Dierenmissies Weekjournaal van 9 augustus 2015

paasdonatie2 001lezen09-150x150paasdonatie2 001

Beste mensen,

Beleef de gebeurtenissen van deze week met ons mee. Lees over de onderwerpen: Einde van Sara’s vakantie, Aankomst van Bravos, Chica, Chico en Sophie, Bravos in zijn nieuwe omgeving, Boira in de belangstelling, Sally is aan de beurt, Noodzakelijk voorwerk, Egel nummer 7, Vroeg op pad. Het wekelijkse culinair hoogtepunt van uw hond:  Gedroogde stukje rundvlees, Ingezonden stukjes over Fala, Carlito en Titan,  De 4-kanten column met “We kunnen niet meer zonder”, De (on)zin van de week over “beetje aandacht a.u.b.”. De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang. 

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

GEZOCHT………..

ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL

Plaatsing van uw advertentie in het Weekjournaal bereikt jaarlijks 400.000 websitebezoekjes van dierenliefhebbers en het weekjournaal heeft 400 vaste abonnees!!!!!

Advertentiekosten zijn:

Geplaatste Logo met link naar website is 25 euro per kwartaal (circa 12 plaatsingen) Indien daarbij week of maand aanbiedingen worden vermeld dan is het 40 per kwartaal.

VRAAG MEER INFO over adverteren op dierenmissies@gmail.com

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ logo meerkoeling

Airconditioning-installaties, koel-toonbanken, koelcellen, vriescellen, koelkasten, vrieskasten/kisten, ijsblokjesmachines, enz. enz. Meer Koeling, landelijk STEK-erkend koeltechnisch installateur, gespecialiseerd in reparatie, service-en onderhoud op koel/vries en airconditioning-installaties. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

.

De week van dag tot dag:

 .

Maandag 3 augusuts 2015

Einde van Sara’s vakantie

Rond 14.00 uur arriveren de baasjes van Sara om haar op te halen. Ja haar vakantie is definitief ten einde.

14374151367531438603665503Zodra Marina en Petri uit de auto zijn gestapt stort Sara zich op Marina om te laten zien hoe erg hij haar gemist heeft.

Haar enthousiasme kent maar weinig grenzen want oh oh oh wat is ze blij om haar baasjes weer te zien.

Als dan Peter aan de beurt is gaan we gauw aan een tafel zitten maar ook hij ontkomt niet aan Sara’s begroetingsritueel.

14155766180651415574650821ok en dan toch ook nog even Marina

1433417439327

 

 

 

 

afscheid sara

 

D1438608006716an wordt het tijd om afscheid te nemen. Sara weet precies waar haar plekje is en zodra de achterklep open gaat zit ze parmantig op haar troon. Met het wegrijden van onze gasten worden we even stil want we beseffen dat we die vriendelijk ziel Sara weer een hele tijd niet zullen zien.

 

 

=====

Aankomst van Bravos in Nederland

Het was een supersnelle adoptie.  En als dan je nieuwe baasje je zelf uit het asiel in Spanje komt halen dan voel je je wel heel bijzonder. De reis neem je op de koop toe want alles is één groot avontuur.

imagesBXOMV4C7 barcelonaZo ging Bravos met Marjolein en haar vader naar de luchthaven van Barcelona. Het inchecken was best wel even spannend want ze waren vroeg en nadat de formaliteiten waren afgehandeld werden ze gevraagd om pas tegen boarding tijd terug te komen bij de incheck balie. Dan zouden ze  door iemand van Transavia begeleid worden naar de Odd-size bagage afdeling. Aldus geschiedde en om 15.20 uur vertrok vlucht HV5136 naar Schiphol waar ze om 17.45 uur zouden landen.

Natuurlijk was ik daar ook om ze te verwelkomen en ook deze keer heb ik Pichi weer bij me. Uit ervaring weet ik dat het nog een tijd duurt voordat honden uit het ruim komen want alle normale koffers komen eerst.

1438616031171Noodgedwongen (omdat alle parkeerplaatsen op de lagere etages hartstikke vol staan) vinden we een lege plek op de tweede parkeerlaag in Rij 48. Het is hoogseizoen en overal erg druk op Schiphol. Pichi en ik hebben alle tijd om naar de aankomst hal te wandelen. Als we onderweg naar de liften van de parkeergarage, halverwege de parkeerlaag zijn, kunnen we onze ogen niet geloven.  Een heel stuk van de parkeerlaag wordt opzettelijk leeg gehouden !!!!
.
.
.

