Dierenmissies Weekjournaal 18 januari 2015

lezen09Beste mensen,

In dit Weekjournaal leest u over: Op bezoek in Zwolle, Mislukte reddingspoging,  De doos van HETDIER.NL, De voorbereidingen voor de zonnepanelen, Sterke Titan en Paura, Winderig klusje, Nieuw bezoek op het asiel, Kievit veilig in 2015, Laptop slaat op hol, Vroeg groen verwacht, Lilo in beeld, De PC dokter, De komst van Karma, Slecht nieuws van de dierenarts, Bevroren waterleiding, Nog negen nachtjes, de 4-kanten column over Bekende wijsheid die over 3 jaar nieuws moet zijn en nog veel meer, …

 

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

GEZOCHT………..

ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL

Plaatsing van uw advertentie in het Weekjournaal bereikt jaarlijks 400.000 websitebezoekjes van dierenliefhebbers en het weekjournaal heeft 400 vaste abonnees!!!!!

Advertentiekosten zijn:

Geplaatste Logo met link naar website is 25 euro per kwartaal (circa 12 plaatsingen) Indien daarbij week of maand aanbiedingen worden vermeld dan is het 40 per kwartaal.

VRAAG MEER INFO over adverteren op dierenmissies@gmail.com

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

logo meerkoeling

Airconditioning-installaties, koel-toonbanken, koelcellen, vriescellen, koelkasten, vrieskasten/kisten, ijsblokjesmachines, enz. enz.

Meer Koeling, landelijk STEK-erkend koeltechnisch installateur, gespecialiseerd in reparatie, service-en onderhoud op koel/vries en airconditioning-installaties.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

1421056010875De week van dag tot dag:

Maandag 12 januari 2015:

Op bezoek in Zwolle

Vandaag ga ik bij Monique in Zwolle de spullen ophalen die zij van Gerda in Den Haag heeft meegekregen. Gerda had deze spullen gekregen van de stichting Dobermann  Rescue die hun opslagruimte op wilde ruimen. Het belooft een leuk bezoekje te worden want dan krijg ik ook Suerte, Harley (Wally) en hun kleine York Paris weer eens te zien.
.

Suerte 1Harley kusAllereerst kwam Suerte mij begroeten en daarna kreeg ik van Harley een dikke zoen. Twee grote vrijkousen.

De kleine Paris, die niet uit Spanje komt, vond mij maar vreemd.

Wel stiekempjes snuffelen als ik geen aandacht gaf, maar het liefst veilig vanaf de schoot bij Monique mij aan blijven staren en een blaf laten horen als ik opstond.

Ach ja, het valt ook niet mee om je als kleine frummel staande te houden tussen al die grote wezens…

 

14210594799621421059459237Al gauw zijn ze aan mijn aanwezigheid gewend en wat doe je dan… dan zoek je je eigen plek op …
.
Je hoeft je niet af te vragen waar Paris zich het veiligste voelt. Lekker dicht bij Suerte als of ze wil zeggen: “Kom maar op …. !”

 

donatie dobermannDan wordt het tijd om de spullen in te laden  en huiswaarts te keren. Daar kunnen we de spulletjes even uitstallen en goed bekijken.
Een boel zware halsbanden, een reiskennel, een paar lange trainingslijnen, en handdoeken.
Geweldig…

——–

Mislukte reddingspoging

Rond 20.00 uur in de avond krijgen we een Piedy een bericht waar de frustratie weer vanaf spat. Plaatsvervangende schaamte over wat haar landgenoten doen….

In Murcia, nabij het wooncomplex van de moeder van Piedy, zijn er veel zwerfkatten. De buurt heeft daar regelmatig over geklaagd. Dat was de reden voor Piedy en Juan Carlos om, voordat de beestjes iets wordt aangedaan, de poezen te vangen, te steriliseren en wanneer mogelijk te herplaatsen. Maar niet alles loopt zoals was voorzien. Dit is wat Piedy ons schreef.

I feel rage, impotent can not find the words to tell you how  ashamed i am for being Spanish. It is incredible.

