Dierenmissies Weekjournaal van 11 december 2022

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN? HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

Beste lezers,

In dit weekjournaal beginnen we met allerlei nieuwtjes over de asielhondjes, krijgen we naast Lizzy ook Doska en Nelson te logeren, blijkt het in Nederland helemaal fout te zijn met illegale handelaren/broodfokkers en sommige dierenartsen, blijken er plaatsen in Nederland te zijn waar je geen dierennoodhulp kunt krijgen binnen een acceptabele tijd.  In de column hopen we je over te kunnen halen om vooral je hond mee op vakantie te nemen. Ide (on)zin van de week zien we het eerste verzet van de hond tegen vuurwerk. Natuurlijk hebben we ook weer berichtjes van baasjes en nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Neron mag het asiel verlaten. Bayron bijna  …
– Kennismaken met Angeline en Liv
– Nelson en Doska komen logeren
– Helaas ging de adoptie van Negri niet door …
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen?
– 
Politie: Konijnen en koude / Tweede grote inbeslagname van  honden te Hardenberg…
– Tekort aan Eerste-hulp-dierenartsen kost dierenlevens

– Dierenartsen aangeklaagd voor nalatig te zijn in het melden van dierenmishandeling.
– Leuk filmpje: talloze leuke hondenfragmentjes
– Bericht van baasje over:  Pum, Bonita & Archie & Jenö
– Animal Webshop (advertentie)
– Registratie van uw hond is verplicht
– De vierkante column van Ton met: Op vakantie met de hond.
– De (on)zin van de week: De wraak van de hond
De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

De week van dag tot dag:

.


.

.

Maandag 5 december 2022

 .

Neron mag het asiel verlaten. Bayron bijna …

Neron heeft het mooiste Sinterklaascadeau gekregen dat maar mogelijk was….

.

Hoera deze schat heeft een eigen baasje gekregen …

.

.

.

.

adoptie van Bayron is bijna rond Jippie …

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Dinsdag 6 december 2022  

.

Kennismaken met Angeline en Liv

Achtergrondinformatie over Liv en Angelina. Beiden zijn zusjes die bij een oude man woonden. Die man nam allerlei hondjes op van de straat uit medelijden maar had geen centjes voor sterilisatie. Hondjes raakten bij hem zwanger en toen de politie een kijkje bij hem nam zagen ze hoe hij tussen het vuil leefde.

De man is nu naar een bejaardentehuis gegaan maar omdat er in de woonplaats daar geen gemeente asiel is wordt er naarstig gezocht naar baasjes voor de stakkertjes die achter bleven. Zo kwamen Angeline en Liv in het asiel bij Elena terecht. Beiden hebben een zelfde karakter.

 

Dit is Angeline, teefje, mix teckel, geboren 1/10/2020, gewicht 8,1 kg, hoogte 32 cm lengte 44 cm. Angeline woont in het asiel bij Elena in de regio Ciudad Real. Karakter: beetje verlegen in het begin maar zodra je haar vertrouwen hebt gewonnen dan is ze een en al aanhaligheid. Ze is goed met alle andere honden. Ze loopt prima aan de lijn.

.

.

.

.

.

.
Dit is Liv, teefje, mix teckel, geboren 1/10/2020, gewicht 9 kg, hoogte 32 cm lengte 40 cm. Liv woont in het asiel bij Elena in de regio Ciudad Real. Karakter: beetje verlegen in het begin maar zodra je haar vertrouwen hebt gewonnen dan is ze een en al aanhaligheid. Ze is goed met alle andere honden. Ze loopt prima aan de lijn
.
.
.
.

.


.

Nelson en Doska komen logeren 

.

Doska

Nelson

Vandaag kregen we de vraag van Froukje en Bert of Nelson en Doska met oud jaar bij ons zouden kunnen logeren. Gelukkig hebben we dan, naast onze eigen hondjes, alleen Lizzy te gast dus dat zou geen punt zijn. Hierop konden we de juiste data vaststellen. Nu komen ze op 30 december en gaan ze weer terug naar huis op 2 januari 2023. We kijken er naar uit om die twee weer een plekje te geven… Dat wordt weer rennen in het bos …..

