Dierenmissies Weekjournaal van 4 oktober 2020

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

.

Beste mensen,
.
Deze week beginnen we met de aangifte tegen Marktplaats, wordt Batman herdacht, zien we nieuwe koppies, komt de Italiaanse partij voor de dieren in het regionale parlement, komt de vakantie van Sara en Arie ten einde, is het wereldwijd Dierendag en wordt er een kleine donatie voor de operatie van Trophy gevraagd. In de 4 kanten column hebben we het over onze hondjes die we als onze kinderen beschouwen en in de (on)zin van de week laten we een oplossing zien voor slordige drinkers. Natuurlijk hebben we ook updates van de baasjes uit het land en hebben we nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Speciaal opsporingsbericht: Vluchtbegeleiders gezocht
– Aangifte tegen Marktplaats voor faciliteren illegale puppyhandel
– Monument voor Batman en te lage straffen … 

– Stevie’s World (advertentie)
– Magno was in de belangstelling maar greep weer mis.
– We lieten het de vakantiegangers weten      

– Help Trophy aan zijn operatie…
– Leuk filmpje: “Kom op !!! gooi die stok nou… toe dan … ”.
– Nieuwe koppies: ‘Nelly’ en ‘Mari Puri’
– In Italië komt een dierenpartij in het regionaal parlement..
– Einde van de vakantie van Arie en Sara
– Dierendag is wereldwijd.
– Help Trophy aan zijn operatie…
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Animal Webshop (advertentie)
– Berichten van Bizzy & Zeno, Trixie, Bowie, Zontai

– Registratie van uw hond is verplicht
– De vierkante column van Ton met: ‘Het zijn onze kinderen…’
– De (on)zin van de week gaat over: Rolo de slordige drinker
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


 

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

LET OP !!!!  we zoeken weer vluchtbegeleiders …

Door de anti-Coronamaatregelen die internationaal zijn geïmplementeerd, wordt er tijdelijk niet of slechts zeer beperkt gevlogen. Hierdoor was het extra moeilijk om vluchtbegeleiders te vinden. Maar de hondjes die een mandje hebben gevonden in Nederland willen dan natuurlijk wel graag verenigd worden met hun nieuwe baasjes.  Dus vliegt u met Transavia of KLM van Barcelona naar NL en wilt u de cruciale factor zijn voor het geluk van de lieverds die een baasje in Nederland hebben gevonden ? Meldt u dan aan en mail naar dierenmissies@gmail.com of bel 0622225271.

.KLIK op de foto hier links !!!!!!!!
en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.

.

Maak als vluchtbegeleider deel uit van de
International Cooperation for Animal Rescue & Relocation
.
.

.

.


.

De week van dag tot dag:

.

.

Maandag 28 september 2020

.

Aangifte tegen Marktplaats voor faciliteren illegale puppyhandel

Dierenrechtenorganisatie House of Animals heeft vrijdag aangifte gedaan tegen Marktplaats. Het Nederlandse handelsplatform zou niet genoeg doen om foute handel in puppy’s uit Oost-Europa tegen te gaan.

Het gaat om zogenoemde broodfokhandel: handel in dieren die zijn gefokt met het doel geld te verdienen, waardoor hun gezondheid op de tweede plaats komt. Volgens Karen Soeters van House of Animals gaat die puppyhandel gepaard met veel dierenleed en worden hondeneigenaren en dierenartsen opgezadeld met “getraumatiseerde en vaak doodzieke puppy’s”. “Marktplaats is een belangrijke schakel in de handel in broodfokpuppy’s”, aldus Soeters. “Ze zouden advertenties voor dit soort hondjes moeten blokkeren, maar dat doen ze niet.”

Honden uit Hongarije

Volgens House of Animals zijn meerdere advertenties voor puppy’s op Marktplaats te herleiden naar één Nederlandse handelaar in Diessen, tegen wie de organisatie eerder al aangifte deed. In de advertenties staat dat de puppy’s uit Nederland komen en zeven tot vijftien weken oud zijn, maar volgens House of Animals klopt dit niet. “De puppy’s komen allemaal uit Hongarije”, zegt Soeters. “Ze zijn te jong en hebben vaak de verplichte inentingen tegen besmettelijke hondenziekten als rabiës en parvo niet gehad.”

