Aankondiging tweede camper trip

Beste mensen,

inzamelen voedsel

Inzamelen voedsel

In oktober maken we een tweede camper-trip van Nederland naar de Spaanse dierenasiels. Net als de Kerstmissie hopen wij opnieuw in een volgeladen camper met goederen, door heel Spanje asiels te bezoeken om spullen te bezorgen waar zij ernstig om verlegen zitten. Op de terugreis zullen we weer dieren meenemen die een baasje hebben gevonden in Nederland.

Zoals ook bij de Kerstmissie, kunnen wij voor 100% garanderen, dat alles wat gedoneerd wordt ten goede komt aan de dieren in de Spaanse asiels. U kunt de hele reis volgen op onze website en via een e-mailing waarvoor u zich kunt opgeven.

Opnieuw doen wij een beroep op het bedrijfsleven, dierenklinieken, groothandels en particulieren om ons

Inzamelen goederen

Inzamelen goederen

te helpen bij de inzameling van de goederen. Heeft u voer of medicijnen weg te geven die maximaal 1 jaar over de verkoopdatum zijn of heeft u nog anti-paracitaire middelen zoals antivlooien en –tekenmiddelen, wormenkuur, één of meer riemen, halsbanden, speeltjes, plastic hondenmanden, benches, oor- en oogdruppels, etc… die u aan dit goede doel wilt doneren….  Laat het ons alstublieft weten…..!!!
Ook kunt u de reis ondersteunen door een kilometerdonatie te doen waarbij door elke gedoneerde euro twee kilometer wordt gesponsord.

Een vermelding van uw donatie zal komen te staan op deze website en op de Nieuwsbrieven die onderweg tijdens de Herfstmissie zullen worden geschreven en in een mailing worden verstuurd.

Mocht u in uw kennissenkring iemand kennen die per vliegtuig van Allicante of Valencia naar Rotterdam of Amsterdam reist en genegen is om vluchtbegeleider (van adoptiedieren) te zijn, laat het ons alstublieft weten….!!!
Mocht u in uw kennissenkring iemand kennen die genegen is om opvanggezin te zijn voor honden in een adoptieproces… laat het ons alstublieft weten….!!!

Met vriendelijke groeten,
Annerie en Ton Bogers
Stichting Dierenmissies, Schoorlaan 37, 2265 VS Leidschendam
Mail: dierenmissies@gmail.com
telefoon: 0031-(0)622225271

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com