Dierenmissies Weekjournaal van 2 februari 2020

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

Beste mensen,

Deze week beginnen we over een Spaanse folder die Benidorm als honden-vakantiestad moet promoten, maken we kennis met kleine King die twee maanden lang bij ons komt logeren, hebben toch even wat te vertellen over het Coronavirus, hebben we Greta in het zonnetje gezet, zijn we gedeeltelijk gerust gesteld over Flor, laten we onze gewoonte zien als we terug komen uit het bos. Verder zijn we in de column niet zo gelukkig over de oproep om je hond als proefkonijn aan te bieden, en in de onzin van de week hebben we het over het eerste streepje zonlicht.…Natuurlijk is er nog veel meer leuks te lezen hoor. Kijk maar…

– Voor de hondebezitters die op vakantie willen naar Benidorm
– King kwam kennismaken

– Stevie’s World
– Leuk filmpje: “Dit heet een bot voor houden, maar dan onder water…… “

– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Uitbraak coronavirus: ‘Stop met verhandelen van wilde dieren’
– Greta in de belangstelling
– Update van Flor.
– Nieuwe koppies op de site
– Als we terug gekomen zijn van het bos …

– Berichten van Trixie, Ziva, Hermes, Lucy en Bentley
– De vierkante column van Ton met : “Je hond als proefkonijn … ”
– De (on)zin van de week gaat over: “Dat eerste streepje zonlicht”
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


 

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.GEZOCHT: VLUCHTBEGELEIDERS

.
KLIK op de foto’s !!!!!!!! en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.
.
.

.

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

.


.

.

De week van dag tot dag:

.


.

Maandag 27 januari 2020 

.
Voor de hondenbezitters die op vakantie willen naar Benidorm
.

Benidorm heeft de toerismebeurs Fitur in Madrid een nieuwe folder gepresenteerd met daarin veel nuttige informatie en tips voor reizigers met honden. Benidorm wil dé badplaats worden waar de toeristen met hun honden op vakantie gaan en speciaal daarvoor heeft de afdeling Toerisme van de stad in samenwerking met Dog Vivant een folder samengesteld met daarin alle nuttige informatie en tips voor reizigers met honden. Ook op de website is informatie te vinden. Helaas is het wel in het Spaans

Klik op de foto en bekijk de brochure die helaas in het Spaans is…

Zo is in de folder en op de website te zien welke hotels in Benidorm honden accepteren op de kamer, in welke restaurants het is toegestaan te eten, hoe het reizen met het openbaar vervoer is geregeld als je met een hond reist en nog veel meer.
Vreemd genoeg heeft ‘dog friendly’ Benidorm geen eigen hondenstrand dus daar moet nog aan gewerkt worden. In de folder staan echter wel de ‘playas de perros’ in andere dorpen nabij Benidorm vermeld.
Verder staan er speciale routes en plaatsen in Benidorm in waar je met je hond naar toe kunt gaan en waar je dierenartsen kunt vinden indien nodig. Ook staan de regels wat betreft honden in Benidorm in de folder vermeld.

.

.


.

.

Dinsdag 28 januari 2020

.

King kwam kennismaken.
.
Omdat King op 2 maart bij ons komt logeren voor een periode van twee maanden, was het goed om eerst even met hem kennis te maken. Het allerbelangrijkste was natuurlijk om te zien dat hij zich lekker voelde tussen onze hondjes. Nou dat was geen enkel punt. Baasjes Jan en Martha hebben er ook een goed gevoel over en kunnen met een gerust gevoel hun zoon in Amerika gaan bezoeken. King is al een oudje met ernstige suikerziekte en moet daarom twee maal daags een prikje krijgen maar die zorg nemen we natuurlijk graag voor onze rekening zodat King probleem loos van onze gastvrijheid kan genieten.

.

..


.

<<advertentie>>

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: steviesworld@gmail.com .

 

 

.

.


.