Doordat de handelaar per nestje puppy’s een aparte advertenties plaatst, denken potentiële kopers volgens Soeters dat ze te maken hebben met een gezin of een professionele fokker waar één nestje is geboren. “En dat terwijl de aanbieder één van de grootste broodfokhandelaren van Nederland is.” Kopers betalen volgens Soeters tussen de 800 en 2750 euro voor een puppy.

Op het eerste gezicht

Patricia de Pauw uit Harderwijk kocht haar hond Baco bij de handelaar. Ze had al wel haar twijfels over de koop, vertelt ze aan Hart van Nederland. “Je hebt wel zoiets van: moeten we dat doen? Dus we hebben gebeld en gekeken hoe het gevoel was. Toen we daar aankwamen was hij daar.”

Patricia is gelijk verliefd, maar al snel blijkt er van alles mis te zijn met Baco. Hij heeft een erge blaasontsteking en de heupaandoening HD. Oud gaat hij zeker niet worden. “Dat is kansloos. Elk bezoek aan de dierenarts blijft spannend: raken we hem kwijt of mogen we nog met hem verder?”

Reactie Marktplaats

Marktplaats laat weten op de hoogte te zijn van de aangifte. “Marktplaats heeft een speciaal team dat doorlopend bezig is met het bestrijden van oplichting en misbruik van het platform, geholpen door de meldingen van gebruikers en tips van overheden en andere organisaties”, aldus een woordvoerder. Het verkoopplatform werkt naar eigen zeggen bovendien nauw samen met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). House of Animals deed eerder ook al aangifte tegen de NVWA, die volgens de organisatie te weinig ingrijpt.

De NVWA laat weten meermalen twijfels te hebben geuit bij de Hongaarse overheid over de leeftijd en gezondheid van geëxporteerde puppy’s. “Maar verder kunnen we weinig doen”, legt een woordvoerder uit. “Als Hongarije de hondjes officieel heeft goedgekeurd voor de export, zijn wij volgens EU-regelgeving verplicht hen daarop te vertrouwen.”

Les geleerd

Volgens House of Animals exporteren fokkers uit Oost-Europa per jaar ongeveer 80.000 puppy’s naar handelaren in ons land, waarvan een deel onjuist of niet-geregistreerde is en te jong.

Patricia roept mensen op vooral niet via Marktplaats te kopen. “Ik heb geleerd. Ik ben blij dat hij bij ons is, maar ik ga geen pup meer via Marktplaats kopen, nee.” En aan de verkoper: “Ik begrijp dat je er een goede boterham mee verdient, maar ik snap niet dat je ‘s nachts kunt slapen.”

ANP/redactie

.


.

.

Dinsdag 29 september 2020

.

Monument voor Batman en te lage straffen … 
.

Hond Batman werd meer dan een jaar geleden dood gevonden aan een boom op het Pieter Postmapad is Rijswijk. Hij was in de bloedhitte aan de boom vastgebonden met een rode lijn en was vanaf het pad bijna niet te zien. Het dier had geen schijn van kans en stierf uiteindelijk door uitdroging. Zijn dood bracht veel teweeg, waardoor dat hij nu zijn eigen monument krijgt.

Ondergedoken

Dierenliefhebbers openden de jacht op de eigenaren van de hond, en met succes: dankzij hen werden de twee verantwoordelijken aangehouden. Het stel, een 24-jarige man een 22-jarige vrouw uit Rijswijk, werden uiteindelijk veroordeeld tot respectievelijk een werkstraf van honderd en tachtig uur en ze mogen de komende twee jaar geen dieren houden.

De 24-jarige verdachte verklaarde in de rechtbank nog dat het stel Batman via Marktplaats aan iemand anders had verkocht en dat die persoon Batman aan de boom heeft gebonden, maar trok dat verhaal tijdens de zitting terug. Het stel zit naar verluidt nog altijd ondergedoken.

