Dierenmissies Weekjournaal van 1 oktober 2017

 

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?

HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

Beste mensen,

Deze week van alles over de reis van Lucy en Canela, hoe tijd een stressfactor is, het verloop van Lucy’s adoptie, wie er nog meer het asiel mogen verlaten, wie er in de belangstelling staan en de snelle adoptie van Nela. Flor die haar baasje kwijtraakt zonder hem ooit gezien te hebben, Dulce die klaar is voor haar reis op 30 oktober, Zeno die een eigen tuigje krijgt en al privéles heeft, leuke adoptienieuwtjes, het wel en wee van de hondjes die hier al in Nederland zijn en nog een boel meer dus ….. neem even de tijd, lees dit weekjournaal en maak met ons de week mee zoals die op ons af kwam. De volgende onderwerpen komen dan aan bod:

 • Hoera !!! Mel is geadopteerd
 • Nieuwe koppies ter adoptie komen volgende week
 • De reis van Lucy en Canela
 • Wie nog meer het asiel mogen verlaten
 • Hoera !!! Nela is geadopteerd
 • Zeno is klaar voor zijn reis naar Nederland
 • Goldy is klaar voor zijn reis naar Nederland
 • Dulce is klaar voor haar reis naar Nederland
 • Slecht nieuws van baasjes Lucy
 • Inzending Dierendag foto
 • ‘Bonnetjes lege flessen actie’ van baasjes Zeno
 • Ingezonden berichtjes van Nicola, Trisha & Nela, Estela, Tres, Albert & Mosca
 • Update van Canela.
 • Registratie van uw hond is verplicht
 • De (on)zin van de week over: “Het mooiste wat ik je kan schenken is mijn hart
 • De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Advertenties van: Meer Koeling, Buddies/AnimalWebshop/Het Dier, Karlijn’s Shop, Dierbaar Sieraad, OnePack  en Fresh PC.  Your Inner Feelings
.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++  

logo meerkoelingAirconditioning-installaties, koel-toonbanken, koelcellen, vriescellen, koelkasten, vrieskasten/kisten, ijsblokjesmachines, enz. enz. Meer Koeling, landelijk STEK-erkend koeltechnisch installateur, gespecialiseerd in reparatie, service-en onderhoud op koel/vries en airconditioning-installaties.

.

.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 .

.

De week van dag tot dag:

.

Maandag 25 september 2017

.

Mel is geadopteerd HOERA !!!


De keuze is op Mel gevallen en nu is zij definitief geadopteerd. Ze zal op 18 oktober aankomen in Nederland. Aanvankelijk zou dit op 14 oktober zijn en zou de plaats van overdacht het asiel in Noordwijk zijn maar omdat Mel’s vaccinatietraject net een paar dagen langer duurt kan ze pas op 18 oktober reizen. Toevallig hebben we dan vluchtbegeleidster Colette paraat staan om Mel met haar mee te laten vliegen. Mel komt dan op Eindhoven aan.  Mel wordt daarna met speciaal transport naar haar baasjes in Sassenheim gebracht.

.

.

Dinsdag 26  september 2017

.

.

Nieuwe koppies ter adoptie komen volgende week

We hebben een heleboel nieuwe hondjes klaar staan om op te nemen in de lijst van nieuwe koppies. Helaas zijn de gegevens nog niet compleet en zullen we ze daarom volgende week in het weekjournaal presenteren.

 

===================================================
oudehondDIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG OM OUDJES MEER KANS TE GEVEN OP EEN ADOPTIE
Door uw donatie kunnen we de adotiekopsten voor een senioren en of honden met een medische gebrek of ongeneeslijke ziekte verlagen tot 225 euro zonder van de hoge kwaliteitseisen van de adoptie af te wijken. Hierdoor maken zij meer kans om ook een  fijne mand te vinden.
Doneer op: NL15INGB 0005721780 t.n.v. St. Dierenmissies o.v.v. senioren adoptie.
uw donatie kunt u terug vinden op de donatiepagina van Dierenmissies.

