Spontane actie

Beste bezoekers….

Vandaag kregen we een berichtje van Amanda Passchier, een trouwe volger van onze acties, dat ze een paar dierenwinkels bij haar in de buurt attent had gemaakt op onze constante jacht op gedoneerde goederen voor dierenasiels in Spanje. We kunnen niet vaak genoeg aan iedereen laten weten dat er in de Spaanse dierenasielen een chronisch gebrek is aan riemen, halsbanden, voederbakken, voer, antivlooien en –tekenproducten, anti-paracitaire shampoos, dekens, benches, honden- en kattenmanden, speeltjes, en ja eigenlijk alles wat je als honden- of kattenbezitter wel eens nodig hebt….
Amanda, alvast bedankt voor je actie …. Top !!!

Langzaam maar zeker zien we dat, net als eerdere acties van de Golden Girls Yvonne, Irene en Ingrid opnieuw een particulier initiatief er voor zorgdraagt dat steeds meer mensen bekend worden met www.dierenmissies.nl.  Geweldig nieuws natuurlijk want alleen door de hulp van u als lezer kunnen een groter publiek bereiken.

Internationale dag voor de Zwerfhonden
Heeft er iemand een leuk idee om van 4 april (Internationale dag voor Zwerfhonden) een bijzondere dag te maken? Een dag die zich bij uitstek leent om publiciteit te vragen voor ons werk van www.dierenmisies.nl maar wellicht ook voor het werk van andere stichtingen die zich belangeloos inzetten voor het welzijn van zoveel onfortuinlijke honden die het dag in dag uit moeilijk hebben om te overleven?
Met de doelstelling “daar waar mogelijk bij te dragen aan een verbetering van de leefomstandigheden van dieren” in ons vaandel, dragen we elke initiatief, vereniging, stichting of andere organisatie die daar aansluiting bij vindt, een warm hart toe en zullen we ondersteuning bieden daar en wanneer we maar kunnen.
Wellicht kunnen we laten zien dat het er ondanks de vele verschillende initiatieven en organisaties geen sprake is van verdeeldheid maar dat we juist, ieder vanuit een eigen invalshoek, gezamenlijk optrekken in een strijd tegen onnodig dierenleed.
Nu is het thema Zwerfhonden onder de aandacht. Laten we daar gebruik van maken.

Dus heeft iemand een leuk idee… Laat het ons weten…. !!!

Groetjes,
Annerie en Ton

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com