.

.

.


.

.

Woensdag 7 december 2022.                                                .

.

Helaas ging de adoptie van Negri niet door.

Deze topper heeft echt pech. Denk je net dat je het asiel mag verlaten … laat het potentiële nieuwe baasje je stikken… Dat is op z’n minst zeer frustrerend en een super domper ….

.

Het is toch onbegrijpelijk dat als een prachtige hond zoekt als Negri (mix Rottweiler van 3,5 jaar) met een karakterbeschrijving van:  zeer lief, goed met katten en kinderen.  Loopt goed aan de  lijn en is gek op autorijden. Kan met elke andere hond. Wat kun je je dan nog meer wensen ? OK ze is met een schouderhoogte van 40 cm wat aan de kleine kant voor een echte Rottweiler maar dat maakt ze ruim goed met haar karakter hoor….

We kunnen alleen maar hopen dat zij vlug naar een lief baasje mag verhuizen. KLIK op de foto om haar adoptiepagina te bezoeken.

Wil je meer info over Negri of de adoptieprocedure…. stuur ons een mailtje dierenmissies@gmal.com of bel 0622225271.

.

.


<<advertentie>>

Klik op de header om de website van Karlijn te bezoeken

Bezoekadres: Kalf 186A 1509 BB Zaandam   .

Karlijn

Mirjam

Judith

Sanne

Karlijn  heet u van harte welkom en ze stelt u graag voor aan haar knipteam Mirjam en Judith en laat u vooral eens extra mooi maken door Sanne. Natuurlijk kunt u uw afspraak online reserveren . ONLINE RESERVEREN Klik hier . . .

Alexander

  Alexander doet zijn best om de administratie en logistiek achter Karlijnswebshop probleemloos te laten verlopen en dat gaat prima. Alleen hoogwaardige artikelen die volledig milieuvriendelijk  geproduceerd zijn, staan in hun assortiment wat helemaal past in hun streven de Footprint van Karlijns Shop onderneming zo klein mogelijk te houden.

.

Lima

beddybearmeisje.jpg

Warmte knuffels

Lima wilt u nog eens even attent maken op de Braver hondenzeep  die te bestellen is bij Karlijns Shop. Deze speciale zeep voor uw vierpotige huisgenoot, is op basis van cacaoboter dat ook heel verzorgend is voor de hondenharen en de huid. Het geeft een beschermlaag op de huid door flavonoïden en mineralen. De groene klei zorgt voor een sterk reinigende werking.… Oh ja, kijkt u ook eens bij de warmte knuffels die door de magnetron voorverwarmd kunnen worden?

.

Van elke aankoop gaat 5% naar Stichting Dierenmissies. .

. .


. <<advertentie>> . . Bezoek de webshop door de foto te klikken… . . . . . . . . . . . .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Donderdag 8 december 2022

.

Via Meldpunt 144 kwam ik terecht bij dit bericht over konijnen in de kou…. We hebben het al over grotere hoefdieren en honden gehad maar deze categorie wordt soms vergeten vandaar dit artikeltje


Ter aanvulling daarop. Haal buitenkonijnen niet naar binnen in de winter, maar andersom binnenkonijnen ook niet naar buiten! Het is te vergelijken met dat je met een winterjas aan binnen bij de verwarming zit of zonder jas buiten in de vrieskou.
En in plaats van papier- of houtkorrels adviseren wij een goed vocht absorberende, stofvrije bodembedekking zoals hennepstrooisel of wat in de volksmond ‘zaagsel’ wordt genoemd. Aangevuld met een flinke hoeveelheid stro uiteraard.Stro vervangt niet het hooi! Stro is voor warmte (en er mag ook van geknabbeld worden). Hooi is het voornaamste onderdeel van het basisdieet van konijnen, dus mag nooit ontbreken.

.


.

