Bony (is op afstand geadopteerd maar zoekt echt baasje)

Bony

Bony toen …..

Bony als een plaatje midden op het terrein…

Even het dagelijkse knuffeltje met Juan Carlos..

BONY van dierenmissies
Bony is een lief teefje die al wat op leeftijd is. Ze is ongeveer in 2006 geboren. Bony woont al vanaf 2007 in het asiel in Spanje en tot nu toe wilde niemand haar een nieuwe kans geven. Het is dan ook een flinke dame die wel denkt dat ze een schoothondje is maar dat is ze beslist niet. Ze kwam als net pup af zwanger binnen in het asiel nadat ze ‘vel over been’ was gesignaleerd bij een klein hotelletje. Bony is nu zo’n 55 cm hoog en weegt nu zeker 28 kilo. Geef haar even de kans je te leren kennen en zij is de beste vriendin die je je kunt wensen. Ze snakt naar een beetje warmte en genegenheid…

PIC_0128

Bony en Yeico bij ons bezoek aan het asiel even gedag komen zeggen…

In het asiel woont ze samen met Yeiko, een flinke heer. Samen hebben ze het goed naar hun zin. Ze zijn gek op elkaar. Waarom we toch voor zowel Bony als Yeiko een nieuw baasje zoeken is dat er altijd een kans bestaat dat 1 van de 2 wordt geadopteerd of komt te overlijden of misschien mogen ze wel samen bij iemand komen wonen…..

Het leven in een asiel is nu eenmaal geen pretje. Je krijgt weinig menselijke aandacht en de weersomstandigheden worden naar mate honden ouder worden steeds zwaarder. Het asiel is gelegen in de binnenlanden van spanje. Zomers is het er snoeiheet en de winters kunnen zeer koud en nat zijn.

Bony met haar zachte en speelse karakter behoort haar oude dag niet te slijten in een asiel.

We hebben van Bony nog diverse andere foto’s en we kunnen op verzoek natuurlijk aan het asiel vragen een filmpje en nog meer foto’s te maken.

Voor verdere info over Bony, bel/mail ons.

Zoals je ziet hou ik graag het overzicht…..

OK… zeg het maar … ik luister echt wel…

 

 

 

 

 

 

 

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com