‘Minimaal een gevangenisstraf’

Als het aan PVV-kamerlid Dion Graus ligt, mag het dumpen van dieren zwaarder worden bestraft. “Wij willen dat de rechter minimaal een gevangenisstraf gaat opleggen en een levenslang verbod op het houden van dieren”, stelt de politicus. Andere aanwezigen sluiten zich daarbij aan. “Ik vind dat als jij dieren mishandelt, leed aandoet zoals bij Batman, dat je gewoon een gevangenisstraf en een dikke boete moet krijgen. Nu komen ze ervan af met een taakstraf. Wat is een taakstraf in Nederland?”

.

.


.

<<advertentie>>

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: info@steviesworld.nl

.

.

.

.

.


.

Woensdag 30 september 2020.

.

Magno was in de belangstelling maar greep weer mis.
.
Het was de familie niet bekend dat Magno nog in Spanje woonde. Tja, dan heb je even wat te slikken want daarmee was de kans om geadopteerd te worden bij die familie bekeken. Nu heeft hij voor de zoveelste keer pech omdat een adoptie afgeketst wordt. Onbegrijpelijk want hij is echt een super hond.
Klik vooral op zijn foto om zijn adoptiepagina te bekijken…
.
.
.
.
.
.

.


Tijdens een totale ontspanning kwam het grote bericht …

.

We lieten het de vakantiegangers weten
.
We hoorden vandaag dat Sara en Arie zondagmorgen in alle vroegte zullen worden opgehaald. Om ze niet te veel te laten schrikken, hebben we hen dat voorzichtig verteld. We hebben daar een moment voor gekozen waarop ze lekker relaxt waren. Arie en Saar reageerden op hun eigen manier…

.

Arie kon het bijna niet geloven

Hij wilde meteen al kijken of ze er aankwamen

Saar begreep dat ze nog tijd genoeg had om uit te slapen want het is nu pas woensdag ….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Donderdag 1 oktober 2020
.

Wellicht komt er een Corona lichtpuntje in Spanje…

Omdat we afhankelijk zijn van de Corona situatie in Spanje voor de reismogelijkheden van geadopteerde hondjes, houden we een scherpe blik gericht op de ontwikkelingen die daar plaatsvinden. Zo begint er nu een heel klein beetje licht te komen in het knalrode Spanje…

Buitenlandse Zaken in België heeft woensdagmiddag een nieuwe wijziging aangebracht in het reisadvies voor Spanje. Zoals bekend staat heel Spanje sinds enkele weken op rood op de Canarische Eilanden Tenerife, El Hierro, La Gomera en La Palma die een oranje kleur hebben, maar sinds woensdagmiddag heeft ook de Valencia regio de oranje kleur gekregen.

Voorts:

België heeft recent de autonome regio Valencia in plaats van een rood nu net als Nederland een oranje reisadvies gegeven. De Valencia regio wordt in de provincies Valencia, Castellón en Alicante het laagste aantal besmettingen per 100.000 inwoners geregistreerd.

Het aantal besmettingen in de provincies in de autonome regio is lager dan in andere gebieden van Spanje waarbij met name bij de grote steden en Valencia als regionale hoofdstad de meeste besmettingsgevallen geregistreerd staan. Maar er zijn in de provincie Alicante ook gemeenten waar geen enkele inwoner besmet is en er dus gesproken kan worden over covid-vrije gemeenten.

Volgens de regionale krant zijn er geen corona-besmettingen gemeld in de districten (comarcas) l’Alcoià, Marina Alta en het noorden van de Marina Baja. Om precies te zijn gaat het om de volgende 30 gemeenten die covid-vrij zijn: Agres, Alcoleja, Almudaina, Balones, Benasau, Beniardà, Beniglembla, Benifàllim, Benifato, Benillup, Benimassot, Bolulla, Campo de Mirra, Confrides, Quatretondeta, Facheca, Famorca, Gaianes, Gorga, Castell de Guadalest, Llíber, Millena, Murla, Planes, Senija, Tàrbena, Tollos, Tormos, La Vall d’Ebo en Vall de la Gallinera.