1415579298904Marjolein  Henk wachtenIn de hal wachtend nemen we een strategische plek in om te kunnen zien of Marjolein en pa Henk al te zien zijn. En ja hoor ook zij moeten bij de Odd-size band wachten op de kennel met Bravos. Wat duurt het wachten lang.

 

1415613120492MArjolein en Henk 2Eindelijk komt de kennel uit het ruim.  Bravos is gauw bevrijd uit zijn kleine verblijf en die lieverd is maar wat blij dat hij zijn poten kan strekken. Dan komen Marjolein en Henk eindelijk naar de aankomsthal gewandeld.  Pichi en ik kijken belangstellend naar de mooie Bravos.

.
.
.

14156188461731415618916314Als ze eenmaal in de aankomsthal zijn besluiten we om snel naar buiten te gaan zodat we uit de drukte Bravos wat kunnen laten drinken. Natuurlijk heeft hij dorst want al gauw zo’n vier uur lang heeft hij niets meer te drinken gehad.

.
.

.

.

14156194044821433866545246Ook Pichi moet even aan Bravos snuffelen maar dan heeft hij hem goedgekeurd en voelt zich helemaal bij hem op zijn gemak. Wat is het toch leuk als elke keer weer blijkt hoe sociaal de hondjes onderling zijn en direct met iedereen vriendjes kunnen worden.

.

.

.

14156191783951415619042679Aan aandacht komt Bravos echt niets te kort.  Nu zal hij moeten wennen aan paarden want die zijn er bij zijn nieuwe baasjes volop maar met een beetje begeleiding komt dat helemaal goed. Als er geen vragen meer zijn neem ik de kennel  over en neem ik afscheid van Marjolein, Henk en Bravos.  We hopen snel foto’s te krijgen van Bravos in zijn nieuwe woonomgeving.

 

Dinsdag 4 augustus 2015

1415556765352Chica, Chico en Sophie

 Wist u dat Chica en Chico nog allebei te adopteren zijn? Beiden 7 jaar en niet hoger dan 35 cm.

IMG-20150804-WA0001En dat dit ook geldt voor Sophie die slechts 4 jaar is?

 

Alle drie samen gevonden in het lege zwembad van een villa in aanbouw…

.

.

Woensdag 5 augustus 2015

Bravos in zijn nieuwe omgeving

Vandaag kregen we de eerste update van Bravos.