Tientallen honden in beslag genomen
De LID (Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming) heeft afgelopen vrijdag in een boerderij in de gemeente Hardenberg meer dan veertig honden aangetroffen. Het betrof 31 Shih Tzu’s en 10 Pomerianen. De eigenares wordt verdacht van ernstige verwaarlozing van een groot deel van de dieren. De honden verbleven in vervuilde, opgestapelde reisbenches en te krappe kooien. Ze hadden geen water en hadden klitten in de vacht. De ruimte waarin ze verbleven stonk naar urine.
Alle honden zijn in beslag genomen en ondergebracht op een geheime opvanglocatie en krijgen daar de zorg die nodig is. Het openbaar ministerie (OM) doet onderzoek naar de zaak.
Ruim een maand geleden werden op een ander adres in dezelfde gemeente ruim 75 verwaarloosde honden weggehaald die op vrijwel gelijke wijze werden gehouden. In die boerderij trof de inspectiedienst naast Shih Tzu’s ook Poedels, Maltezers, Yorkshire Terriërs en Chihuahua’s. Het OM beslist over de afdoening van de zaak.
Twee inbeslagnames van grote hoeveelheden honden in één gemeente binnen zo’n korte tijd is opvallend. De LID wil dan ook graag weten of er in Hardenberg en omstreken meer van deze hondenhouders actief zijn. Mocht je een vermoeden hebben van soortgelijke situaties of twijfel je over een locatie, verzoeken we je om melding te doen. Heb je geen tips maar wil je toch helpen? Deel dan het bericht.
Natuurlijk zijn we ook bereikbaar voor alle andere meldingen omtrent dierenleed! Bel naar 144 of vul een formulier in via: https://bit.ly/3Hj6VAS
.

.


.

.

Vrijdag 9 december 2022.

.

Tekort aan Eerste-hulp-dierenartsen kost dierenlevens

.

https://www.kijk.nl/programmas/hart-van-nederland-late-editie/ugwscWFebQoBXD

klik op de foto om filmpje te starten

Het is de grootste nachtmerrie van elke huisdiereigenaar: met een ernstig ziek huisdier niet op tijd bij de dierenarts kunnen zijn, waardoor het dier overlijdt. Dat klinkt misschien als enorme pech hebben. Toch is dit in Den Helder en Hollands Kroon geen toevalligheid meer; hier is namelijk geen spoeddierenarts meer te vinden.

En dat betekent dat huisdiereigenaren buiten kantoortijden, helemaal naar Amsterdam moeten rijden. Een afstand van zo’n anderhalf uur. En die lange rit houdt helaas niet ieder huisdier vol. “Kliniek Amsterdam was het enige waar we terecht konden. Een doodsstrijd voor een Berner sennenpup van acht maanden die anderhalf uur heeft geprobeerd te overleven. Hij heeft Amsterdam niet gehaald”, laat het baasje van een overleden pup op Facebook weten.

En helaas is het hondje niet de enige. Simone de Pauw overkwam zondag hetzelfde. Haar hond Nala was gebeten door één van haar andere honden, en raakte daarbij zwaargewond. Maar tegen de tijd dat ze in Amsterdam waren, anderhalf uur later, was het al te laat. “Toen was ze zo slecht, toen hebben we haar moeten laten inslapen”, vertelt Simone.

Rondbellen

Reden voor Karen van Beest om een petitie te starten. Als voorzitter van de Dierenambulance Den Helder – Hollands Kroon ziet ze het met lede ogen aan: “Vrijwilligers van de dierenambulance worden vaak opgeroepen, en die moeten eerst een kwartier of half uur rondbellen bij welke dierenarts ze terecht kunnen. Het kan toch niet zo zijn dat in een stad als Den Helder er ‘s avonds en in het weekend geen dierenarts beschikbaar is.”

Slecht betaald

Oorzaak van dit dierenleed is een groot, landelijk personeelstekort: Hierdoor hebben de overgebleven dierenartsen in de praktijk het steeds zwaarder, laat de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD) Hart van Nederland weten.

