Dierenmissies Weekjournaal van 11 oktober 2020

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

.

Beste mensen,
.
Deze week beginnen we met het afscheid van Saar en Arie, vragen we uw hulp om de bijen te helpen, pakt de politiek de illegale hondenhandel aan, zien we een serieuze poging om de jacht met galgo’s te verbieden en zien we hoe de hele familie mee helpt de hond in bad te doen. Voorts hebben we weer honden die het asiel mogen verlaten en vieren we de verjaardag van Botas. In de 4 kanten column hebben we het over helden in Mexico en in de (on)zin van de week ben je maar net wat je je voorstelt … Natuurlijk hebben we ook updates van de baasjes uit het land en hebben we nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Speciaal opsporingsbericht: Vluchtbegeleiders gezocht
– Gisteren kwam Ingrid hun lieverds ophalen
– Het finale gevecht voor de bijen

– Stevie’s World (advertentie)
– Politiek pakt illegale hondenhandel aan       
– Ook in Andalusië wordt er gewerkt aan een beter leven voor Galgo’s
– Leuk filmpje: “Tijd om te badderen”.
– Honden die het asiel mogen verlaten
– Hoera Botas is jarig..
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Animal Webshop (advertentie)
– Berichten van Nelson & Rova, Moos & Sjors & Mike, Ian & Babs, Saar & Arie

– Registratie van uw hond is verplicht
– De vierkante column van Ton met: ”Er zijn helden in Mexico”.
– De (on)zin van de week gaat over: Je moet geloof in jezelf hebben…. 
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


 

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

LET OP !!!!  we zoeken weer vluchtbegeleiders …

Door de anti-Coronamaatregelen die internationaal zijn geïmplementeerd, wordt er tijdelijk niet of slechts zeer beperkt gevlogen. Hierdoor was het extra moeilijk om vluchtbegeleiders te vinden. Maar de hondjes die een mandje hebben gevonden in Nederland willen dan natuurlijk wel graag verenigd worden met hun nieuwe baasjes.  Dus vliegt u met Transavia of KLM van Barcelona naar NL en wilt u de cruciale factor zijn voor het geluk van de lieverds die een baasje in Nederland hebben gevonden ? Meldt u dan aan en mail naar dierenmissies@gmail.com of bel 0622225271.

.KLIK op de foto hier links !!!!!!!!
en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.

.

Maak als vluchtbegeleider deel uit van de
International Cooperation for Animal Rescue & Relocation
.
.

.

.


.

De week van dag tot dag:

.

.

Maandag 5 oktober 2020

.

Gisteren kwam Ingrid hun lieverds ophalen.
.
En toen was het rond 09.30 uur en zagen ze hun baasje ingrid. Dat betekende voor Arie en Saar feest !!!.

.

Zoals het ook hoort hadden ze van gekkigheid moeite om hun geluk te tonen.

.

Om de beurt komen ze naar ons toe om te laten zien dat ze in de euforie ons niet vergaten maar natuurlijk was het Ingrid die de meeste aandacht kreeg. Hun vakantie bij ons was ten einde gekomen.

.

.

.

.

.

.

.

.

Nu is het hier weer rustig geworden. Nu Saar en Arie weer zijn vertrokken lijkt ons chaletje een beetje leeg maar dat is maar schijn hoor. Arie en Saar waren best wel ‘aanwezig’ en onze hondjes hadden respect voor de grote Arie en drukke Saar. Behalve Botas die het niet over zijn hart kon verkrijgen dat Saar af en toe probeerde iets lekkers van hem af te pakken. Tja, je bent niet voor niets de roedelleider in huis. Nu is er weer rust en de harmonie is weer voor 100% hersteld. Pichi hoeft niet meer bang te zijn om door Arie omver gelopen te worden, en niemand hoeft meer voor Saar verkregen lekkernijen te beschermen of te verstoppen. Op de bank is weer ruimte allemaal …  En toch missen we de grote kop van Arie en zijn grote lijf die in een soort kinderlijke onschuld uit pure liefde over alles en iedereen heen denderde en de oh zo gehoorzame Saar, die in het bos een voorbeeld was voor onze eigen hondjes …

.


.

.

Dinsdag 6  oktober 2020

.

Het finale gevecht voor de bijen

TEKEN DE PETITIE

Over een paar weken beslist landbouwminister Carola Schouten hoeveel bijen mogen sterven door pesticiden! Chemiereuzen lobbyen keihard om de toegestane bijensterfte te verhogen en het lijkt erop dat minister Schouten zal bezwijken onder de druk. Laten we haar massaal herinneren aan haar visie op duurzame landbouw en haar oproepen de kant van de bijen te kiezen en een vuist te maken tegen chemiereuzen:

TEKEN DE PETITIE

Extra info:Over een paar weken beslist landbouwminister Carola Schouten hoeveel bijen mogen sterven door pesticiden!