IMG-20150801-WA0000Even een update uit Hollanda over onze brave Bravos (wij houden deze naam maar aan geloof ik :-)). Het gaat heel goed met hem! Hij is nog steeds de ontzettende lieve en aanhalige kroelkont die hij ook in Spanje was, en ondertussen begint z’n energieniveau en speelsheid ook aardig toe te nemen. Hij moest wel even wennen aan Jeroen, en dat merken we meer bij vreemde mannen. Hij vond Jeroen een tikkeltje  bedreigend en eng in het begin, en heeft een enkele keer gegromd naar hem. Het was overduidelijk dat dit uit angst was, hij verschool zich direct achter mij en begon daar vervolgens nog even te blaffen. Ik keek er wel even van op, maar hij toonde totaal geen agressie dus we schrokken er niet van. Jeroen heeft vervolgens een paar keer een lekkere wandeling met hem gemaakt, bewust zonder mij erbij, en dat maakt in één klap alles goed. Bravos is wel heel duidelijk nog steeds enorm op mij gericht, maar wordt al duidelijk steeds enthousiaster en blijer als hij Jeroen ziet. Hij blijkt helemaal zindelijk te zijn, ziet de bench al als zijn rustplaats en ontspant meer en meer. Gisteravond lag ie heerlijk op een botje te knagen, en viel even later in slaap, lekker bij ons in de woonkamer. De poezen zijn voor hem toch wel mega interessant. Hij wil er het liefste achteraan, maar ja onze katten zijn geen honden gewend dus die rennen weg als hij te dicht in de buurt komt en dát triggert natuurlijk wel het één en ander. Ik ben heel voorzichtig met hem en de poezen, ik weet niet zo goed of hij ze mogelijk als prooi ziet als ze wegrennen en ze dus wat aan zal doen. De poezen komen wel steeds polshoogte nemen en liggen ook al wel aardig in de buurt om die rare snuiter eens goed te bestuderen. Het is overduidelijk geen paniekerige stresssituatie hier, maar ik ben gewoon erg voorzichtig.
.
IMG-20150801-WA0003Voor dag 2 mogen we absoluut niet klagen en doet meneer het fantastisch. We nemen hem ook al gewoon mee naar het bos, de dierenwinkel, de dierenarts (voor antivlooien en -wormenpillen), auto in en auto uit, allemaal nieuwe situaties en mensen, overal een praatje maken en lekkere dingetjes krijgen van iedereen die vriendjes wil worden. Nou, dat gaat prima zo! Hij vindt t allemaal mega interessant en toont een gezonde interesse in de wereld om hem heen. Zijn diarree was over, vanmorgen prima poep, maar vanmiddag in het bos in 1x weer vreselijk diarree. Ik denk dat het te maken heeft met de stiekeme paardenmest-eetactie van vanmorgen…. hij is verder absoluut niet misselijk of sloom, dus ziek is ie niet. Paarden reageert ie vooralsnog niet tot nauwelijks op. Hij mag er nog niet bij, maar maakt af en toe kennis over t draad en dat gaat goed. Ook hier een klein grommetje als onze 2-jarige onbevangen vrolijke en opdringerige goedzak, Bravos eigenlijk wel even helemaal zou willen afsnuffelen…. Dáár is t nog even te vroeg voor 😉 Verder vindt ie t volgens mij alleen maar enorme dikzakken die in de weg staan als hij mij in de gaten wil houden. Langs 3x 600 kilo paardenvlees kijken, is nog best lastig :-))
 
We zijn echt dol op hem en verbazen ons over hoe goed hij het doet en hoe makkelijk ie eigenlijk is. Ik ben ook echt heel blij dat hij nu al bij ons is, deze maand hebben we alle gelegenheid om hem te leren kennen en niets overhaast te doen. Als ik zie hoe relaxt de katten eigenlijk al weer zijn, dan is het op deze manier echt het juiste geweest!!
 
Hele hartelijke groet,

 

a_19011426543966-200x300Donderdag 6 augustus 2015

Boira in de belangstelling

Vandaag krijgen we een verzoekje voor meer info over Boira. We duimen voor haar want haar zachte karakter is eigenlijk helemaal niet geschikt om in een asiel te verblijven.

.

Vrijdag 7 augustus 2015:

IMG-20150807-WA0001kSally is aan de beurt

Zoals we al vaker hebben verteld mogen de hondjes één voor één mee als we even de deur uit moeten. Vandaag was Sally aan de beurt. We moesten ook de supermarkt in en om haar niet in de auto te laten zitten met het hete weer, zit er niets anders op dan haar mee te nemen.  Beste mensen, natuurlijk mag een je een hondje niet aan de lijn mee laten lopen in een supermarkt, maar mijn ervaring is dat, als je een niet al te groot hondje hebt en je geeft haar een plekje in het winkelwagentje, je dan geen enkel probleem hebt. Ik heb nog nooit een onvertogen woord gehoord. Alleen maar leuke opmerkingen…. En geloof me Sally wil zich met alles bemoeien.. zeker als we bij de dierenafdeling komen…

 

Zaterdag 8 augustus 2015:

Noodzakelijk voorwerk

We ontkomen er niet aan. Op deze zaterdag moeten we voor het Weekjournaal voorwerk verrichten. Morgen gaan we namelijk op huisbezoek bij het nieuwe baasje van Athos. Daar worden we in de morgen verwacht en gezien het ruim een uur rijden is om daar te komen  zal er morgen weinig tijd zijn om het weekjournaal klaar te maken.