Dit tekort wordt niet veroorzaakt door één probleem maar door meerdere factoren. Zo heeft de KNMvD de afgelopen jaren een toename gezien in het aantal huisdieren door corona, is de zorgvraag per huisdier gestegen en zien ze dat bijna één op de vijf afgestudeerde dierenartsen binnen een paar jaar de praktijk verlaat. “Dierenartsen zijn ook een van de laagst betaalde academische beroepen, de werkdruk is ook vaak hoog en je hebt vaak te maken met mondige klanten”, aldus de Dierenbescherming.

Of Nala het bij sneller ingrijpen het had overleefd is niet duidelijk. “Maar ik denk dat als ik er eerder bij was geweest, had ze toch minder bloed verloren en een betere kans gemaakt”, denkt Simone.

.

.

.

.

Zaterdag 10 december 2022.

.

Dierenartsen aangeklaagd voor nalatig te zijn in het melden van dierenmishandeling.

Op 2 november hebben we al uitgebreid bericht over de broodfokker in Eersel die 400 hondjes moest herplaatsen.

klik op de foto om filmpje te starten

We hebben ons ook in een later column openlijk afgevraagd hoe het mogelijk is dat een dergelijke illegaal bedrijf door niemand anders eerder is opgemerkt. Nu krijgt dit gegeven toch een staartje want niemand kan en moet het beter weten dan de dierenarts(en) die regelmatig ter plaatse moet(en) komen.

.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht . Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekraken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.

.


.

.

Zondag 11 december 2022 

.

Met genoegen hebben we het weekjournaal weer samengesteld … Het weekjournaal was weer op tijd gereed voor distributie. Zaterdagavond ging hij al weer online en in alle vroegte is hij zondag op Facebook verschenen. We hopen dat u net zoveel plezier aan het lezen zult hebben als dat wij hadden bij het samenstellen.

.

.

.


.

.

Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen? 

De bronafbeelding bekijken Graag vragen we de aandacht voor de Vriendenlijn waarmee u prachtige prijzen kunt winnen en tegelijk Dierenmissies kunt steunen. Wist u dat Dierenmissies al bijna 10 jaar partner is van de Vriendenloterij ?  Wellicht wint u een prachtige prijs en vindt u het niet erg als iemand van de Vriendenloterij u een cheque aan komt bieden van 10.000, 100.000 of 1 miljoen euro ??? Wilt u meespelen en gelijk ook Dierenmissies steunen? Klik dan op onderstaand logo…..

De bronafbeelding bekijken.

.

.

.

.

.

Helaas kunnen wij vanwege de Privacy wetgeving niet zien wie er voor ons meespeelt in de VRIENDENLOTERIJ. Daardoor kunnen wij deze donateurs nooit bedanken voor hun bijdrage. Speelt u mee voor Dierenmissies en wilt u ons dit laten weten..?? Stuur dan even een berichtje per mail dierenmissies@gmail.com of een whatsappje naar 0622225271.
.
.

.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

Leuke filmpjes: Talloze leuke hondenfragmentjes

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Berichten van.

.

OPROEP:

Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vinden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken… .           .

.


.

Emily en Gern Henk, baasjes van Pum, deelde met ons de laatste informatie.

Het gaat goed met Pum, al wordt hij een dagje ouder. Deze zomer hebben we ontdekt dat hij elleboogdysplasie heeft. Gelukkig kunnen we de pijn en het ongemak goed onder controle houden met elke maand een pijnstillingsinjectie (Librela). Het is alsof Pum een paar jaar jonger is geworden! Hij is vrolijker, doet weer gek en is alerter. We zijn er heel blij mee en het is fijn om elke maand even bij de dierenarts te zijn zodat ze hem toch even kunnen checken ?


Sinds gisteren heeft hij ook een jasje tegen de kou als we buiten zijn, vooral om zijn rug en nek te beschermen (gevoelig voor hernia’s). We houden hem goed in de gaten, want hij heeft snel iets onder de leden. Dan weer een acute rughernia, dan is hij weer “ziekjes”. Maar tussendoor is hij ook een heerlijke kroeldoos en houdt ontzettend van snoepen en aandacht die hij van ons en bijvoorbeeld zijn lievelingsburen of mijn (schoon)ouders krijgt

.

