Dierenmissies Weekjournaal van 14 augustus 2022

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN? HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

 

Beste lezers,

In dit weekjournaal beginnen we met de zoektocht naar een kattenkiller, blijkt een Husky de dupe te zijn van nalatigheid, is er goed nieuws voor Fum en Kala, is de politie op zoek naar de persoon die kittens heeft achtergelaten, je moet erg veel geld hebben als je in Spanje illegaal honden of katten wilt fokken. In de column leggen we nog eens uit dat huiselijk geweld ook ellende betekent voor huisdieren en dat er wel degelijk iets tegen is te doen als je slachtoffer bent en een huisdier hebt en ide (on)zin van de week ‘het is maar net waar je voor geboren bent…’ Natuurlijk hebben we nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Op zoek naar kattenkiller
– Verwaarloosde Siberische Husky in beslag genomen
– Fum en Kala mogen het asiel verlaten
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen?
– Illegaal fokken van honden wordt een hele dure hobby in Spanje.

– 
Politie: op zoek naar eigenaar van achtergelaten kittens en getuigen van het achter laten van dode hond…
– Leuk filmpje: Leuke videootjes van hondjes…
– Bericht van baasje over:  Lara, Fanta en Soof
– Animal Webshop (advertentie)
– Registratie van uw hond is verplicht
– De vierkante column van Ton met: Huiselijk geweld betekent ook ellende voor huisdieren
– De (on)zin van de week: eens een hulphond … altijd een hulphond
De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

De week van dag tot dag:

.


.

.

Maandag 8 augustus 2022

.

.
Op zoek naar kattenkiller …
.
Vorige week zaterdag merkten Jacqueline Bens en haar man uit Haps op dat hun kat Pips niet thuis was gekomen. Er werd in de buurt gezocht, dierenasiels werden gebeld en ingelicht en pamfletten werden opgehangen, maar Pip bleef spoorloos.
Op donderdagmiddag kwam ze weer het erf op gelopen in vermagerde toestand. Bij het geven van eten en drinken zag haar man dat Pip allemaal kogeltjes in de kop had zitten. Na het maken van een röntgenfoto bij de dierenarts bleken het er 13 te zijn. Het is overduidelijk dat iemand heeft geprobeerd Pips te executeren.
.
.
Dat ze dit heeft overleefd en op eigen kracht naar huis heeft weten te komen mag een wonder wezen. Na een operatie konden er tien worden verwijderd. Het verwijderen van de laatste drie kogeltjes zou voor nu te veel risico opleveren. De kans op verlammingsverschijnselen zou erg groot zijn. Nu is de hoop dat de kogeltjes ingekapseld raken. Mochten de laatste drie toch gaan verschuiven dan is er kans op ontstekingen of blindheid en dan zullen ze alsnog moeten worden verwijderd.
Jacqueline deed dinsdag aangifte bij de politie.  Op Facebook doet ze de oproep aan alle inwoners van Haps zich bij haar of de politie te melden als zij iets gezien hebben.
.
.
.
Opmerking van redactie:
13 maal een luchtbuks afvuren op het kopje van de Pip. Stelt u zich even de situatie voor hoe dat moet hebben plaatsgevonden. Een luchtbuks schiet kogeltje voor kogeltje en moet tussendoor steeds worden geladen en gespannen door het wapen knikken waardoor er lucht in wordt gepompt.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Het moet van dichtbij zijn gebeurd omdat de kogeltjes allemaal in het koppie zaten. 
De dader schiet het eerste kogeltje af op Pip. Hij ziet dat Pip nog leeft. Daarna knikt en spant het wapen, pakt een nieuw kogeltje duwt dat in de loop, sluit het wapen richt het wapen vervolgens weer op het koppie van Pip en drukt opnieuw af. Pip is nog niet dood … Dit herhaalt hij net zo lang tot hij dertien keer geschoten heeft. Al met al zal dit executieproces zeker 15 minuten geduurd hebben… Of Pip is weggevlucht of dat de dader dacht dat Pip nu wel zou overlijden of dood was weten we niet…
.

Beste mensen deze idioot moet gevonden worden. 