This morning we went to Murcia. At lunch time I went to my mum’s to take a look at the cat colony that is living outside at a residential parking area. Then I saw an ill cat but it was not possible to catch him by hand, so i called my friend (last visit) and asked her to come to place a cage trap. She lives near by, so she came immediately and put the cage where the cat was. Then a neighbour started  shouting. I know the neighbour and had a big discussion with him. I tried to explain what we are doing and , knowing about the many complaints anbut the stray-cats, told that we want to get all the cat from there. We almost  got a fight. The neighbour called the private security who threatened me. They told me that I was not allowed to catch this cat or any other cat. I really don not understand what these people want. Everybody is complaining about the cats but they refuse to agree with a solution to their problem.  

 Well the surveillance called the president of community. This person threaten me with taking his shotgun and kill the cats. I said that is a crime  to do so and as you can imagine we had a nasty conversation. Now this one called the police. Nobody wants me to take the cats but nobody want the cats there. The police officer was a young man and very proud of being a policeman.  He acted as of he was God himself. He faced me… but at that time he must have thought that I was Allah. He took my id card and for a while he left the scene … 

Sometime later, apparently  the gardener had removed the food that I had left for the poor cats, so now I left food all around the place, they will think of me tomorrow ….

Unfortunately, there were so many people screaming that the ill cat left. It was incredible. I still can not believe this happenend.

.

donatie mennoDinsdag 13 januari 2015 :

De doos van HETDIER.NL

In de vroege morgen gaan we post halen bij de postbus in Staphorst.
Daar was een aangename verrassing te vinden van onze donateur Menno de Jong van HETDIER.NL , Buddies de dierentotaalzaak. (zie elders in het Weekjournaal voor zijn advertentie waar hij een leuk aanbod heeft voor onze lezers !!!!!).
Hij had opnieuw een flink pakket opgestuurd met fonkelnieuwe halsbanden van allerlei formaten en materialen, met even zoveel verschillende lijnen.

Nu kunnen de hondjes ook eens netjes op reis in mooie kleren.
Werkelijk schitterend en hartelijk dank voor deze genereuze donatie…!!!!

———

 De voorbereidingen voor de zonpanelen is in volle gang en een extra versterking voor een stukje afscheiding.

p2

p1

Met een kleine vrachtwagen werden de losse onderdelen afgeleverd.

Een geraamte, waar de panelen op bevestigd moeten worden, is van te voren op maat gemaakt in de werkplaats van de constructeur.

 

p6

p10

p11

 

 

 

 

 

Sterke Titan en Paura.
Tegelijkertijd werden er ook nieuwe platen bezorgd omdat de twee flinke jongens Titan en Paura een stevigere afscheiding behoeven.

x1x3Deze lieverds zijn erg enthousiast en willen niets missen van wat er op het asiel gebeurd. Daardoor dreigt de gebruikelijke afscheiding van gaas, dat al extra versterkt was,  het te begeven. Je kunt het die twee niet kwalijk nemen. Hun gezamenlijke gewicht is gewoon iets te veel van het goede.  Rechts is te zien hoezeer het gaas is doorgebogen…

x7x6Even de schouders eronder zetten en dan is het zo gepiept.

Vanaf nu kunnen ze gerust tegen de omheining aanstaan want die kan niet meer stuk.

——-

zeilWinderig klusje
Vergeleken met de werkzaamheden op het asiel vallen bijna alle andere klusjes in het niet. Net als het extra zeiltje dat ik over een deel van de buitentent bij de Dierenmissies caravan moest trekken.

Het oude zeiltje was in anderhalf jaar gewoon door de weersomstandigheden verduurd met lekkage tot gevolg. Het was in de morgen even droog en dat was het juiste moment om het klusje te klaren. Jammer van de wind… pffff een zeiltje van 5 x 2,5 spannen over een bestaande tent waar je moeilijk bij kunt komen is echt een uitdaging met windvlagen van windkracht 8.  Kan je wel vertellen dat het een enorm goed gevoel gaf toen dat ding er eindelijk op lag en het ook nog droog bleef toen in de middag de regen weer met bakken neer kwam. Het was maar goed dat Annerie vanmorgen andere dingen te doen had anders had ze zeker foto’s gemaakt van mijn gevecht met het zeil in de wind….

.
Woensdag 14 januari 2015:

Nieuw bezoek op het asiel.

Opnieuw was er een bezoekje dat heel anders verliep dan de vorige keer. Met uitzondering van de bange Denzel gedroegen de kleintje Pippa, Pequeñita en Ian zich voorbeeldig.

