Dierenmissies Weekjournaal van 8 juli 2018

 

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

 

Beste mensen

Deze week hebben we twee vluchten op één dag. Afgelopen zaterdag kwam Bruxa aan op Schiphol en Dic en Vigo op luchthaven Eindhoven. Nellie is nog steeds zielig en nieuwe koppies staan weer op de site in hoop een baasje te vinden. Omdat we twee reisverhalen hebben is er deze week geen column. Ook deze week wijzen we weer op de mogelijkheid om mooie prijzen te winnen en laten we in de (on) zin van de week zien dat grootte niets uitmaakt.  Kortom, weer een boel te lezen dus maak met ons de week mee zoals die op ons af kwam.

 • Nellie nog steeds zielig
 • De vakantie van Ian
 • Nieuwe koppies
 • Ziva’s jas ligt klaar
 • Dic en Vigo eerder naar Nederland dan verwacht
 • Weer een leuk filmpje ter ontspanning
 • Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
 • Veel te organiseren
 • De reis van Lucy (Bruxa)
 • Fantastisch nieuws over de gezondheid van Thom
 • De vlucht van Sep (Dic) en Vigo
 • Registratie van chipnummer is verplicht
 • De geplande aankomsten van nieuwe Hollandse makkers
 • Berichtje van de baasjes van Max, Bonita, Ace en Senna
 • De (on)zin van de week gaat over: “De grootte maakt niets uit…”.
 • De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Advertenties van: Buddies/AnimalWebshop/Het Dier, Karlijn’s Shop, OnePack en Fresh PC. Your Inner Feelings .

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.

.

KLIK op de foto !!!!!!!! en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.

.

.

.

.

.

De week van dag tot dag:

.

.

Maandag 2 juli 2018 .
.

Nellie nog steeds zielig.
.
Vorige week hebben we al gemeld dat Nellie een wondje aan haar poot had die maar niet wilde genezen. De dierenarts had al gewaarschuwd dat dit hardnekkig kon zijn. Drie bezoekjes aan de dierenarts verder en twee spuiten en een diverse pillen tegen jeuk, zwelling en antibiotica verder hopen we op genezing. Nu is het voornamelijk tussen de teentjes van haar linker achterpoot. Elke keer als de kuur antibiotica is afgelopen komt de zwelling terug en worden wondjes weer zichtbaar. Nu heeft ze weer een nieuwe kuur gekregen. Wij houden haar pootje goed schoon en hopen op spoedig herstel…

.

Dinsdag 3 juli 2018
.
De vakantie van Ian.
.
Vandaag kwamen Wim en Vera Ian brengen voor een korte vakantie. Ian, die al vaker bij ons is geweest, voelde zich meteen thuis. en had ook direct weer door wat de ultieme vrijheid betekent. Als we na een boswandeling weer huiswaarts keren worden de riemen aangedaan maar Mia en Ian willen nog extra stoom afblazen. Natuur mag dat … Nog even lekker rennen met Mia is wel het grootste genot wat je je maar kunt voorstellen.

.

.

.
 Woensdag 4 juli 2018
.
.

Nieuwe koppies.

Deze lieverds krijgen zo spoedig mogelijk een eigen adoptiepagina. Mocht u nu al meer willen weten over deze kanjers, mail dan gerust om uw belangstelling te tonen. dierenmissies@gmail.com

Dit is Kenia, Teef – geboren 2010 – Kruising – 53 cm. Karakter: Zeer lieve hond, sociaal wat verlegen naar mensen maar erg goed met andere honden.

 

Dit is Puc, Reu – geboren 2016 – kruising – 58 cm. Karakter:
zeer lief, vrolijk, sociaal naar mensen en ander honden

.

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Dit is Sala, Teef – geboren 2008 – Kruising herder – 60 cm. Karakter:
sociaal naar mensen en andere honden, loopt goed aan de lijn, is erg lief en vindt het heerlijk gekamd te worden.