.

.

==========================================

.

Vluchtbegeleiders gezocht

.

WILT U DIT BERICHT AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE HONDJES DIE OP TRANSPORT WACHTEN
Stichting Dierenmissies zoekt:
Vluchtbegeleiders voor traject Barcelona – Nederland
Wie heeft er een reis geboekt met Transavia naar Barcelona ?????  Ooit vluchtbegeleider willen zijn? Wij maken graag gebruik van je hulp op je (terug)vlucht van Barcelona naar Nederland.
KLIK op het vliegtuig  lees de antwoorden op de vragen:
.
Waarom er gezocht wordt naar vluchtbegeleiders?
Hoe wordt je vluchtbegeleider?
Wat wordt er van je verlangd?
Wat hou je er aan over?
Een kleine moeite maakt voor een hondje dat wacht op transport, een wereld van verschil… 

.

.

Woensdag 27 september 2017.

.

De vliegreis van Lucy en Canela

Het was weer in alle vroegte toen de wekker ging. De vlucht is niet zo vroeg als anders dus kon ik tot 05.30 uur blijven liggen. Later vertrekken betekende ook een korte verblijfstijd op de luchthaven Barcelona tussen aankomst en het vertrek terug naar Eindhoven. Ik had slecht 2 uur en 45 minuten maar als er geen vertragingen waren moest het te doen zijn om na de aankomst de kennels van de bagage afdeling te halen, de kennels in elkaar te zetten, dan direct naar de vertrekhal te gaan om Canela en Lucy in ontvangst te nemen, in te checken en de kennels met de hondjes af te geven bij de odd-size bagage afdeling, dan naar de security te gaan en aan boord zien te komen van het vliegtuig om met de hondjes terug te vliegen naar Eindhoven.  Hoe goed je ook alles probeert te plannen, er gebeuren toch altijd weer dingen die je niet voorziet en dat zou ook deze keer weer blijken.

In het begin ging het allemaal prima. Onderweg ook nog de nodige files gehad en dat zorgde nog even voor wat bezorgdheid maar aankomen twee uur voor vertrek was nog een mooie prestatie. Het parkeren is en blijft daar, door de ingestorte garage, een crime maar ja dat wisten we al.  Zo liep ik, zo snel als ik kon, met de 2 grote kennels op wieltjes, van de parkeerplaats naar het luchthavengebouw. Een flinke wandeling dat kan ik u zeggen. Tot drie keer toe verloor ik een wieltje door de ongelijke bestrating maar uiteindelijk kwam ik bezweet en wel bij de incheckbalie. Net op tijd was ik ingecheckt en pas nadat ik de kennels bij de odd-size had afgegeven en eenmaal door de security was kwam ik een beetje tot rust. Ik besloot Annerie met een fotootje te laten weten dat alles tot zover goed was verlopen. Met een koppie koffie in de hand kon ik vervolgens wachten tot ik aan boord kon gaan. In Eindhoven heb je geen slurf dus loop je over het platform naar het vliegtuig. Het doet wat nostalgisch aan maar het is wel lekker om even de buitenlucht op te snuiven.
De vlucht ging voorspoedig..

Eenmaal in Barcelona begon de race tegen de klok pas echt. Nou en dat viel nog helemaal niet mee want als je dan wat zaken hebt die net even niet lekker lopen en vertraging veroorzaken dan krijg je toch wat stress….. en dat was dus het geval……

Ik moest bijna een uur wachten op de kennels die uit het ruim moesten komen. Pas tegen 02. 00 uur kon ik naar de vertrekhal gaan waar ik Anna de directrice en vrijwilliger Montse met de hondjes zou ontmoeten. Zodra ik daar was aangekomen  begon ik de met het opbouwen van de kennels. Daarbij sloeg de schrik me om het hart. Bij één van de kennels bleek een verkeerd deurtje te zitten die dus niet paste. Ik had voor Lucy en Canela toch echt twee afsluitbare kennels nodig.

