Dierenmissies Weekjournaal van 18 maart 2018

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?

HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

Beste mensen,

Deze week beginnen we met de reizen van Melon Nana en die van Shira en Maxi (Oki). Voorts staan er weer wat hondjes in de belangstelling en hebben we Chispa verwelkomd. In de column hebben we het over het leerproces van hondjes en in de (on)zin van de week laten we zien dat een hond verschilt van een kat. We tonen één van de vele verzoekjes die we binnen krijgen en bereiden we ons weer voor op de aangekondigde kou. Kortom, allerlei leuke berichtjes dus maak met ons de week mee zoals die op ons af kwam.

 • De reizen van Melon & Nana en Shira & Maxi (Oki)
 • Sammie (Melon), Nana, Maxi (Oki) en Shira eindelijk thuis
 • Tigris2 in de belangstelling
 • De vakantie van Chispa begint
 • De onverwachtse komende koude periode
 • Een vreemd verzoek
 • Guapo in de belangstelling
 • Berichten van baasjes. “Bella ontmoet Moya”
 • De 4-kanten column van Ton: “Elkaar begrijpen is de oplossing”.
 • De (on)zin van de week over: “Honden zijn geen katten”. 
 • De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Advertenties van: Buddies/AnimalWebshop/Het Dier, Karlijn’s Shop, OnePack en Fresh PC. Your Inner Feelings
.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.

GEZOCHT: VLUCHTBEGELEIDERS
.

.

.

KLIK op de foto !!!!!!!!

en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.

.

.

.

.

De week van dag tot dag:

.
.

Maandag 12 maart 2018

.

De reizen van Sammie (Melon) & Nana en Shira & Maxi (Oki)

Dit zijn de hoofdrol spelers…

Sammie (Melon)

Maxi (Oki)

Nana

Shira

.

.

.

.

.

.

Alle vier hebben ze de laatste medische controle gehad van de dierenarts om de begeerde gezondheidsverklaring te krijgen anders mochten ze niet reizen.

Tja en dan hebben we nu het verhaal dat zich uiteindelijk splitst in twee vluchten.

Marcel, die al in Spanje was, zou vandaag terugvliegen naar Eindhoven en dan Sammie (Melon) en Nana meenemen. Ik vloog op deze dag heen en weer om Shira en Maxi (Oki) te gaan halen. Omdat ik in deze periode alleen via Amsterdam op één dag heen en weer kon vliegen, lag mijn reisroute vast.

Om 02.00 uur ging mijn wekker en liet ik de hondjes even uit omdat die natuurlijk ook wakker werden. Om precies 03.00 uur reed ik naar Schiphol met vier kennels die ik mee zou nemen naar Barcelona waarin de hondjes naar Nederland zullen vliegen.

.

.

Toen ik iets over 09.00 uur aankwam in Barcelona haalde ik de kennels op bij de odd-size bagageband.

.

.

.

.

In alle rust kon ik op mijn gemak de kennels alvast in elkaar zetten. Het werd een best imposantie stapel kennels en nu kon het wachten op de hondjes beginnen.

.

.

.

.

.

.

Rond 12.00 uur kwamen Marcel, zijn zus en ouders aan. Marcel zou Melon en Nana mee laten vliegen. Zij zouden later die dag aankomen op luchthaven Eindhoven.

Toen kwamen Miranda en Roger de hondjes Sammie (Melon), Nana en Maxi (Oki) brengen en werd er aangesloten bij de rij bij de incheckbalie

.

.

Na het inchecken ging het weer vlug. De kennels waren voorzien van een sticker met vluchtgegevens.

Roger stapelde de kennels van Melon en Nana op het karretje en Marcel duwde ze naar de odd-size. Het was weer een hele processie die gesloten werd door Miranda.

.

.

.

Ik bleef met Maxi maar buiten wachten. We zouden samen toch een behoorlijke poos moeten wachten tot dat wij aan de beurt zouden zijn om in te checken.