Dit is Rufus, Reu – geboren 2015 – Kruising – 65 cm Karakter: Zeer lieve hond, sociaal, enorm goed met kinderen

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Dit is Strayka, Teef – 1 jaar, 2 maanden – Kruising labrador – 52 cm. Karakter: zeer lief karakter knuffelig beetje verlegen keek niet om naar de katten sociaal met andere honden

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

triest

KLIK op de foto voor het volledige overzicht van hondjes die ter adoptie zijn…

De stakkers in Spanje… . Wie behoefte heeft aan gezelligheid en kameraadschap en overweegt een hondje te nemen… kan toch niet de ogen afwenden van de stakkertjes die in Spanje op een baasje wachten… . Wie kunnen er in principe bij Dierenmissies een hond adopteren ? KLIK HIER om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt … . .

.

.

.

Donderdag 5 juli 2018
.
Ziva’s jas ligt klaar..
.
Het toekomstige baasje van Ziva (Dunia) stuurde ons dit fotootje toe van het nieuwe, gepersonaliseerde, tuigje dat op Ziva ligt te wachten. Ziva’s vlucht staat gepland op 25 juli en zal direct na aankomst haar nieuwe jas aan mogen trekken.
.
.
.
———————————————————————————————-
.
.
Sep (Dic) en Vigo eerder naar Nederland dan verwacht.
.
Vandaag kregen we het bericht dat vrijwilliger Marcel onverwachts eerder naar Nederland moet vliegen.  Hij zou aanvankelijk op 12 juli vliegen en op die vlucht zou hij Vigo en Sep mee nemen.  Nu komt hij al op zaterdag om 23.10 uur aan op luchthaven Eindhoven. Gelukkig kon hij de vlucht omboeken en kunnen nu ook Vigo en Dic mee vliegen. Natuurlijk hebben we direct de baasjes geïnformeerd en gevraagd of dit op onoverkomelijke problemen zou stuiten. Gelukkig was dit niet het geval en zo komen die twee lieverds dus een week eerder in Nederland aan.  Rond de middag zal die dag ook Bruxa al aankomen op Schiphol. Zaterdag wordt een hele drukke dag… !!!
.
.

.

.

Waterpret in de fontein.

 

Weer een leuk filmpje ter ontspanning

Dat niet elke hond bang van water is laat deze kanjer zien. Hij heeft geen aansporing nodig om een verfrissende spelletje te spelen…

Klik op het plaatje….
.
.
———————————————————————————————–
Deze prijzen kunt u winnen!
.
Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Heeft u wel eens meegedaan aan een loterij waarbij u tegelijk een goed doel steunde?
Dan kan natuurlijk door mee te doen bij de onvolprezen Vriendenloterij….
.
.
Hoe dat werkt…?!? Dat is super simpel… !!!!
Klik op de “Speel mee” knop om elke maand mee te spelen.
U vult uw gegevens op het formulier in en wanneer u meespeelt bent u automatisch sponsor van Dierenmissies en maakt u elke maand kans 0p schitterende prijzen.
.
.

We hopen dat ook bij u de deurbel zal gaan en dat er een bekende Nederlander voor de deur staat om een mooie prijs af te komen geven.
.

Veel geluk toegewenst…

En dank namens alle hondjes die we kunnen helpen doordat jullie meespelen…

.
* De auto’s worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto’s die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.
.
————————————————————————————————–
.
.
.

Vrijdag 6 juni 2018

.

Veel te organiseren….
.

Bruxa

Frida

Omdat toevallig Miranda en de vaste medewerkster van het asiel Blanca beiden op vakantie zijn, moest er een boel georganiseerd worden in verband met de versnelde reis van Dic en Vigo. Voor Bruxa die samen met Frida (adoptie was verzorgd door Prozus) gaat reizen was de reis al lang voor morgen gepland en was alles al in gereedheid gebracht. Vandaag kregen ze de medische eindcontrole want de volgende morgen om 07.00 uur moesten ze al op de luchthaven zijn om in te checken. Hun dag zou dus ontzettend vroeg beginnen. Maar goed dat was dus allemaal geregeld.
.

.