Ik belde Miranda om te vragen of Anna een goede kennel mee wilde nemen van het asiel. Toen bleek dat die al lang met de hondjes onderweg was.  Miranda zei dat ze in de auto zou stappen om met spoed een kennel naar het vliegveld te brengen maar dat ze niet wist of ze op tijd zou zijn.

Toen kreeg ik al het berichtje dat Anna met Montse en de hondjes op het vliegveld waren gearriveerd. Ook  Aguda met haar vriend, die de gezinsopvang van Lucy hadden verzorgd, waren mee gekomen. Het was een leuk weerzien en gezamenlijk hebben we getracht om het deurtje met ti wraps vast te zetten.

Dat lukte wonderwel dus ik stuurde gauw een berichtje naar Miranda dat haar komst niet meer nodig was maar ondertussen was de eerste ongeplande vertraging een feit.  Het vervelende was dat we even later merkten dat de wifi niet werkte en ze het berichtje niet had gekregen. We belden haar met Anna’s mobieltje en konden haar vertellen dat haar komst niet meer nodig was. Het bleek dat ze al vlak bij het vliegveld was en nu weer naar huis kon. Tja dat was natuurlijk zonde maar het was nu eenmaal niet anders.

Nadat Alida met een traantje afscheid had genomen van Lucy gingen we naar de Odd-size bagage afdeling om daar de hondjes met kennels af te geven. Dan moet je door een onooglijke deur en kom je in een wat grauwe ruimte waar je je in de maag van het vliegveld waant. Weg van de gezellige drukte van de toeristen sta je in een wat schaars verlichte ruimte waar de bijzondere bagage wordt gecontroleerd en door een scanner wordt gehaald.  Dan wordt er professioneel gehandeld en verdwijnen de hondjes uit het zicht die ik pas weer in Eindhoven zou terug zien.

Al met al hadden we best wat tijd verspeeld en moest ik me haasten om bij de gate te komen. Ik liep tegen de gebruikelijke lange rij toeristen op die allemaal probeerden door de security te komen. Als voorbereiding op de daadwerkelijke controle deed ook ik alvast alle metalen voorwerpen bij mijn handbagage in het bakje op de band zodat ik zonder problemen door de scanner zou kunnen lopen. Zo deed ik ook expres mijn riem af omdat die een metalen gesp had.  Eindelijk was ik aan de beurt en wat me al die jaren nog nooit was overkomen gebeurde nu. Ik werd er uit gehaald omdat er toch nog een piepje afging toen ik door het poortje liep. De tweede ongeplande vertraging grrrr. Het was nu zo’n beetje boarding tijd geworden dus toen ik de extra controle had ondergaan spoedde ik mij, met mijn riem nog in mijn hand en afzakkende broek, naar de gate waar het vliegtuig stond te wachten. Dan is de luchthaven ineens nog best groot.

Op mijn ticket stond dat ik zou vertrekken van gate U 32 moet. Ik volgde de bordjes U en kwam tot de ontdekking dat er daar nergens Eindhoven als bestemming stond aangegeven.  Ik vroeg een dame van de luchthaven waar ik moest zijn terwijl ik mijn boardingpass liet zien. Ik werd naar een scherm verwezen waarop ik zou kunnen zien waar mijn vliegtuig van zou vertrekken. Helaas, bij de gates in de hal U, stond alleen Rotterdam als bestemming aangegeven. Inmiddels werd het later en later. De hondjes zouden al lang met de kennels een veilig plekje in het ruim hebben gekregen en de laatste passagiers zouden nu zo’n beetje wel bij hun zitplaatsen zijn … Ik vroeg vervolgens aan een iets oudere dame van de luchthaven om advies. Zij gaf de eerste, jongere, dame opdracht om in de computer te kijken en hopla wat bleek … er was een wisseling van gate geweest die ik had gemist door de vertraging bij de security. Ik moest bij gate S 24 zijn. Een totaal ander kant op dus ik weer rennen…. .Ik had al visoenen van een vertrokken vliegtuig met de hondjes in het ruim zonder dat ik aan boord was…. ja zulke gedachten helpen dan echt niet aan een beetje zielsrust.

