Deel 11, Kerstmissie – Beestjes bij de baasjes

Zaterdag, 7 januari 2012

Beste mensen,
Als we jullie konden vertellen wat een hartverwarmend moment het is als we zien dat hondjes en katjes, na de 2000 kilometer lange reis, door de baasjes liefdevol in de armen worden gesloten.

Het is 12.00 uur en Jolanda uit Schiedam is de eerste die voor de deur staat om de poes Kit op te halen. Jolanda was op de groene ogen van Kit gevallen. Ze lijken sprekend op de ogen van haar poes die een tijdje geleden haar was ontvallen. Dit kon geen toeval zijn en Kit moest en zou bij haar een veilig huisje krijgen. ’s Zomers lekker mee naar de tuin waar hij lekker zijn gang kan gaan. Ja dat leventje is wel vol te houden voor Kit…

Dan gaat opnieuw de bel en Audrey Buddingh en David Meilof met zus komen uit Amersfoort de poes Kat ophalen. Kat wordt met liefde omringd en vindt het niet erg om het mandje in te gaan. Maar eerst een lekkere knuffel want dat geeft warmte en geborgenheid en dat kun je natuurlijk ook niet laten lopen. Als het ooit een keertje gepland kan worden dan zouden ze graag het asiel Los Mejores Amigos in Tobarra willen bezoeken. Natuurlijk kan dat en zullen ze kunnen rekenen op een hartelijk onthaal. Graag maken we voor hen een afspraak met Piedy en Juan Carlos.  Daarnaast willen ze een donatie doen en hebben ze nog voer staan dat ze met onze volgende reis willen meegeven.

Yvette kwam met vriendin, en de twee meiden Tommy halen. Helemaal verguld van de charmante aandacht liet Tommy eerst nog even zien hoe hij het lekker vond om te knuffelen in de armen van Annerie. Nu hij door Yvette in de armen wordt gehouden is hij er van overtuigd dat het in Berkel en Rodenrijs best goed zal komen.

Gisele en Hellen uit Amsterdam kwamen Sisi halen. De hele tijd drentelt Sisi om ons heen en vindt ze de aandacht leuk. Komt het moment dat ze een riempje aan moet om mee te gaan maakt ze steeds ontwijkende bewegingen. Ze weet nog niet dat ze een geweldig plekje in Amsterdam gaat krijgen. Weer een verandering.. het is toch wat… Inmiddels hebben we al een berichtje gekregen van Gisele dat Sisi haar plekje heeft gevonden. Door adoptie op afstand wordt ook de papa van Sisi, Juanito door Gisèle gesteund. Juanito heeft nogal wat te leiden gehad en heeft door jarenlange beperkte bewegingsvrijheid vergroeide pootjes.

Lotte en Piet uit Den Haag komen Draco halen. De kleine Draco kijkt met zijn grote ogen naar wat hem te wachten staat. Lotte en Piet hadden hem al ontmoet toen ze in het asiel als vrijwilligers een weekje hadden geholpen. Gevallen voor zijn charmes hebben ze besloten Draco op te nemen in hun gezinnetje waar Daisy en Mika al een warm plekje hebben. Daisy had al eerder haar weg van het asiel in Tobarra naar haar plekje bij hen in Den Haag gevonden.  Zo is hun roedeltje compleet.

Graag willen we Gisèle en Lotte en  Piet bedanken voor de lekkernijen de mooie bloemen en de leuke kaart die ze voor ons hadden meegebracht.

Dat ik toevallig uitgerekend vandaag jarig ben heb ik stil gehouden en ja die Amsterdamse appeltaarten gaan echt op komen (haha..)

Niet alleen wij moeten even uitrusten van alle gebeurtenissen. Negrita, links onder op de foto,  is de enige vreemde eend in de bijt die nog even bij ons zal logeren. Ze heeft de hartjes gestolen van onze hondjes Daisy, Botas en Sally en zoals je kunt zien past ze zich al aardig aan… Nu wij nog… !!!

Voor zover we het nu kunnen overzien zullen we in maart de volgende missie ondernemen naar Spanje en hopen dan weer hondjes met een baasje te kunnen verenigen.

Rest ons nog te danken voor de digitale ondersteuning van Maurits onze webmaster van www.Onepack.nl  die tot ’s avonds laat paraat stond om de nieuwsbrieven te publiceren op de website en voor doorzending zorg doeg terwijl wij onderweg waren. Verder danken we iedereen voor de leuke reacties en de morele steun die we onderweg mochten ontvangen. Het is fijn te ervaren dat er zoveel mensen de beestjes een warm hart toedragen.

Tot zover…

Groetjes,

Annerie, Ton, Daisy, Botas, Sally en Negrita,

«
  • PIEDY

    without dierenmissies all this wouldnt be possible. they saved more than 70 animals last year and when one dog goes another one from the street take his places. let`s hope this year there are a lot of adoptions, as the streets are full in this village of wildness.

    1

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com