De EU-lidstaten stemmen dan over een nieuwe richtlijn voor de bescherming van bijen. Al 7 jaar (!) proberen fabrikanten van landbouwgif sterke beschermingsmaatregelen af te zwakken. Schouten lijkt nu te zwichten voor de lobby en is van plan in te stemmen met een percentage geaccepteerde bijensterfte dat desastreus is als we de toekomst van de bijen en onze voedselvoorziening willen garanderen.

De Tweede Kamer voert de druk op en heeft de minister opgeroepen zich hard te maken voor betere in plaats van slechtere bescherming van de bijen. Als wij ons massaal aansluiten bij deze oproep kan ze niet om ons heen. Teken de petitie!

Teken de petitie om het zoemende hart van onze natuur te redden!

Dit zogenaamde bijenrichtsnoer is het toetsingskader dat beslist welke pesticiden op de markt mogen komen. De Europese voedselveiligheidsautoriteit stelde in 2013 voor om uit te gaan van maximaal 7% bijensterfte, maar dankzij een keiharde lobby van chemiereuzen zoals Syngenta dreigen lidstaten nu in te stemmen met een desastreus sterftepercentage van 20%.

Het voorstel waar Syngenta voor lobbyt, is gebaseerd op studies die door het bedrijf zelf gefinancierd zijn en kijkt alleen naar sterfte onder honingbijen, terwijl hommels en wilde bijen veel kwetsbaarder zijn. Experts zeggen dat in sommige populaties zelfs alle bijen kunnen sterven als Schouten en haar collega’s ervoor kiezen in te stemmen met het afgezwakte bijenrichtsnoer.

Bijen zijn het zoemende hart van onze natuur en cruciaal voor onze voedselvoorziening: 75 procent van ons voedsel wordt door hen bestoven. Bijen zorgen voor de diversiteit aan planten en zaden en daarmee ook voor voedsel voor talloze dieren. Ook onze economie heeft bijen nodig — Nederland investeert € 510 miljard in activiteiten waarbij bijen nodig zijn.

In haar visie pleit minister Schouten voor natuur-inclusieve en regeneratieve landbouw, maar tot nu toe heeft ze niet het leiderschap getoond dat nodig is om haar visie om te zetten in beleid. Laten we haar inspireren om een leider te zijn, een vuist te maken tegen de chemiereuzen en ook andere lidstaten te overtuigen zich hard te maken voor betere bescherming van de bijen!

Teken de petitie om het zoemende hart van onze natuur te redden!

Alleen wij kunnen onze stem laten horen voor een levende bodem en een regeneratieve landbouw die gezond is voor ons en voor onze aarde, en boeren een waardige toekomst biedt. Terwijl het zoemen van de bijen steeds zachter klinkt, laten wij onze stem steeds luider horen.

.


.

<<advertentie>>

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: info@steviesworld.nl

.

.

.

.

.


.

Woensdag 7 oktober 2020.

.

Politiek pakt illegale hondenhandel aan 
.
Vorige week hadden we het bericht dat aangifte was gedaan tegen de verkoopsite Marktplaats omdat zij de illegale hondenhandel faciliteert.

D66, PvdD, PVV, VVD en SGP spreken hun zorgen uit over de illegale hondenhandel. Ook de handel in kortsnuitige honden op Marktplaats werd in het dierenwelzijnsdebat van afgelopen dinsdag ter discussie gesteld. In Nederland mogen kortsnuitige honden niet gefokt worden, maar ze komen massaal over de grens ons land binnen. De zelfregulering van Marktplaats werkt niet, daarover zijn de partijen het eens.

Meldingen worden niet serieus genomen

Handelaren hebben vrij spel op Marktplaats. Er worden honden aangeboden die in Nederland niet gefokt mogen worden.

Zowel met meldingen van foute advertenties bij de NVWA, de overheidsinstantie die controleert op dierenwelzijn, als met meldingen bij Marktplaats zelf wordt weinig tot niets gedaan.

Politiek draagt oplossingen aan

Tijdens het politieke debat dragen de partijen oplossingen aan. Het is belangrijk dat zowel de hond als de verkoper traceerbaar zijn. Daarom is er draagvlag voor het verplicht melden van chipnummers van aangeboden dieren en een registratienummer van de verkoper.