Inmiddels vertrok het vliegtuig en had ik afscheid genomen van Miranda en Roger. Hun aankomst in Eindhoven was met Marcel en onze vrijwilligster Linda in goede handen. Ik hoef me daar geen zorgen om te maken en kan me concentreren op mijn eigen vlucht.

.

.
.
.

Het wachten met Maxi tot 15.30 uur tot het moment dat Anna (directrice asiel) en vrijwilligster Montse met Shira arriveren is een leuke bezigheid. Maxi is hartstikke nieuwsgierig dus die moet alles zien en in het begin wilde hij niets anders dan naar buiten richting parkeerplaats lopen omdat hij de anderen miste.

.

.

.

.

Ik maakte me in het begin wat zorgen omdat ik hem graag wilde laten plassen want als hij straks eenmaal in het vliegtuig zit zal hij pas rond 20.30 uur uit zijn kennel verlost worden. Nadat we samen hadden gelunched (hij heeft mijn broodje filet american opgegeten) wilde hij nog wel even buiten snuffelen en heeft toen geplast. Ik voelde zijn opluchting en nu kon hij rustig bij me komen liggen….

.

.

.
.

En dan zijn daar ineens Anna en Montse met Shira en kunnen Maxi en ik even met Shira kennis maken. Shira is een schat die het heerlijk vindt om aandacht te krijgen.

.

.

.

.

.

.

.

Opnieuw begint het ritueel van ‘in de rij staan bij de incheckbalie’ en kunnen we even later met de hondjes richting odd-size lopen. Ze worden dan langs het röntgenapparaat geleid terwijl de kennels daar door heen moeten. Aan de andere kant worden ze dan in de kennel gedaan en met kennel en al naar het vliegtuig gebracht.

Dan krijg ik een kort berichtje van Marcel dat ze in Eindhoven geland.

Ondertussen op  de luchthaven Eindhoven….

Terwijl ik nog even met Anna en Montse op de luchthaven Barcelona een kopje koffie drinken en even wat bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het asiel, worden de Sammie (Melon) en Nana zo snel mogelijk uit de kennels verlost.

Ruud en Nathalie kunnen voor het eerst hun Sammie (Melon) in het echt bewonderen. Natuurlijk moest hij zo snel mogelijk uit de kennel want achter tralies is niets.

.

.

De zus van Marcel maakte dit filmpje van de aankomst van Nana.

.

.

Nana en Nila moeten nog wat aan elkaar wennen maar dat gaat wel goedkomen. Ze hebben immers als zussen bij elkaar gewoond. Linda had haar drie hondjes meegenomen maar Nila moet daar niet zoveel van hebben. Het is niet zo vreemd als honden aan een lijn naar vreemde honden snauwen. Dat heeft meestal als oorzaak de onzekerheid en een beperkte mogelijkheid om te bewegen. Na het eerste contact in vrijheid laten snuffelen, zodat ze zelf de grenzen kunnen bepalen, is het beste. Deze honden zijn niet vals en zijn andere honden gewend. Dat wil zeggen ze kennen de signalen van de hondentaal uitstekend.  Naar elkaar snauwen en grommen is een onderdeel van de taal en kan geen kwaad. Honden die met een waas voor ogen zich volledig storten op een andere hond om die echt wat aan te doen is een heel ander verhaal. Zulke honden zijn bij ons niet ter adoptie. Als wij logees krijgen gaan we meestal zo snel mogelijk met de hele club een stukje wandelen in het bos. Dan zijn ze wat afgeleid en lopen ze al snel schouder en schouder naast elkaar te genieten van de wandeling en ontstaat er ineens één roedel.

Als de paspoortjes zijn uitgereikt is het tijd voor vertrek naar huis.

Sammie hobbelt meteen mee in de auto zoekt zo zijn plekje bij Nathalie op de achterbank.. Melon had dus vanaf dat moment de naam Sammie gekregen.