Het grootste aantal gemeenten zonder corona-besmettingsgevallen is te vinden in de provincie Castellón en dan met name in de Ares de Maestrat, Gaudiel en Andilla districten in het binnenland.

Laten we hopen dat het daar de goede kant op gaat want dan kan er weer meer op vakantie gegaan worden en wordt er ook weer meer gevlogen waar onze geadopteerde hondjes mee kunnen reizen…

.

.


.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

.

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

“Kom op !!! gooi die stok nou… toe dan … ”.

.

.

.

.

.

.


<<advertentie>>

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

Karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Vrijdag 2 oktober 2020
.

Nieuwe koppies:

Dit is Nelly, teefje, Warren hound, geboren april 2020. Nelly woont in het asiel nabij Barcelona. Nelly is een heerlijk speelse pup die prima met ander honden kan maar niet zo van katten houdt. Een opgewekt lief hondje dat graag de wereld wil verkennen en lekker nieuwsgierig en opgewekt is. Wie heeft er een plekje voor de pup en wil die helpen om volwassen te worden???

.

.

.

.

.

.

.

Dit is Mari Puri, teef, geboren september 2012 – kruising Gos d’ Atura – 40 cm. Mari Puri woont in het asiel nabij Barcelona. Karakter lief, rustig en timide. Bijzonderheden: Is positief getest op Leishmania maar is er inmiddels tegen behandeld en krijgt dagelijks Allopurinol.  Mari Puri kwam in verwaarloosde situatie in het asiel aan. Nu is zij lekker gewassen en geborsteld en voelt ze zich weer een hele dame.

 

.

.


.<<advertentie>>

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Zaterdag 3 oktober 2020
.

 

In Italië komt een dierenpartij in het regionaal parlement..
.
De Italiaanse dierenwelzijnspartij, de Italiaanse zusterpartij van de Nederlandse partij voor de dieren en het Belgische Dieranimal, heeft een zetel gewonnen in het Regionaal Parlement (Napels) in Campanië! . Dit is een historische overwinning in Italië . Ik wens Partito Animalista Italiano veel succes . Het groeiend verzet groeit wereldwijd .”(Adrie van Minnen) #animalrights

.

.

.


.

Help Trophy aan zijn operatie…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Wilt u met het oog op dierendag morgen een persoonlijk doel helpen, waar u daadwerkelijk ziet wat er met uw bijdrage gedaan wordt?

dan is wellicht een donatie voor lieve Trophy dat wat u aanspreekt!

Trophy is een jonge hond die samen met zijn zusters en broeders bij een jager vandaan kwam in Spanje. Gelukkig werden zijn zussen en broers allen geadopteerd! Maar Trophy bleef over, omdat hij een oog operatie moet ondergaan, daardoor maakt dit van Trophy een kansloze hond. Wij willen hem niet langer in de kennel laten zitten en hem een kans geven op een leven en op adoptie! Dit kan! door zijn oog operatie (bij een oogspecialist) met donaties inzamelen. Een deel van de rekening is al opgehaald in Spanje, wij missen nog 200 euro alvorens een afspraak voor de operatie gemaakt kan worden…

Wilt u meedoen met een bijdrage? :

Stichting Lamoja’. NL42 TRIO 0212481371

Dank namens Trophy!.

.

.


.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.


.

.

 

Zondag 4 oktober 2020 DIERENDAG
.

Einde van de vakantie van Arie en Sara
.
Het is nog vroeg in de dag. Vandaag komt baasje Ingrid onze logees Arie en Sara weer halen.
Ze wachten in spanning op haar komst.
Natuurlijk zullen we dat laten zien in het volgende weekjournaal

.

Waar blijft ze nou …..

.

.


.

Dierendag is wereldwijd.

