Campeon (heeft een baasje op afstand…. )

campeon 00c

Campeon1-7 de MayoEen Duitse herder in de aanbieding… ach, niet raszuiver natuurlijk, maar met alles er op en eraan. Flink en sterk, geboren rond 2005 en 50 kg en behoorlijk ‘street-wise’.   Heerlijk loyaal naar het baasje dat hem ook het vertrouwen durft te geven. Zoals het hoort is het karakter van Campeon zachtmoedig en is hij moedig als het nodig is….

campeon 002CIMG0865De zachtaardige lobbes zal aan je voeten liggen en wachten tot het baasje het tijd vindt om wat te gaan doen…. Hij vindt alles goed en alle aanrakingen lekker…. Tja, had Campeon maar een baasje waar hij naast mocht lopen en mocht beschermen… Eerlijk gezegd is Campeon nu al zo lang in het asiel dat hij bij de inboedel hoort. Zo’n beetje de nestor van het gezelschap.

DSCN3212CIMG0870De hoop op een eigen baasje hebben we bijna opgegeven maar wie weet is er toch nog ergens een baasje die de lieverd een fijne woonplek wil geven. Een baasje die hem de tweede helft van zijn leven met respect wil behandelen zoals dat hoort bij een heer van middelbare leeftijd.

Campeon houdt niet zo van katten. Al de jonge honden om hem heen hebben wel respect voor hem want hij is absoluut een flinke jongen die gezag uitstraalt maar dat zou eigenlijk niet nodig moeten zijn. Voor zijn eigen rust heeft Campeon nu een leefruimte voor zich zelf maar dat is niet zo leuk. Natuurlijk mag hij wel af en toe met andere honden spelen maar het is kiezen uit twee kwaden… nu mist hij de extra aandacht die hij van een ‘eigen baas’ zou moeten krijgen. Tja, het leven in het asiel is hard. Het zou fijn zijn als Campeon geen zorgen hoeft te maken of er eten genoeg is. dat er niet te veel van hem wordt geëist als alleen de onvoorwaardelijke trouw en liefde voor de baas.

Nee, Campeon is is geen circus hond, doet geen rare truukjes maar is wel slim en zeer ervaren. Hij heeft bij Juan Carlos een streepje voor maar die kan niet de hele dag alleen voor hem beschikbaar zijn. Wie wil deze lieverd die de titel HOND verdient, een plek geven waar hij gewoon mag zijn wie hij is. Campeon. !!!  Hij is kern gezond en heeft alleen zijn leeftijd wat tegen.

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com