Woensdag 29 januari 2019
.
Uitbraak coronavirus: ‘Stop met verhandelen van wilde dieren’
.
Wanneer zal China het leren?
Na de uitbraak van SARS (Severe Acute Respiratory Syndrom) in 2003, waar wereldwijd duizenden mensen aan stierven werd duidelijk dat het virus werd overgedragen van dieren op mensen. En dan ging het wel te verstaan om ‘wilde dieren’. Als je dan weet dat in de provincie Wuhan juist daar op de markt wilde dieren worden verhandeld voor het fokken en de consumptie, werd al gauw de vinger naar die regio gewezen. En dat bleek dus niet onterecht.
.
Nu zijn we 17 jaar verder en op nieuw hebben we een levensbedreigende uitbraak in Wuhan die dezefde oorsprong lijkt te hebben als het SARS virus.  Na de uitbraak van dit coronavirus in China heeft de overheid per direct een handelsverbod voor wilde dieren opgelegd. Een goede maatregel, waarvan we hopen dat dit van permanente aard is: de handel en consumptie van wilde dieren over de hele wereld vormt een gevaar voor zowel de volksgezondheid als voor dierenwelzijn.
Ondanks dat de oorzaak nog niet volledig duidelijk is, lijkt de uitbraak in China het gevolg te zijn van de overdracht van het virus van vleermuizen op een wild zoogdier dat het vervolgens op mensen heeft overgedragen. Welk zoogdier, is nog niet bekend. Met het zoogdier kwam het virus naar de Huanan Seafood Market in het Chinese Wuhan, waar het tientallen verkopers en bezoekers besmette, melden diverse kranten.
.
Handel aan banden leggen
Het aan banden leggen van de handel in wilde dieren is belangrijk om toekomstige uitbraken zoals deze zo veel mogelijk te voorkomen. ‘De handel in wilde dieren vormt een groot risico voor de volksgezondheid‘, aldus Dirk-Jan Verdonk, onze directeur. ‘Het coronavirus is de zoveelste ziekteverwekker die van wilde dieren overgebracht wordt op de mens. Het risico daarop blijft groot als mensen wilde dieren uit het wild vangen of ermee fokken. Dat brengt bovendien veel dierenleed met zich mee. Laten we stoppen met de handel in wilde dieren. Wilde dieren horen in het wild.’
.
Welzijn wilde dieren
Wilde dieren die worden verkocht op markten zoals in de provincie Wuhan, en op andere markten over de hele wereld, leven doorgaans in vreselijke omstandigheden voordat ze verhandeld worden. Ze zijn ofwel in het wild gevangen, samengepakt in zakken of kleine kooien voor transport naar de markt, of gefokt in overvolle containers. Deze transport- en leefomstandigheden vergroten de kans van snelle verspreiding en gevaarlijke mutatie van virussen. Verdonks boodschap is daarom simpel: ‘Koop geen wilde dieren, dood of levend, of het nu gaat om een reptiel, vogel of andere wilde diersoort.’.

 

.


.

.

<<<advertentie>>>

.
.
.

Veilige hondentuigjes
.
Hoe vaak is een halsband niet voldoende om een beweeglijke hond veilig over straat te loodsen ? Een kennisje van Miranda maakt speciale tuigjes op bestelling. Het zijn tuigjes waaruit een hond niet kan ontsnappen. Omdat ze speciaal op bestelling worden gemaakt, kunnen ze uitgevoerd worden in veel kleuren. U kunt de website bekijken door op onderstaande advertentie te klikken.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Als u niet zeker bent van uw lijn als veilig controle middel om uw hond te leiden…. omdat bijvoorbeeld:

  • de halsband over de kop kan schieten,
  • u niet sterk genoeg in uw handen bent
  • een kind met een hond loopt
  • er, om wat voor reden ook, een bepaald vluchtrisico bestaat .

Kijk dan eens naar dit plaatje… Het is niet gek hoor om een dubbele lijn te hebben als daar enige reden toe is…

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Donderdag 30 januari 2020
.

Greta in de belangstelling

Dit is de prachtige super lieve Greta, teefje, ras: mix pincher, 46,5 cm hoog, geboren 2010 jaar.
.
Greta is een senior dame die geen asiel gewend en al jaren noodgedwongen woont in de Residentie (particuliere opvang) nabij Barcelona.
.
Toen ze daar kwam was iedereen er van overtuigd dat ze snel een baasje zou vinden maar dat is gewoon nog niet gelukt. Onbegrijpelijk. Nu is ze wat ouder maar nog in de kracht van haar leven en kern gezond. Klaar om nog jaren een fijne gezelschapshond te zijn. Waarom zij nog geen baasje heeft gevonden weten we niet. Misschien denken de mensen wel dat ze daar wel goed zit. Nee dus..!!!! dit is geen permanent verblijfplaats maar bedoeld voor tijdelijke gasten.
.
.

Greta is goed met kinderen en andere honden. Van katten houdt ze niet. Greta is een echt een topper. Ze is speels, nieuwsgierig en leergierig en kent geen angsten of trauma’s. Een heerlijke dame die altijd in huis heeft gewoond. We hopen dat zij nooit het asiel van binnen hoeft te zien en dat zij een baasje vindt voor de centjes op zijn voor haar verblijf in de Residentie.

.

