de dood. Tijger is een kater met een groot ego. met Hermes gaat het allemaal lukken hij blijkt een goede waakhond te zijn, kan even alleen zijn, wel in de kennel met allemaal speeldingen hij heeft ontdekt dat hij de konijnen kan zien vanuit de keuken, dus ravage toen hij alleen was. We lossen het allemaal op. Ben blij met hem lieve groet

.

.


.

Jean Pierre, baasje van Estela, stuurde ons weer leuke foto’s van Estela’s belevenissen.

Hier is Estela die even mooi probeert te zijn.

tijdens het wandelen gewoon even met de pootjes in het water

Op zondag mag ze uitslapen maar dat is echt niet de enige keer hoor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Estela mag soms ook mee naar het werk van het baasje. We hebben vernomen dat daar een bijzondere sfeer heerst omdat ik de opmerking maakte dat Estela een luiwammes is…  😆

“Of is het de ontspannen werk sfeer die er heerst bij deze dynamische werkgever met hoog menselijke, studentikoze en idealistische commerciële kijk op personele zaken.”

.

.


.

Germ Henk en Emilie, baasjes van Pum, stuurden ons deze schitterende foto… 

.

Vanochtend heeft Germ Henk een heerlijke boswandeling gemaakt met Pum. We duimen voor z’n lieve zusje .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.,


.

Marga, baasje van Sep (Dic), stuurde ons deze foto met het commentaar:

“Goeieavond Ton, zie onze Sep toch eens lekker voor de kachel liggen (zijn kop op de verhoging) ; dromen over de Spaanse zon”

.

.

.

.


.

Renske en Maxime, baasjes van Max en Beer (Baxter),

Beer heeft nu geleerd dat hij best wild mag doen en spelen… Beste hond ooit.

Max.houdt van zalm..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 


.

Cees en Alma, baasjes van Ranger (Bruno), stuurden ons deze beelden….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Marjanne en Kevin, baasjes van Jody, stuurden ons deze ontroerende plaatjes

.

Jody heeft een nieuw vriendje…

Zo lief !!!!!.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

..<<Advertentie>>

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS

De 4-kanten collumn van Ton

.

Sommige mensen zullen het nooit leren

.

Lil Kleine ‘Dom Bontje 2019’ kan beter het voorbeeld volgen van zijn voorganger …
.
Persoonlijk vond ik de keuze om Lil’ Kleine tot ‘coach’ bij The Voice te benoemen al een wat merkwaardige zet omdat hij kort daarvoor op infantiele wijze had laten zien dat het hem echt aan respect ontbrak toen hij op TV in een talkshow op ronduit onbeschofte wijze met een burgemeester sprak maar goed, daar had hij excuus voor aangeboden dus dan mag je geen oude koeien meer uit de sloot halen. Tja, en dan nu dit weer… Rapper Lil’ Kleine is de grote winnaar van de Dom Bontje 2019 verkiezing! Al jaren organiseert Stichting Bont voor Dieren de gevreesde verkiezing en er werd wederom massaal gestemd door dierenliefhebbers die vinden dat bont echt niet meer kan. Met een ruime meerderheid van de stemmen versloeg Lil’ Kleine rapper Boef en zanger Gerard Joling. Zij eindigen ver achter hem als tweede en derde. Lil’ Kleine wilde de award niet ontvangst nemen.

Wilt u meer weten over haar strijd tegen het gebruik van bont ? klik dan op de foto…!

.

Als hij een beetje volwassener was geweest dan had hij de award wel aangenomen en er lering uit getrokken net als Femke Louise dat een jaar eerder heeft gedaan. Zij was Dom Bontje 2018 maar heeft op verdienstelijke wijze, als Bont Girl, de strijd aangevangen tegen het gebruik van bont. Ze was gaan kijken waar het bont vandaan komt en heeft daar een documentaire over gemaakt. Ze werd zelf misselijk van wat ze daar zag en was gelijk genezen van het dragen van bont. Ze hoopt dat met haar documentaire meer mensen wakker te kunnen schudden, zodat die nimmer meer echt bont zullen dragen.

.

Haar ommekeer is een perfect voorbeeld van hoe je een domme zet om kunt keren naar een positief verhaal.
.
.


.

.

Wist u overigens dat we al over de 4 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

.

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

“Als je denkt dat een hond niet bezorgd kan zijn …”

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 


.
.

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.
.

.
.
====================================================
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .

.
.

King                        van 3 mrt     tot 30 april 2020

.

.

.

Kino                   van 16 juni   tot 23 juni 2020

 

.

.
.

.

Nelson, Rova en vriendje   van 3 juli      tot 10 juli 2020

.

.
.

.

Luna en Ocean     van 15 juli     tot 12 augustus 2020

.

.

.

Arie en Sara          van 12 sept.  tot 3 oktober 2020

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com