Hondjes in opvang bij Marcel, inclusief Dic

 

Sep (Dic)

Vigo

Wat wel nog geregeld moest worden was dat ook Vigo en Sep (Dic) vandaag de medische eindcontrole kregen. Omdat vrijwilliger Marcel voor deze twee de vluchtbegeleider was, en Miranda en Blanca er dus niet waren, moest hij plots het nodige regelen. Sep (Dic) die tot zijn reis bij Marcel woonde, moest een extra keertje terug naar het asiel om de dokter te zien. Voor Vigo die op het asiel woonde was dat niet zo’n probleem al moest ook hij natuurlijk van zijn plek gehaald en naar de dokter gebracht worden door een medewerker van het asiel terwijl ze eigenlijk al handjes te kort hadden.
.

Nu moest er nog voor morgen, aan het eind van de middag, vervoer naar de luchthaven geregeld worden voor Vigo, Sep (Dic) en de transportkennels. Gelukkig was Roger, de man van Miranda, er nog en alles zou goed komen. Roger past ook op de honden die bij Marcel in opvang zijn zolang hij in Nederland is.

.
.
Zaterdag 7 juli 2018
.

De vlucht van Lucy (Bruxa)
.
Het is ‘s morgens vroeg tegen half vijf. Lucy is wakker en loopt nog even in de tuin van Angela de vrijwilliger waar zij de laatste nacht heeft doorgebracht. Ze voelt dat er iets geks gaat gebeuren maar heeft natuurlijk geen idee wat het is. De mensen zijn ook al wakker dat is gek…. Dan ga ik wel even een plasje doen…

Vrijwilligster Montse zal haar daar ophalen om naar het vliegveld te brengen. Montse is zeer ervaren en ik heb haar al vele malen op de luchthaven meegemaakt toen ikzelf hondjes ging halen. Dat geeft een vertrouwd gevoel.
.
Een andere vrijwilligster Sara genaamd zal Frida, die de laatste tijd in de residentie heeft gewoond, ophalen en naar de luchthaven brengen. (De adoptie van Frida is door Prozus geregeld. Omdat zij plots een lege plaats over hadden konden wij die van hen overnemen).
.
De planning was dat tegen 07.00 uur Lucy en Frida op de luchthaven aan zouden komen maar Frida was er nog niet. Telefonische navraag leverde op dat Frida om 05.50 uur al was opgehaald bij de Residentie. Omdat het ongeveer 45 minuten rijden is van de Residentie naar de luchthaven had ze er al moeten zijn. Gelukkig waren ze er rond 07.45 uur en konden ze vlug inchecken.
.
Even later blijkt de vlucht ook nog een half uur vertraging te hebben dus alle stress was voor niets…
.
Rond 12.15 krijgen we bericht dat ze net geland zijn. Gelukkig maar want hoe sneller de hondjes de kennel uit kunnen hoe beter.

drukte van belang in de aankomsthal maar daar gaan ze …!!!

 

.

Toen ging het allemaal heel snel

Het ontvangstcomité bestond uit Anne Marie, (baasje Bruxa) met haar dochter, Natasja van Prozus en onze vrijwilligster Linda die de honneurs van Dierenmissies waarnam.

 

Met belangstelling werd door de glazen wand, tussen bagagehal en aankomsthal, uitgekeken naar Tessa die met twee kennels door de deur van aankomst hal zou komen lopen.

hehe dat lucht op

.

.

Alles verliep verder vlotjes. Natasja bemoeide zich met Frida en onze Linda concentreerde zich op Lucy en baasjes Anne Marie met haar dochter.
.
Vlug naar buiten voor een plasje en een nadere kennismaking.

.

Met wat lekkers maak je altijd vriendjes …

.

.

Linda met Anne Marie en Lucy

Anne Marie met dochter

haar gemeende aanhankelijkheid is aandoenlijk

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

na de eerste kennismaking krijgt Lucy weer wat oog voor de omgeving..

Hallo … sta ik er goed op ??

Kijk zo zit ik al in de auto naar mijn nieuwe huis…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ja en als er dan afscheid genomen is rijdt ieder weer naar huis.

Het is kort daarna dat we al foto’s krijgen van Lucy in haar nieuwe leven… .

Deze tuin wordt van mij en die moet ik goed onderzoeken…

Zo laat ik zien dat ik ook nog voor schoothondje door kan gaan

Kijk en dan kan ik altijd nog kiezen voor de bank. Hier is ruimte zat…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Dit verslagje kregen nog gestuurd over hun eerste ervaringen met Lucy

Hallo Ton en Annerie

De eerste avond in Nederland begint Lucy heeft veel mee gemaakt maar slaat zich er heel goed doorheen.

