lieve donateurs van afgelopen zondag…wil je aub een mailtje sturen..???

 Al een tijdje geleden hadden afgesproken op zondag 15 juli rond 15.00 uur. Een leuk stel uit (ik dacht uit de omgeving van Rotterdam) zouden wat spulletjes komen brengen voor het asiel in Spanje.

Van gemaakte afspraken maken we gewoonlijk altijd een notitie … Waarom dit nu niet is gebeurd weet ik niet. Misschien hebben we elkaar telefonsch gesproken terwijl ik onderweg was in de auto en ben ik het later vergeten te noteren.. wie zal het zeggen.

Toen ze aanbelden was ik even verrast en bij het geven van een hand verstond ik de naam Carla (maar dat is waarschijnlijk ook al niet goed). Meteen schoot het me te binnen dat er op een zondag was afgesproken om goederen te komen brengen.

Enfin spulletjes zoals hiernaast op de foto (2 schitterende zachte hondenmanden van groot formaat met extra overtrekken en legdekens met daarbij een grote hoeveelheid antivlooienmiddelen en ontwormingskuurtjes) werden overhandigd en konden we in de garage leggen bij de spullen die klaar stonden voor transport naar Spanje.

We kletsten  voor de garage in het zonnetje. Nou ja,  ik ben natuurlijk de grootste ouwehoer want als ik eenmaal over de beestjes begin te vertellen dan hou ik niet meer op. Ik schaam me diep want eigelijk had ik hen mteeen moeten utnodigen om verder binnen te komen maar toin we een tijdje hadden staan leuteren bleken ze nog een andere afspraak te hebben.

Nou was ik ervan overtuigd dat ik wel ergens in de mail of in de agenda hun gegevens zou hebben. Ik zou het goed maken met een leuk stukje op de site. Mis dus. Nergens kan ik iets vinden wat op een aantekening of notitie lijk en waar hun namen bij staan. Nu kan ik de donorpagina niet afmaken en blijft het een donatie zonder de juiste naam van de donateur.

Om me te verontschuldigen voor mijn onachtzaamheid hoop ik dat deze lieve mensen me een mailtje willen sturen. dierenmissies@gmail.com.

 

 

«
»