Dierenmissies Weekjournaal van 5 augustus 2018

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

Beste mensen,

Deze week hebben we te maken met vakantieperikelen in de medische hoek waardoor er wat vertraging is bij het reisklaar maken van de hondjes. We zetten de schijnwerper deze week op Toby, hebben leuk adoptienieuws en vakantienieuws te melden. Voorts gaat het in de 4-kanten column van Ton over “Blijf van mijn dier” en in de (on)zin van de week waarschuwen we dat je niet alles klakkeloos moet aannemen van wat er op een tegeltje geschreven wordt. Daarnaast zijn er nog tal van leuke en informatieve nieuwtjes dus alleszins de moeite waard om even de tijd te nemen en op je gemakje dit weekjournaal door te nemen. Dan kom je de volgende onderwerpen tegen:

– Ocean en Luna vermaken zich prima.
– Dringend vluchtbegeleiders gezocht
– Toby in het spotlicht.
– Hout om verder te bouwen
– Uitslagen bloedonderzoek vertraagd
– Hoera Jody is geadopteerd.
– De vakantie van Ollie begint
– Leuk filmpje ter ontspanning over “Verschil tussen vogel en pup kan klein zijn”.
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..
– Vervolg van de vakantie van Ollie en Ocean & Luna.
– Goed nieuws voor Bambu
Geza wil ook naar haar baasjes toe…
– Sic in de belangstelling.
– Nieuwe koppies
– Registratie van chipnummer is verplicht
– Berichtje van de baasjes van Estela, Ace & Senna, Ziva,  Fidel & Charly
– De 4-kanten column van Ton: Wat gebeurt er met het huisdier als moeder naar “Blijf-van-lijf-huis” gaat ?
– De (on)zin van de week gaat over: “Kanttekeningen bij tegeltjeswijsheden”.
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.
Advertenties van: Buddies/AnimalWebshop/Het Dier, Karlijn’s Shop, OnePack en Fresh PC. Your Inner Feelings .
.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!
.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.

GEZOCHT: VLUCHTBEGELEIDERS .

NU DRINGERDER DAN OOIT … VOOR DE PERIODE VANAF MEDIO AUGUSTUS

VOOR HET VLIEGTRAJECT :    BARCELONA NAAR NEDERLAND.

.

KLIK op de foto !!!!!!!! en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.

.

.

.

.

.

De week van dag tot dag:

.

Maandag 30 juli 2018

.

 

in het bos

Ocean en Luna vermaken zich prima.

.

Ze hobbelen lekker mee in het bos en om nou te zeggen dat ze zich ook maar ergens voor schamen … nou nee.

of op tafel…

.

Als Luna op de tafel is gaan liggen vindt Ocean het tijd worden ook wat aandacht op te eisen. Of dat nou betekent dat hij over de tafel moet lopen en over Luna heen moet stappen.. ach dat is van minder belang…
.

.

.

.

.

Dinsdag 31 juli 2018
.

Toby in het spotlicht.
.

Toby

In huis bij de opvang

Vandaag kregen we een speciaal verzoek van Miranda om de jonge hond Toby onder de aandacht te brengen. Natuurlijk voldoen we hier graag aan. Dit is wat Miranda ons schreef:
.

Dit is Toby, geboren oktober 2017, en 57 cm hoog. Dat hij nog een paar centimeter zal groeien is zeker.
Toby kwam als pup binnen bij ons in het asiel binnen Het leek erop dat mensen hem niet al te best hadden behandeld. .. bang … en ineen gedoken wanneer een hand boven het koppie kwam.  Zo jong nog en dan al zo’n trieste verleden. Tja, en dan ook nog eens in een overvol asiel. Dat zul je maar mee moeten maken als pup.
.
Maar Toby heeft zich er door heen geslagen. Hij bleek zeer sociaal met andere honden en mensen gaf hij graag de kans om zijn vertrouwen te winnen.
.
Toby is naar de opvang met rehabilitatie gegaan waar hij verder leert om mensen te vertrouwen. Eigenlijk gaat het al super goed met hem. Hij lijkt veel minder angst te hebben dan gedacht werd.  Zie onderstaand filmpje waar hij een therapeutische wandeling maakt in het drukke Barcelona.

.

.

Een groot deel van zijn angst was absoluut van het asiel. Omdat dit nu wegvalt, kan hij weer hond worden en zich verder ontplooien. Toby is niet alleen mooi en jong maar nu ook weer een hond met een toekomst.
.
Wij zullen updates blijven geven over zijn vooruitgang. Binnen een paar weekjes is Toby helemaal klaar voor adoptie… want hij pakt alles snel op. Katten zijn voor Toby geen probleem en dat kan weer een extra kwaliteit zijn waardoor hij wellicht nog sneller een baasje zal kunnen vinden.