Ondertussen zijn Shira, Maxi en ik ook met het vliegtuig vertrokken naar Nederland.

.
Onze vlucht ging bijzonder voorspoedig en kwamen we 20 minuten eerder aan op Schiphol dan was gepland.

.

Ook de kennels met de hondjes waren erg snel uit het ruim en daarom kon ik lekker vlug met de doggies naar de aankomsthal  waar Renske en Maxime al stonden te wachten op hun kleine Maxi.

.

Maxime hielp mee met de bevrijding uit de kennels en kon toen ook echt kennismaken met Maxi.

Zij hield de hondjes even vast zodat ik de kennels uitelkaar kon halen.

.

.

.

.

.

.

Dennis, zijn moeder en een goede kennis kwamen even later ook aan om Shira te verwelkomen.

.

Ook bij hen was het meteen liefde op het eerste gezicht. Shira is een echte knuffelkont en dat laat ze Dennis zien met een kwispelende staart.

.

.

.
.

Ook de moeder van Dennis had een intiem kennismakingsmomentje met Shira.

Toen werd het ook tijd om hier afscheid van elkaar te nemen. Renske en Maxime vertrokken als eerste met Maxi naar huis. Kort daarna vertrokken ook wij naar de parkeerplaats. Wel werd er nog even een poging gedaan om Shira te laten plassen voor het luchthavengebouw maar het was allemaal echt een beetje te spannend. Dat plassen zou later wel goed komen.

Met een goed gevoel laadde ik de kennels in de auto en kon ik naar huis rijden waar Annerie met spanning wachtte op mijn komst want het was een lange dag geweest. Vanzelfsprekend heb ik  haar tussendoor op de hoogte gehouden van alles wat er die dag was gebeurd.

.

Om 23.30 uur was ik thuis en werd ik hartelijk begroet door onze eigen hondjes. Ik werd door de vijf neuzen van boven tot onder besnuffeld want met de geuren van de vier reizigers aan mijn kleren kon dat niet uitblijven. Daarna kon ik in alle rust Annerie vertellen hoe de dag was geweest. Toen ik eenmaal zo in mijn stoel zat merkte ik dat ik best moe was…

.

.

Dinsdag 13 maart 2018

.

Sammie, Nana, Maxi en Shira eindelijk thuis

Al gauw kregen we de eerst foto’s van de hondjes die thuis waren gekomen.

Sammie had al gauw vrede gesloten met zijn nieuwe vriendin Yuca en van Ruud en Nathlie kregen we onder andere deze foto’s om dàt te laten zien.

.

Sammie heeft ook het waakse gedrag van Yuca overgenomen en zo is hij volwaardig lid van de familie geworden en laat hij zien dat hij nooit meer weg wil.

.


.

Hoewel de zusjes  Nana en Nila in het asiel samen hadden gewoond, hadden zij wat meer moeite om elkaar te accepteren. Nila woonde pas sinds 23 januari jl bij haar nieuwe baasjes Ronny en Jolanda en was niet van plan om zomaar haar luxe leventje te delen. Want komt haar zus, met de geuren van het asiel nog om haar heen, ineens haar wereldje binnen wandelen, dan is dat wel schrikken. Als ze door krijgt dat zus lief geen bedreiging vormt dan gaat het al snel wat beter. Een gezamenlijke wandeling en laten zien dat ze, door de komst van Nana, niets te kort zal komen, wordt het gezelschap ineens een stuk leuker gevonden en blijkt het delen van de mand zelfs geen probleem meer.

.


.

.

Renske en Maxime, de baasjes van Maxi lieten weten dat hij voor de nacht mee naar de slaapkamer van Maxima was gegaan en eerst op bed was gaan liggen maar later toch het schapenvachtje verkoos. Ook de kennismaking met de ander honden in het huis was goed verlopen.

.

.


.

.

.

En ook in de auto heeft Maxi geen problemen. Fijn op pad gaan is zijn lust en leven.

.

.

.

.


.