Thuis gekomen eerst de tuin en het huis verkent en wat gelegen op de bank en op schoot.
Later in de middag ontdekt dat tennisballen zo stuk kunnen…. dus de kong is handiger.

Tegen 17 u even een stukje gewandeld en alle behoeften gedaan
Lucy wil graag zelf autorijden maar ze snapt ook dat ik dat beter kan doen dus zit ze keurig achterin met haar tuigje vast.
Lekker in de sloot gesprongen en afgekoeld dat was fijn.
Na een lekkere bak met brokken en vlees een kluifje toe…toch wel moe

De poes was interessant maar daar mag je dus niet achteraan rennen ok dan niet

Eind juli gaan we samen jonge hondentraining doen. Lucy pretletter en ik.

Een fantastische hond met humor en levenslust dat wordt genieten samen.

Groetjes Anne Marie

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Rond 16.00 uur krijgen we van Miranda fantastisch nieuws over de gezondheid van Thom. 

.

Thom was in afwachting van de uitslag van de dokter
Nadat de bloedwaarden weer zo goed als normaal waren geworden heeft Thom vandaag een echografie gehad om te zien of daar nog iets bijzonders op te zien was.

Nu blijkt hij gezond te zijn en de dokter heeft nu geoordeeld dat de medicatie en het speciale voer niet meer nodig zijn. Wel blijkt hij een lichte oorontsteking te hebben en krijgt hij nu nog voor 5 dagen Conofite maar dat is alles.

Om de echo te kunnen laten maken moest de schat is vanmorgen door een vrijwilliger opgehaald worden van De Residentie om naar de dokter op het asiel te brengen. De arme jongen wist niet wat hen overkwam. Een vreemde die hem op kwam halen en  buiten de Residentie voerde, wat juist voor hem wat stress geeft. ach ach hij was een beetje zielig. Gelukkig werd hij onderweg getroost met lieve woordjes en een de nodige aaien… Al met al was het meer dan de moeite waard want beter nieuws kon hij niet krijgen.

We konden dus de baasjes van Thom het goede nieuws vertellen. Hierop gaven zij direct groen licht om de adoptie nu formeel te maken. Wij gaan zo spoedig mogelijk op zoek naar een geschikte reismogelijkheid.

HOERA THOM IS GEADOPTEERD !!!!!!!

.


.

.

De vlucht van Sep (Dic) en Vigo

In het begin van de middag haalde Roger Vigo op uit het asiel. Vigo was, met zijn lange dikke vacht, even daarvoor lekker gewassen en voelde heerlijk zacht aan.

.
Tijdens  het passeren van andere hondjes zei hij nog gauw even gedag tegen wat achterblijvertjes.

Dic in de rust-modus

Ze gingen naar huis waar Sep (Dic) wacht want samen gaan ze met Marcel mee naar het verre Nederland een nieuw leven tegemoet.

Sep (Dic) die rustig zijn beurt afwacht neemt het er nog maar even van want je kunt maar nooit genoeg je rust nemen…
.
Hoe gelijk kun je hebben want hij kon toen nog niet vermoeden dat zij vanavond in het ruim van een vliegtuig naar ‘Ollanda’ zouden vliegen…

 

Ze waren al vroeg in de middag op het de luchthaven want Marcel moest daar nog een derde hondje Prince afleveren die met een eerdere KLM vlucht mee moest. Zo moest hij een paar uurtjes met Vigo en Dic wachten tot hij  kon inchecken. Het wachten duurt altijd lang en dan waren de honden in het begin wat ongeduldig. Dat was een mooi moment om ze nog even water te geven. Uiteindelijk ging Vigo maar liggen en Dic volgde even later zijn voorbeeld.

1

2

3

.

.

.

.

.

.

.

