Dierenmissies Weekjournaal van 14 juni 2015

lezen09-150x150paasdonatie2 001Beste mensen,

Natuurlijk volgen we in dit Weekjournaal Petra die met de camper, haar hondjes en volgeladen met spulletjes voor het asiel op weg zijn naar Tobarra, maar verder is er deze week veel meer leuks en interessants te melden. Onderwerpen zijn: Petra’s camperreis, Spaanse Zontaj krijgt Turkse vriend Charly, Petra komt aan in Tobarra, De Prijsvraag van vorige week, Goofy de kat, De eenzame fiets, Ingezonden stukjes over Maida, Freekie en Guapa, de 4-kanten column met ‘Hond op het menu’, De (on)zin van de week over “De duur van trouw”, Belangrijke mededeling van Dierenmissies en nog veel meer.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

GEZOCHT………..

ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL

Plaatsing van uw advertentie in het Weekjournaal bereikt jaarlijks 400.000 websitebezoekjes van dierenliefhebbers en het weekjournaal heeft 400 vaste abonnees!!!!!

Advertentiekosten zijn:

Geplaatste Logo met link naar website is 25 euro per kwartaal (circa 12 plaatsingen) Indien daarbij week of maand aanbiedingen worden vermeld dan is het 40 per kwartaal.

VRAAG MEER INFO over adverteren op dierenmissies@gmail.com;

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

logo meerkoeling Airconditioning-installaties, koel-toonbanken, koelcellen, vriescellen, koelkasten, vrieskasten/kisten, ijsblokjesmachines, enz. enz. Meer Koeling, landelijk STEK-erkend koeltechnisch installateur, gespecialiseerd in reparatie, service-en onderhoud op koel/vries en airconditioning-installaties.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

De week van dag tot dag:

.

========

Gezocht: 100 spelers in de Vriendenloterij

prijzenpot 2015Speel nu mee en steun direct het werk van Stichting Dierenmissies….

 

sl_bannerKLIK op dit logo

 

 

Prijzenpot juni 2015-1Prijzenpot juni 2015-2Vul uw gegevens in en maak voortaan iedere maand kans op ruim honderdduizend prijzen oplopend tot € 100.000,-.


Bovendien maakt u elke Jackpottrekking (12 trekkingen per jaar) kans op meerdere auto’s.
Wint u een auto in de AutoJackpot en speelt u met uw winnende lotnummer mee met de Jackpotbonus, dan wint u óók nog € 10.000,-.

 

Bent u die ambassadeur van Dierenmissies die de moeite neemt om familie, vrienden en collega’s over het werk van Dierenmissies te vertellen en hen zo mogelijk te wijzen op de mogelijkheid om via onze website mee te spelen met de Vriendloterij?

Help mee om minimaal 100 spelers te vinden die voor Dierenmissies mee doen met de Vriendenloterij waarmee het werk van Dierenmissies voor lange tijd is verzekerd van voldoende structurele sponsoring.

De huidige lotenstand is 8.


.
Maandag 8 juni 2015

Petra’s camperreis.

IMG-20150608-WA0005Op zondag vertrokken met eerst te zorgen voor een volle tank alvorens ze afscheid neemt van haar vriend Marco die haar nog helpt bij het tanken.

Vandaag rond 14.00 uur  krijgen  we de eerste plaatjes binnen die Petra onderweg heeft gemaakt.

 

Het zou een 12 uur durende rit worden. De hondjes hebben allemaal een eigen plekje gevonden op en bank in de camper.

IMG-20150609-WA0003IMG-20150609-WA0002

.

.

.

.

.

.

Natuurlijk wordt er vaak gestopt op parkeerplaatsen om even de benen en pootjes te strekken …

IMG-20150608-WA0001IMG-20150609-WA0006

.

.

.

.

.

Hier zijn ze gestopt op een camping in PIMG-20150608-WA0003ontailler-sur-Saone. Het werd te warm om door te rijden naar Lyon. Even op de campingkaart een mooi plekje uitzoeken…

IMG-20150608-WA0008

 

 

 

 

.

Het voornemen is om vanavond weer verder te rijden.  Ze schrijft: Alles ging goed. Veel gewandeld en rustig gereden. Alleen lekt er diesel. Even de vraag of het echt lekt of dat het erover is gelopen bij het tanken.