Dennis liet weten dat Shira bij hen thuis al gauw een veilig warm plekje had gevonden.
.
Ze liet zien dat ze een schat was zoals hij haar had voorgesteld. Lief knuffelig met een super zacht karakter.
.
Als dan een lekkere wandeling is gemaakt dan is het tijd om even lekker lui te zijn…

.

.

.

.

.


.

triest

KLIK op de foto voor het volledige overzicht van hondjes die ter adoptie zijn…

De stakkers in Spanje…
.
Wie behoefte heeft aan gezelligheid en kameraadschap en overweegt een hondje te nemen… kan toch niet de ogen afwenden van de stakkertjes die in Spanje op een baasje wachten…
.
Wie kunnen er in principe bij Dierenmissies een hond adopteren ?
KLIK HIER om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt …
.

.

.


.

Tigris in de belangstelling
.

Het was pas vandaag dat ik kon reageren op een informatieverzoek over Tigris2. Een belangstellende had kenbaar gemaakt dat hij mogelijk Tigris2 een plekje zou willen geven. Tja ik heb me verontschuldigd en uit gelegd dat ik op pad was want op zondagavond was ik al vroeg naar bed gegaan om de maandag aan te kunnen…. Hopelijk is het niet ten laat. We gaan het zien…

.

.

.

Woensdag 14 maart 2028

.

De vakantie van Chispa begint.

Roos en dochter Roselle komen de kleine Chispa brengen voor een vakantie van 2 weekjes. Ik haalde haar op met de auto van de slagboom en onderweg  tijdens dit kleine stukje zag je de herkenning in haar blik. Annerie stond met de andere hondjes te wachten bij de caravan.

Chispa heeft een sterk karaktertje waardoor ze gelijk aangeeft wat haar grenzen zijn maar al gauw herkende ze de club en had ze haar maatje weer gevonden waar ze lekker mee in het bos kan rennen. Daar hoort dan ook samen rusten bij…

.
.
.
.
.
===================================================.

logo-onepack_logoMaurits van Elswijk is de drijvende kracht achter OnePack waarbij ook zijn vrouw Siriphan haar steentje bijdraagt. Maurits is de bouwer van onze website en onze webmaster van Dierenmissies. Voorts vervult hij tevens de functie van bestuurslid. Geloof maar gerust dat we hem vaak nodig hebben want onze ICT kennis is beperkt.

Hartelijk dank Maurits voor je nimmer aflatende steun !!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

.

Donderdag 15 maart 2018

.

De onverwachte komende koudeperiode
.
Langs alle kanten wordt Nederland gewaarschuwd voor een tweede onverwachte koudeperiode.
Zowel bij ons als bij de boer zijn opnieuw maatregelen genomen om bevroren waterleidingen te voorkomen.

Laat nu de kou maar komen…

.

Vrijdag 16 maart 2018

.

Een vreemd verzoek:
.

Met regelmaat krijgen we allerlei verzoeken in onze mailbox. We moeten dan beoordelen wat de waarde is van zo’n verzoek, of we er iets mee zouden kunnen en of het een echte noodkreet is of niet. Zo kregen we dit bericht in de mailbox dat we letterlijk gekopieerd hebben en hieronder geplaatst hebben zodat u zelf een oordeel kuntr vellen. Let u naast je inhoud ook op de opmaak van het bericht en de eventuele spelfouten.
.

