Dierenmissies Weekjournaal van 29 november 2020

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

.

Beste mensen,

Deze week beginnen we met het goede nieuws dat de moordenaar van Dribbel is gevonden, ‘gastgezinnen gezocht voor Blijf van mijn dier’, nieuwe koppies, politie vraagt uw hulp, Magno staat wederom in het zonnetje en de aankomst van Tani is bekend. In de 4 kanten column zien we Corona funest is voor belangrijke nevenactiviteiten van dierentuinen, en in de (on)zin van de week zien we dat niet vaste principes niet voor iedereen gelden. Natuurlijk hebben we ook updates van de baasjes uit het land en hebben we nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Speciaal opsporingsbericht: Vluchtbegeleiders gezocht
Moordenaar Dribbel is gevonden en gearresteerd
– Gastgezinnen gezocht
– Nieuw koppie
– Magno opnieuw  in het spotlicht
– De politie vraagt uw hulp
– Stevie’s World (advertentie)
– Leuk filmpje: De beveiliger doet het een beetje rustig aan  ……
– De datum aankomst van Tani is bekend. Haar reis is geboekt.
– Samenwerking tussen AnimaNaturalis en Guardia stopt religieus slachten.

– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Animal Webshop (advertentie)
– Magno opnieuw in het spotlicht
– Hoera !!! Kito mag het asiel verlaten

– Berichten van Shammy (Shamira), Yago, Ace & Senna & Aika 

– Registratie van uw hond is verplicht
– De vierkante column van Ton met: Corona funest voor fokprogramma’s
– De (on)zin van de week gaat over:  ‘Het blijkt dat niet alles is voor iedereen het zelfde is …… ‘
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

LET OP !!!!  we zoeken weer vluchtbegeleiders …

Door de anti-Coronamaatregelen die internationaal zijn geïmplementeerd, wordt er tijdelijk niet of slechts zeer beperkt gevlogen. Hierdoor was het extra moeilijk om vluchtbegeleiders te vinden. Maar de hondjes die een mandje hebben gevonden in Nederland willen dan natuurlijk wel graag verenigd worden met hun nieuwe baasjes.  Dus vliegt u met Transavia of KLM van Barcelona naar NL en wilt u de cruciale factor zijn voor het geluk van de lieverds die een baasje in Nederland hebben gevonden ? Meldt u dan aan en mail naar dierenmissies@gmail.com of bel 0622225271.

.KLIK op de foto hier links !!!!!!!!
en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.

.

Maak als vluchtbegeleider deel uit van de
International Cooperation for Animal Rescue & Relocation
.
.

.

.


.

De week van dag tot dag:

.

Zondag 22 november 2020.
.
Gisteravond laat kregen we het bericht dat de moordenaar van Dribbel is aangehouden.

Doorbraak dankzij camerabeelden

Deze week werden camerabeelden verspreid. De jogger werd gefilmd door de bewakingscamera aan een huis in de Neerstraat. Dat is vlakbij de Donkerputstraat waar Dribbel werd doodgestoken. De jogger droeg een korte donkerkleurige short, een blauwgrijs t-shirt met lange mouwen, zwarte handschoenen en een donkere muts. De beelden en de beschrijving heeft geleid tot een snelle identificatie van de verdachte, die intussen werd gearresteerd en verhoord. Het gaat om een 43-jarige man uit Lokeren. Hij bekende dat hij de persoon is die de hond heeft gestoken.

Aanhouding voor wapenbezit

De man zal worden voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde voor feiten van dierenmishandeling en ook voor een inbreuk op de wapenwetgeving. Het parket vraagt zijn aanhouding voor de inbreuk op de wapenwetgeving. “De man kan niet worden aangehouden voor de dierenmishandeling op zich. De wet voorziet een mogelijkheid tot aanhouding door de onderzoeksrechter voor feiten die bestraft kunnen worden met een gevangenisstraf van één jaar of meer, wat voor dierenmishandeling niet het geval is, maar voor inbreuken op de wapenwetgeving wel”, meldt het parket Oost-Vlaanderen.