Bel of mail ons voor meer info over Toby. 0622225271 of dierenmissies@gmail.com .

.

.

Woensdag 1 augustus 2018

.

.

Hout om verder te bouwen

.

Vandaag krijgen we heel kort bezoek van Vera en Wim en kleine Ian. De kleine Ian mag in september weer komen logeren en hun bezoek was deze keer niet voor hem.

.

Ze komen met een aanhanger hout brengen dat bij hen in de weg ligt en dat wij goed kunnen gebruiken voor alle bouwwerkzaamheden die nog moeten komen. Het betreft een hele respectabele hoeveelheid met balken en platen.
.

Hartelijk dank !!!

.
.
.
.
Uitslagen bloedonderzoek vertraagd.
.

.

We moeten even langer wachten op de uitslagen van het bloedonderzoek van Bambu dan verwacht want eigenlijk zouden we die vandaag krijgen. Die kunnen we nu maandag aanstaande tegemoet zien. Het laboratorium loopt achter door de vakantietijd. Tegelijkertijd is ook de vaste dierenarts van het asiel op vakantie en wordt er met een vervanger gewerkt. Tja, ook Geza (en nu ook Jody zie Donderdag) moet zo snel mogelijk bloedonderzoek krijgen. Zodra uitslag van het laboratorium binnen is, dan weten we tenminste ook wanneer een  hond reis-gereed is.

.

Kleine Saar en grote Sjaak

Om zoveel mogelijk onnodig tijdverlies te voorkomen wordt er alvast naarstig gezocht naar vluchtbegeleiders. Meestal hebben we wel wat vluchten in het verschiet maar in deze tijd van het jaar is het altijd wat moeilijker. Een speciale oproep op facebook bij ons en bij Vrienden van Odena wordt veel gedeeld dus landelijk goed onder de aandacht gebracht en daar hebben we alle hoop op gevestigd.

.

Enfin, Geza moet voor gezelschap gaan zorgen voor arme Saar die onlangs haar grote box-vriend Sjaak is verloren. Kortom het wordt tijd dat nu snel alle vakantieperikelen achter de rug raken….

.

Ondertussen wordt ook nog getracht om Bambu vroegtijdig een plekje buiten het asiel te geven tot de reis plaats zal vinden. Een hondje van bescheiden formaat hoort eigenlijk niet in een asiel waar toch altijd een zeker gevaar op de loer ligt.

.
.

.

triest

KLIK op de foto voor het volledige overzicht van hondjes die ter adoptie zijn…

De stakkers in Spanje… . Wie behoefte heeft aan gezelligheid en kameraadschap en overweegt een hondje te nemen… kan toch niet de ogen afwenden van de stakkertjes die in Spanje op een baasje wachten… . Wie kunnen er in principe bij Dierenmissies een hond adopteren ? KLIK HIER om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt … . .

.

.

.

.

Donderdag 2 augustus 2018.

.
Hoera Jody is geadopteerd.
.
Een adoptie kan ook voortvarend gaan. Husky Jody heeft een lief baasje gevonden. Zij mag bij haar baasje Kevin in Waardenburg gaan wonen. Daar komt ze bij een nieuw vriendje (mix herder-husky) dus heeft ze gelijk gezelschap . De formaliteiten worden nu met spoed afgerond zodat ook zij het medische traject in kan gaan om klaar te zijn voor de grote reis.
.
.
.
—————————————————————————————————————-
.
.
De vakantie van Ollie begint
.
Rond  21.00 uur komen Collin  met Jaydin Ollie brengen. Ik had Mia meegenomen om hen welkom te heten aan de voorzijde van de camping en samen liepen we naar onze tuin waar de rest van de club op hen wachtte.

Tja, je zou zeggen dat het  niet mee valt  als je kennis moet maken met een groepje van zeven hondjes die vol belangstelling zitten te wachten. Nou we weten wel beter want Ollie werd direct opgenomen. Af en toe nog hoorden wat gegrom als er wat af getast wordt van wat wel en niet door de roedelleden wordt getolereerd. Maar dat is alles. Als Collin en Jaydin vertrekken leiden we Ollie  af en verwennen we hem met allerlei lekkere dingetjes. De hondjes van ons en de logeetjes Ocean en kleine Luna vinden dat helemaal niet erg want al die extra’s maken het leven juist zo ontzettend aangenaam.