Today we had new visitors and the visit went  very well. Just like last week these people were very nice too. But the dogs were great and behaved totally different from last time.  I don’t know if they are getting used to people or if this people was special.  Pippa (Libertad) and Pequeñita loved them, Ian changed a lot but Denzel was still the  same, very far away….

——

rvskievit

Kievit veilig in 2015

Eindelijk was er weer eens nieuws dat me blij maakte. Op het journaal was te zien dat de Raad van State had beslist dat er dit jaar geen Kievitseieren geraapt mogen worden. Hadden we in de column van vorige week nog de burgemeester van Klaveren als held bestempeld omdat hij geen Kievitseieren in ontvangst wilde nemen om het zo slecht ging met het Kievit bestand  in Nederland (meer dan gehalveerd in 20 jaar), nu is het dus verboden in heel Friesland. Er moet eerst onderzoek gedaan worden om te zien wat het rapen van de eieren voor consequenties heeft voor de Kieviten. Hebben we daar nou echt een onderzoek voor nodig..??

——-

Donderdag 15 januari 2015:

Laptop slaat op hol

We merken dat er iets mis is met de laptop waarop het Weekjournaal gemaakt wordt. Hij is traag en af en toe doet hij dingen uit zichzelf die hij niet zou moeten doen. We maken ons zorgen maar willen eerst zover mogelijk het Weekjournaal afmaken voordat hij in de revisie kan.

Vrijdag 16 januari 2015

Gedurende de nacht worden we opgeschrikt door gepiep. De laptop die in stand-by stand stond had zich opnieuw opgestart en had nu problemen met de opstartroutine. Uiteindelijk startte hij wel op maar had toen zoveel fratsen dat er niet meer mee te werken viel. Constant startte er allerlei applicaties op uit eigen initiatief. Het werd tijd dat er een computerdokter aan te pas kwam. Deze dag zou in het teken staan van het zoeken naar een reparateur….

————

1421063973891

Vroeg groen verwacht

Het weer zit vandaag mee. Het zonnetje schijnt en het is droog… Wat een verschil met de afgelopen dagen en wat zijn mensen allemaal ineens een stuk vrolijker … Kijk dat is voor een keertje goed nieuws. Het voordeel van het dagelijks meerdere keren in het bos mogen wandelen is dat je dicht bij de natuur komt te staan. Ik hoor u al zeggen: “Vertel eens wat nieuws..!” Nou dat zal ik doen. Graag loop ik op met de honden over ook niet bestaande paden en dan krijg je wel eens een tak in je gezicht. Zo kwam het dat ik per ongeluk zag dat er takken waren die al aan het uitlopen waren en minuscule knopjes lieten zien waar de blaadjes uit te voorschijn moeten komen. Ik heb er een foto van proberen te maken al weet ik niet of u direct kunt zien wat ik bedoel. Hiermee is wederom vastgesteld dat de natuur echt van streek is.

———–

Lilo in beeld

DSC_0477Altijd al een Labrador-mix willen hebben maar was de grootte van de hond een tegenhouder?
Nou dan hebben we goed nieuws…. Begin van de week kregen we het bericht van Piedy dat er belangstelling was voor Lilo en dat het mogelijk tot een adoptie zou kunnen leiden.

CIMG2668Het is voor altijd belangrijk omdat te weten want mochten er mensen zijn die naar Lilo vragen dan moeten we natuurlijk eerst zeker weten of Lilo nog beschikbaar zou zijn. Nu hebben we net te horen gekregen dat de adoptie toch niet is doorgezet dus dat Lilo weer volledig beschikbaar is.

 

 

CIMG2680Lilo is een kleine uitgave van een blonde Labrador en minstens zo lief.. maar ja daar moet natuurljk wel iemand naar op zoek zijn… We weten zeker dat, als iemand de moeite neemt om eens goed naar Lilo te kijken, er beslist ergens een mandje voor hem moet zijn. Een lieverd die eigenlijk alles mee heeft verdient een kans bij een echt baasje in een fijn gezin. …

 

 

——

De PC dokter

In de namiddag hebben we iemand gevonden die de laptop wilde nakijken.  In de avond konden we hem achterlaten bij Frank Los van FreshPC in Nijeveen. Gelukkig zou het geen ernstig defect zijn maar vervelende malware die de boel ontregelde.