Opluchting bij baasje van Dribbel

Kristoff Van Havere, het baasje van Dribbel, reageert opgelucht en is blij dat de dader gevat is. “Het was een wanhoopspoging toen ik de oproep deed naar getuigen want er waren weinig aanknopingspunten. De oproep werd echter massaal gedeeld en de politie heeft veel tips binnen gekregen. Ik wil ook de politie bedanken dat ze deze zaak zo ernstig hebben genomen. Er zijn zelfs agenten die er hun vrije tijd aan opofferden. Dribbel krijgen we er niet mee terug maar de dader zal er dan toch niet ongestraft mee wegkomen. Ik ben benieuwd naar zijn motief. Ik kan me moeilijk inbeelden dat hij schrik had voor Dribbel. Hij had hem ook ook gewoon een schop kunnen geven maar hij stak het arme dier gewoon recht in het hart. Dat kan hij op geen enkele manier goedpraten.”

Diverse berichten op Facebook lieten zien dat deze meneer door zijn vele vijanden had gekregen. Hij werd met naam en toenaam met adres en duidelijke foto publiekelijk aan de schandpaal genageld. Hier hoeven wij dus geen verdere aandacht aan te geven. We denken dat hij nu niet alleen problemen heeft gekregen met justitie maar ook met zijn buurtgenoten. 

.

Maandag 23 november 2020

.
Gastgezinnen gezocht
.

Klik hier om je aan te melden als gastgezin

Om de dieren zo goed mogelijk op te vangen werkt Blijf van mijn Dier samen met gastgezinnen verdeeld over heel Nederland. Hoe groter ons gastgezinnenbestand hoe meer dieren Blijf van mijn Dier kan helpen ontsnappen aan een gewelddadige situatie. Door de hulp van gastgezinnen kunnen we ervoor zorgen dat de dieren in een huiselijke sfeer verblijven. Hierdoor ervaren ze ze minder stress en krijgen ze de rust, aandacht en tijd om te herstellen.

Huisdieren die uit een situatie komen waar huiselijk geweld regelmatig aan de orde was, kunnen tekenen van angst, stress en andere symptomen van trauma’s vertonen. Niet alle dieren vertonen dergelijk gedrag, maar er dient wel rekening mee gehouden te worden. Het zorgen voor een pleegdier en het dier weer zien herstellen geeft veel voldoening.

Om gastgezin van Blijf van mijn Dier te kunnen worden dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen:

  • Je bent bereid veel tijd en aandacht aan het pleegdier te besteden.
  • Je beschikt over een rustige en veilige ruimte waar het pleegdier zich terug kan trekken.
  • Je bent bereid mee te werken aan een behandeltraject van een gedragstherapeut wanneer de situatie daar naar vraagt.
  • Je bent bereid, indien mogelijk, financieel bij te dragen aan de verzorging van het pleegdier.
  • Je bent je er van bewust dat het om tijdelijke opvang gaat en het doel is om het pleegdier uiteindelijk weer te herenigen met zijn/haar eigenaar.

Nadat je aanmelding bij ons binnen is gekomen zullen wij contact met je opnemen om een afspraak te maken voor een telefonische intake. Tijdens deze intake leren we elkaar beter kennen en wordt er besproken of je een mogelijk gastgezin van Blijf van mijn Dier kunt worden. Is dit het geval, dan wordt er een afspraak gemaakt voor een huisbezoek. Een medewerker van Blijf van mijn Dier zal bij je langskomen om persoonlijk kennis te maken en een indruk te krijgen van de woon- en gezinssituatie waarin het pleegdier terecht komt.

Wanneer beide partijen na dit bezoek positief zijn over de samenwerking, dan word je opgenomen in het gastgezinnenbestand van Stichting Blijf van mijn Dier.

Je gegevens blijven strikt vertrouwelijk en zijn alleen bij Stichting Blijf van mijn Dier bekend.

Klik op het logo om je aan te melden.

 

.


.

.

Dinsdag 24 november 2020

.

Nieuwe koppies
.
Dit is Orio, reu, geboren januari 2011, 53 cm hoogte. Orio woont in het particuliere asiel Rosa. Karakter: Zeer sociaal met andere honden, super lief met mensen, rustig en vrolijk, vindt wandelen heerlijk, heeft nooit getracht weg te lopen. Orio is van straat gered in Vallirana.

.