.

.

.

.

.


.

Ellen en Gjalt, baasjes van Bonita, Archie en sinds kort ook Jenö.

.

Hoi Ton en Annerie,
Maar weer eens een Hongaarse update over Bonita en Archie.

Archie

Bonita

Het gaat gelukkig nog steeds prima met beiden. Bonita heeft, zoals je misschien nog weet, artrose in haar heupen waarvoor ze in elk geval in de winter elke ochtend door één van ons  gemasseerd werd zodat ze zonder veel pijn kon opstaan. Ze krijgt nu ‘Aniflex plus’ en ze is soms nog wel wat stijfjes maar geeft geen tekenen of geluiden van pijn meer! We hoeven haar dus ook niet meer te masseren. Hier zijn we natuurlijk heel erg blij mee.

Archie is nog steeds de oude jaloerse mopperpot die het liefste de hele dag eet en slaapt.

.

.

.

Janö

Er is ook, daar ontkom je hier eigenlijk niet aan, een vriendje bijgekomen sinds juli: Jenö.
Jenö is nu een maand of 14 en Bonita is als echt moedertje helemaal weg van hem.

..

.

.

Groetjes en fijne feestdagen,
Ellen en Gjalt

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

De 4-kanten column van Ton

Hond mee op vakantie? Goed idee !!!!

.

Boek een reisje naar de zon … Wat een aanlokkelijk idee…. Wat is er met dit weer niet leuker dan al vast te mijmeren over een ligstoel op een strand bij subtropische temperaturen, een drankje in de hand en een parasolletje die je beschermt tegen de zonnebrand. … Zo begrijpelijk… Maar mag ik u even terug naar het heden brengen? OK,  het is koud en er staat nog een portie winterweer op ons te wachten maar toch gloort er een lichtpuntje. …

Wij zouden het erg moeilijk vinden om zonder onze hondjes op vakantie te gaan maar dat moet natuurlijk ieder voor zich weten. Wij houden ons vast aan 21 december… het moment dat de kortste dag voorbij is. Alleen dat idee al geeft weer een goede boost om alles weer een beetje zonniger te bekijken. Dan hebben we de kerstdagen nog voor ons en maken we ons op voor Oud en Nieuw. Feestdagen die we altijd intensief beleven met onze hondjes (en de nodige logeerhondjes). Het geeft ons elk jaar weer een hele speciale ervaring als we zien hoe ze elkaar steun geven. Het lijkt of ze elkaar moed inspreken… ach je zou er sentimenteel van kunnen worden….

Dan komt de voorjaarsvakantie/wintersportvakantie er aan… Ook daar moet je voor boeken. Ik kan trouwens de fervente skiërs vertellen dat ze beter snel kunnen gaan want het kan in een paar jaar wel afgelopen zijn met deze skivakanties. Gletsjers smelten af en elk jaar blijven steeds meer pistes verstoken van verse sneeuw. Kunstmatig worden deze pistes opgespoten met sneeuw om vooral de toerist van dienst te zijn maar je kunt je afvragen hoe lang dat voort kan duren. Zoals iedereen weet is de opwarming van de aarde hier debet aan. Terwijl ik deze column schrijf zie ik toevallig op de televisie een stukje voorbij komen over een wintersportlocatie die ook te kampen heeft met sneeuwtekort. Tja, ik schijn niet de enige te zijn die hier aan denkt …