——

Dat de kattenoperatie die maandag was gestart nog een staartje zou krijgen was te verwachten. Nu kregen we dit berichtje van Piedy:

We have a problem with the colony in Murcia. Yesterday, I went back to Murcia to ask for the “permission” to put 2 traps for 2 cats. They ignored me. 
Because my ID says that I live in Murcia in that place (my old address) I thought that I could place the cage anyway. Now the problem is that my mother denied that l live there, so I have not the right to do so. … it doesn’t look good…

Zaterdag  17 januari 2015

logo FreshpcOm 08.15 uur kregen we het bericht dat de laptop weer genezen was. HOERA !!! wat een opluchting. Om 09.30 uur hadden we hem weer terug en konden we weer verder… Ontdaan van een boel overbodige software en allerlei bestandjes die er echt niet op thuis horen is hij weer op en top..!!!!

FRANK HARTELIJK DANK VOOR DE SNELLE SERVICE….

 

———

De komst van Karma

Nieuwe grote hond in aantocht. KARMA is haar naam. Dit mailtje ontvingen we  van Piedy en haar berichtje spreekt voor zich…..

karma 4We will call her Karma, she is at my vet`s.  Beautiful Karma came from Sevilla and will come on Monday to the shelter. When we see at the internet that little dogs or pups are in need for a foster home,  we know that people and other shelters often offer help, but nobody wants big dogs. The castration is very expensive, they eat a lot and it is difficult to find new owners.

karma 3So, on the internet, we saw an event asking help for this dog.  After 3 days we asked if help was offered but nobody was willing to foster her. She was to big. We could not leave this dog to be executed ….. So we arranged transport for this dog to Tobarra. So now you can understand why we have more big dogs than little ones…

karma 2As far as we can se at this moment, she is a lovely dog but she first has to be evaluated properly. As soon as she passes the criteria for adoption by the evaluation of her character, behaviour and health check… she will be ready for adoption. We do hope to find a lovely family for her…..

 

Dat hopen wij natuurlijk ook en daarom zetten we haar alvast in het zonnetje…

 

——–

Slecht nieuws van de dierenarts

Dan krijgen we een update over de hondjes en katjes die extra zorg nodig hebben. Niet altijd is het nieuws even rooskleurig als dat we graag zouden willen. Honden en katten komen vaak in zeer slechte staat aan in het asiel en dan wordt er van alles aan gedaan om er het beste van te maken. Soms is het snel duidelijk dat dat er geen lang leven is te verwachten en soms is het een strijd die lang zal duren. Je weet het nooit van te voren. Wel is zeker dat hoe langer een dier onder je zorg is met speciale aandacht hoe pijlijker het wordt als je in moet zien dat je de strijd gaat verliezen… Het is een onderdeel van het leven zoals Piedy en Juan Carlos dat meemaken .. Je kunt het niet mooier maken dan het is ….

20150115_111415We went yesterday to the two vets. The wild cat that we rescued earlier is not  doing well  … we fear for it’s life….

20150115_115412

 

Sole needs an operation. One of the finger needs to  be removed.

 

20141229_183313Congo that stayed at our house for sol long is dying. In 3 occasions the vets said he won’t survive this time but at  the end he starts eating and then comes back to life. He has got a very aggressive Leishmania. One time a cure of milteforan and three times glucatime… Every  two months…. We go for the 4th time but we know we will loose the battle. This pequeño del alma is my bodyguard, life   won’t be the same without him.

Zoals altijd wensen we Piedy en Juan Carlos sterkte in de komende periode …..

 

Zondag 18 januari 2015

Bevroren waterleiding

In alle vroegte kregen we  dit berichtje. Opnieuw is het bij hen in Spanje beduidend kouder dan bij ons in Nederland.

Good morning

Again the temperature is below zero. It is so cold that, at the shelter, the water from the tab is frozen. We will take Pequeñita and Pippa home.
If we feel strong to stand it …. we will send you pictures …. brrrrrrrrrr

isolatieAchtergrond info: De waterleiding loopt door zwarte 15mm tolueenbuis (stugge slang) boven aan de afrastering van het asielterrein. De lengte van de onbeschermde buis is zo’n 800 meter. Het ingraven van deze buis is in de rotsbodem erg moeilijk en niet te doen. Het alternatief is isolatie. Te denken valt bijvoorbeeld aan dezelfde isolatie die ook gebruikt wordt bij de isolatie van verwarmingsbuizen. Die is vrij gemakkelijk aan te brengen en zal de waterleiding zeker een extra vijftal graden beschermen tegen de vorst. Maar de deze isolatie kost (gamma prijs)  circa 1,55 per meter. Kortom dit is weer een nieuwe uitdaging …!