Hij heeft daar een behoorlijke tijd voor zich zelf gezorgd door bij verschillende huizen het eten te nuttigen van de honden die in de tuinen moesten wonen. Omdat hij zich niet liet vangen deed de politie er ook niets aan. Uiteindelijk waren de bewoners uit de omgeving het zat en dreigden hem te vergiftigen. Dat kon natuurlijk niet en toen is het asiel gewaarschuwd dat hem met een val, voorzien van gebraden kip, heeft gevangen. Die hele operatie duurde nog geen uur. Tja, nu wordt het eten bij hem gebracht. Hij blijkt aanhankelijk en gezelschap van mensen erg te waarderen. Een ervaren super lieverd die niet gauw in de stress raakt en een lekker in zijn velletje zit…

.

.


.

Dit is Sebastian, reu, geboren juni 2013, hoogte 48 cm. Sebastiaan woont in het particuliere asiel Rosa. Karakter: Sebastian is perfect met andere honden, reu en teef. Hij is super aanhankelijk en goed met mensen, heel kalm, gehoorzaam, heel lief. Loop perfect aan de lijn.

.
.
.
.
.
.
Sebastian kwam bij in het asiel via een vrijwilliger. Hij vond hem onderweg eten in de vuilnisbak. Hij bracht Sebastiaan naar ASS en daar bleek hij gechipt te zijn. De eigenaar vertelde dat hij niet langer voor Sebastiaan wilde zorgen, omdat hij was ontsnapt toen het touw was gebroken waar hij aan vastgebonden zat. Hierop kon hij definitief in het asiel blijven en konden de verzorgers op zoek gaan naar een nieuw baasje.
.
.
.
.

 .

.


.

<<advertentie>>

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: info@steviesworld.nl

.

.

.

.

.


.

Woensdag 25 november 2020.
.
De datum aankomst van Tani is bekend. Haar reis is geboekt.
.
Vandaag konden we aan Eef en Rik, de nieuwe baasjes van Tani, laten weten dat de reis van haar geboekt is. Zij zal op 12 december a.s. in Nederland aankomen. Wij kijken daar erg naar uit. Bij dat goede nieuws hebben ook wat foto’s en een leuk filmpje gekregen.

.

.


.

Donderdag 26 november 2020
.

Samenwerking tussen AnimaNaturalis en Guardia stopt religieus slachten.
.
De Spaanse dierenbeschermingsorganisatie AnimaNaturalis heeft samen met de Guardia Urbana van de stad Badalona (Barcelona) in de wijk Canyadó een groep personen opgerold die zich bezighield met het onthoofden en offeren van dieren. Elke week werden er dieren geofferd als onderdeel van de syncretische religie Santería.
.
Om een beter beeld te krijgen van wat er gebeurde en de betrokken personen te achterhalen, hebben medewerkers van AnimaNaturalis gedurende 12 maanden de groep Santería-aanhangers geobserveerd om bewijzen te verzamelen. Uiteindelijk kon de dierenbeschermingsorganisatie op 23 oktober samen met de lokale politie een inval doen en diverse dieren van een gruwelijke dood redden.
.
Op het moment van de inval kon men het offeren van dertien dieren, waaronder een haan, negen kippen en drie kwartels, in extremis onderbreken. De nu gearresteerde personen kunnen zes tot achttien maanden celstraf krijgen voor dierenmishandeling met dood tot gevolg. De geredde dieren zijn opgevangen door de Fundación Santuario Gaia.
.
Volgens de regionale dierenwelzijnswetgeving van Catalonië mogen dieren alleen worden geslacht nadat ze zijn bedwelmd volgens de specifieke methoden en vereisten die in de wetgeving zijn vastgelegd. Het slachten moet worden uitgevoerd in een slachthuis en onder toezicht van opgeleid personeel.
.
Daar was volgens AnimaNaturalis in dit geval absoluut geen sprake van. Zo geeft de organisatie aan dat ze na lang observeren diverse vuilniszakken konden achterhalen met daarin nog de warme onthoofde dieren waaronder kippen, hanen en zelfs een hond.
.
De opoffering en onthoofding van dieren vormen onderdeel van het Santería geloof. Volgens diverse aangehouden ‘santero’s’ zochten zij de dieren op boerderijen om ze daarna voor de bloedrituelen te gebruiken. Volgens de groep offerde men slechts zelden dieren maar volgens AnimaNaturalis werd dat de afgelopen 5 jaar elke vrijdag gedaan waarbij tientallen dieren waaronder geiten, kippen, hanen, duiven, kwartels en andere dieren zijn opgeofferd.

