Dierenmissies Weekjournaal van 30 juli 2023

Beste lezers,

In dit weekjournaal beginnen we met het heuglijke nieuws dat Indie (Souris) mag blijven en ze professionele hulp gaat krijgen om haar bangheid voor vreemde mensen en kinderen onder controle te krijgen. Voorts hebben we een leuk bericht over Sunny die na een herplaatsing een cursus volgde en daar glansrijk voor is geslaagd, zoekt de politie verdwenen pups en getuigen van een verdrinking, verwelkomen we Lynnie en nemen we weer afscheid van Lizzy. In de column deel ik mijn gewetensvragen en in de (on)zin van de week doet fikkie zijn best om zijn daad te verbergen. Ook hebben we weer berichten van baasjes en natuurlijk hebben we meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Souris (Indie) mag blijven. 
– Sunny heeft diploma behaald
– Begint de vakantie van Lynnie
– Vakantie van Lizzy is voorbij. 

– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen?

– Politie: Wie heeft er info over verdwenen pups en weet iemand van een hond die verdronken is. …?
– Nieuwe foto’s van de schitterende Aila
Nieuw koppie Santi de Greyhound
– Elfde week: Help Jolanda met haar gevecht tegen Parkinson
– Hoe het met onze gasten verder gaat.
– Laatste info over de op 9 juli doodgeschoten wolf in Wapse.
– Berichten van baasjes: Bowie, Ace, Trixie

– Leuk filmpje: Hoe leer je je hond speelgoed opruimen… de eerste stappen … 
– Animal Webshop (advertentie)

– Registratie van uw hond is verplicht 

– De vierkante column van Ton met: “Dit zijn gewetensvragen waar ik nu echt nachtmerries van kan krijgen….”.
– De (on)zin van de week: Zou ze het geloven? 
 De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

De week van dag tot dag:

.


.

.

Maandag 24 juli 2023 

.

Foto van juni dit jaar

Indie mag blijven …. 

.

Vorige week kregen we het bericht dat we op zoek moesten naar een nieuw baasje voor Indie maar die zoektocht kan nu stoppen.. Indie die van de baasjes de naam Souris had gekregen was vijf maanden in Nederland. De baasjes lieten weten dat zij ten einde raad waren omdat zij bang waren dat Indie eerdaags iemand zou bijten. Ze liet zien bang te zijn voor kinderen door haar staart tussen de benen te doen en te grommen. Evenzo was dat bij vreemde mensen. Nu krijgt ze professionele hulp om haar angst te overkomen. We duimen voor haar dat alles goed komt …. want voor mensen die ze kent is ze de liefde zelf. Indie gedraagt zich perfect in huis, kan even alleen zijn en kan prima in de auto.

.

.

.

.

.


.

.

Dinsdag 25 juli 2023  

.

Sunny heeft diploma behaald. 

.

Vaste lezers van dit weekjournaal kunnen zich ongetwijfeld nog wel Sunny herinneren die nieuwe baasjes had gevonden. Ze was te sterk en te actief voor de baasjes die haar aanvankelijk hadden geadopteerd, die ruim een maand na aankomst de handdoek in de ring hadden gegooid en vertelde ook professionele hulp hadden geprobeerd. Omdat Sunny met spoed bij de baasjes weg moest kwam Sunny op 10 mei bij Suus (van stichting Huis voor Dieren) terecht die op dat moment een plekje vrij had. Via Suus kreeg ze op 2 juni jl. haar nieuwe baasjes Eva en Tijs.  Dat klikte meteen en de nog jonge Sunny mocht met hen op puppycursus.  Daar leerde ze het trekken aan de lijn af en de basisvaardigheden die belangrijk zijn voor een fijne gezinshond. En natuurlijk is die opleiding op 8 juli 2023  afgerond met een heus diploma. We hebben begrepen dat ze wordt ingeschreven voor een volgende cursus …

.


.

.

Woensdag 26 juli 2023

.

