OPROEP VRIJWILLIGERS TOBARRA GESLAAGD

Het laatste nieuws
Tobarra Spanje.
De noodoproep die we hebben doen uitgaan naar diverse organisaties voor het asiel in Tobarra heeft voldoende opgeleverd..!!!!

We hadden medio januari een noodoproep gekregen van Piedy en Juan-Carlos die aldaar het asiel runnen. Wegens hartproblemen van Juan-Carlos was Piedy er alleen voor komen te staan. Naarstig werd gezocht naar vrijwilligers(sters) die uit de directe omgeving niet te recruteren bleek. Ondertussen hadden zich diverse mensen gemeld die de noodoproep verder hebben uitgedragen en direct actie ondernamen. Zo heeft Ivy van Oostrom , zelf verblijvende in het buitenland, ook direckt  een  spoed inzameling gehouden die €650,00 opleverde waardoor Piedy voor de eerste tijd een betaalde kracht kon aannemen. Die hulp kan tevens gedurende de komende operatie van Juan Carlos voltijds daar kan helpen. Voorts is inmiddels bekend dat er zich een echtpaar heeft gemeld die daar in maart gaat helpen als vrijwilliger.
Paralel aan alle hulp die vorm had gekregen voor Piedy had inmiddels ook  Mike Smelik zich aangemeld om hen voor een periode van vier weken bij te staan. Nu zijn hulp daar niet meer nodig is, wordt zijn aanbod graag gebruikt voor een andere noodsituatie… Op dit moment wordt overlegd waar hij zou kunnen bijspringen…. De onderhandelingen hierover zijn in volle gang.

»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com