.

.


.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

.

De beveiliger doet het een beetje rustig aan  ……

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

 

.

.

.

.

.

.


<<advertentie>>

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

Karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Vrijdag 27 november 2020

.

.

De politie vraagt uw hulp

.

.

.

SCHOKKEND BERICHT! Op maandag 23 november om kwart voor 3 hebben wij een dood schaap aangetroffen in het vaste wolvenraster dat vlak naast het Molenveld staat. Dit schaap is om het leven gebracht met een mes aanval door het uitsteken van de ogen en in de vulva. Ook zijn de beschermingshekken die om onze hooibalen staan weggehaald zodat de rest van de kudde door het plastic zou eten om bij het hooi te komen. Zowel de herders als het bestuur zijn diep geschokt door wat er is gebeurt en kunnen er niet bij dat iemand zoiets zou doen. Als iemand iets gehoord of gezien heeft van zaterdag op zondag dan kunt u contact opnemen met de politie Borger-Odoorn en u kunt ook altijd contact opnemen met het bestuur van de schaapskudde Exloo.

In Exloo is vanmiddag een schaap dood gevonden in de wei, het dier is zwaar toegetakeld. Het schaap is inmiddels opgehaald en wordt onderzocht.

De politie laat weten dat het dier in een weiland ten zuiden van de Nieuwe Velkampsweg liep, samen met de rest van de kudde. De Nieuwe Velkampsweg is een zijweg van het Zuideinde in Exloo.

Wie iets verdachts heeft gezien in de omgeving van het weiland kan contact opnemen met de politie Borger-Odoorn.

U kunt de politie bereiken via T 0900-8844 (24 uur per dag) beschikbaar. Bij spoed belt u 112.
.

.


.<<advertentie>>

.

Bezoek de webshop door de foto te klikken…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Zaterdag 28 november 2020 

.

Magno op nieuw in het spotlicht.

Wie heeft er plekje in het hart en op de bank voor deze schitterende lieve kanjer?
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.Klik op de foto’s om zijn adoptiepagina te bezoeken. Hij is het bekijken waard hoor…!!!!

.

.


.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.


.

.

Zondag 29 november 2020
.
Hoera !!! Kito mag het asiel verlaten
.
Gelukkig kunnen we melden dat Kito afgelopen week een baasje heeft gevonden.
We wensen hem een heel fijn veilig mandje toe.

.

.

Vandaag heeft u gezien dat het weer is gelukt om het weekjournaal op tijd bij u in de mailbox te krijgen.  Met plezier hebben we het samengesteld en hopen dat u met plezier ook de rest van het weekjournaal zult lezen.

.


.

.

Berichten van..

OPROEP: Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vonden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken…

.


.

Marjoke en Bets, baasjes van Shammy (Shamira), stuurden ons deze foto en heerlijke update… 

 

Hallo Ton,

Het gaat goed met onze kanjer, het is een portret hoor! Het gaat nu ook goed samen met de poezen gelukkig.

Op de foto is het poes Sjors die toenadering zoekt. Het gaat helemaal goed komen, dat worden nog wel vriendjes

Eerst was het uitvallen, daarna fixeren en bevriezen en vervolgens bevriezen en wegkijken. Dat was nog steeds geen sociaal gedrag en met lekkere hapjes hebben we het proberen te doorbreken. Om de beurt een stukje worst of iets anders lekkers wanneer er een poes in Shammy’s buurt kwam.

Joep deelde graag in de feestvreugde. Eerst hoefde Shammy dan niks te smikkelen, maar dat is moeilijk vol te houden. Ook is het dan belangrijk in de gaten te houden wat de anderen krijgen en wanneer je weer aan de beurt bent, dus het ging toen in rap tempo beter. Nu hoeft Shammy niet meer aan de riem in het bijzijn van de poezen, is het aan elkaar snuffelen en krijgt ze zelfs kopjes. Het gaat nu echt goed gelukkig.

.

.


.

Wilma, baasje van Yago, stuurde ons deze foto met een gepaste opmerking… 

Yago heeft het bed gevonden……

Tsjaa, Pascha Yago 🌺

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Jos en Len, baasjes van Ace, Senna en Aika, stuurden ons deze update en collage.