Omdat het dierendag is zullen vandaag in het hele land heel veel huisdieren verwend worden door hun baasjes. Het is gebruikelijk dat er ook wereldwijd allerlei initiatieven worden ontplooid om zwervertjes te helpen. Als we daar verslagen over kunnen vinden zullen we hierover volgende week berichten.

.


.
.
Mocht u een reactie, op- of aanmerking hebben over dit weekjournaal, schrijf dat gerust onder aan dit weekjournaal.
Alle reacties worden serieus genomen en u krijgt desgevraagd altijd antwoord.

Dank u voor de genomen tijd om het eerste deel van dit weekjournaal door  te nemen.
Lees vooral nog even verder want er is nog genoeg te zien…

.

.


.

Berichten van..

OPROEP: Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vonden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken…

.

.


.

.

Jeroen en Petra, baasjes van Zeno en Bizzy, stuurden ons dit berichtje…
.

.

 

Hoi Ton,

Zeno is gelukkig goed hersteld!
Hij is weer rustig begonnen met behendigheid en we proberen hem ook dogfrisbee te leren.
Zijn zus Bizzy laat alvast zien hoe het moet.

Jeroen

.

.

.


.

Marleen en Jean, baasjes van Trixie, stuurden ons deze twee filmpjes… 

.

.

.

.


.

.

Robert, baasje van Bowie, deelde deze foto…

.

Bowie de King of the jungle

.

.

.

.

.

.


.

.

Rosanne, baasje van Zontaj, deelde deze leuke foto’s 

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

..<<Advertentie>>

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

Voor sfeer impressies klik op de foto van Merel. 

.

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS

De 4-kanten column van Ton

Het zijn onze kinderen …
.

Hoe ik ertoe kom om weer iets te schrijven over onze vierpotige kinderen ???

Mia

Botas

Flor

Pichi

.

.

.

.