Die avond ging Ollie voor het eerst mee met de club naar het bos. Toen we weer thuis kwamen was het al of het de gewoonste zaak van de werd was. Ollie die eerst nog een paar keer tegen het hekje had gestaan om te kijken of zijn baasjes toevallig niet terug kwamen had nu net als de rest aandacht voor de brokjes die overvloedig geboden werden. Toen de buikjes vol waren kwamen er nog kauwsticks maar Ollie lustte liever, net als Mia,  een stukje kaas.

Tijdens de nacht lag Ollie op bed en heeft zich bijna niet verroerd.

 


.

.

verschil tussen vogel en pup is zo klein…

Weer een leuk filmpje ter ontspanning

 

De natuur kan laten zien dat het verschil tussen vogel en pup erg klein kan zijn…

Klik op het plaatje….

.
.
———————————————————————————————–
.
Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Heeft u wel eens meegedaan aan een loterij waarbij u tegelijk een goed doel steunde?
Dan kan natuurlijk door mee te doen bij de onvolprezen Vriendenloterij….
.
.
Hoe dat werkt…?!? Dat is super simpel… !!!!
Klik op de “Speel mee” knop om elke maand mee te spelen.
U vult uw gegevens op het formulier in en wanneer u meespeelt bent u automatisch sponsor van Dierenmissies en maakt u elke maand kans 0p schitterende prijzen.
.

We hopen dat ook bij u de deurbel zal gaan en dat er een bekende Nederlander voor de deur staat om een mooie prijs af te komen geven.
.

Veel geluk toegewenst…

En dank namens alle hondjes die we kunnen helpen doordat jullie meespelen…

.
* De auto’s worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto’s die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.
.
————————————————————————————————–
.
.
.

Vrijdag 3 augustus 2018

.

Vervolg van de vakantie van Ollie en Ocean & Luna

Vijf van de acht is al een behoorlijke score om op de foto te zetten

In alle vroegte gaan we met de hele club naar het bos. Dan is er nog niemand en kunnen de hondjes los lopen. Flor en  Ollie moeten nog aan de lijn. Flor omdat ze bang is voor alles wat we tegen kunnen komen en Ollie omdat ik nog even moet zien of hij ook naar mij luistert als ik hem roep. Dat blijkt al gauw prima te gaan. Het is een hele processie die maar moeilijk in één foto is vast te leggen…. Snuffelen doe je nu eenmaal naar eigen inzicht, en natuurlijk daar waar het leuk en interessant is…

Pichi en Botas luisteren aandachtig

Tijdens de wandeling hebben baas Botas en nestor Pichi de belangrijke taak om de boel in de gaten te houden. Eerst krijgen ze van mij de instructies hoe ik het graag wil hebben.

.

.

.

.

.

Ook zij hebben begrepen wat de bedoeling is.

Onderweg roep ik Luna en Ocean bij me om ze te vertellen dat ze in de buurt moeten blijven.

Botas en Pichi kwijten zich van hun taak.

het bos is zooooo groot. “Loop maar door hoor Ollie.!!”

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

.

.

Als we thuis zijn krijgen ze eerst eten en dan gaat Annerie boodschappen doen. Als ze thuis komt is te zien hoe Ollie net als de rest Annerie begroet. Dat zij altijd wat lekkers bij zich heeft na het boodschappen doen, kan hij nog niet weten maar zal daar gauw genoeg achter komen.

.
.
.
.
.
Zaterdag 4 augustus 2018
.
Nog wat punten en komma’s
.
Zoals altijd wordt er weer flink gewerkt aan het weekjournaal. Het lijkt een eenzaam bestaan maar niets is minder waar. De hondjes zijn in de buurt. Ze zijn niet allemaal in beeld maar je ziet Flor op de voorgrond. Als je goed kijkt zie je Botas onder tafel en Pichi op de achtergrond op het kleed liggen. De rest is bij Annerie die eten aan het maken is. Je kan niet alles hebben…
.
.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

Goed nieuws voor Bambu

.
We hebben alvast van Miranda per whatsapp vernomen en dat de bloeduitslag helemaal goed is en dat hij, in afwachting van zijn reis naar Nederland, naar de particuliere opvang mag. Hij heeft eerst een lekker bad gehad en toen >>>>Weg uit het asiel ….

.

.

Geza wil ook naar haar baasjes toe…
.

Geza wacht nog geduldig op de bloedtest maar ja, hij wil graag gelijk met Bambu naar Nederland komen. Daar doen we dus onze stinkende best voor. Ondertussen loopt hij met de verzorgers haar rondjes. Geza heeft de training aan de lijn helemaal niet nodig maar het is sowieso toch wel leuk om de aandacht te krijgen. En kijk ….. hij moet steeds kijken naar de camera…

.