.

.

Hallo Annerie en Ton,

.

hier gaat alles goed met de honden en met ons.Het is een rare tijd, en ook een beetje saai. We houden ons zoveel mogelijk aan de regels, gelukkig kunnen we veel naar buiten om te gaan wandelen. We hebben een nieuwe bank gekocht, je ziet dat Senna en Ace er dankbaar gebruik van maken! Aika durft niet , 🤔

.

hartelijke groeten van Len en Jos

.

.

.


.

.

..<<Advertentie>>

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

Voor sfeer impressies klik op de foto van Merel. 

.

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS

De 4-kanten column van Ton

Corona funest voor fokprogramma’s.
.

Onlangs is er, door de Corona, een illegale dierentuin in Murcia gesloten omdat de dieren op sterven na dood waren door ondervoeding.  Omdat er nu geen bezoekers meer kwamen, waren er ook niet genoeg inkomsten voor voldoende voeding en verzorging omdat ook aan de personeelskosten niet meer voldaan konden worden. Misschien zeg je nu ‘het is maar goed dat deze illegale dierentuin gesloten werd’. OK, het was een illegale dierentuin dus zou je zeggen ‘goed zo’ maar ja het had wel een soort bestaansrecht omdat de dieren niets te kort kwamen en het draaide op particuliere giften en de opbrengst van de toegangskaartjes. Dit doet ons denken aan de vele particuliere asielen die zoveel goed werk doen voor de arme zwerfdieren en die door de Corona het ook moeilijk hebben.

Dan rijst de vraag: “Hoe het staat met met de officiële dierentuinen ????” Nou dat is natuurlijk ook niet zo best. Ik kan nu alleen over de Nederlandse dierentuinen spreken. Ik weet dat die ook eigenlijk hun eigen broek op moeten houden maar nu ook bij hen het water aan de lippen staat, wordt er een beroep gedaan op de overheid om bij te springen. Gelukkig is het is nog niet zo ver dat de dieren geen eten meer hebben maar er dreigt een ander probleem. Voor het gemak nemen we ARTIS als voorbeeld. ARTIS heeft een bruto jaaromzet van zo’n 40 miljoen euro. Daarvan wordt ook de deelname aan meerdere programma’s betaald. Wat dat betekent laat ik hieronder zien.

ARTIS houdt van alles dat leeft. Van de kleinste microben en insecten tussen de planten in het park en de grootste toppredator van Amerika, de jaguar. Daarom geeft ARTIS extra aandacht aan de eigen bedreigde dieren, planten en bomen in het park, steunt ARTIS verschillende natuurbehoudsprojecten over de hele wereld om bedreigde diersoorten en hun leefgebieden te beschermen, zoals de herintroducties, en coördineert en werkt ARTIS mee aan internationale fokprogramma’s. Om u een indruk te geven over waar ze me bezig zijn geven we hieronder een overzicht.

.

.


.

Ja, natuurlijk hebben wij donaties nodig om te kunnen bestaan.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.

ZONDER FINANCIELE HULP MOETEN HET WERK STAKEN.
DRAAGT U OOK DIERENMISSIES EEN WARM HART TOE ?

Een rechtstreekse donatie door overmaking van een donatie op  reknr: NL15INGB 0005721780 t.n.v. Stichting Dierenmissies

of via het meedoen met de Vriendenloterij
.

KLIK op dit logo en meld je hier aan omdat je dan automatisch Dierenmissies steunt

 

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

.


.

.<<Advertentie>>

.

.

klik op de foto om de website te bezoeken

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al bijna 4,8 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

Het blijkt dat niet alles is voor iedereen het zelfde is …

 

.

.

.

.Ja, zo zie je dat er met twee maten wordt gemeten…

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .

.

.

.

.

.

.

King van 28 dec tot en met 4 jan

.

.

.

.

.

Lizzy van 19 feb tot 28 feb 2021

.

.

.

.

.

.

Saar en Arie van 18 tot 30 april 2021

.

.

.

.

.

.

Ocean en Luna van 21 juli tot 14 aug 2021

.

.

.

.

.

Lizzy van 28 juli tot 18 augustus 2021.

.

 

 

.

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com