Geschokkeerd Nieuws

Beste bezoekers….

We lazen gisteren tot onze verbijstering onderstaande advertentie op www.nu.nl.
We zullen ook vast niet de enigen zijn die daar op reageren…

nu nieuws
nu.nl nieuws

Hoe kan Nederland BV in “God’s naam” (sorry voor de uitdrukking) zich achter “geloof” verschuilen om onnodig leed van levende wezens te gedogen…!!!! Een simpele verdoving is al niet toegestaan om pijn bij ritueel slachten te voorkomen uit naam van het “geloof”!!!  Dat is toch niet te geloven….

Heeft Nederland zich niet enige tijd geleden ook sterk gemaakt om “vrouwen besnijdenis” op een meer humane manier te regelen..??? Dat ging toen toch ook over levende wezens en had toch ook iets met “geloof” te maken? Ik geloof het wel… Maar ja dat ging over mensen… en tja… nu gaat het over dieren. Ik geloof dat daar het verschil in zit.

Er schijnen er geloven te zijn die voorschrijven dat dieren moeten lijden alvorens ze mogen sterven. …. Ach …  je moet niet alles geloven van wat er geschreven staat. Eén ding heeft niets met geloven te maken maar weten we zeker: …. als nu een niet alles uit die oude dikke stoffige boeken klakkeloos werd geloofd…. en men met een beetje realiteitszin nadacht… dan werd de wereld een stuk humaner…. Een leuke bijkomstigheid daarvan is dat ook de dieren daar beter van zouden worden… Tja…. Ons inziens lijkt het erop dat de geloofwaardigheid van sommige politici onder druk staat omdat zij niet de noodzakelijke discussie aan durven gaan.

Het wordt zo wel moeilijk om zo geloof te houden in een diervriendelijke toekomst voor Nederland… Laten we nog wat animal-cops aanstellen maar tegelijk vanuit de politiek martelpraktijken gedogen … Hmmm …. waar hebben we zo’n rare gedoogconstructie eerder gezien en…. hoe is dat ook al weer afgelopen? Oh nee daar hebben we, geloof ik, nog steeds de ‘shit’ van….

Groeten van Annerie en Ton

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com