Eindelijk was het zover en kon het inchecken beginnen en werden ze ineens een klein schakeltje in de rijen met toeristen. Toen ze ingecheckt waren en de honden beiden bij de odd size bagageafdeling waren afgegeven, kregen we weer een berichtje van Marcel. “Vraag niet hoe maar ik sta bij de gate en de hondjes zijn door de douane”.
.
Eerst dachten we dat er problemen waren geweest maar toen bleek dat hij in twee rijen had moeten staan met mensen die door het zweet nou niet erg fris hadden geroken. Tja, dat kan gebeuren.
.
Het was toen al bijna tijd voor vertrek en om 20.41 kon hij op zijn plekje in het vliegtuig gaan zitten. De honden zaten toen al in de buik van het toestel.

Jos en zoon Sietse

v.l.n.r. Charly, Lia, René

Rond 22.15 uur parkeerde ik de auto op één van de parkeerplaatsen bij de luchthaven Eindhoven. Ik had daar een plekje gereserveerd want het parkeren is daar anders meestal geen succes.

.

Toen ik op het panorama dak van het luchthavengebouw stond, hoorde is dat Jos en zijn zoon Sietse er al waren en dat ook René met een kennis Charly  al beneden stonden.

.

Op het panorama dak hebben we de aankomst de Tansaviavlucht afgewacht.

.

Zoals te zien is op de foto had René Lia meegenomen die hij in mei 2014 al via Dierenmissies had geadopteerd. Het was erg leuk om haar terug te zien en te merken dat ze nog een flink stukje gegroeid was.  Wat was ze prachtig geworden.!!!!

.

Lia die prima luistert mocht los op het panoramadak lopen. De schat trok veel bekijks en liet zich door iedereen aaien.

.

Het was gezellig en na het landen van een paar vliegtuigen was ineens het toestel daar waar we op zaten te wachten. Geland om 11.09 uur. We wachtten nog even tot we na de stroom van passagiers ook de koffers en de honden uitgeladen zagen worden en toen begaven we ons naar de aankomsthal en begon het wachten opnieuw.

.

Vigo

Dic

Eindelijk kwam Marcel door de deur waar hij eerst de kennel met Sep (Dic) doorheen duwde om vervolgens vlug terug te lopen om ook de kennel met Vigo te halen.

.

Marcel had haast om met zijn zuster die op hem had staan wachten, snel naar huis te rijden. Nadat hij de meegenomen medicijnen en  de paspoortjes had overhandigd kon hij vertrekken. De volgende keer hopen we wat meer tijd te hebben om even bij te praten.

Er was veder natuurlijk geen tijd meer te verliezen want de hondjes moesten de kennel uit. Ze hadden lang genoeg in de kleine ruimte gezeten. zodra ze eruit waren liepen we naar buiten. Sep (Dic) kreeg meteen zijn nieuwe tuigje om. zodat we de oude halsband weer mee konden nemen. Ook van René kregen we een halsband die hij over had. Kijk dat kan allemaal weer terug naar het asiel.
.
Er was toevallig ook een hele groep kinderen aangekomen die afgehaald werden door hun ouders en behoorlijk veel herrie maakten. Vlug weg uit de drukte … Buiten kon er tenminste op het gemakje kennis gemaakt worden.

Charly houdt Lia even vast terwijl René Vigo nog even afscheid laat nemen van Dic

Nog even poseren voor de foto

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Jos verstelt nog even hete tuigje van Dic terwijl Sietse de lijn vast houdt.

Dic vindt de aandacht ook prachtig… hoe meer hoe liever.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

even poseren

.

Even later gaan we allemaal naar huis. De kennels haal ik uit elkaar en Jos en Sietse wachten even bij de kennels zodat ik de auto kan halen om ze in te laden.

Rene vertrekt met chauffeur Charly en zijn twee kanjers Lia en Vigo naar Arnhem.

En Jos en Sietse vertrekken met Sep (Dic) naar Etten. Dat is ook nog best een stukkie rijden dus ook voor hen werd het een latertje.

Mijn thuiskomst was weer erg hartelijk. Annerie deed haar best om onze schurken Botas, Pichi, Mia, Nellie Flor en logeetje Ian zo stil mogelijk te houden want anders worden alle buren wakker. Maar ja, zoals altijd lieten ze blijken dat ze blij waren om me te zien. Tja, en dan moet je ze ook de nodige aandacht geven want stiekem thuis komen en je bed in kruipen is er niet bij. Enfin rond 03.00 uur kon ik onder de wol kruipen om een paar uurtjes te slapen. Morgenvroeg wachtte nog dit weekjournaal waarvan de reisverslagen nog geschreven moesten worden.

