Een nieuwe missie naar Spanje

Een nieuwe missie naar Spanje om spullen naar dierenasiels te brengen en dieren mee naar Nederland te nemen, krijgt steeds meer vaste vormen. Na de Kerstmissie in 2010 kon een vervolg niet uitblijven. Vandaag hebben we opnieuw een camper besproken voor de volgende reis. Die zal plaatsvinden in oktober en na vandaag is er geen weg meer terug. Hoewel de camper iets groter is dan die van de vorige keer, betekent dat niet dat er meer dieren meekunnen. Wel dat er iets meer bewegingsruimte is tussen de benches zodat onderweg de verzorging van de dieren  makkelijker wordt. Enfin, zo zijn we weer een stapje dichterbij gekomen bij de volgende reis. We hebben al diverse spullen gekregen voor de asiels in Spanje. Dekens, handdoeken en tennisballen liggen al weer in de garage op transport te wachten. Het is slechts een begin maar we weten hoe snel de berg met spulletjes kan aangroeien als eenmaal bekend wordt dat de volgende missie zich aandient.  Er zal aan het eind van de zomer nog wel een mailing uitgaan om dit nieuwsfeit kenbaar te maken en dan wordt het vast, net als vorige keer, ineens een hele drukke tijd.
Het opzetten, vullen en continue bijschaven van  deze website is een actie die nu enige weken loopt. Niet gehinderd door enige kennis van websites hebben we ons in het internet avontuur gestort. Het is maar goed dat Margreet en Richard Bijman als webmasters willen fungeren. In skype-overleg nemen zij de lay-out voor hun rekening en plaatsen zij de nodige foto’s, leuke bewegende animaties, filmpjes en wat al niet meer op de site om het geheel een beetje leesbaar te maken. Het is nog lang niet klaar maar .. we moeten ergens beginnen….
Zo zijn er nu ook 24 stukjes tekst op de site verschenen van alle honden die voor adoptie in aanmerking komen en die door het asiel in Tobarra Spanje worden aangeboden. De bedoeling is dat bij elk stukje niet alleen een paar losse foto’s komen maar ook korte diapresentaties. Zo zijn Margreet en Richard ook vandaag weer lekker bezig geweest en dat zal de rest van het weekend niet anders zijn.
Groetjes,
Annerie en Ton
«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com