Van: susan w. 
Onderwerp: Hulp of Donatie
Bericht inhoud:
Gaarne uw aandacht voor het volgende, momenteelben ik nog op Bonaire sinds 5,5 jaar maar door ziekte ben ik genoodzaakt naar nl terug te keren. Ik heb twee honden geadopteert uit het asielop bonaire genaamd lexie en liesje resp 6 en 8 jaar oud. Mijn tijdelijk onderkomen in nl totdat ik weer zelf een huisje heb kunnen mijn honden nietmeenaartoe.
Heeftu mogelijkheden voor mijn twee dames om een gastgezin te zijn voor mijn meiden.
Hier laten op bonaire is geen optie dan worden ze misschien niet goed verzorgt de meeste europeanen die hierwonen hebben allemaal honden. Als ze wel naar het asiel zouden gaan dan gaan ze misschien hemelen en dat kan ik niet aan. Vijf jaar zijn ze goed geweest voor mijn enik voor hen en deze situatie hebben ze niet voor gekozen nog ik.
U kunt mij bereiken op susanopbonaire@gmail.com
Of watts app ……
Help mij mijn meiden te redden van een boneriaans hondeleven in het asiel.
Ze zijn huiselijk opgegroeid bij mij wat ze niet kenden en voelen zich prettig in nabijheid van mensen niet in een hok waarvze alleen mensen zien met eten krijgen.
Alstublieft help mij een tijdelijk gastgezin te krijgen.
Zelf zal ik in noord nederland verblijven de provincie groningen.
Als u een gezin weet of heeft in die omgeving zouheel fijn zijn.
Graag tot spoedig horens, susan

.

In dit geval was het niet zo moeilijk om een beslissing te nemen of we iets voor mevrouw W kunnen betekenen omdat we zo goed als geen gebruik maken van gastgezinnen dus hebben we die ook niet klaar staan,,,

.

.

Zaterdag 17 maart 2018

.

Guapo blijft kijkers trekken…
.
Guapo (2)Vandaag kregen we een telefoontje van iemand die Guapo wel aardig vond en die zich afvroeg of Guapo misschien geschikt zou zijn om bij zijn gezin te gaan wonen. Kind van 7 en van 3,5 jaar. Hij moet bij katten kunnen en dan ook nog erg lief zijn. We vroegen ons af of die meneer de adoptiepagina wel goed had gelezen… en had begrepen. Guapo heeft een baasje nodig die veel tijd voor hem heeft om hem van de angst af te helpen. Een gezin met kleine kinderen zijn geen optie. Daarnaast heeft Guapo ook een Leishmana besmetting waarvoor hij is behandeld maar waar hij dagelijks wel zijn Allopurinol tabletjes voor moet slikken. Al met al vergt dat toch net even wat meer zorg. Of dat past in een gezin met kinderen van zo’n jonge leeftijd, vragen we ons af.


.

.

Zondag 18 maart 2018
.

Na een vroege start om de laatste stukjes te schrijven maakt ik een lekkere frisse wandeling met de hondjes in het bos. Annerie leest dan het weekjournaal nog eens door om wat foutjes eruit te halen. Kleine tekstuele wijzigingen kan ik bij terugkomst weer doorvoeren en kan hij op de site worden gezet. We hopen dat u het weer met genoegen zult lezen.

 

 

 


.

Karlijn’s Webshop met het cadeau van de maand

KLIK op tekening van Lima om de webshop van Karlijn te bezoeken.

.

.

.

.

.

.

.

.

 


.

.
.
.

.

.

.

.
.

.

.

.


.
.

Registratie van uw hond is verplicht

imagesXGAE43XWOok willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.


Berichten van baasjes

.

.

Noortje en Ron baasjes van Belle stuurden ons deze bijzondere leuke foto’s.

(Belle woont sinds 6 juni 2014 bij Noortje en Ron en Moya woont sinds 15 mei 2014 bij Detmar en Iris)

.

Noortje laat weten:
.
“Bella heeft een tijdje terug haar halfzusje Moya (Meppel) ontmoet!
.
Leuke wandeling gehad met haar baasjes”.

.

 

.

 

.
.

.

===================================

.