 

.

Zondag 8 juli 2018.

.

Om 6 uur begon voor ons de dag al weer. Onze hondjes bleven nog even slapen maar het weekjournaal wachtte. Gelukkig had ik elke dag al aan het weekjournaal gewerkt zodat alleen de reisverhalen er nog in moesten komen. Vlug eerst de foto’s uitzoeken en de stukjes schrijven. Toen rond 08.00 uur met de honden lopen en daarna met een ontbijtje onder mijn neus gauw verder schrijven. Rond 12.15 kregen we nog een leuke foto van Sep (Dic) in zijn nieuwe huis met zijn nieuwe maatje… Die foto konden we dus nog net meenemen…

Het leuke is dat ook dit weekjournaal weer klaar kwam … immers … zie hier het resultaat.

.

.

.


 

Xino

.

Ziva (Dunia) komt op 25 juli 2018, 11.20 uur aan luchthaven Schiphol

We wachten nog op de formele afronding van de adoptie van Xino die tot minstens eind juli is uitgesteld..

.

.


.

Karlijn’s Webshop met het cadeau van de maand

KLIK op tekening van Lima om de webshop van Karlijn te bezoeken.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.
.
Registratie van uw hond is verplichtimagesXGAE43XW
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.


Bericht van

 

.


Max

Renske en Maxime, baasjes van Max (Oki), stuurde ons deze foto met update.

Mijn kleine ventje doet het fantastisch! Hij is super schattig. Nogmaals bedankt dat we Max(imiliaan) mochten adopteren.

.
Zoals altijd zit hij naast mij. We zijn onafscheidelijk, Niet aan de rest van de honden vertellen hoor !!!

.

Hij wordt vast 19 jaar net als onze vorige Maxi.  Met Diva van 70 kilo…  drie keer raden wie erde baas is, Max !!!Een echte teckel… hij doet naam eer aan…

.

.


.

.

Gjalt en Ellen, baasjes van Bonita. deelden deze geweldige prestatie

.

Jaaaaaa! Eindelijk heeft Bonita haar diploma! Vanmorgen naar een les behendigheid geweest die ze ook erg leuk vond. Ook deze instructrice vond dat Bonita snel leerde! Ik ben ZO trots!.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

Cursusmaatje Max met Bonita

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.


 

Ace en Senna vorig jaar tijdens vakantie

Jos en Len, baasje van Ace en Senna, stuurde ons deze foto van Ace die net naar de kapper was geweest. 

Ace in zomertenue

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

 

 

 

.
Vanwege de twee reisverhalen komt de 4-kanten column van Ton deze week te vervallen.
.
.
.
.

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “De grootte maakt niets uit…” 

“Elke hond vindt het fijn om vertroeteld te worden…”

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken....

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken…

Elke hond vindt het erg fijn als je hem met zachte hoge stem en lieve woordjes toespreekt alsof het een kind van drie jaar is. Of hij nu groot of klein, jong of oud is… het maakt niets uit. Het geeft een gevoel van geborgenheid net zoals een klein kind dat ervaart. Daarom wil hij ook graag bij je liggen (en als het even kan bij je op schoot kruipen).

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.=============================================

.

.

imagesU525U8CXDIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak. .

karik lima

Karlijn’s Shop

SNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

. . Wellicht wilt u: eens klikken op de mooie Lima (links) zodat u de wereld van Karlijn Shop betreedt waar u mooie cadeaus voor uzelf of uw geliefde kunt kopen, kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij, kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….? . Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 .

,

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.
.
Bekijk onze donatiepagina

.

====================================================
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op de onderstaande kalender. De rode data geven aan dat de vakantieplekjes al vergeven zijn. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .

.
.
Ian 3 t/m 8 juli
Mellow 19 t/m 24 juli
Luna en Ocean 28 juli t/m 18 aug
Ollie van 3 t/m 19 aug
juli 2018
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
augustus 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
27 28 29 30

De maand september is geblokt wegens huisvestingswerkzaamheden,

 

 

«
»