.

.

Sic in de belangstelling.
.
Ook Sic kan zich verheugen op belangstelling van een leuke familie. Als alles mee zit zal hij op 20 augustus formeel worden geadopteerd. Ook hij zal dan het medische traject in kunnen om zo snel mogelijk de reis naar Nederland te kunnen maken.

.

.

Zondag 5 augustus 2018.

.

Laten we vooral vandaag rustig aan doen. In alle vroegte en in de koelte heb ik het weekjournaal klaar gemaakt. Terwijl ik de hondjes uitlaat leest Annerie het nog eens door om wat tikfoutjes eruit te halen. Dan is hij klaar voor publicatie.

..

.


.

Nieuwe koppies.

.

Of het komt vanwege de zomer of dat het weer vakantietijd is.. één ding is zeker het asiel stroomt weer vol met nieuwe stakkertjes.

Natuurlijk willen we die graag aan jullie voorstellen:

Dit is Ariva, Teef – 2 jaar, 7 maanden – Kruising – 55, Karakter: waarschijnlijk slecht behandeld ze kijkt de kat een beetje uit de boom voor ze je vertrouwt eenmaal als ze je kent is ze vrolijk een aanhankelijk knuffelig sociaal met teven en reuen.

Dit is Silvar, Reu – 8 maanden – kruising labrador – 56 cm Karakter: zeer lief sociaal knuffelig

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

Dit is Samu, Reu – 11 maanden, 3 weken – Husky kruising – 60 cm . Karakter:
zeer lief sociaal zeer speels mooi knuffelig

Dit is Utah, Reu – 2 jaar, 2 maanden – kruising griffon/gos d atura – 56, cm. Karakter: Zeer lieve rustige hond bescheiden, beetje verlegen knuffelig zeer mooi ruwe vacht Bijzonderheden: kattentest goed (zie video) samen gevonden met broer Geza op straat zonder chip

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Dit is Esti,, Teef – 4 jaar – Beagle – 35 cm Karakter: vrolijk sociaal lief knuffelig aanhankelijk

Dit is Minnie, Teef – 1 jaar, 1 maand – Kruising husky – 52 cm Karakter:
speels vrolijk super knuffelig zeer lief sociaal

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Dit is Gonda, Teef – 5 jaar, 7 maanden – Kruising – 39 cm Karakter: verlegen teefje knuffelig rustig sociaal met andere honden weet nog niet aan de lijn te lopen Bijzonderheden: komt uit verzamelhuis waar ze in slecht staat gevonden werd

Dit is Dannis, Reu – 1 jaar, 2 maanden – Kruising – 52 cm Karakter: onderdanig lief knuffelig speels actief Bijzonderheden: wil met katten spelen (:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Dit is Naima, Teef – 3 jaar, 3 maanden – Labrador – 49 cm Karakter: zeer mooie labrador angstig voor het asiel, wil het liefst weg daar lief sociaal rustig verlegen Bijzonderheden:
kattentest goed, zie video

Dit is Lenno, Reu – 2 jaar, 2 maanden – Kruising – 63 cm Karakter:
zeer lief karakter gehoorzaam wil leren sociaal

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Karlijn’s Webshop met het cadeau van de maand

KLIK op tekening van Lima om de webshop van Karlijn te bezoeken.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.
.

klik op advertentie om webshop te bezoeken.

.
————————————————————————————————–.
.
.
Registratie van uw hond is verplichtimagesXGAE43XW
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.


Bericht van

Jean Pierre, baasje van Estela, stuurde ons dit bericht met foto’s

strandplezier

languit in het zand

.

.

.

.

.

.

en daarna lekker afspoelen in de zee

beetje verkoeling in de branding

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Jos en Len, baasjes van Ace en Senna, laten zien hoe slim ze zijn…..

.

.

.

.


 

Ronald en Jolanda, baasjes van Ziva, geven ons een update van de vakantie die zij vieren.

Onderweg en in de sneeuw op de bergen. Ziva maakt voor het eerst kennis met dat koude goedje… lekker hoor met deze temperatuur

.

.

.


.

.