———

Nog negen nachtjes

Rest ons nog om af te tellen tot het grote moment dat de vier lieverds naar Nederland zullen komen.

CIMG3809

Pippa (Libertad)

20141205_141921

Pequeñita

Maria CIMG4378

Maria

kinsa 20141126_085351

Kinsa

 

 

 

 

 

 

 

Nog 9 nachten slapen en dan is het eindelijk zover.

In het volgende weekjournaal zullen we extra aandacht besteden aan deze vlucht die plaatsvindt op dinsdag 27 jan 2015. Het vluchtnummer is HV 6146.
Ze zullen om 20.25 uur van ALicante vertrekken en we verwachten ze om 23.10 uur op Schiphol.

We kijken er erg naar uit want zo’n aankomst is altijd erg leuk en bij een gemixte vlucht van honden en poezen is het altijd net iets anders dan anders.
De hondjes wandelen dan gemakkelijk mee aan een riempje zodra ze uit de kennel komen maar voor de poezen is dat wat anders. Voor de baasjes van de poezen is het belangrijk om een kattenmandje of reistas mee te nemen. !!!! Daar zullen we in het volgende weekjournaal nog uitgebreid op terug komen.
  

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

hondenbakHETDIER.nl heeft de leukste voerbakken.

Voor alle lezer van deze nieuwsbrief nu 10% korting alle halsbanden.
Gebruik bij het afrekenen de kortingscode ‘VOERBAK’.
Uw korting wordt dan direct berekend.

Uw bestelling wordt na 1 februari uitgeleverd.

Volg HETDIER.nl op Facebook +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Deze week hebben we geen ingezonden stukjes van baasje gekregen…

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

logo Karlijn SNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

 

Wellicht wilt u een mooi cadeautje kopen bij Karlijns Shop, kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij, kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….?

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 kop tonDe 4-kanten column van Ton

 

veldmuisBekende wijsheid die over 3 jaar nieuws moet zijn…!

WAAROM MOETEN BOEREN WACHTEN OP DE UITSLAG VAN EEN NIEUW ONDERZOEK DAT AL BIJNA 40 JAAR BEKEND IS?

Wellicht slaan we wederom deze keer de winterkou over… Persoonlijk vind ik dat best en onze hondjes, die graag muizen zoeken, vinden het ook geweldig maar zoals we op TV zagen worden er een heleboel weilanden vernield door de explosieve aanwas van de veldmuis. Arme veeboeren hebben al voor tonnen aan schade opgelopen omdat graslanden totaal zijn weggevreten. Ik hoorde op de TV dat er nu onderzoek wordt gedaan hoe ze het best de muizen zouden kunnen bestrijden. Het jammere is dat de uitkomst van dit onderzoek pas over 3 jaar verwacht wordt. Arme boeren…
De muis die doorgaans 1 levensjaar kent krijgt in dat jaar 5 tot 6 maal 4 tot 6 kleine baby muisjes. Nu schijnt het regelmatig voor te komen dat er zich om de vier jaar een muizenplaag aandient en dat die plaag vanzelf weer weg gaat door ondervoeding, zwakte, „stress” en ziekten. Maar ja, voordat alle graangewassen, bollen, aardappelen, kool, wortels en ook boomschors zijn weg gevreten heb je natuurlijk wel een probleem. Als de muizenplaag vaker voorkomt en je weet dat door de jaarlijkse hogere temperaturen de kans op een muizenplaag erg groot is, vraag ik me af waarom de biologen niet eerder aan de bel hebben getrokken.
Het strooien van grote hoeveelheden gif kan natuurlijk niet in het open terrein waar vee dient te grazen of hooi van geoogst moet worden. Wist u dat er nu al boeren zijn die vee moeten afstoten omdat ze bang zijn dat het voer dat ze door de muizenschade aan moeten kopen, niet op kunnen brengen? Enfin, alles overziende ben je dus aangewezen op een biologische oorlogsvoering tegen de muis. De natuurlijke vijanden (predatoren) van de veldmuis zijn veelsoortig; hij staat op het menu van ooievaar, reiger, ekster, kraai en meeuw, alsook op dat van de stootvogels, zoals torenvalk en buizerd. De nachtelijke predatoren als uilen en kleinere roofdieren maken echter meer kans om de voornamelijk ‘s nachts actieve veldmuis te vangen. Daaronder vinden we de velduil, ransuil, steenuil en in mindere mate de bosuil en kerkuil; voorts de kleinere roofdieren: vos, wezel, hermelijn, marter en bunzing. In veldmuisjaren worden deze predatoren in plaaggebieden vaak in grote aantallen waargenomen. Zij treden dan wel regulerend op, maar zijn niet in staat de ontwikkeling van de plaag af te remmen. Het plaatsen van torenvalk- en uilenbroedkasten in of bij „veldmuis-gevoelige” terreinen, kan mogelijk vestiging van veldmuizen aldaar voorkomen.
Natuurlijk kunnen gebieden ook minder aantrekkelijk gemaakt worden voor de muis. Het beste is het, om ervoor te zorgen dat de veldmuis niet de kans krijgt zich te vestigen in weiland of boomgaard, door te voorkomen dat een voor veldmuizen geschikte biotoop – een terrein met ruige begroeiing – ontstaat.