======

Egel nummer 7

Sally heeft hier weer als eerste wat interessants gezien

Sally heeft in het bos weer als eerste wat interessants gezien

Aegel1ls we op het punt staan om naar bed te gaan is het weer Sally die als eerste laat blijken dat we een indringer hebben. Misschien komt het door het Bodeguero-bloed dat door haar adertjes stroomt want haar soort is vroeger speciaal gefokt om ongedierte tussen de wijnvaten van de Spaanse Bodega’s te vangen. Meteen schieten Botas, Nessje en Pichi te hulp. Het is Sally die zich tussen het tentdoek en een kastje wringt en zo de locatie aangeeft van de onbekende gast.

Het was al weer een paar weken geleden dat we in de nacht een egel op bezoek hebben gehad dus het verbaasde ons niets toen dit weer het geval bleek. Met enige regelmaat worden er met de dierenambulance egeltjes afgegeven bij een mevrouw die hier op de camping een egelopvang heeft. Toch geloven we niet dat wij steeds bezoek krijgen van haar klanten. Die zijn namelijk allemaal gemerkt met een likje verf en ten tweede is de egelopvang in vogelvlucht zo’n 3 honderd meter van ons vandaan. Nummer 7 is net als nummer 1 tot en met 6 een stukje verder in het bos gezet.

 

Zondag 9 augustus 2015

Vroeg op pad

Rond 08.30 uur vertrekken Pichi en ik richting Ruurlo en we hopen rond 13,30 uur weer terug te zijn.

 

 

———————————————————————————————————————–

logo-Freshpc Frank Los van FreshPC is onze computerdokter die ons eerder geholpen heeft toen de nood aan de man was. Voor een snelle service in Meppel en omgeving kunnen we hem van harte aanbevelen…

————————————————————————————————————————-

NIEUWE RUBRIEK

imagesFGK195NX2015-07-09 21.55.39 k Het wekelijkse culinair hoogtepunt van uw hond

Een jaar geleden kregen we van Marina (baasje van Sara) een frans kookboek voor hondeneten. Daar staan zoveel leuke recepten in dat we die graag met iedereen willen delen. Nu krijgt u wekelijks, vertaald en wel, één van de recepten voorgeschoteld zodat u uw hond kunt verrassen met uw culinaire kunsten…

Deze week: Gedroogde stukjes rundvlees

2014-08-10 12.57.54Benodigd:

  • 500 g mager rundvlees

Bereiding:

  • Snijd het vlees in blokjes van 1×1 cm.
  • Bedek de plaat met bakpapier oven en plaats de blokjes vlees naast elkaar.
  • Bak ze en laat ze koken voor 1 uur op 150 ° C
  • Verlaag de oventemperatuur tot 100 ° C  en houdt de deur op een kier met een houten lepel om vocht(damp) te laten ontsnappen.
  • Laat het vlees hapjes 02:00 koken.
  • Verwijder lade uit de oven en laat ze een nacht verder drogen bij kamertemperatuur.
  • Gedroogde stukjes  rundvlees kunnen in luchtdichte verpakking een jaar bewaard worden. 

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ingezonden verhaaltje en foto’s van Hanneke (baasje van Jippie, Fala en Carlito)
.
JippyAls er iemand is die moeilijk te plaatsen hondjes een kans geeft op een warme mand is het Hanneke wel. Samen met haar Jippie vond zij dat er ruimte was voor een kansarm stakkertje. Toen kwam Yayo in hun leven een erg oud mannetje en al gauw daarna kwam Elsje. U raad het al een erg oud dametje. Beiden hebben de laatste jaren van hun leven zonder stress kunnen genieten van hun oude dag. Inmiddels zijn beiden overleden maar dat stopte Hanneke niet om haar liefde te delen met nieuwe kansarme hondjes.
FalaDe flinke Fala kwam in beeld. Een hond die behoorlijk getraumatiseerd is geweest en alleen door veel liefde met de nodige zorg weer een heerlijke huishond kon worden. Dat was wel aan Hanneke toevertrouwd en toen daar ook nog Carlito bij kwam, ach dat was immers maar een klein ventje maar had weinig kansen op een baasje omdat die Leishmania had, was haar roedeltje weer compleet.
Mede omdat we juist extra ons best doen om kansarme honden aan een baasje te helpen, schreef ze ons deze tekst…
DSCF1910…. Carlito stelt het overigens prima. Het enige dat ik aan hem merk is dat zijn conditie beduidend minder is dan die van Jippy op die leeftijd. Die was niet ‘kapot’ te krijgen. Geeft niets; hij is nog actief genoeg. We passen ons wel aan en genieten van zijn gekke capriolen. Hij slaapt inmiddels ook op de slaapkamer en dat gaat prima. Hij maakt in zijn slaap ook beduidend minder lawaai dan Elsje deed in haar tijd. Dan leek het soms of er hele discussies naast het bed werden gevoerd…..
 .
 .
 .
=============
.
Ingezonden stukje met foto’s van Selena (baasje van Titan) 
 .
20150804_184831-1Hoi Ton,