 

IMG-20150609-WA0012

Eindelijk is daar dan de Spanje grens…

Dinsdag 9 juni 2015

Rond 17.15 uur krijgen we bericht van Petra.

IMG-20150609-WA0007Het liep allemaal anders  dan gepland. Vandaag 797 km gereden. Ben nog naar Arles geweest Maar we zijn nu in Spanje. Zijn ook nog even in het centrum van Barcelona geweest maar dat is een gekkenhuis. Is beter te bezoeken met een pendelbus of een gewone personenauto. .

 

IMG-20150609-WA0009We staan nu op een camping bij Barcelona. Alles is goed alleen de auto heeft kuren. Ik denk dat het de versnelling is.  Heb gekeken en het is nog 584 km naar Tobarra.  Ik denk dat we morgen maar gelijk door naar Tobarra rijden. Zal Piedy berichtje sturen als ik in de buurt ben.

.

.

.

.

IMG-20150609-WA0005

Elke keer als Petra even de camper verlaat kijken 6 ogen haar na met Tycho op de bestuurdersstoel.

We zijn benieuwd naar haar volgende bericht en of zij Tobarra morgen in 1 dag zullen halen.

.

.

.

.

Woensdag 10 juni 2015

Zontaj

Zontaj

Spaanse Zontaj krijgt Turkse vriend Charly

Vandaag ontvangen we een berichtje van Rosanne het baasje van Zontaj. Rosanne is op dit ogenblik op vakantie in Turkije heeft daar een Labrador pup van 10 maanden leren kennen die ze graag wil adopteren en als vriendje voor Zontaj mee naar Nederland wil nemen. Ze vraagt ons om advies en tips om dit te kunnen regelen. Dat daar natuurlijk nog wat bij kom kijken is duidelijk. We vertellen haar van de noodzakelijke volledige inenting, chip, gezondheidsverklaring 48 uur voor vertrek door een erkende dierenarts en dan nog het vervoer naar Nederland.

 

IMG-20150610-WA0000 kIMG-20150612-WA0011Ze laat weten dat er nog wat inentingen ontbreken en dat ze vliegt met Corendon en dat die blijkbaar ook de mogelijkheid bieden om de lieverd mee te laten vliegen naar Nederland.

Omdat we geen ervaring hebben met het vervoer van hondjes uit Turkije, geven we haar het telefoonnummer van de stichting KAR (+90 533 8694098)  die actief is in Turkije.

IMG-20150612-WA0012Stichting KAR is een organisatie die net als Dierenmissies ook is aangesloten is bij Animal Platform Foundation en bekend staat als een stichting die zich, bij de adoptie van hondjes uit Turkije, aan de kwaliteitsregels van de foundation houdt.  Naar wij hadden vernomen werken er bij de stichting KAR Nederlandse en Engelse bestuursleden  en dat zou natuurlijk voor Rosanne makkelijk communiceren zijn. Ze heeft beloofd om ons op de hoogte te houden over haar ervaringen. We wensen haar natuurlijk alle succes toe want zo zou er weer hondje een fantastisch leven in Nederland krijgen.

========

Petra komt aan in Tobarra.

Woensdag avond rond 22.00 uur krijgen we bericht van Petra dat ze aangekomen is in Tobarra en dat Juan Carlos nu op weg is om haar uit dorp op te pikken en voor te gaan naar het asiel.

eindelijk aangekomen op het asiel

eindelijk aangekomen op het asiel

Gauw de Betum, Tycho en Jacky eruit laten en kennis laten maken met de hondjes uit het asiel

Gauw de Betum, Tycho en Jacky eruit laten en kennis laten maken met de hondjes uit het asiel

 

.

.

.

.

.

.

.

.

De goederen voor het asiel worden uitgeladen en Petra zal daar enkele dagen blijven helpen om daarna haar vriend op te halen van het vliegveld in Alicante om dan een verdere rondreis door Spanje te maken.

.