Om de gezondheid van een dier te waarborgen, is een verplichte dierenartsenverklaring een uitkomst. Er werd ook gepleit voor een verbod van online handel van pups, omdat duidelijk is gebleken dat zelfregulering door Marktplaats tot op heden niet werkt.

Marktplaats, handhaaf je eigen regels !!!!

Verder werd opgeroepen tot goed gedrag van Marktplaats. Een logische oproep: het is hún platvorm; ze hebben goede regels. Het enige wat er nog hoeft te gebeuren, is dat ze hun eigen regels naleven.

Minister gaat weer in gesprek met Marktplaats

In het debat belooft minister Schouten opnieuw in gesprek te gaan met Marktplaats over een betere en veiligere online handelsomgeving. Dat is hard nodig voor zowel toekomstige baasjes als de honden.

Help jij mee de illegale hondenhandel te stoppen? Meld foute advertenties bij Marktplaats!

.

.


.

Donderdag 8 oktober 2020
.

Ook in Andalusië wordt er gewerkt aan een beter leven voor Galgo’s
.
Al meer dan tien jaar vertellen wij, en vele organisaties met ons, aan iedereen die het horen wil dat de Galgo’s in Spanje vreselijk worden behandeld. Jagers gebruiken de galgo’s voor de jacht. Als ze niet voldoen dan worden ze door de jagers achtergelaten of gemarteld en vermoord.  Hoe erger de hond lijdt… hoe beter de volgende hond zal zijn…. tja als je dat geloofd dan ben je niet lekker bij je hoofd. Gelukkig dringt dat steeds meer door bij de spanjaarden …. Er zijn helden die galgo’s bij bosjes proberen te redden van een vreselijke dood. Zo heb je de mensen van Galgo’s del Sur Animal Protection Association.
.
De Galgos del Sur Animal Protection Association heeft de Junta de Andalucía gevraagd om binnen de termijn die de Raad van het Voorzitterschap, Openbaar Bestuur en Binnenlandse Zaken aan entiteiten en burgers heeft gegeven, bij te dragen aan het ontwerp van de nieuwe wet op de bescherming van dieren in Andalusië, dat het “het verbod omvat om honden te gebruiken voor de jacht”.

Zoals gemeld door Galgos del Sur, heeft het een bijdrage geleverd aan de toekomstige regelgeving en verdedigd ‘dat het niet mogelijk is om terug te gaan naar de vorige wet van 2003, maar dat we vooruitgang moeten boeken in de bescherming van dieren, door de nieuwe Andalusische regelgeving om te zetten in avant-garde en benchmark in dierenbescherming op nationaal niveau ”.

In dit verband heeft de voorzitter van Galgos del Sur, Patricia Almansa, bevestigd dat zij vanuit haar positie de regels naleven zoals strijden tegen mishandeling van alle dieren zonder onderscheid en het achterlaten ervan, eigenaars verantwoordelijk maken en het streven naar nul slachtingen, verplichte sterilisatie, de regulering van de verkoop en aankoop van dieren en adoptie.

Volgens Almansa moet de Junta de Andalucía voldoen aan de overeenkomst van Straatsburg inzake de bescherming van dieren uit 1987, die het gebruik van honden, zoals windhonden, podenco’s en andere rassen, verbiedt voor recreatieve activiteiten zoals sportjacht, en op deze manier een einde te maken aan het achterlaten van honden die voor de jacht bestemd zijn, zoals windhonden, die er massaal voor worden gefokt, waarbij er maar een paar worden gebruikt en de rest wordt weggedaan.

Door Galgos del Sur zijn sinds 2008 zelfs meer dan 2.000 verlaten windhonden gered, en de cijfers nemen toe, aangezien “vorig jaar werden  alleeen al in de provincie Córdoba, 348 verlaten windhonden gered”, terwijl de meeste “dood of geslacht” blijken.

Naar de mening van Almansa is een nieuwe wet vereist waarin het duidelijk is dat de gemeenten bevoegd zijn om de bescherming en het welzijn van alle achtergelaten dieren in hun gemeentelijk gebied te waarborgen, door offeren van gezonde dieren totaal te verbieden. Evenzo moeten  gemeenten rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor het verlenen van hulp aan achtergelaten en gewonde dieren en ook voor het opvangen ervan, met als enig doel adoptie.

In Galgos del Sur zijn ze ook van mening dat de nieuwe wet ook moet bevatten dat de gemeenten wilde katten moeten beschermen, door kattenkolonies, de figuur van de voerbak en de CER-methode te erkennen als het enige systeem voor de bestrijding van wilde katten. Om al deze doelen te bereiken, moet de nieuwe wet de verplichting voor gemeenten bevatten om samenwerkingsovereenkomsten met dierenbeschermingsinstanties te sluiten.