 .
Hier weer ff een berichtje van ons.
 .
Titan heeft zich ontpopt tot een echte watergeus/baggerhond. Maakt hem niet uit, als het maar nat is Emoji.  Ik heb een plekje ontdekt waar er regelmatig honden zijn waar hij meer kan spelen én waar water in de buurt is.
De fun straalt naar mijn mening wel uit de foto’s en het filmpje.
2015-08-07 14.45.28-12015-08-07 14.46.00
 
.
.
.
.
.
.
.
.
Hij begint ook het spelen wat meer te snappen, Eerst dacht hij bij speeltjes zoals een flostouw, balletje of knuffel: wat moet ik dààr nou mee??? De laatste paar weken begint hij voorzichtig ermee (en dus ook met ons) te spelen. We hebben al een paar kleine krachtmetingen met het flostouw gedaan en het knuffeltje vind hij af en toe wel leuk om te apporteren.
2015-08-06 13.54.10-1k2015-08-06 13.48.43k2015-08-07 15.07.16
 
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
titan film

KLIK op foto om video te starten

Titan (en ook de kleine gremlin) hebben sinds een week of zes kvv ( kompleet vers vlees)  op het menu. Meneer bleef, naar mijn mening, te slecht eten. Dat is goed in de smaak gevallen! Hij is sinds ik hem heb nu bijna 5 kilo aangekomen (dat vind ik wel genoeg), is energiek en zijn vacht glanst als een spiegel.

 
Groetjes Selena
.
.
.
.
.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Uitverkoop hondenspeelgoed
 Volg-HETDIER_nl-op-Facebook-300x102
.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ kop ton

De 4-kanten column van Ton “we kunnen niet meer zonder…”.

.
.

 Ik vraag me wel eens af hoe de wereld eruit zou zien als er geen honden zouden zijn. Zouden we dan kunnen stellen dat de mensheid ‘gehandicapt’ zou zijn ?.
.
Voor sommige mensen zou dat een zege betekenen omdat men dan ook niet geplaagd zou worden door hondenpoep. Tja, helaas zijn er onder de hondenbezitters ook baasjes die niet de moeite nemen om de poep op te ruimen, hun hond laten poepen op de stoep of op kinderspeelplaatsen. Dit doet het imago van hondenbezitters natuurlijk geen goed. Het vervelende is dan dat men gemakshalve de honden de schuld geeft en niet die baasjes. En oh ja, er zouden ook geen bijtincidenten zijn. Dat dit ook in 95% van de gevallen aan de baasjes ligt, wordt ook over het hoofd gezien…
.
hond schaapNee laten we nu eens even reëel kijken naar wat de consequenties zouden zijn als er geen honden waren. Sinds mensenheugenis zorgt de hond op allerlei manieren voor veiligheid in en om het huis en werd de hond gebruikt voor het hoeden van allerlei soorten vee.  sp4Ik geef toe dat er tegenwoordig allerlei technische hulpmiddelen zijn zoals alarmen en camera beveiliging en nog tientallen andere slimmigheidjes om een alternatieve manier veiligheid te creëren. En ja het is waar dat, als dan eenmaal een insluiper zich geposteerd heeft in een pand, dan kan de politie ook zelf de inbreker er uithalen en hoeft er niet per se een hond het pand in gestuurd te worden om de boef te zoeken…  en voor wat betreft de hulp bij het hoeden van een kudde… ach dat is toch ook achterhaald want die paar verdwaalde schapenkuddes de we nog in Nederland hebben zijn er toch meer om een stukje geschiedenis in stand te houden dan een bittere noodzaak …
sp 7.
Misschien is dat allemaal waar …. maar wat verzinnen we als vervanger van de blindengeleidehond en hulphond voor de duizenden mensen die afhankelijk zijn van hun trouwe vriend? Moet dit een robot worden of een mantelzorger die zich 24 uur per dag opoffert?  Nee, ik vertel u dat gaat niet werken.
.sp6
En wat zouden we verzinnen als vervanger van de speurhond die de politie en douane hulp biedt bij het vinden van een vermist persoon of het uitvoeren van een sorteerproef om een dader aan te wijzen, het detecteren van explosieven en drugs, het opsporen van vals geld of illegaal ivoor? Dit kun je een adspirant agent in een politieopleiding echt niet aangeleerd krijgen…. en hoe vaak heeft de hond niet laten zien dat zijn bijstand bij de ordehandhaving tijdens relletjes niet bijzonder waardevol was?
.
sp2Wat denkt u, zou de maatschappij waarin we leven net zo geolied lopen als er geen honden zouden zijn? Dat voor u en ik het gebruik van de luchtvaart of elk ander openbaar vervoer dan wel een bezoek aan een groot evenement even veilig zou zijn?
.
hond vriendEn als het belangrijkste gemis dat de mensheid zou ontberen is misschien wel de trouwe onvoorwaardelijke vriendschap voor de mensen die niet de luxe hebben van een constant gezelschap van een medemens… Dat voor veel baasjes de verantwoordelijkheid en zorg voor de hond helpt een geregeld en gestructureerd leven te leiden is meerdere malen aangetoond. Dat voor veel alleenstaanden hun vierpotige makker een boost geeft aan hun sociale leven..Ik denk dat onze mensheid ernstig te kort zou schieten als er geen honden zouden zijn… maar ja, wie ben ik …