Donderdag 11 juni 2015:

144 red een dier

28241132824114Het helpt echt en blijft nodig. Toevallig lazen we een berichtje dat in april van dit jaar, na meerdere meldingen bij 144,  in Zoetermeer bij Aquapark het Keerpunt vijf mastino napoletano’s en een Engelse buldog in beslag zijn genomen. De honden waren de huisdieren van de voormalige eigenaresse van het zwembad en leefden er in erbarmelijke omstandigheden. Helaas moeten we constateren dat dit geen uitzondering is. We maken hier toch even melding van omdat we gelijk terug moesten denken aan het berichtje dat we al eerder onder ogen hadden kregen over de brief die Sharon Dijksma (Staatssecretaris van Economische zaken) naar de Tweede Kamer had gestuurd waarin te lezen valt dat er, in Nederland in 2014, 700 honderd honden in beslag waren genomen na een melding op het nummer 144.

=====

Goofy,

2015-06-12 09.26.36 kMet enige regelmaat passen we op Goofy van de buren. Goofy is een gecastreerde kater  die ongeveer een half jaar geleden in een chaletje naast ons is komen wonen. Bij hem wonen ook nog twee bassets op leeftijd Fred en Mabel genaamd. Mabel komt van een fokker omdat die geen belangstelling meer voor haar had omdat ze te oud werd voor het fokken…. Tja nu hoeft ze niets meer dan te genieten van een oude dag …  Als de baasjes een paar daagjes weg moeten dan nemen ze de bassets mee maar Goofy blijft dan thuis. Goofy is dus gewend aan honden en gaat er niet voor opzij. Onze Botas, Sally, Nessje en Pichi vinden het maar gek dat Goofy soms in de tuin ligt en niet weg wil stuiven als zij, blaffend naar hem, langs lopen.  Oh wat zouden ze graag even nader kennis maken. Ze zouden hem niets doen maar negen van de tien katten rennen hard weg en dat is natuurlijk hartstikke leuk om achter aan te gaan. Toch raken ze steeds meer gewend aan het idee dat Goofy wel eens in hun tuin kan liggen en het opgewonden standje wordt al minder.

Vrijdag 12 juni 2015

 Vervolg van Turkse Charly 
IMG-20150612-WA0010

Geen twijfel mogelijk… jij hoort ook bij mij..

Waar blijft ie nou ...!!!!

Waar blijft ie nou …!!!!

Vandaag krijgen we opnieuw een berichtje van Rosanne dat het allemaal niet zo makkelijk is. Het gaat minimaal 2 maanden duren voordat Charly naar Nederland mag komen omdat eerst de inentingen allemaal in orde moeten zijn. Ze geeft aan dat ze dus terug zal moeten vliegen om Charly op te halen.  Wij adviseren haar om met de stichting KAR een afspraak proberen te maken dat zij Charly tegen betaling mee naar Nederland laten komen. Dat is altijd goedkoper dan zelf heen en weer vliegen en het kopen van een air kennel. Charly zal in de tussen tijd bij kennissen mogen blijven.

Zontaj zal dus nog even moeten wachten op zijn nieuwe vriendje….
.
.
.
.
.
====
2015-06-12 12.41.07kHet is erg warm vandaag en we hebben een beetje medelijden met de arme Goofy die binnen moet blijven. Als zijn baasjes niet thuis zijn durven we hem niet naar buiten te laten en over de camping te laten zwerven. Ondanks de warmte zoekt hij toch steeds de vensterbank op om daar te liggen slapen. Wellicht liggen zijn roots ook wel in het zonnige zuiden. We zetten in ieder geval meerdere keren per dag een koel vers bakje water voor hem klaar.
====
De eenzame fiets
Hoewel het zuiden van Nederland gedurende deze dag vergast werd op zomerse  maar hevige regen- en onweersbuien, bleef het bij ons zo goed als droog. Wij hadden daar wel een staartje van verwacht maar gelukkig bleven wij, in IJhorst, ervan bespaard. 1415555162111Dat vonden we natuurlijk helemaal niet erg want daardoor konden we in de heerlijk zwoele lenteavond een flinke wandeling maken. Dat we tijdens de wandeling weer wat bijzonders meemaakten lijkt eerder regel dan uitzondering. Wie verwacht er nu midden in het bos plots tegen een fiets aan te lopen zonder dat er iemand in de buurt lijkt te zijn? Zou het een vogelaar zijn die zijn fiets hier even achtergelaten heeft? Of een verdwaalde fietser die misschien onwel is geworden of misschien iemand die van de fiets is getrokken en in hulpeloze toestand (of erger) ergens tussen de bosjes ligt? OK, we geven toe dat de fantasie dan een beetje op hol slaat maar toch…. Bleek het een mevrouw te zijn die diep verscholen tussen de bomen en struikgewas een plasje moest doen. Daar hebben we natuurlijk geen foto van gemaakt.  Terug thuis hebben we met de hele club nog lang buiten gezeten. Dat het Nederlandse elftal en passant ook nog won van Letland maakte de avond zo mogelijk nog mooier…
.
.
 .
Zaterdag 13 juni 2015
hond vragtekenDe Prijsvraag van vorige week
.
We vroegen u het volgende:
Geef de drie namen van de hondjes uit dit weekjournaal die een sterk op elkaar gelijkend gezichtsmasker hebben.
Het antwoord is:

bella pasfoto

Bella

sally pasfoto

Sally

boston 1

Boston

 .
 .
 .
 .
 .
 .
..
 .
.
.
20141126_130749

Pointy

Elzar

Elzar

In de antwoorden die we kregen waren ook Pointy en Elzar genoemd. Van Pointy was, in het Weekjournaal van 7 juni, geen duidelijke foto geplaatst maar de eerlijkheid gebiedt te erkennen dat ook hij wel degelijk een gelijkend masker heeft. Omdat ook Elzar er met zijn witte snuitje en verder zwarte koppie er op lijkt wordt ook zijn benoeming goed gekeurd.  Dus ook de inzenders die Pointy en of Elzar in combinantie van twee van de drie bovenstaanden (Bella, Boston en Sally) aangewezen hebben als winnend trio, kunnen rekenen op de prijs die vandaag per post is verzonden en begin volgende week bezorgd zal worden.

2015-06-12 12.36.31kDe prijzen van deze keer: Snacks en handige inklapbare hondenbakken voor ‘onderweg.

.
.
.
.
.
Zondag 14 juni 2015
.
 Zoals gebruikelijk is de zondagmorgen het moment voor de afronding van het Weekjournaal.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jouw hond herkenbaar in stijl bij Hondenpenning.net
Volg-HETDIER_nl-op-Facebook-300x102
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
.
61C57A49-808A-4D25-9C2F-57C1C8203669WP_20150606_11_15_37_ProIngezonden stukje van Cobi (Baasje van Maida en Puck)
.
Hallo Ton en Annerie,
Het blijft een feestje met Maida en natuurlijk de rest van het beestenspul 😉
Nou Ton, je hebt me wel wat gevraagd. Een portret foto van Maida. Die zit NOOIT stil. Of ze slaapt. Wanneer ze mooi zit en ik kniel om een foto te maken, komt ze er snel aan voor een knuffel en loopt ze je bijna ondersteboven.
.
.
DCF33D52-2CBC-4584-8007-44DCA312BAF60E7A9020-F294-4172-B092-79E686115C59Wel 10 foto’s gemaakt, durf er maar twee naar jou te sturen. Op de meeste foto’s miste ze meer dan alleen haar rechteroog.
Hoop dat je er wat aan hebt.Vanavond zijn Puck en Maida weer mee geweest op buitenrit. Superdogs. Lopen elk aan een kant. Echte toppers.
Nu hebben we even pauze 🍷. De dag is hier echt te kort als het mooi weer is.
Fijne avond nog.
Gr. Cobi…
.
.
.
.
=============
.

Ingezonden stukje en foto’s van Eric en Ingrid (baasjes van Freekie en Sofie)

.

Hoi Ton en Annerie,

WP_20150607_10_54_48_ProWP_20150604_20_22_15_ProIk wilde toch nog even wat laten weten over hoe het met Freekie gaat. Na een drukke, hectische week (i.v.m. het overlijden van de vader van Ingrid) hebben we nu eindelijk de tijd om meer aandacht aan de hondjes te besteden.

Eigenlijk gaat alles wel heel voorspoedig. Freekie gedraagt zich voorbeeldig. Natuurlijk moet hij met enige regelmaat zijn energie kwijt en Sofie is dan het slachtoffer. Sofie schikt zich hierin en neemt ook zelf het initiatief. Ze spelen veel en het lijkt dat Sofie ook een stuk actiever is geworden.