De vakantie van Lynnie.

Vanmorgen kwam baasje Edgar Lynnie brengen voor haar vakantie. De hondjes bij ons voelden dat er iets stond te gebeuren en waren in afwachting tot het grote moment. De verrassing was vooral groot voor Nangi en Pippa toen Edgar met Lynnie door het hekje de tuin in kwam. Heb voor de volledigheid weer de naam erbij gezet. Heb Mia een ‘verwend mormel’ genoemd maar dat is lief bedoeld hoor.

Dat lieten ze dan ook luid horen. Dat dan ook Flor, Mia en Botas mee doen spreekt voor zich. Alleen de zoete Lizzy bekeek alles op een afstandje zonder een kik te geven.

.

.

Toen Edgar eenmaal was gaan zitten en Nangi en Pippa eenmaal door hadden dat Lynnie geen bedreiging voor hen vormde werd het gelukkig weer rustig in de tuin. Met name Nangi had er nog wel even moeite mee dat ze aandacht en lekkere dingen moest delen met deze, voor haar ‘nieuwe dame’,  maar dat was ook gauw voorbij.

.

Toen Edgar wilde vertrekken heeft Annerie even de aandacht van Lynnie afgeleid met wat lekkers en dat werkt vrijwel altijd prima. Zo kon Edgar stilletjes de tuin verlaten en samen met Jolanda zich klaarmaken voor de reis die op stapel stond.

Toen we later naar binnen gingen wist Lynnie ook het meest perfecte plekkie te bemachtigen. Want meestal komen alle lekkere dingetjes van Annerie. Tja en dan is de keuze gauw gemaakt.

.

.


.

.

<<advertentie>>

Klik op de header om de website van Karlijn te bezoeken

Bezoekadres: Kalf 186A 1509 BB Zaandam   .

Karlijn

Mirjam

Judith

Sanne

.

.

.

.

.

.

Karlijn  heet u van harte welkom en ze stelt u graag voor aan haar knipteam Mirjam en Judith en laat u vooral eens extra mooi maken door Sanne. Natuurlijk kunt u uw afspraak online reserveren . ONLINE RESERVEREN Klik hier . . .

Alexander

 Alexander doet zijn best om de administratie en logistiek achter Karlijnswebshop probleemloos te laten verlopen en dat gaat prima. Alleen hoogwaardige artikelen die volledig milieuvriendelijk  geproduceerd zijn, staan in hun assortiment wat helemaal past in hun streven de Footprint van Karlijns Shop onderneming zo klein mogelijk te houden.

.

Lima

beddybearmeisje.jpg

Warmte knuffels

Lima wilt u nog eens even attent maken op de Braver hondenzeep  die te bestellen is bij Karlijns Shop. Deze speciale zeep voor uw vierpotige huisgenoot, is op basis van cacaoboter dat ook heel verzorgend is voor de hondenharen en de huid. Het geeft een beschermlaag op de huid door flavonoïden en mineralen. De groene klei zorgt voor een sterk reinigende werking.… Oh ja, kijkt u ook eens bij de warmte knuffels die door de magnetron voorverwarmd kunnen worden?

.

Van elke aankoop gaat 5% naar Stichting Dierenmissies. .

.

.


. <<advertentie>> . . Bezoek de webshop door de foto te klikken… . . . . . . . . . . . .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Donderdag 27  juli  2023

.

Vakantie van Lizzy is voorbij.

.

Vakantie van Lizzy is weer ten einde. We kijken terug op een leuke tijd met haar want ze is een een geval apart. Soms wil ze niet mee gaan wandelen en dan mag ze bij Flor blijven terwijl de rest een plasje in het bos gaat doen. Maar als ze wel mee gaat dan heeft ze haar eigen gewoontes. Op de heenweg loopt ze meestal achteraan en als we het verste punt voorbij zijn dan is ze in de voorste regionen te vinden. Natuurlijk is het avontuur in het bos altijd de grootste trekker want je weet nooit wat je tegen komt. Af en toe een sprintje trekken om te dollen is ook leuk maar niet te vaak.