Maar laten we het vooral hebben over de leuke vakanties die we allemaal voor ogen hebben. Hierbij kunnen niet alleen allerlei brochures hulp bieden maar kunnen we ook putten uit onze herinneringen van geslaagde vakanties waar we weer lang op konden teren….  Wij hebben verre reizen gemaakt en kunnen zeggen dat we dat allemaal hebben gezien maar vooral de vakanties en reizen met onze hondjes zijn voor ons het meest dierbaar. Het waren altijd combi-reizen waarbij we aangename met het noodzakelijke combineerden. Met de caravan naar Spanje, paar dagen recreëren om vervolgens met geadopteerde hondjes weer huiswaarts te keren.  Ach al onze reizen staan beschreven in de reisverslagen die te lezen zijn op de website. Automatisch komen dan allerlei leuke herinneringen boven borrelen… hoe we zagen dat een super lieve geadopteerde hond Sicilië genaamd, die erg veel op een wolf leek, een Belgisch stelletje de stuipen op het lijf joeg, of hoe onze eigen hondjes op de heenweg ons behoedden voor een overval door Noord Afrikaanse straatrovers, hoe we ons hadden laten verrassen door extreem nat en koud weer en we ‘s nachts lekker warm konden blijven door de knuffelsessies van onze hondjes of hoe de grote beer Harrie niet de caravan uit durfde te komen … ach de anekdotes zijn talloos.

Op dit moment hebben we geen behoefte om opnieuw op stap te gaan. Ik moet nog werken en met bange Flor is het onmogelijk om zulke reizen te maken. Wellicht als ik over een paar jaar de pensioengerechtigde leeftijd heb bereikt en gestopt ben met werken is het moment daar. Voor ons is het duidelijk. We gaan niet zonder de hondjes op vakantie. Botas is 12 jaar, Flor is 11 en Mia is 10 jaar en we weten niet hoe oud ze zullen worden maar al zou het zo zijn dat geen van deze drie kanjers die periode mee mag maken, dan zullen we zeker een ander sukkeltje hebben die we een veilig plekje geven. Een hondje op leeftijd van een beperkt formaat die het geluk heeft om met ons nieuwe avonturen te beleven.

Laat uw huisgenoot geen belemmering zijn om een bijvoorbeeld een strandvakantie te nemen. Wist u dat er Spaanse stranden zijn die speciaal voor honden open blijven? Dat er in Spanje hotels zijn waar hondjes zijn toegelaten?  Dat er veel campings zijn waar je van harte welkom bent met een hond? Met de auto is het natuurlijk het makkelijkste om je hond mee te nemen omdat dan de grootte van je hond niets uitmaakt. Is je hond van beperkte grootte dan zijn busreizen goed mogelijk met alle luxe van dien. Het beste kun je dan een extra stoel voor de hond reserveren. Heb je echt een klein hondje van max 25 cm hoogte dan zijn zelfs vliegreizen goed mogelijk omdat zo’n kleintje bij jou in een tas in de cabine kan. Voor een grotere hond is dat vervelender omdat ze dan in een kennel in het ruim moeten. Je moet gewoon even goed kijken naar de voorwaarden van de reisorganisatie van bus of vliegvakantie.

Als er behoefte naar bestaat kan ik u adressen geven waar u welkom bent met uw hond…. Wilt u weten waar ???? Stuur dan een mailtje naar Dierenmissies@gmail.com en vertel maar naar wat voor vakantiebestemming je in Spanje op zoek bent…

.

.

 


.

.

<<Advertentie>> . .

klik op de foto om de website te bezoeken

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al ruim 6 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

.

De wraak van de hond

.

.

.

.

Het is nog geen oud jaar maar nu klinken er al regelmatig knallen dus … De Wraak van de hond is op zijn plaats… Dit namens alle dieren …

Het valt ons steeds op dat het mensen zijn die iets te bewijzen hebben met illegaal vuurwerk omdat ze elders iets te kort komen…. 

.

.

.

.

.


.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER

.

Lizzy van 24 dec 2022 tot 6 jan 2023

.

.

.

.

Nelson en Doska vanaf 20 dec tot 2 januari 2023

.

.

Tayra vanaf 15 januari tot 15 februari 2023

Ian en Babs van 16 tot en met 26 april 2023

Ian en Babs van 12 mei tot en met 2 juni 2023

Arie en Saar van 14 tot en met 25 mei 2023.

Lizzy van 8 juli 2023 tot 28 juli 2023

 

 

.

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com