Freekie heeft al meerdere commando’s geleerd (zit, blijf, plaats) en hij is zeer leergierig. Ook hebben we hem al een paar keer los durven laten (op een rustig plekje in het bos).

 

WP_20150605_16_31_59_ProWP_20150606_14_32_23_ProEergisteren zijn we met hem een rondje gaan fietsen en het lijkt alsof hij nooit anders heeft gedaan. Hij blijft rustig in het fietsmandje zitten. Gisteren zijn we daarom ook naar de stad gefietst en hebben op het terras gezeten. Ook dat gaat allemaal goed.

Vanochtend nog een stukje gefietst naar een natuurgebied hier in de buurt.

Ik voeg een aantal foto’s toe van de avonturen van Freekie. Ik stuur hierna ook nog een filmpje van Sofie en Freekie die (al behoorlijk uitgeput) aan het spelen zijn.

Groet,

Eric en Ingrid

.
========
.
Ingezonden stukje en foto’s van Suzanne en Frans (baasjes van Guapa)
.
IMG-20150612-WA0008IMG-20150612-WA0009
Guapa die sinds 19 mei jl bij hen woont laat zich graag verwennen en is een enorme kroeldoos.
“OK Frans, als jij nu tegelijkertijd ook even over mijn buik kriebelt beloof ik straks rustig buiten in de schaduw op mijn kussen te gaan liggen…”.
.
Aldus geschiedde.
.
.
.
.
.
.
.
.
=============
.
Ingezonden foto’s van Hanneke (baasje van Fala, Carlito en Jippy)
.
carlitofala pasfotoWe kregen foto’s van Fala en Carlito toegestuurd waarin ze in de tuin te zien zijn. Fala is net naar de kapper geweest en is nu waarlijk de ‘zomerse schoonheid’ van heel Tilburg en omstreken… zeg nou zelf…
.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ imagesU525U8CX
DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is een noodzaak. .

logo KarlijnSNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

Wellicht wilt u een mooi cadeautje kopen bij Karlijns Shop, kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij, kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….? Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

.

kop ton

De 4-kanten Column van Ton met “hond op het menu”

U kent vast wel het liedje van Youp van ‘t Hek over lieve Flappie het huiskonijn dat pappa, met Kerst, in het schuurtje slacht. Dit tot groot verdriet van kleine Youp die als wraak, voor het grote onrecht dat er zijn Flappie is aangedaan, pappa ook in het schuurtje ombrengt. Waarom is dit liedje zo’n succes en is het en al meer 25 jaar lang een hit rond Kersttijd.??? Ik zal het u zeggen. Het is herkenbaar en zeker voor de ouderen onder ons. Mensen zijn nou eenmaal barbaren en een halve eeuw geleden was het helemaal niet zo gek dat je zelf gehouden dieren op at. Dit is iets dat je nu op het platte land nog wel tegenkomt maar de kans dat het in deze tijd een troeteldier van een kind is, wordt wel erg klein.
.Nu wil ik nog een stukje verder gaan….

hanoi

te toop… geroosterde hond …..

Wie heeft er nooit het bejaarde lugubere ‘grapje’ gehoord van dat stel dat met hun Pekineesje ging eten in een Chinees restaurant. Dat ze wijzend op hun hondje aan de ober vroegen of ze ook iets te drinken hadden voor de kleine lieverd. Dat de immer glimlachende ober hem vriendelijk knikkend aan het riempje mee nam naar achteren en hem even later op een schaal, gebraden en met een appeltje in zijn bek, als hoofdmaaltijd kwam serveren. Of dit ooit zo gebeurd is weet ik niet…

.

Wat ik wel weet is dat er katten op het menu staan in de Filipijnen en dat in Vietnam geroosterd hondenvlees een delicatesse is. Foto is genomen langs de openbare weg in Hanoi waar u hele geroosterde honden kunt kopen.

.

verzamelde honden die op het punt staan om geslacht te worden.

verzamelde honden die op het punt staan om voor het vreetfestijn geslacht te worden.