.

.

.

Vandaag rond 11.00 uur kwam Linda met haar moeder  Lizzy halen.  Lizzy gedroeg zich weer als een maffe dame en zoals altijd was dat weer een aandoenlijk gezicht.

.

.

.

.

.

.

.

.

Natuurlijk hebben we ook even bij gekletst en toen liet niet alleen Lizzy zien dat ze een kroeldoos was maar ook de gisteren aangekomen en haar grote vriendin Lynnie liet zich niet onbetuigd. De hele tijd liet Lynnie zich aanhalen door de moeder van Linda.

.

En als dan het tijd is om afscheid te nemen dan is er hier op de veranda ineens veel plek op de bank want dat is haar favoriete plaats.

.


.

.

Vrijdag 28 juli 2023

.

Nieuwe foto’s van de schitterende Aila.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Voor meer info over Aila klik op haar pagina hieronder. .

Dit is Aïla, teefje, geboren 01-01-2019, Ras: husky, 25 kg, 56 cm hoog en 66 cm lang. Aila woont in het asiel bij Elena in Solana in de regio Ciudad Real. Karakter: Aila is een zeer rustige hond, hoewel ze graag rent en wandelt, maar het is uiterst zeldzaam dat je haar zult horen blaffen.  In… Lees Verder

.

.


.

.

Nieuw koppie Santi de Greyhound.

.

Dit is Santi, reutje, Greyhound, geboren  10/3/2021, 18 kg, 62 cm hoog wn 65 cm lang. Santi woont in het asiel bij Elena in solana en de regio Ciudad Real. Karakter: Aanhalig, aanhankelijk, zeer sociaal met ander honden, zeer lief voor volwassenen en kinderen en lekker nieuwsgierig. Achtergrondinformatie: Santi is gered van de straat gedurende dorpsfestiviteiten. Het was vroeg in de morgen toen de asielmedewerker van huis kwam en Santi zag zoekend naar eten. Toen de asielmedewerker hem eten gaf nam Santi dit zonder enige aarzeling aan.  In overleg met de politie hebben ze Santi meegenomen naar de opvang. Daar bleek hij een zeer lieve, sociale, aanhankelijk schat te zijn. De kinderen van de vrijwilligers vindt hij prachtig. Dat Santi zo onverschrokken en nieuwsgierig is en gelijk vreemde mensen zonder aarzeling benaderd voor een vriendelijke kennismaking is toch wel bijzonder voor Greyhounds omdat de meesten toch wat verlegen en terughoudend zijn. We zijn blij voor Santi dat hij bij Elena in het asiel is omdat we er niet aan moeten denken dat hij van de straat zou zijn gehaald door een jager die hem ongetwijfeld voor de jacht zou gebruiken en zijn zachte karakter zou hebben verpest. Laat staan hem in leven zou hebben gelaten als zou blijken dat hij niet geschikt was voor de jacht. We hopen een lief baasje voor hem te vinden die gek is op het ras en  zo’n ongelooflijk lief karakter weet te waarderen …

Voor meer foto’s bezoek de adoptiepagina van Santi

Wilt u meer weten over Santi of het adoptieproces. Mail naar dierenmisses@gmail.com of bel 0622225271

.

.


.

.

.

Zaterdag 29  juli 2023

.
Politie zoekt getuigen.

.

Verwaarloosde honden in beslag genomen bij fokker Langeveen

De politie heeft op 24 juli 2023 bij een hondenfokker in Langeveen negen volwassen labrador-retrievers en zestien pups in beslaggenomen. De dieren werden onder erbarmelijke omstandigheden gehouden door de fokker. Zo waren de honden ernstig vervuild en hadden ze geen drinkwater. Het was de derde keer in twee weken tijd dat agenten van de dierenpolitie misstanden aantroffen bij de fokker. De agenten misten vandaag ook zes pups die er bij de laatste controle nog wel waren. Vermoedelijk zijn de pups in de tussentijd verkocht.