Toen ik daar met kloppend hart aankwam, bleek ik weer tijd genoeg te hebben want het vliegtuig was meer dan een kwartier vertraagd. Zo kwam alles met een diepe zucht van opluchting toch weer goed. Ik kon zowaar op mijn gemak de riem weer in mijn broek doen.

De vlucht was voor mij een heerlijke rustpauze…

Op Eindhoven aangekomen stonden Krista en Piet te wachten op hun Canela en op Lucy stonden Sander, Claudia en dochter Bo te wachten…

Eenmaal uit het vliegtuig en bij de bagage ruimte maakte ik me op voor de gebruikelijke lange wachttijd. Dat verstuurde ik ook naar de groepsapp om de baasjes te waarschuwen dat het wel nog even zou duren. Ik had de paspootjes al te voorschijn gehaald .

.

.

Zo stond ik voor de band van de Odd-size bagage te wachten maar wonderwel ging plots het rolluik omhoog en zag ik de kennels klaar staan. Toen ging het ineens allemaal erg vlug.

Vlug de kennels op een karretje gezet en direct naar de aankomsthal gegaan want niemand wil dan nog maar één seconde langer wachten … natuurlijk …

.

Eindelijk is het dan zover en kunnen de baasjes kennismaken met hun nieuwe huisgenoot. Sander, Claudia en dochter Bo ontfermden zich over Lucy.

Krista en Piet zorgden ervoor dat Canela zich direct op haar gemak voelde.

Er was een heel gemoedelijke sfeer en de hondjes waren het middelpunt van alle aandacht.

.

.

.

.

Canela en Lucy konden het samen trouwens prima vinden en niemand was te beroerd om even te poseren voor een leuke groepsfoto.

Toen was het moment daar dat we afscheid gingen nemen. Gelukkig werd ik even geholpen met de kennels. Zo kon ik de auto van de parkeerplaats halen en voor rijden waardoor ik niet opnieuw met die dingen over straat hoefde te gaan. Na afscheid te hebben genomen ben ik met een voldaan gevoel naar huis gereden. Daar werd ik rond 21.30 uur met het gebruikelijke enthousiasme begroet door onze eigen hondjes. Alsof ik weer weken was weggeweest. Natuurlijk had ik genoeg om met Annerie te bepraten want die wilde ook alles van die dag weten. Gauw een kopje koffie genomen en daarna met z’n alletjes het bos ingegaan. Heerlijk om zo even in alle rust bij te komen van de stressvolle maar prachtige dag.

.

.

Donderdag 28 september 2017.

.

Wie nog meer het asiel mogen verlaten.

.

Blij kunnen we melden dat de volgende hondjes ook een baasje gevonden hebben en spoorslags het asiel mogen verlaten.

Dita

Beto

Sid

.

.

.

.

.


.

.

Hoera !!! Nela is geadopteerd

Maar beste mensen wat dacht u van Nela. Een lief bazinnetje was verliefd geraakt op haar en na wat mailtjes en na een lang plezierig gesprek stond haar toekomst vast. Ze mag definitief naar Nederland komen. Alle formaliteiten worden nu afgehandeld en ze zal direct klaar gemaakt worden voor de adoptie.  Wat goed voelt moet je laten gebeuren.

.

.

