Valentina’s story: update (is voor onbepaalde tijd op afstand geadopteerd)

Valentina

Update Valentina ….
Het gaat niet goed met Valentina. Haar fysieke gesteldheid laat geen zware operatie toe. Dit betekent dat de geplande ‘laatste hersteloperatie’ naar alle waarschijnlijkheid geen doorgang kan vinden. Momenteel verblijft Valentina in een kliniek waar getracht wordt Erlichia, Manga en anemya onder controle te krijgen. Met pijn in het hart dient te worden geaccepteerd dat Valentina de rest van haar leven mank zal lopen. Hoewel ze nu nog pijn heeft zal, volgens de dierenarts, zich nieuw spierweefsel om de gewrichten van de linker achterpoot ontwikkelen waardoor ze op den duur deze poot wel iets meer kan belasten en ze iets mobieler zal worden.
Opnieuw blijkt dat niet alle medische ingrepen even succesvol zijn en dat niet alles uitgevoerd kan worden zoals wij dat, als mensen die het beste met de dieren voor hebben, graag voor de hond zouden willen. De bijkomende zwakke gezondheid van Valentina heeft het lot bepaald. Hoe lief Valentina ook is en hoe wij ook het allerbeste voor haar wensen is het niet gelukt voor haar dat te betekenen wat we voor ogen hadden. Valentina heeft nog een lange weg te gaan en we hopen dat haar herstel zich snel aandient.
We danken alle mensen die zich het lot van Valentina hebben aangetrokken en de mensen die geld hebben gedoneerd voor haar “laatste operatie” die tot volledig herstel had moeten leiden. Piedy en Juan-Carlos van het asiel in Tobarra hopen het gedoneerde geld te mogen gebruiken voor het dekken van overige medische kosten zoals haar verblijf in de dierenkliniek en de operatie van Zoe een andere hond die ook een gebroken poot heeft die met pinnen gespalkt moet worden, maar zullen desgewenst de, ten behoeve van Valentina’s operatie, gedoneerde geld, terug storten op de rekening van de betreffende donateur. Wellicht ten overvloede melden we nogmaals dat het asiel in Tobarra voor haar bestaan volledig afhankelijk is van giften en donaties en dat zij geen enkele vorm van staatssteun ontvangen. Indien u donateur bent voor de operatie van Valentina en uw wenst uw geld terug, dan verzoeken wij u vriendelijk dit per mail kenbaar te maken op het onderstaande mailadres.
Namens het asiel ‘Los Mejores Amigos’ in Tobarra dank ik u hartelijk voor uw medeleven en hopen dat u onze werkzaamheden zult blijven volgen.

Met groet,
Annerie en Ton
Dierenmissies
dierenmissies@gmail.com

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com