Pups verdwenen

“We willen graag in contact komen met de nieuwe hondenbaasjes omdat een verklaring van hen ons helpt in het onderzoek naar de hondenhandel van de man uit Langeveen”, meldt de politie. Daarbij benadrukt de opsporingsdienst dat deze zes pups niet in beslag genomen zullen worden.
De Langeveense fokker krijgt een proces-verbaal.

Heeft u informatie over dit voorval bel 144 of 0900-8844

of stuur een whatsapp bericht naar 06-12 20 70 06.


.

VERDRONKEN HOND MET STENEN IN KATTENMAND GEVONDEN IN HET WATER IN FRIESLAND (NL)!!!
Op vrijdag 16 juni 2023 trof de politie een dode hond aan in een kattendraagbench in het Heegermeer.
Deze hond is vermoedelijk bewust verdronken omdat er twee keien in deze bench lagen.
Deze bench werd gevonden bij het eilandje Langehoekspolle (Fluessen) wat ter hoogte van het buurtschap Fiskersbuorren ligt.
Aanwijzingen duiden op een Duitse eigenaar aangezien, de hond een Duitse chip bleek te hebben.
Deze was echter niet geregistreerd.
Het gaat vermoedelijk om een langharige Teckel/ Dachshund, mogelijk blond of bruin van kleur.
Wij zijn op zoek naar de eigenaar van deze hond.
Heeft u informatie voor ons, neem dan contact op met de politie via het Nederlandse nummer 0900-8844, kom langs bij het politiebureau of geef de informatie door via onze social mediakanalen.
U kunt u informatie ook met ons delen via de QR code of op www.politie.nl/buurtonderzoeken/sneek.

.

.


.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht . Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekraken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.

.


.

.

Zondag 30 juli 2023 

.

.

Elfde week: BikevoorParkinson

Twee september is de grote dag dat er gefietst gaat worden. U heeft dus nog alle tijd om een donatie te doen om mee te helpen in de strijd tegen Parkinson. 

 

Bericht van Jolanda:

Beste mensen, lieve donateurs,

Inmiddels staat de teller van ons team op: (schrik niet!!) € 8.653!!
Dat is écht een geweldige prestatie!! Bij mij staat de teller op: €2.025!
En ik ben daarmee heel blij en ontzettend trots en dankbaar naar alle donateurs die hieraan hun bijdrage hebben geleverd.
Verder is er in totaal door alle teams gezamenlijk een meer dan geweldig bedrag opgehaald van:…….
(ga eerst maar ff zitten, want het is écht mega!!)
Namelijk: € 58.565… Wát een mega prestatie!! Het is echt geweldig!!

Het is alleen zó naar dat het nodig is. Helaas is Parkinson de snelst groeiende hersenziekte in de wereld! Door met name landbouw gif neemt het aantal mensen die deze ziekte krijgt schrikbarend toe. Er is helaas dus heel veel ‘werk aan de Parkinson-winkel’ en dankzij alle donateurs komen we weer een stap dichterbij een oplossing.

Via deze link kunnen jullie kijken op de site: Bike voor Parkinson.
Nog 50 dagen te gaan dan barst het fiets-event los.
Want leuk of niet: we gaan ervoor en we maken er een geweldige feestdag van!

En als je in de buurt woont of ben: van harte welkom!!

Ons team heet “Beste beentje voor”….

Als je de club van Jolanda wilt steunen in hun strijd tegen Parkinson klik dan HIER

Wil je het grote overzicht zien klik dan HIER 

.

.


.

Hoe het onze gasten verder verging.

.