.

.


.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

.

Tijd om te badderen

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

“De hele familie helpt mee om de hond in bad te doen. ”.

.

.

.

.

.

.


<<advertentie>>

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

Karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Vrijdag 9 oktober 2020
.

Honden die het asiel mogen verlaten.
.
Gelukkig vinden er ook nog een paar lokale adopties plaats….

.

hond

Kelly

hond

Syra

hond

Lucas

.

.

.

.

.

.

.

.

Tula

.


.<<advertentie>>

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

 

Zaterdag 10 oktober 2020
.

Hoera Botas is jarig.
.
Geboren op 10-10-20 en nu precies 10 jaar geworden. Als dat geen bijzondere dag is dan weten we het niet meer.

Botas 2011

Botas 2020

Op 12 oktober 2011 mocht Botas bij ons komen wonen. Hij was toen precies 1 jaar en twee dagen èn de verjaardag van Annerie. Wat een klein mannetje was hij toen nog…

Nu is hij inmiddels een flinke meneer geworden. Niet veel groter maar wel forser. Met zijn schitterende vacht met pluimstaart is hij nog steeds een blikvanger ook al wordt hij grijs rond ogen en bij zijn snuit. Veel mensen willen hem aaien en dat mag ook best als ze het maar even vragen. Trouwens als je hem voorbij loopt zonder tegen hem te praten dan vindt hij dat een gebrek aan beleefdheid. Hij zal je laten weten dat dit niet hoort door te dreigen in je kuiten te bijten. Dat kun je dus uitproberen op eigen risico..,

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ja hij werd vandaag erg verwend en daar profiteerden de anderen ook van hoor…

.

.


.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.


.

.

Zondag 11 oktober 2020
.
.
Mocht u een reactie, op- of aanmerking hebben over dit weekjournaal, schrijf dat gerust onder aan dit weekjournaal.
Alle reacties worden serieus genomen en u krijgt desgevraagd altijd antwoord.

Dank u voor de genomen tijd om het eerste deel van dit weekjournaal door  te nemen.
Lees vooral nog even verder want er is nog genoeg te zien…

.

.


.

Berichten van..

OPROEP: Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vonden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken…

.


.

.

Linda, baasje van Moos, Sjors en Mike stuurde ons deze update na een bezoek aan dierenarts waar Moos naar toe moest.  

.

Holaaaaa…
Op zich is alles goed gegaan met Moos gisteren, maar hij is nog steeds suffig en af en toe trillerig. Hij wil niet echt eten en wandelen. Heb de dierenarts hiervoor wel even gebeld. Zij denkt dus dat het door de narcose komt. Ik moet het in de gaten houden. Morgen moet het wel beter gaan.
Uitslagen van bloed, biopten van lymfenknopen en voetzooltje krijg ik nog. Voor de rest is dus zijn gebit gedaan, twee ondertandjes getrokken.
Hopelijk goede uitslagen straks🐾🙏🐾

.

Dikke knuffel voor Moos…..

.

.

.


.

Bert en Joukje, baasjes van Nelson en Rova, laten weten dat het met Rova gelukkig weer een stuk beter gaat.

.

Rova heeft vier weken geleden een harde kennismaking gehad met de carrosserie van een auto waarbij zij haar achterpoot brak.

.
Nu laten ze ons weten dat Rova weer rond huppelt maar ze mag nog niet rennen of springen,,,,,

.

.

.


.

.

Vera en Wim, stuurden ons deze filmpjes van hun Ian en Babs …

Het lijkt misschien of die twee elkaar willen plagen maar als je het tweede filmpje bekijkt zie je dat alles spel is want ze zijn echt dikke maatjes.

.

.


.

.

Inma en Ingrid, baasjes van Saar en Arie, laten zien dat die twee weer gewend zijn aan het normale even na de vakantie…

 

Na 2 dagen zijn ze geland… Arie heeft vanavond (dinsdag) weer gegeten en Saar gisteren (maandag).

Nogmaals zo bedankt!

Hartelijke groet,

Inma en Ingrid.

.

.

.

.

.


.

.

..<<Advertentie>>

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

Voor sfeer impressies klik op de foto van Merel. 

.

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS

De 4-kanten column van Ton

.