Wilt u meer weten over Greta en of haar misschien wel een plekje willen geven? klik dan op één van de foto’s en bezoek haar adoptiepagina.

.


.

Update van Flor,

.

Na eindeloos bellen werden we vandaag om 2015 uur eindelijk teruggebeld door een arts van Kliniek Hellendoorn. Uit bloedonderzoek en de biopsies zijn er vooralsnog geen sporen van Leishmania, schimmels, tumoren aangetoond. Nu wachten we nog op een uitslag van een test van het weefsel waarbij gezocht wordt naar zuurvaste bacteriën.  Dat duurt iets langer dus daar moeten we nog op wachten. Wat dan wel de oorzaak is/was van de bobbels en de plek op de neus is nog onduidelijk. Er loopt nog een onderzoek naar speciale bacteriën die bij de patholoog op kweek staan. Die zullen een bepaalde kleur aangeven waaruit zou op te maken om wat voor bacterie het gaat.

.

.

.


.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

klik op dit plaatje voor het filmpje

“Dit heet een bot voor houden, maar dan onder water… “

 

.

.

.


<<advertentie>>

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

Karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Vrijdag 31 januari 2019
.

Uitslag pathaloog wordt over het week getild.
.
Helaas moet we tot minstens maandag wachten op de uitslag omdat die nog niet binnen is…. 

.


 


 

..<<advertentie>>

Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..

Dierenmissies kan niet zonder de hulp van donateurs. Natuurlijk kun u rechtsreeks een donatie doen en daar zijn we erg blij mee maar waarom niet iets structureels doen waardoor uzelf ook nog kans maakt op een erg mooie prijzen?

.

.

.

 

klik hier om mee te doen

.

.

.

.

.Ruim 100.000 andere prijzen.

Hoe dat werkt…?!? Dat is super simpel… !!!!
Klik op de “Speel mee” knop om elke maand mee te spelen.
U vult uw gegevens op het formulier in en wanneer u meespeelt bent u automatisch sponsor van Dierenmissies en maakt u elke maand kans 0p schitterende prijzen.

 

Veel geluk toegewenst…
En dank namens alle hondjes die we kunnen helpen doordat jullie meespelen…

* Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Lees meer over de winkans en het reglement op www.vriendenloterij.nl/winkans. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 .

.

.


.<<advertentie>>

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Zaterdag 1 februari 2020

.

Nieuwe koppies op de  site
.
Hieronder ziet u de hondjes die deze wek een eigen adoptiepagina op de site hebben gekregen.

Dit is Dolca, teefje, mix herder, geboren 2013. . Dolca woont in het asiel nabij Barcelona . Karakter: Ze is een hele lieve hond, aanhankelijk en kalm. . Bijzonderheden: Ze is positief getest op Leishmania, natuurlijk is er tegen behandeld en is de parasiet onder controle. Wil je meer weten over Leishmania, stuur ons gerust… Lees Verder

Dit is Anuska, Teef – geboren april 2017 – Mix German Shepherd – 58 cm . Anuska woont in het asiel nabij Barcelona . Karakter: Anuska is een tikje verlegen maar erg lief. Ze vindt snoepjes heerlijk. . Zodra ze zich wat zekerder voelt is ze erg lief en aanhankelijk. Ze is met haar dochter… Lees Verder

.

Dit is Xion, teefje,  Teefje – geboren december 2018 – Mix – 58 cm . Xion woont in het asiel nabij Barcelona . . . Karakter: Xion is een erg lieve hond. Ze is gek op snoepjes en een aai over haar bolletje, Ze blijkt goed gewend te zijn bij mensen. . . . Xion is een… Lees Verder

.

Dit is Maila, teefje, Teef – geborgen nov 2017 – Mix – 50 cm . Maila woont in het asiel nabij Barcelona . Karakter: Speels actief en erg lief Maila is een leuke dame die nimmer te lui is om in actie te komen. Zodra je laat zien dat je iets gaat ondernemen dan zal zij… Lees Verder

.

Dit is Beto, reutje, Boxer-mix, geboren november 2014 en in het asiel sinds 30 december 2015. Beto is heerlijk speels en nieuwsgierig. Daarbij is hij aanhankelijk en leergierig. Beto is nergens bang voor en vindt alle andere honden leuk. Zijn bijzondere uiterlijk maakt hem ook een bijzondere hond. Hij snuffelt graag en komt graag bij… Lees Verder

.

