Gered van de ketting Sara en haar twee pups Chanel en Anais…

Nog wat onwennig kijkt ze omk zich heen naar al die ruimte waar ze zomaar naar toe kan lopen.....

Nog wat onwennig kijkt ze om zich heen naar al die ruimte waar ze zomaar naar toe kan lopen…..

Nu in ieder geval veilig op het asiel om aan te sterken en een kans te krijgen op een beter leven….

Sara is door de beheerders van het asiel gered van de ketting. Aan deze ketting waar ze alleen af en toe wat stukken oud brood kreeg toegeworpen, is ze ook nog eens bevallen van een 6-tal pups. De eigenaar van Sara heeft 4 pups gedood. 2 pups (de teefjes Chanel en Anais) heeft hij in leven gelaten al weet niemand waarom.

De 2 pups hebben de beheerders Piedy en Juan Carlos ook weten mee te nemen. Sara en haar pups hebben zich op het eten gestort sinds ze in het asiel zijn en zien er al weer een stuk gezonder uit. De levenslust straalt van hun koppies.

 

De dierenarts heeft bij een eerste check de moeder en pups alle entingen gegeven die nodig zijn en gelukkig geen medische problemen gezien.

Dit zal je hele bewegingsruimte maar zijn. Stramme spieren, eindeloze frustratie en conditieverlies zijn dagelijkse bedreigingen voor de gezondheid. Gelukkig heeft deze kwelling niet te lang geduurd voor Sara….

Deze “geweldige woning” was Sara’s bescherming tegen felle wind, regen en sneeuw……..

Dat de omstandigheden verre van plezierig waren zal al gauw duidelijk zijn wanneer je haar levenonstandigheden ziet. In de winter barre koude en in de zomer bloed hitte. Slechts met enkele meters bewegingsruimte wordt je aan je lot overgelaten….

Wilt u iets betekenen voor één van deze drie hondjes die nu toe zijn aan een totaal ander leven waar ruimte is voor liefde en genegenheid?

De pups staan op de website. Anais staat onder pups ter adoptie. Sara heeft inmiddels haar gouden mandje al gevonden en Chanel is nu ook gereserveerd.

 

 

 

«
»