————————————————————————————————————————-

.
.
Vrijdag 29 september 2017.
.
Flor is  haar baasje kwijt geraakt
.
Flor is  haar baasje kwijt geraakt maar mag toch naar Nederland komen.
Vorige week meldden we nog dat Flor’s bloeduitslag binnen was en dat zij nu naar Nederland kon komen.  Vandaag krijgen we te horen dat door ernstige familieomstandigheden de adoptie niet door kan gaan. Dat is natuurlijk erg sneu voor de lieverd en daarom laten we haar gewoon komen.
.
Ze mag dan bij ons blijven tot we een baasje voor haar gevonden hebben.
U begrijpt dat we met spoed op zoek gaan naar een nieuw baasje dus als u meer wilt weten over Flor klik dan op de linker foto om haar adoptiepagina te bezoeken. Ze komt al op 14 oktober aan in Nederland.
.
.
.
.
————————————————-
Zeno is klaar voor zijn reis naar Nederland.
.
Nu de uitslagen van het bloedonderzoek binnen zijn is ook hij klaar voor zijn reis naar Nederland. Ondertussen hebben de baasjes voor Zeno in Nederland al een gepersonaliseerd tuigje klaar liggen dat speciaal voor hem is aangeschaft en is ook de opvang in Spanje met hem aan het werk zo dat Zeno kan laten zien wat hij al geleerd heeft.
Klik op linker foto om filmpje te starten
.
.
.
.
.
.
.
.
.
———————————————————————-
.
.
Slecht nieuws van baasjes Lucy
.
Vandaag kregen we in de middag een verontrustend telefoontje van de baasjes van Lucy. Lucy zou erge pijn hebben in haar gewrichten. De dierenarts had haar nagekeken en zou hebben verteld dat ze dit al veel langer moest hebben en dat ze eigenlijk “op” was… Het was een emotioneel telefoongesprek waarbij mij meerdere malen werd verteld hoeveel pijn Lucy had en dat ze dit lijden niet veel langer aan zouden kunnen zien. Ze was er van overtuigd dat dit hetzelfde was als wat met hun vorige hond was gebeurd. Die zakte op het laatst ook door de poten en had ook erg pijn. De dierenarts zou hebben gezegd dat hij een middel kon toedienen om de pijn te verzachten en dat hij nog eens de dosis kon verhogen maar dat euthanasie in een jaar in zicht zou komen of althans woorden van gelijke strekking.
Zo’n onheilstijding moet voor hen vreselijk zijn om te horen. We waren totaal verrast en werkelijk uit het veld geslagen.  Te meer omdat ze vier dagen geleden nog door de dierenarts in Spanje was onderzocht en er toen van dergelijke ernstige gewrichtspijnen absoluut geen sprake was. Ook de verzorgers van de tijdelijke opvang hadden geen redenen gehad om zoiets te vermoeden. Daar speelde en rende ze vlak voor de reis nog vrolijk op het strand.

klik op hier om filmpje te starten

We vroegen om de naam en telefoonnummer van de dierenarts om daar precies van te kunnen vernemen hoe er aan de diagnose was gekomen en die zouden me toegestuurd worden. Toen we om nog geen contactgegevens van de dierenarts hadden vernomen, stuurden we een email waarin we onze verbazing uitspraken met de boodschap dat vooralsnog voor ons euthanasie geen optie zou zijn en hebben we aangeboden Lucy terug te nemen.  Hierop kregen we het antwoord dat men verbolgen was over ons mailtje, dat ze echt Lucy alle zorg zouden geven die ze maar zou moeten krijgen om zo lang mogelijk pijn vrij door het leven te kunnen gaan en dat ze geen contact meer wensten.

Wellicht berustte alles op een communicatiestoring en had ik het niet goed begrepen.  Opnieuw stuurden we een mailtje om uit te leggen hoe ik uit het telefoongesprekje had begrepen dat het einde van Lucy aanstonds was, dat ook wij tegen onnodig lijden waren, dat we een gesprekje met de dierenarts geen overbodige stap vonden en dat we toch hopen te mogen vernemen hoe het met de arme Lucy vergaat om zo iedereen die begaan is met het lot van Lucy, te kunnen informeren. De vrijwilligers in Spanje zien elk hondje als hun kind waar ze afstand van hebben gedaan om ze een kans te bieden op een warme mand in Nederland…

Hoe nu verder? We weten het even niet maar we dragen als stichting ook na een adoptie een zekere verantwoordelijkheid voor het welbevinden van de door ons bemiddelde hondjes. Lucy is hier niet van uitgezonderd en daarom zullen we blijven proberen om het contact met de baasjes te herstellen.