Er zijn helden in Mexico…
.
Dat criminaliteit in Mexico hoogtij viert is algemeen bekend. Volgens onderzoek, uitgevoerd door  van Impunidad Cero, een organisatie die zich inzet om bekendheid te geven aan de straffeloosheid in het land, is aangetoond dat de straffeloosheid voor algemene misdrijven in het land 99,3 procent is. Als dit geen hopeloze situatie lijkt dan weet ik het niet meer. Corruptie is de grootste oorzaak van alle ellende. Omgekochte politici, ambtenaren van overheid, politie en rechterlijke macht, zijn aan de orde van dag. Vanwege een gebrek aan regelgeving en handhaving, kunnen criminelen hun gang gaan en worden er steeds vaker massagraven aangetroffen met mensen of dieren erin. Vaak betreffen het dan clandestiene massagraven met tientallen vermiste mensen erin. Een dieptepunt van deze ellende is de vondst die afgelopen week werd gedaan Toen werden er in de regio Guanajuato acht massagraven met ongeveer 100 vermisten erin gevonden.
.
Toch zijn er nog mensen die wel van goede wil zijn. Wegens de herhaaldelijke misdaden tegen dieren in het openbaar, heeft de gemeenteraad van Guanajuato op 19 september 2020 een nieuwe verordening goedgekeurd om administratieve sancties op te leggen voor het doden van een dier op een openbare weg. De boete bestaat uit een som van meer dan zeventienduizend Mexicaanse pesos (ongeveer 650 euro).
.
Hoe triest is het dan dat enkele dagen na de goedkeuring van de verordening, in Marfil, een wijk in de stad Guanajuato, gelegen in de regio met dezelfde naam, een clandestiene massagraf met dode honden werd ontdekt. In het graf werd een nog intacte hond met tekenen van marteling aangetroffen aan een galg. De hond was opgehangen met een strop om de nek, de poten waren bij elkaar gebonden en op de muur van het graf was opgedroogd bloed waar te nemen. Op de bodem lagen gemartelde en uiteengereten honden en andere huisdieren. De botten en overblijfselen waren al in een vergevorderde staat van ontbinding.
.
De man die de vondst deed, legde deze vast op video  met commentaar erbij over de gruwelijke ontdekking: “We kunnen verschillende lichamen van honden zien, sommige in stukken gehakt, andere opgehangen. Het zullen overblijfselen zijn van minstens zeven maanden tot een jaar oud.” (Door op de foto te klikken kunt u de video starten)
.
De directrice van de gemeentelijke gezondheidsdienst van Guanajuato, Minette Rodríguez, heeft aangegeven dat haar directie deze moordenaars strafrechtelijk zal vervolgen. Rodríguez: “Er is aangifte gedaan bij het kantoor van de openbare aanklager en we zullen de zaak blijven volgen. Wij zijn diep geschokt. Het is werkelijk schandalig.”
.
Ik kan alleen maar hopen dat de mensen die werkelijk het hart op de goede plaats hebben zitten nimmer hun gedrevenheid zullen verliezen. De ellende voor dieren in Mexico is misselijk makend dus kunnen zij alle lof gebruiken. Door de vele mensen die door criminelen gewoonweg ‘verdwijnen’, kan iedereen begrijpen dat zij slechts met grote moeite de aandacht, menskracht en middelen voor de opsporing van vermiste dieren of dierenmishandeling kunnen krijgen. Hun niet aflatende inzet verdient mijns inziens een lintje. Ik vind hen “de helden van Mexico”

.

.


.

Ja, natuurlijk hebben wij donaties nodig om te kunnen bestaan.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.

ZONDER FINANCIELE HULP MOETEN HET WERK STAKEN.
DRAAGT U OOK DIERENMISSIES EEN WARM HART TOE ?

Een rechtstreekse donatie door overmaking van een donatie op  reknr: NL15INGB 0005721780 t.n.v. Stichting Dierenmissies

of via het meedoen met de Vriendenloterij
.

KLIK op dit logo en meld je hier aan omdat je dan automatisch Dierenmissies steunt

 

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

.


.

.<<Advertentie>>

.

.

klik op de foto om de website te bezoeken

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al bijna 4,7 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:
.

Je moet geloof in jezelf hebben… .!!!!

.

.

.

.

Als je niks voorstelt… ben je ook niks.

.

Denk GROOT !!!!.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .

.

.

.

Nelson en Rova van 30 dec 2020 tot en met 1 jan 2021

.

.

.

.

.

Lizzy van 19 feb tot 28 feb 2021

.

.

.

.

.

.

Ocean en Luna van 21 juli tot 14 aug 2021

.

.

.

.

.

Lizzy van 28 juli tot 18 augustus 2021.

.

 

 

.

 

 

«
»

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com