  1. goed weidebeheer: de grasmat dient vrij kort en egaal te worden gehouden; voorts dienen slootkanten te worden schoongemaakt en de begroeiing aldaar kort gehouden. Samenwerking met eigenaars of beheerders van aangrenzende percelen is vereist om invasies daarvandaan te voorkomen. Gebleken is dat bij intensieve exploitatie van weilanden en bouwlanden over grote oppervlakten veldmuisplagen achterwege blijven.
  2. boomgaardbescherming gaat uit van hetzelfde principe:
    • de bomenrij in zwarte grond, de grasmat zo kort mogelijk houden en het zaad opruimen;
    • snoeihout, lege zakken, valfruit, enz. verwijderen;
    • vooral bij en in de windsingels moet de bodembegroeiing kort worden gehouden;
    • aangrenzende slootkanten schoonhouden en het zwad van de gemaaide kanten verwijderen.

Als dat nu allemaal al achtendertig jaar bekend is …. Wat meer valt er dan nu nog 3 jaar lang te onderzoeken?

Met dank aan:

Afdeling Bestrijding van Ongedierte
Rat en Muis, Jaargang 25, 2e kwartaal, juli 1977, pag 37-44

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

;ogo henselmans 001Rechtsgebieden:

contracten en aansprakelijkheid, huurzaken, echtscheiding, erfrecht, probleemoplossing

 

Advocaat Mr Stef Henselmans houdt kantoor te Amsterdam aan de Herengracht 142.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Afsluitend hier de zin van de week:

vrouw met hondhangjongerenKom je op plaatsen waar de onveiligheid werkt op je gemoed…
.
Dan is het wellicht een idee om te kiezen voor een hond aan je voet…

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

logo onepack_logo

Maurits van Elswijk is de drijvende kracht achter OnePack waarbij ook zijn vrouw Siriphan haar steentje bijdraagt. Maurits is de bouwer van onze website en onze webmaster van Dierenmissies. Voorts vervult hij tevens de functie van bestuurslid.  Geloof maar gerust dat we hem vaak nodig hebben want onze ICT kennis is beperkt.

Hartelijk dank Maurits voor je nimmer aflatende steun !!!! 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tot zover dit Weekjournaal van Dierenmissies.
We zien uw reacties graag tegemoet.

Groetjes,
Annerie en Ton

«
»
  • piedy

    Talking about mice, I still remember when Harley (Wally) kissed a mouse and let him go,…

    1
  • Hoi Ton en Annerie,

    Bedankt voor het weekjournaal.

    Wat een verhaal over die arme kat, je zult er toch maar leven in Spanje!!

    Hebben die mensen niets anders te doen??! Waarschijnlijk niet.

    Ik heb grote bewondering voor alle rescuers waar dan ook ter wereld want meestal krijg je alleen maar heel veel weerstand of nog erger……….

    Groetjes Carla

    2
  • Lammert+en+Golida

    Dear Piedy and Juan Carlos,
    Don’t by ashamed for being spanish, because people like you makes the difference,
    love Lammert,Golida, Alma and Olly.

    3
    • piedy

      Thanks a lot but I dont think this would happen in Holanda or England or Germany… We keep seeing terrible things becouse this country has no culture. The slaughter of a bull we called it “national party”.

      3.1

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com