 

.

.

triest

KLIK op de foto voor het volledige overzicht van hondjes die ter adoptie zijn…

De stakkers in Spanje…
.
Wie behoefte heeft aan gezelligheid en kameraadschap en overweegt een hondje te nemen… kan toch niet de ogen afwenden van de stakkertjes die in een Spanje op een baasje wachten…
.
Wie kunnen er in principe bij Dierenmissies een hond adopteren ?
KLIK HIER om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt …
.

.

.

.


.

.

===================================================

.

Zaterdag 30 september 2017.

.

Update van Canela

Halloooo!!!

De eerste twee nachten heeft zij op een kleedje boven geslapen op de overloop. Gisteravond heeft zij beneden in de gang geslapen. Ging helemaal goed!
Ze eet nog niet zo van haar brokjes, maar we belonen haar met andere brokjes en doen hier nu haar etensbrokken ook bij. Dat gaat best goed. Ze luistert al heel erg goed en het is een slimmerd!

Ze heeft al kennis gemaakt met de hond op Sander z’n werk en dat ging heel erg goed! Het is een hele fijne en lieve hond met een beetje pit en daar houden we van! Ze leert snel dus truckjes kunnen we haar aanleren, wat we ook aan onze vorige hond leerden. We zijn heel blij met haar!!!
De katten nog wat minder.
Want ze is iets te enthousiast! dat komt vanzelf goed!

Groeten,
Krista

.

.


.

,

De reisplanning


 

Om te zien wie en wanneer naar Nederland mogen komen klikt u op de foto en u krijgt de actuele stand van zaken te zien.

.

.

.

.


.

.
Zondag 1 oktober 2017
.
.

Het was weer zover toen vandaag in alle vroegte de wekker af ging. In alle rust kon ik zo aan het weekjournaal werken om de laatste informatie op te nemen.  Het was een bewogen week geweest waarbij we geslingerd werden tussen  emoties van blijdschap, verdriet, onbezorgdheid en stress.
.

.


.

Inzending Dierendag foto

.

Kijkt u met uw huisdier ook al uit naar 
4 oktober DIERENDAG ??

Laat ons zien wat u doet om uw dier te verwennen…!!! maak een foto en stuur die op naar dierenmissies@gmail.com

Alle dieren verdienen op die dag wat extra aandacht.
Wat gaat u doen om die dag voor uw huisdier(en) onvergetelijk te maken? 
Van alle inzendingen gaan we een leuk artikel van maken in de komende Weekjournaal.

.


.

‘Bonnetjes lege flessen actie’ van baasjes Zeno
.
Deze week kregen we van Jeroen (toekomstig baasje Zeno) het verzoek om een flyer te maken voor een inzameling van de bonnetjes van de lege flessen bij de Jumbo.

Dit is wat hij ons schreef:

Wij hebben in onze Jumbo supermarkt een zuil staan bij de emballage-automaat. Hier kunnen klanten hun legeflessenbonnetje in deponeren voor het goede doel. Iedere maand zit hier een ander goed doel in. Als jij een A4-tje kunt mailen met wat algemene informatie over jullie stichting met wat foto’s hierop dan kan ik met mijn bedrijfsleider opnemen wanneer jullie een keer een maand in de zuil kunnen komen te zitten. De opbrengst ligt meestal rond de 150 euro per maand. Wij maken dit dan naar jullie over.

Natuurlijk maken we graag zo’n flyer.  Deze zal later deze dag naar hen per mail worden toegezonden.|

De opbrengst hiervan komt ten goede aan de hondjes van het asiel in Spanje. Er worden spullen voor gekocht die zij daar hard nodig hebben. Hiervan wordt natuurlijk verslag gedaan in het Dierenmissies Weekjournaal.

.
Wilt u ook zo’n flyer ? Laat het ons even weten en stuur ons een mailtje naar dierenmissies@gmail.com .

 

========================================================

.