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ imagesU525U8CX

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is een noodzaak.

logo KarlijnSNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

Wellicht wilt u een mooi cadeautje kopen bij Karlijns Shop, kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij, kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….? Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “beetje aandacht a.u.b.”

triestnaamloos.Ook uw hond hunkert naar liefde dus vergeet nooit al is het maar voor heel even …..bij het voorbij lopen van uw lieverd hem een beetje aandacht te geven ….
.

.triest 4triest2triest 3trist 5

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

logo-onepack_logoMaurits van Elswijk is de drijvende kracht achter OnePack waarbij ook zijn vrouw Siriphan haar steentje bijdraagt. Maurits is de bouwer van onze website en onze webmaster van Dierenmissies. Voorts vervult hij tevens de functie van bestuurslid. Geloof maar gerust dat we hem vaak nodig hebben want onze ICT kennis is beperkt.

Hartelijk dank Maurits voor je nimmer aflatende steun !!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op de onderstaande kalender. De groene data geven aan dat er plaats is.

Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER 1431788636657

juli 2015
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

 

 augustus  2015    
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

1431686220680

september 2015
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

—————————

Tot zover dit Weekjournaal van Dierenmissies.

We zien uw reacties graag tegemoet.

Groetjes, Annerie en Ton

 

«
»
  • Monique Epping

    Ton, je hebt helemaal gelijk als je veronderstelt dat we niet meer zonder honden kunnen!!
    Ten eerste wil ik al helemaal niet zonder die wezens die ik mijn hele leven al om me heen heb gehad en ten tweede, tja, die onvoorwaardelijke liefde moeten missen, da’s onmogelijk!! Bij mij komen de honden op de 1e plaats, pas daarna de mensen die ook vrienden met me willen zijn. Vinden zij honden niks, jammer dan, want dan vind je mij ook niks en dan word het nooit wat! En dan alle leuke mensen die ik tegenkom en leer kennen als ik met mijn drieling op stap ben. Met sommige spreek ik zelfs af om samen te lopen tijdens het uitlaten, je wereld wordt zoveel mooier en groter door honden, ze zouden eigenlijk in het inburgeringspakket moeten, alhoewel ik hier een gevoelig punt aansnijd…?

    1
    • Hallo Monique,
      Ook ik ben van mening dat een inburgeringspakket best wel een onderwerp huisdieren in het algemeen of honden in het bijzonder zou kunnen gebruiken. Daarmee zou veel ellende voor de mensen zelf en voor dieren bespaard kunnen blijven. Ik zal proberen om in een van de komende columns daar aandacht aan te besteden.

      1.1

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com