Voor Lynnie was het vertrek van Lizzy spijtig want die twee mochten samen nogal eens dollen. Lynnie die helaas in het bos niet los mag lopen moet haar energie ook kwijt dus daar moest ze nu een andere modus voor vinden. Nou en die heeft ze gevonden. Nu liet ze zien dat ze ook de andere hondjes tot een spelletje wil verleiden. Dat doet ze dan in het bos en laat ze zien dat de rollijn geen belemmering is blijkt uit dat ik er draaierig van werd door het rondjes draaien.

.

.

.


.

Laatste info over de op 9 juli doodgeschoten wolf in Wapse.

.

De bijtende wolf in Wapse kreeg zondagochtend 9 juli flinke schokken van het wolfwerende raster. Dat is te zien op één van de filmpjes die gemaakt is van het wolvenincident. Vraag is welke beelden de politie nog meer heeft.

Zondagochtend 9 juli, de hobbyboer is net in zijn hand gebeten. Onrustig drentelt de wolf heen en weer in een hoek van het omheinde weiland aan de Ten Have, net buiten de kern van Wapse. Het dier maakt een blaffend geluid.

Iemand die één van de filmpjes heeft gezien verteld: “Een boer struikelt. De wolf neemt een aanloop, springt naar het hek en hapt. Het gepiep is duidelijk te horen in Wapse. ‘Ik vond de beelden heftig om te zien'”.

Het DNA van de wolf schijnt aangetroffen te zijn bij 103 dode schapen. Wat zijn rol bij die dode schapen is geweest is niet zeker. Het is alleszins nog niet zeker (zelfs hoogst onwaarschijnlijk) dat hij de dodende wolf is geweest van al deze schapen. Wel is het zeker dat, als een wolf in het nauw gedreven wordt die tijdens een vluchtpoging zware elektrisch schokken oploopt waardoor hij niet weg kan komen en die tegelijkertijd bedreigd wordt door iemand die hem opjaagt met een riek, zich zelf zal verdedigen.

Wat het strafrechtelijk onderzoek tegen allen, die met het afschieten van de wolf te maken hadden verder zal opleveren, moeten we afwachten.

In dit weiland in Wapse vond de botsing tussen wolf en mens plaats.

In dit weiland in Wapse vond de botsing tussen wolf en mens plaats. ANP/Persbureau Meter

.
.

.

.

Met genoegen hebben we het weekjournaal weer samengesteld … Het weekjournaal was weer op tijd gereed voor distributie. Zaterdagavond ging hij al weer online en is hij op Facebook verschenen. We hopen dat u net zoveel plezier aan het lezen zult hebben als dat wij hadden bij het samenstellen.

.

.


.

.

Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen? 

De bronafbeelding bekijkenGraag vragen we de aandacht voor de Vriendenlijn waarmee u prachtige prijzen kunt winnen en tegelijk Dierenmissies kunt steunen. Wist u dat Dierenmissies al bijna 10 jaar partner is van de Vriendenloterij ?  Wellicht wint u een prachtige prijs en vindt u het niet erg als iemand van de Vriendenloterij u een cheque aan komt bieden van 10.000, 100.000 of 1 miljoen euro ??? Wilt u meespelen en gelijk ook Dierenmissies steunen? Klik dan op onderstaand logo…..

De bronafbeelding bekijken.

.

.

.

.

.

Helaas kunnen wij vanwege de Privacy wetgeving niet zien wie er voor ons meespeelt in de VRIENDENLOTERIJ. Daardoor kunnen wij deze donateurs nooit bedanken voor hun bijdrage. Speelt u mee voor Dierenmissies en wilt u ons dit laten weten..?? Stuur dan even een berichtje per mail dierenmissies@gmail.com of een whatsapp naar 0622225271.
.
.

.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning

klik op dit plaatje voor het filmpje.

Hoe leer je je hond speelgoed op te ruimen…. de eerste stappen.

.

.

.

.

.


.

.

.Berichten van.

OPROEP:

Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vinden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken… .

.

 


.