Jany en Kees, baasjes van Fidel en Charley, deelden deze nieuwe foto van hun kanjers. .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

.
De 4-kanten column van Ton .
Nederland: opvang voor huisdieren van slachtoffers van huiselijk geweld
.
We hebben het er al vaker over gehad. Het ging toen over een aangetoond verband tussen aangewend geweld binnen het gezin en geweld gericht tegen dieren of te wel dierenmishandeling. Deze twee verschrikkelijke dingen blijken dus onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Iemand die zijn handjes niet thuis kan houden tegenover partner of kinderen is dus ook niet vies van het mishandelen van het huisdier. OK nu we dat dus eenmaal weten wordt er een stapje verder gegaan want wanneer trek je het niet meer en vlucht je het huis uit. Dat je de kinderen meeneemt en onderdak zoekt op een geheime locatie van een blijf-van-mijn-lijf-huis is inmiddels een bekend verschijnsel.  Maar wat doe je als je weet dat, als jij de deur uit gaat, je huisdier de dupe wordt van de tirades van degene die achterblijft? Je trouwe viervoeter gun je toch ook veiligheid ?

Wist u dat vrouwen met huisdieren zoeken gemiddeld 52 weken later hulp vragen dan slachtoffers zonder huisdieren. Huisdieren staan dus bloot aan geweld én vormen een reden om later hulp te zoeken. Het probleem: slachtoffers kunnen hun huisdier vaak niet meenemen, het dier kan nergens opgevangen worden.
Daarom sloegen het IFAW en een vrouwenopvang in het oosten van het land, Kadera, de handen ineen en werd Blijf van mijn Dier een feit. Vanaf juli 2014 worden huisdieren van slachtoffers van huiselijk geweld opgevangen binnen de pilot.
Inmiddels werkt Blijf van mijn Dier niet alleen met Kadera, maar met diverse vrouwenopvangcentra door het hele land.
Hoe?
Blijf van mijn Dier werkt met gastgezinnen verspreid door het hele land. Op deze manier worden de dieren gedurende de opvangperiode van het slachtoffer in een liefdevolle en veilige omgeving opgevangen. Wilt u zich aanmelden als gastgezin? Klik hier voor meer informatie!
Blijf van mijn Dier zorgt samen met de hulp van gastgezinnen en ons netwerk van dierenartsen en andere specialisten dat er minder dieren getroffen worden door huiselijk geweld én de slachtoffers eerder hulp zoeken. Een betere oplossing voor mens en dier dus!
U kunt hier vinden voor:
Slachtoffers
Gastgezinnen

.

Kijk eens naar dit filmpje dat ooit door RTL is uitgezonden. Het spreekt boekdelen.

.

.


.

.

 

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “Kanttekening bij tegelwijsheid.???”

.

Tegelwijsheden zijn niet altijd even waar of verdienen op zijn minst nadere uitleg….

 

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken....

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken…

 

.

.

..

.

.<<< KLOPT.

<<<< KLOPT gedeeltelijk. Sociale honden die los lopen gaan nu eenmaal van nature een andere hond welkom heten. Hier is niets verkeerds aan. Als je in een losloopgebied bent en de aangelijnde hond heeft daar moeite mee dan moet het baasje daar iets aan doen….

KLOPT maar dan wel daar waar mogelijk.

KLOPT maar of het verstandig is om met zo’n hond in een losloopgebied te gaan wandelen kun je je afvragen. .

IN PRINCIPE KLOPT DIT maar is een losloopgebied nu niet juist bedoeld voor de gemiddelde gezinshond of voor honden die niet slaafs zijn en of zo getraind zijn als een politiehond ? Wat bedoel je met “controle”. Voorbeeld: Mijn honden komen als ik ze roep. Is dat controle? Soms moet ik drie keer roepen maar ze komen. Is dat controle? Als ze een andere hond zien willen ze die begroeten. Zodra dat gebeurd is komen ze als ik roep.  Is dat controle ? Enkele van onze honden zullen bij het zien van een kat daar achter aan gaan … . Pas nadat de kat in de boom zit komen ze mee. Is dat controle ?

.


.

.

imagesU525U8CXDIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak. .

karik lima

Karlijn’s Shop

SNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

. . Wellicht wilt u: eens klikken op de mooie Lima (links) zodat u de wereld van Karlijn Shop betreedt waar u mooie cadeaus voor uzelf of uw geliefde kunt kopen, kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij, kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….? . Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 .

,

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.
.
Bekijk onze donatiepagina

.

====================================================
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op de onderstaande kalender. De rode data geven aan dat de vakantieplekjes al vergeven zijn. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .

.
Luna en Ocean 28 juli t/m 18 aug
Ollie van 3 t/m 19 aug
De maand september komt Ian nog logeren maar die maand is verder geblokt wegens huisvestingswerkzaamheden

 

 

 

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com