Dit is Bruce, reutje, Wit/zwarte labrador-mix,  geboren 2015 en 55 cm hoog Bruce woont in het opvangcentrum nabij Barcelona . Karakter: Sociaal met andere honden, speelt graag met balletjes etc. Actieve, energieke hond, moet nog beetje leren om netjes aan de lijn te lopen . . Bruce is een hond die bezig is met alles wat… Lees Verder

.

.

Als we terug gekomen zijn van het bos …
.

v.l.n.r. Flor, Mia, Botas, Pichi en Annerie …

Zijn we allemaal weer binnen dan krijgen ze wat lekkers.
.
Daar hoeven ze niet om te vragen want dat krijgen ze altijd.
.
Ze zitten dan ook op hun gemakje te wachten tot Annerie de snoepbak tevoorschijn heeft gehaald….
.

.

.

.

.

.


.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.


.

Zondag 2 februari 2020
.
In alle vroegte mocht dit weekjournaal weer gepubliceerd worden. En dat doen we natuurlijk graag want we hopen dat we u het nodige leesplezier kunnen geven.
.

.


.

Berichten van…

.

Robert en Jolanda baasjes van Ziva, stuurden ons deze foto…

.

Ziva is gek op balletjes. We hoorden dat er zo ongeveer 20 tennisballen in de huiskamer liggen. Natuurlijk mag er geen enekele bal gestolen worden en zeker niet de bal die op dit moment favoriet is bij Ziva. Dan zit er maar één ding op en dat is tijdens het middagdutje de bal in de bek te houden…

.

.

.

.

.

.

.

.

 


.

.

Marleen en Jean, baasjes van Trixie, stuurden ons deze foto

.

Met Trixie gaat het geweldig.

.

De Limburgse lucht doet haar zichtbaar goed.

.

.

.

.

.

.


.

Wilma, baasje van Hermes, stuurde ons deze foto’s met commentaar…

Het wordt nog wel wat met die 2. Ik geef ze lekkere hapjes als ze bij elkaar zijn. Met Hermes gaat het goed. Hij voelt zich steeds meer op zijn gemak. Wel wat aanpassingen. Hij haalt veel overhoop als ik even weg ben. Doe hem in de kennel met kluif, speeltjes en lappen. Hij vermaakt zich dan prima en blaft niet. Heb goede hoop dat het nog wel bij draait we zijn allebij nog steeds blij met elkaar….
.
Als de kleinkinderen komen logeren weet je wel wie er verwend wordt….

Dan leer je nog eens wat van… tot dat je er even genoeg van hebt…

.

.

.
Er is wel sprake van een supermatch hij loopt nu ook redelijk goed aan de lijn met een gentle leader. Ben zo blij met hem, wat minder met zijn pluizenwollaag, iedere dag kammen, net als mijn huskey toendertijd.

Fijn weekend

.

.


.

Toon, baasje van Bentley, is met Bentley op stap.

Toon moest naar de apotheek en Bentley wees de weg. Dit is wat Toon ons schreef.

Goedemiddag Ton hier paar foto’s en een filmpje van ons mijn trouwe viervoeter Bentley op weg naar de Apotheek Pasteurlaan 9 b, Oosterhout toe. Wat je ziet

groetjes van Toon Janssen én mijn trouwe viervoeter Bentley.

.

Bij de apotheek is een speciale hondenparkeerplaats gemaakt.

Het mooie is dat Toon daar Bentley van binnen uit goed in de gate kan houden.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

..<<Advertentie>>

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS

De 4-kanten collumn van Ton

.

“Je hond als proefkonijn”.

.

.

.

.

.

Een oproep op de website van Editie NL deed onze wenkbrauwen fronsen.

“Gezocht voor onderzoek: honden met verlatingsangst”.
Plassen en poepen in huis, de bank kapot bijten, blaffen en huilen: verlatingsangst is een ernstig gedragsprobleem bij honden. Ongeveer één op de vijf honden heeft er last van.

Voor onderzoek naar de behandeling hiervan is het dierenziekenhuis in Nieuwegein op zoek naar honden met deze problemen. Ze zoeken kandidaatjes die als proefkonijn kunnen fungeren voor een middel dat zou helpen tegen verlatingsangst. De honden worden gefilmd tijdens de afwezigheid van de baasjes.  De helft krijgt een medicijn en de andere helft krijgt een placebo. Zo moet worden bekeken en aangetoond dat het nieuwe medicijn zou werken. Als dat toch eens waar mocht zijn …… Een hond met verlatingsangst een pilletje geven en hopla hij kan zomaar uren alleen blijven zonder te blaffen poepen of sloopgedrag te vertonen. Geweldig !!!

