Valentina’s story: verlenging (is voor onbepaalde tijd op afstand geadopteerd)

Update Valentina’s herstel…
Geld voor Valentina’s operatie nog niet bijeen gekregen….

Valentina herstel

Valentina herstel

Valentina is duidelijk aan het herstel begonnen en is weer een stukje aangesterkt. Ze eet goed en met de dag wordt ze sterker. Nu strompelt ze weer zelfstandig rond. Ze probeert op haar geblesseerde linker achterpoot te steunen maar kan zonder de noodzakelijke operatie nooit meer gewoon kunnen lopen.
De oproep om een financiële ondersteuning voor die laatste operatie, die over de 800 euro zal kosten, heeft tot nu toe slechts 5 euro opgeleverd. Het asiel in Tobarra wil nu graag de vervolgoperatie laten uitvoeren op afbetaling, wetende dat dit een zware last zal zijn voor de het beschikbare medische budget voor de rest van het jaar. Immers zij zijn volledig afhankelijk van giften en donaties en ontvangen geen enkele vorm van subsidie.  Hopend op weinig tegenslag bij de andere 80 honden willen zij, tegen beter weten in, dat risico nemen. Valentina heeft al een zo’n zwaar herstelperiode mee moeten maken dat ze het niet kunnen verkroppen om haar vanaf dit moment definitief kreupel door het leven willen laten gaan. (Zie ook het eerste bericht: Valentina’s Story)
Waarom de inzameling tot nu toe zo weinig heeft opgebracht is onbekend. Mogelijk kwam dit omdat we gevraagd hebben om een donatie rechtstreeks over te maken naar het asiel Los Mejores Amigos in Tobarra Spanje. Hiervoor hadden we eerder de bankgegevens IBAN en SWIFT CODE opgegeven. Mogelijk is het overmaken naar een buitenlandse rekening wat bezwaarlijk. Derhalve biedt Stichting Dierenmissies wij aan om via onze rekening de donatie te laten plaatsvinden.
maakt u uw donatie over op IBAN reknr: NL15INGB 0005721780 t.n.v. Stichting Dierenmissies
Onder vermelding van “Valentina’s Operatie”
Ook Stichting Dierenmissies doneert, naast donaties voor bloedonderzoeken,  uit eigen middelen 50 euro voor haar operatie. Uw donatie zal op de Website van Dierenmissies worden vermeld en het bedrag wordt direct doorgestuurd naar de rekening van het asiel Los Mejores Amigos.
Mocht u alsnog rechtstreeks naar het asiel een donatie willen doen dan gebruikt u:
www.losmejoresamigos.es
CUENTA:    30580411062720007356 ve
IBAN:         ES1530580411 062720007356
SWIFT CODE:     CCRIES2A
Vermeldt u “Operation Valentina” als beschrijving.
Gunt u Valentina een leven als volwaardige hond die vrij van pijn kan bewegen en lopen?
Elk bedrag ook is zeer welkom …..
Hartelijk dank voor uw medeleven.

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com