Dankbrief Annerie en Ton

Beste lezers van de Kerstmissie Nieuwsbrieven,

Hartelijk dank voor jullie warme reacties die we mochten lezen naar aanleiding van onze Nieuwsbrieven van de Kerstmissie.

Met genoegen hebben we gelezen hoe er is meegeleefd met de reis en dat ze voor diversen van u de nodige inspiratie gaven om zelf in actie te komen tegen onnodig dierenleed.
Zoals we hebben aangegeven in onze laatste nieuwsbrief zijn we vast van plan deze reis meerdere malen te maken. Om dit haalbaar te kunnen maken, moeten we wat formele zaken regelen en hier zijn we dan ook druk mee bezig. Ons doel is om in oktober van dit jaar een Herfstmissie uit te kunnen voeren met hetzelfde doel als de afgelopen Kerstmissie:

“Goederen richting de asiels in Spanje brengen en geadopteerde dieren terug naar Nederland brengen”.

Uiteraard lopen in principe alle transporten via de diverse stichtingen en organisaties in Nederland die de betreffende asiels in Spanje ondersteunen. Goederendonaties van het bedrijfsleven en van particulieren ten behoeve van de asiels aldaar zijn en blijven natuurlijk bijzonder welkom.

Vanzelfsprekend zullen we ook op die reis nieuwsbrieven maken van al onze belevenissen. We hopen dat jullie die weer zullen lezen en we stellen jullie reacties dan ook zeer op prijs. Onderweg zullen we alle mails beantwoorden die we gedurende de reis binnenkrijgen.

Ook in de aanloop naar deze Herfstmissie zullen wij jullie van tijd tot tijd op de hoogte houden van onze vorderingen en hopen opnieuw op jullie hartverwarmende morele steun.

Met groet,
Annerie en Ton

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com