Lieve mensen dat klinkt erg prachtig maar eigenlijk is dat in onze ogen bullshit. Het is net als pilletjes tegen de angst voor vuurwerk.  Wat er werkelijk gebeurd is dat de dieren worden verdoofd, kunnen amper meer reageren maar de angst voor knallen blijft. Alleen zijn de dieren fysiek versuft gemaakt zodat ze geen natuurlijk reactie meer kunnen vertonen. En dan maar zeggen: “Kijk … hij schrikt lang niet zo erg meer …. “. Wie houdt wie nu voor de gek. ?!?!?! De angst blijft en is zo mogelijk nog veel erger gemaakt voor de arme zielen. Probeer je eens in te denken … : Stel je bent bang voor spinnen of muizen. Je neemt een pilletje dat je fysiek beperkt in je reactie en bewegingen. Vervolgens wordt in een kamer gezet waar muizen en of spinnen zijn. Hoe denk je dat je die ervaring zult beleven. 

OK wat moet je dan doen tegen verlatingsangst. Nou daar moet je gewoon wat geduld voor hebben. ‘Alleen kunnen zijn’ is aan te leren en de ene hond heeft er geen moeite mee en de andere hond heeft daar training voor nodig. Elke hond kan het in principe aanleren maar het kan even wat tijd kosten. Want wat een hond nooit geleerd heeft kun je ook niet van een hond verwachten. Zo simpel is het gewoon. !!!!!

Wat ‘Verlatingsangst’ nu precies is, zegt de naam al. Bang om verlaten te worden. De truc is dus om de hond de zekerheid te geven dat hij niet verlaten zal worden en dat het baasje altijd terug zal komen. Zodra dat tussen de oortjes zit is het probleem voorbij.  Omdat je dat de hond niet kunt ‘vertellen’ dat je hem niet zult verlaten, kan hij het alleen maar leren door ervaring op te doen. Hoe??? Hier wat tips:

Hieronder geven we wat oefeningen waarbij je altijd moet bedenken dat je geen aparte aandacht geeft aan het moment dat je gaat oefenen want dan maak je hem juist erop attent dat er iets bijzonders gat gebeuren. UIteindelijk moet het alleen zijn een gewoon onderdeel worden van de dag.!!  

  1. Als de hond een tijdje bij je is zal hij in de kamer blijven als je even de kamer verlaat. Dat is het moment dat je ook even de met de buitendeur kunt rommelen en dan weer binnen komt.
  2. Als hij hierbij rustig blijft zonder in de stress te raken (dus niet opgewonden raakt) dan kun  je de buitendeur open en weer dicht doen. 
  3. Als hij hierbij rustig blijft zonder in de stress te raken (dus niet opgewonden raakt) dan kun je ook even naar buiten stappen en weer binnenkomen. 
  4. Als hij hierbij rustig blijft zonder in de stress te raken (dus niet opgewonden raakt) dan kun je de tijd dat je buiten bent steeds een beetje oprekken. 
  5. Dit doe net zo vaak en net zo lang tot je een uur buiten kunt zijn zonder dat de hond in de stress raakt. Dan maakt het niet zo veel meer uit of het één uur of twee uur is want een hond kent geen besef van tijd. Als hij weet dat je altijd terug komt, dan zal hij trouw op je wachten.
  6. Laat de natuur je een handje helpen. Het beste moment om te oefenen is als hij net goed is  uit geweest en een bak met eten heeft gekregen. Moe en volle buik maakt slaperig. Zorg ervoor dat je hond in rustige toestand is als je oefent. Geeft er nog een kauwstaaf bij voor het geval hij wakker wordt en zich mocht gaan vervelen. 

OK, het kost even wat moeite maar dan hoef je niet met pillen of wonderdruppels te strooien. Je zult zien dat je er veel meer profijt aan zult hebben en de hond wordt er een stuk zelfverzekerder van. Dat is toch het mooiste cadeau dat je je vriend kunt geven  ?!?!?!?! 

 

.

.


.

.

Wist u overigens dat we al over de 4 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

 

.

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “Het populaire reepje zon…”

.

.

Meeste baasjes zullen dit herkennen.

.

Het eerste streepje zon wordt door uw hond en of kat optimaal benut.

.

.

.

.

.


.
.

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.
.

.
.
====================================================
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .

.
.

King                        van 3 mrt     tot 30 april 2020

.

.

.

Kino                   van 16 juni   tot 23 juni 2020

 

.

.
.

.

Nelson, Rova en vriendje   van 3 juli      tot 10 juli 2020

.

.
.

.

Luna en Ocean     van 15 juli     tot 12 augustus 2020

.

.

.

Arie en Sara          van 12 sept.  tot 3 oktober 2020

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com