.
..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.
.
Van baasje Eef kregen we deze foto toegezonden vanaf het strand van Zandvoort.
Niet alleen Nicola heeft het naar haar zin. Haar baasjes ook.
 .
 .
 .
 .
.
————————-
.
.
Van bazinnetje Truus kregen we foto’s van Mosca en Albert en een korte update 
.
.

Hoi Annerie en Ton,

Alles goed hier met de dieren en mijn moeder.
Wij zijn weer heerlijk een weekend in Lemmer geweest en je ziet, we hebben genoten.

Groeten van ons allemaal,
Moeder Aikens, Truus, Albert en Mosca..

.
.
.
.
————————————-
.
.
Van de Rob en Jany, baasjes van Trisha en Lena, kregen we deze foto’s en dit filmpje binnen

Lena                             Trisha

Trisha is geslaagd voor haar eerste gehoorzaamheidscursus. Trisha is sinds december 2016 bij ons en is nu zonder puppycursus of wat dan ook toch geslaagd. We zijn erg trots op haar. Het gaat super met haar vriendin Lena. Lena was eerst wat schuw maar het gaat nu erg goed. Lena gaat over drie weken ook starten met de hondencursus ondanks haar 7 jaar. Het is leuk  om intensief met ze bezig te zijn en je hoort altijd tips. Een aanrader voor veel adoptiegezinnen.

.
 
.
KLIK op de foto om Lena en Trisha te zien spelen.
.
.
.
.
.
.
.
.
—————————————————–
.
.
Van de baasjes Jean Pierre en Sabre krijgen we regelmatig nieuwe foto’s van Estella toegestuurd.
De foto’s vormen vanzelf een leuk verhaal…

het is weer zo’n dag waarop ik afwacht wat we vandaag gaan doen

hoi hoi ik mag mee met de auto dat betekent op naar de natuur

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

lekker wandelen in het groen

en snuffelen waar ik maar wil

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

dan weer teug naar de auto

en dan nu maar even een tukkie gaan doen. Doei…

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

…volgens mij ben ik niet tot antwoorden verplicht…

 

———————————————-
.
Van bazinnetje Petra kregen deze foto van Tres toegestuurd met de volgende tekst
.
.
Hij kijkt heel onschuldig op de foto, maar hij had net op zijn kop gehad voor het stelen….hahaha..
.
.
——————————
.

kop-ton

Ton

.

De 4-kanten column van Ton

Vanwege het reisverhaal van Lucy en Canela is er deze week geen column.

.

 ===================================================.

logo-onepack_logoMaurits van Elswijk is de drijvende kracht achter OnePack waarbij ook zijn vrouw Siriphan haar steentje bijdraagt. Maurits is de bouwer van onze website en onze webmaster van Dierenmissies. Voorts vervult hij tevens de functie van bestuurslid. Geloof maar gerust dat we hem vaak nodig hebben want onze ICT kennis is beperkt.

Hartelijk dank Maurits voor je nimmer aflatende steun !!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

.

Registratie van uw hond is verplicht

imagesXGAE43XWOok willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.


.

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “Het mooiste wat ik je kan schenken is mijn hart.”

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken....

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
=============================================

.

.

imagesU525U8CXDIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

karik lima

Karlijn’s Shop

SNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

.

.
Wellicht wilt u:
eens klikken op de mooie Lima (links) zodat u de wereld van Karlijn Shop betreedt waar u mooie cadeaus voor uzelf of uw geliefde kunt kopen,
kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij,
kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood
of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….?
.
Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

.,

====================================================

.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond.
Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op de onderstaande kalender. De rode data geven aan dat de vakantieplekjes al vergeven zijn maar misschien kan een kleintje er nog net bij….

Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden.

Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER
.

oktober 2017
ma di wo do vr za zo
–  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
november 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18  19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  –

 

december 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

januari 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  –
juli 2018
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

 

augustus 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  –

 

 

 

===============

Tot zover dit Weekjournaal van Dierenmissies.

We zien uw reacties graag tegemoet.

Groetjes, Annerie en TonDierenmissies Weekjournaal

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com