Robert, baasje van Bowie, deelde met ons deze mooie foto van hun strandbezoek …. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Jos en Len, baasjes van Ace, Aika en poes, showen de samenhorigheid van Ace en de poes. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Jean en Marleen, baasjes van Trixie, deelden met ons deze foto van de wandelvakantie met haar

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

 

kop-ton

De 4-kanten column van Ton
.

“Dit zijn gewetensvragen waar ik nu echt nachtmerries van kan krijgen….”.

.
Wat er gebeurde:

Volgens getuigen reed een man per ongeluk een hond aan op straat. De hond lag nog levend op de grond maar had zichtbaar veel pijn. Op dat moment wist de dader niets anders te bedenken dan achteruit te rijden en diverse keren met zijn auto over de hond te rijden totdat deze overleed aan zijn verwondingen. (Bron: Spanje Vandaag)

Als puber heb ik zoiets in Spanje al eens eerder gezien. Ik praat nu over minstens 43 jaar geleden. Het betrof toen een kitten en het vond plaats op de Ramblas van een toeristenplaats. We zaten met het gezin daar koffie te drinken terwijl links en rechts van de terrasjes auto’s stapvoets voorbij reden.  Mijn maag keerde om en ik was er dagen lang niet goed van. De misselijkheid van dit afschuwelijke beeld slijt en inmiddels heb ik, door mijn werk, in mijn latere leven heel veel ellende gezien. Toch blijft dat beeld van het poesje nog altijd ergens op mijn netvlies hangen. Als je daar al geen slapeloze nachten van kunt krijgen zijn het wel de gedachten die hierop volgen…. Misschien was het in het geval van het poesje wel een humanitaire daad al kun je dat nu maar moeilijk voorstellen. Wat doe je als je een dier uit zijn ondraaglijk lijden wil helpen als je weet dat er geen genezing mogelijk is? Wat doe je dan en wat zou jij gebruiken als je geen spuitje of dienstwapen bij je hebt? Ik stel me de vraag of ik dan de moed zou hebben om met mijn blote handen het leven van zo’n arm beestje te beëindigen?  Is mijn geloof en overtuiging, dat ik hiermee het beste doe voor het beestje, sterk genoeg om tot handelen over te gaan? Dit zijn gewetensvragen waar ik nu echt nachtmerries van kan krijgen….

Het klinkt allemaal hypothetisch omdat we altijd een dierenarts om de hoek hebben wonen. Die kan je helpen bij het nemen van de ultieme beslissing en zal uiteindelijk ook de euthanasie verrichten. Nee vermoedelijk, en gelukkig maar, zullen we nooit in zo’n situatie komen te verkeren waarbij we zelf de barmhartige Samaritaan moeten spelen.

Of de Spanjaard straf gaat krijgen weet ik niet. Nadat getuigen gezien hadden wat de automobilist gedaan had was er een heftige discussie ontstaan waarbij de man herhaaldelijk riep dat hij dit gedaan had om de hond uit zijn lijden te redden. Toen de man in de gaten had dat de omstanders de politie belden tilde hij de dode hond op en nam hij deze in zijn auto mee.
Policía Nacional in de provincie Cartagena van de regio Murcia kwam snel ter plaatse maar de man was reeds weggereden met de overleden hond. Omstanders wisten echter het nummerbord van de dierenbeul op te schrijven en niet veel later werd de man thuis aangehouden. Het is niet bekend wat er nu gaat gebeuren met de man.

.

.

.

 


.

.

<<Advertentie>> . .

klik op de foto om de website te bezoeken

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al bijna 6,7 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

.

Zou ze het geloven ????

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER

.

Nangi en Pippa van 21 juli  tot 9 augustus 2023

Lynnie van 26 juli tot 19 augustus 2023

Ian en Babs van 11 tot en met 18 augustus 2023

 

 

 

 

 

Millie, Mike en Sjors van 31 augustus tot en met 6 september 2023

Arie en Sara van 8 tot 28 september 2023

Lizzy van 28 december tot 4 januari 2024

Millie, Mike en Sjors van 29 december tot en met 1 januari 2024

 

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com