.
De 4-kanten column van Ton. 
“Elkaar begrijpen is de oplossing”
.
 Tja wat doe je als je jouw hond iets hebt geleerd maar dat hij toch zijn eigen gang gaat ….?!?!?!
.
Hoe vaak zie je niet dat de frustratie bij een baasje de overhand neemt als de hond na eindelos oefenen toch de verkeerde handeling verricht ?!?!?!
Je handen jeuken maar je hond slaan dat doe je niet. We zien aan honden in het asiel vaak wat het verleden heeft aangericht. Honden die in elkaar duiken als je een stok of een krant in je handen hebt…. of bang zijn van een vuilniszak ..!!! 
.
Een hond opsluiten als straf is ook zo iets stoms. HELPT NIET en is pure dierenmishandeling.
.
Wat wel kan helpen is ‘geen aandacht geven’ of even ‘negeren’ als straf. Daar tegenover is het juist overvloedig belonen bij goed gedrag omdat verschil nog eens extra groot te maken. Jouw aandacht en goedkeuring is de allergrootste  beloning die je je hond kunt geven.
.
Je kunt alleen iets afleren als je hond iets fout doet. Voorbeeld. Als je wilt hebben dat je hond niets van de salontafel mag pikken moet hem ooit geleerd worden dat dit niet mag. Dit doe je als hij aanstalten maakt om iets te pakken. Dit kun je in scene zetten zodat je weet dat hij geïnteresseerd zal zijn in wat lekkers dat op tafel ligt.  Soms zie je hem alleen al kijken naar iets wat hij verlangd en dan is een veelal een mondelinge waarschuwing al voldoende. Straffen als hij iets fout gedaan heeft slechts weinig leereffect. Hem vermanend toespreken op het moment dat hij iets verkeerds doet is al beter maar het allerbeste is hem waarschuwen voordat hij iets verkeerds doet en alleen nog maar de intentie heeft om het te doen. Dat vergt tijd en inzicht in hoe een hond handelt en wat hij van plan is. Dat lukt alleen als je wat ervaring hebt maar met een beetje goede wil en geduld zie je op een gegeven moment wanneer hij ondeugend is en op het punt staat niets stouts te doen.
Dan wordt het leerproces pas echt leuk. Je hebt dan echt contact met je hond en je zit op dezelfde golflengte. Dat is het moment dat je één bent met je vriend.
Mmmm.. daar moet ik even over nadenken....

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken…


.

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “Honden zijn geen katten…”

.

.

.

.

“Kan hij met katten” ?  Dit is en veel voorkomende vraag tijdens adoptieprocedures.
.
Als er weinig jachtinstinct is lukt dat samenwonen misschien wel. Maar vergeet nooit dat een kat geen hond is….
.
Ze hebben een totaal verschillende kijk op de wereld. 

.

 

 

=============================================

.

.

imagesU525U8CXDIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

karik lima

Karlijn’s Shop

SNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

.

.
Wellicht wilt u:
eens klikken op de mooie Lima (links) zodat u de wereld van Karlijn Shop betreedt waar u mooie cadeaus voor uzelf of uw geliefde kunt kopen,
kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij,
kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood
of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….?
.
Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

.,

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.

Bekijk onze donatiepagina en bekijk zie het leger van onze donateurs

====================================================

.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond.
Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op de onderstaande kalender. De rode data geven aan dat de vakantieplekjes al vergeven zijn.

Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden.

Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER
.

.
Sjors, Moos en Mikey 7 t/m 11 feb
Nelson en Rova 15 feb t/m 24 feb
Pippa en Nangi 24 feb t/m 11 mrt
februari 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
Chispa 14 tot 28 maart
maart 2018
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
april 2018
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Mosca en Albert van 6 tot 18 mei
mei 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Moos, Sjors en Mike van 4 t/m 12 jun
Kino van 13 t/m 21 jun
juni 2018
ma di wo do vr za z0
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Ian 3 t/m 8 juli
Luna en Ocean 28 juli t/m 18 aug
juli 2018
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

 

augustus 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
27 28 29 30 31

 

===============

Tot zover dit Weekjournaal van Dierenmissies.

We zien uw reacties graag tegemoet.

Groetjes, Annerie en Ton

Dierenmissies Weekjournaal

 

 

«
»