Laat ik u meenemen in mijn gedachtenstroom … kijk of u het kunt volgen of dat u vindt dat ik echt gek aan het worden ben.|
.
Zo heb ik een leeg blad voor me dat ik wil vullen met een column. Het denkproces begint en je probeert een geschikt onderwerp te vinden. Automatisch komt steeds het vreselijke “C” woord in mijn gedachte. Dat is niet zo gek want de hele dag hoor je om je heen het woord Corona vallen. Logisch … want het is erg belangrijk dat we ons aan de Corona-maatregelen houden omdat het weer totaal de verkeerde kant op dreigt te gaan met de besmettingen.
.
Ok, nu gaan we dus in alle winkels een mondkapje dragen. Wat is daar nu zo moeilijk aan. Nou, dat lijkt toch moeilijker dan je denkt.. tenminste als je de behandeling in de Tweede Kamer volgt. Kijk en daar wil ik het nou juist niet over hebben. Zo begon ik dus deze column met een gevoel van verzadiging van alle Corona ellende. Dus dit zou een column worden zonder coronanieuws.
.
Maar waar moet je het dan over hebben?  De Amerikaans presidentverkiezingen ? Nee, daar kunnen we helemaal niets aan doen en dat zal zich voltrekken, met een besmette Trump in het ziekenhuis,  zonder dat wij hier ook maar iets aan kunnen veranderen. Het enige wat de komende tijd belangrijk is , is dat wij zelf buiten de Corona-wurggreep blijven want we zijn niet de jongsten meer en de hondjes mogen niet de dupe worden. Oeps… toch weer die verrekte Corona…
.
We bekijken bijna dagelijks alle nieuwsrubrieken die met dieren te maken hebben omdat we op de hoogte willen blijven wat er allemaal speelt. Eigenlijk is het niet goed voor mijn bloeddruk want ik maak me druk over alle narigheid die dieren moeten meemaken … Zo lees ik dan over een slachterij in België die gruwelijk de fout is ingegaan, of een vrachtauto met varkens die omgeslagen is en waarbij driekwart van alle varkens zijn omgekomen, grienden die massaal stranden, huisdieren die mishandeld worden of honden die vastgebonden achtergelaten worden zonder eten of drinken … ik wordt er triest van. En ja, automatisch denk ik dan aan onze eigen hondjes. Ik kijk naar ze die nu heerlijk lui en slaperig zijn na hun ochtendwandeling en stevige ontbijt. De lieverds die altijd blij zijn als je thuiskomt, die onvoorwaardelijke liefde tonen, die nooit zeuren als je iets doms doet, die allemaal een eigen willetje hebben en af en toe stront eigenwijs zijn. Maar we zouden ze niet kunnen en willen missen…
.
Wat Annerie en ik betreft hadden we nog wel een handvol zwervertjes in huis gehaald maar onze vier schatten zijn echt het maximum want we willen ze alles kunnen geven wat ze n0dig hebben. Ik weet het …nu lijkt het of we over onze kinderen praten…. en dat is ook zo. Onze kinderen hebben allemaal een eigen leven en we zijn al overgrootouders dus die hoeven we niet lastig te vallen met onze beslommeringen. Dat we onze aandacht gericht hebben op de minder fortuinlijke hondjes is een natuurlijk proces geweest. Wellicht is dit het gevolg van een innerlijke behoefte om voor iets te willen zorgen… Een soort Empty nest syndroom ??? Nou… daar is helemaal niks mis mee. Het zorgt ervoor dat een boel ellende bij dieren, en met name zwervertjes, voorkomen of verminderd wordt… Dus laat vooral iedereen dat gevoel maar krijgen want daar kunnen misschien de minder gelukkige dieren nog iets aan hebben… Ik denk trouwens dat heel veel baasjes dit hebben… Dat we onze hondjes alle zorg en goeds willen geven die we ook aan onze kinderen hebben gegeven is dan toch niet zo gek ??? Nee toch ??? .
.
Laatst kreeg ik de opmerking van een collega dat ik zoveel foto’s van onze hondjes op mijn telefoon had staan en zo weinig foto’s van onze kinderen… Mea Culpa … ja, ik heb op mijn telefoon meer foto’s van onze hondjes dan van onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind staan. Dit werd vreemd gevonden… en ik voelde me verdorie zelfs schuldig. Belachelijk natuurlijk want het is helemaal niet zo gek. De beeltenissen van onze flinke achterban betreffen erg veel foto’s die keurig op de computer zijn gezet. Onze hondjes zijn maar met hun viertjes en we beschouwen onze hondjes  bewust als volwaardige gezinsleden en schenken hen net zoveel liefde als aan onze kinderen. De foto’s van onze nazaten worden ons meestal periodiek per whatsapp toegezonden. Daar tegenover staat dat ik dus met regelmaat de opslag van mijn telefoon leeg maak en meerdere keren per week foto’s maakt van onze kinderen die je de hele dag om ons heen lopen, dan zijn die foto’s automatisch de meerderheid…

.

.


.

Ja, natuurlijk hebben wij donaties nodig om te kunnen bestaan.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.

ZONDER FINANCIELE HULP MOETEN HET WERK STAKEN.
DRAAGT U OOK DIERENMISSIES EEN WARM HART TOE ?

Een rechtstreekse donatie door overmaking van een donatie op  reknr: NL15INGB 0005721780 t.n.v. Stichting Dierenmissies

of via het meedoen met de Vriendenloterij
.

KLIK op dit logo en meld je hier aan omdat je dan automatisch Dierenmissies steunt

 

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

.


.

.<<Advertentie>>

.

.

klik op de foto om de website te bezoeken

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al bijna 4,7 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:
.
We kwamen dit plaatje met tekst teken. Wat een slimme vriendin..!!!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .

.

.

.

Nelson en Rova van 30 dec 2020 tot en met 1 jan 2021

.

.

.

.

.

Lizzy van 19 feb tot 28 feb 2021

.

.

.

.

.

.

Ocean en Luna van 21 juli tot 14 aug 2021

.

.

.

.

.

Lizzy van 28 juli tot 18 augustus 2021.

.

 

 

.

 

 

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com