Maar wellicht een nog grotere idioterie is wel wat er in juni in de Chinese provincie Yulin gebeurt. Daar is een jaarlijks terugkerende traditie waar duizenden feestgangers met lychees, granenlikeur en vooral massa’s hondenvlees de hoogste zonnestand van het jaar vieren. Ook dit jaar laait de felle discussie over de consumptie van hondenvlees op. Meer dan tienduizend honden zijn al geslacht voor het feest. De combinatie van hondenvlees, lychees en likeur zou er voor zorgen dat mensen gezond blijven tijdens de winter. En zoals bij veel achterlijke gewoonten waarbij dieren het slachtoffer zijn, wordt beweerd dat het eten van hondenvlees een potentieverhogend effect heeft.

De ergste plaatjes heb ik u bespaard. Mocht u die wel willen zien dan kunt u hier klikken

.

Mocht ik een petitie tegenkomen die tegen dit feest is, dan zal ik die direct tekenen. U toch ook.?

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

;ogo henselmans 001

Rechtsgebieden:

contracten en aansprakelijkheid, huurzaken, echtscheiding, erfrecht, probleemoplossing

Advocaat Mr Stef Henselmans houdt kantoor te Amsterdam aan de Herengracht 142.

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “de duur van trouw”.

imagesO1W8G5QXziekenautoDe trouw van mensen is selectief, gaat niet verder dan het eigen belang en duurt vaak maar even …
.
De trouw van een hond is onvoorwaardelijk in voor- en tegenspoed, is aan de hele roedel en duurt voor het leven …

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

logo onepack_logo Maurits van Elswijk is de drijvende kracht achter OnePack waarbij ook zijn vrouw Siriphan haar steentje bijdraagt. Maurits is de bouwer van onze website en onze webmaster van Dierenmissies. Voorts vervult hij tevens de functie van bestuurslid. Geloof maar gerust dat we hem vaak nodig hebben want onze ICT kennis is beperkt.

Hartelijk dank Maurits voor je nimmer aflatende steun !!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

.

BELANGRIJK NIEUWS VAN DIERENMISSIES

Stichting Dierenmissies heeft in de afgelopen jaren diverse malen dringende verzoeken gehad om ook andere Spaanse asielen te helpen. Steeds hebben we dit afgewezen omdat we exclusief voor Los Mejores Amigos wilden werken. Immers er was zoveel werk te verrichten op het asiel dat we geen tijd hadden om ons ook te richten op andere soms zeer schrijnende omstandigheden waarbij dieren in nood waren.

 

Nu het asiel Los Mejores Amigos steeds verder op orde komt, voldoet aan de eisen van lokale overheid en met ondersteuning van organisaties uit Frankrijk en Duitsland een eigen koers heeft ingezet, is die ruimte er wel.

Dit is het moment voor Stichting Dierenmissies om de hulp aan Los Mejores Amigos af te bouwen en ons te richten op nieuwe acties die direct of indirect de leefomstandigheden van de dieren verbeteren daar waar dit noodzakelijk is.

We wensen het asiel Los Mejores Amigos alle goeds voor de toekomst.

U kunt mede ‘De nieuwe koers van Stichting Dierenmissies’ bepalen..!!

Alleen door uw hulp konden de talloze projecten op het asiel in Tobarra gerealiseerd worden. Daarom willen we nu graag uw stem horen bij de keuze van nieuwe activiteiten. 

Vanzelfsprekend blijven we goederen inzamelen voor asielen die dit goed kunnen gebruiken, zorgdragen voor bemiddeling en begeleiden bij adopties van honden (wanneer hier om wordt verzocht en mits aan de kwaliteitscriteria van Animal Foundation Platform kan worden voldaan), werken aan bewustwordingsacties over de problematiek van zwerfdieren, het verlenen van support aan acties van particulieren en organisaties die zich inzetten voor het welzijn van dieren in het algemeen en zwerfdieren in het bijzonder.

Mocht u schrijnende omstandigheden tegenkomen waarbij u denkt dat Dierenmissies zou kunnen helpen ?

Laat het ons dan weten….

Tot zover dit Weekjournaal van Dierenmissies.

We zien uw reacties graag tegemoet.

Groetjes, Annerie en Ton

«
»

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com