.
Ter info:
Jong geleerd is oud gedaan. Zie hoe een luchtbuks wordt geladen.
Ik hoop dat dit jongetje ook wordt geleerd niet op dieren te schieten.
https://youtu.be/GC-yXEaKAho

.


.

 

.

Dinsdag 9 augustus 2022  

.

Verwaarloosde Siberische Husky in beslag genomen

De Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) heeft afgelopen woensdag een ernstig verwaarloosde Siberische husky in beslag genomen in Zeeuws-Vlaanderen. De hond was graatmager en na een controle door de dierenarts bleek de husky ook totaal uitgedroogd.

De LID en de politie waren meerdere keren op huisbezoek geweest bij de eigenaar. “De politie heeft er een aantal keer op aangedrongen, en wij ook, om de hond naar de dierenarts te brengen”, zegt een woordvoerder van de Inspectiedienst. “De eigenaar heeft uiteindelijk besloten om naar de specialist te gaan en toen hebben we besloten dat de husky niet meer terug kon.

klik op de foto om een filmpje te starten

De LID weet niet hoe het zo ver heeft kunnen komen. “Of het dier een ziekte heeft of stelselmatig te weinig voedsel en water heeft gekregen, kunnen we nog niet zeggen”, aldus de Inspectiedienst. Maar dat het dier is verwaarloosd, staat vast. “Hoe het ook komt, als je dier er zo uitziet, breng je hem naar de dierenarts.” De eigenaar van de husky komt er dan ook niet met een alleen waarschuwing vanaf.

De LID heeft hem, in overleg met de officier van justitie, een proces-verbaal gegeven voor het ernstig verwaarlozen van zijn huisdier. Welke straf de eigenaar krijgt, bepaalt het OM. “Dat kan een geldboete zijn, of een taakstraf. Dat komt ook wel eens voor. Maar het kan ook zijn dat de officier het zo ernstig vindt dat de eigenaar voor de rechter moet komen.”

Met de husky gaat het inmiddels een stuk beter. Hij heeft bij de dierenarts aan het infuus gelegen en voeding gekregen en is inmiddels vijf kilo aangekomen. “De laatste keer dat ik het heb gecheckt, dat was vanmorgen, ging het redelijk goed. Maar zeker nog niet optimaal”, aldus de woordvoerder. De hond wordt nu verder verzorgd op een geheime opvanglocatie.

Beeld: Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming

.


.

.

Woensdag 10 augustus 2022.                                                .

.

Fum en Kala mogen het asiel verlaten

.

hond

.

Fum (links) is een super lieve senior van 9 jaar en gelukkig heeft die een lief baasje gevonden.

Kala (rechts) is een prachtige knuffelaar van 4 jaar die nu haar nieuwe leven kan beginnen.

We wensen beiden een fantastische toekomst …!!!

.

.

.


<<advertentie>>

Klik op de header om de website van Karlijn te bezoeken

Bezoekadres: Kalf 186A 1509 BB Zaandam   .

Karlijn

Mirjam

Judith

Sanne

Karlijn  heet u van harte welkom en ze stelt u graag voor aan haar knipteam Mirjam en Judith en laat u vooral eens extra mooi maken door Sanne. Natuurlijk kunt u uw afspraak online reserveren . ONLINE RESERVEREN Klik hier . . .

Alexander

  Alexander doet zijn best om de administratie en logistiek achter Karlijnswebshop probleemloos te laten verlopen en dat gaat prima. Alleen hoogwaardige artikelen die volledig milieuvriendelijk  geproduceerd zijn, staan in hun assortiment wat helemaal past in hun streven de Footprint van Karlijns Shop onderneming zo klein mogelijk te houden.

.

Lima

beddybearmeisje.jpg

Warmte knuffels

Lima wilt u nog eens even attent maken op de Braver hondenzeep  die te bestellen is bij Karlijns Shop. Deze speciale zeep voor uw vierpotige huisgenoot, is op basis van cacaoboter dat ook heel verzorgend is voor de hondenharen en de huid. Het geeft een beschermlaag op de huid door flavonoïden en mineralen. De groene klei zorgt voor een sterk reinigende werking.… Oh ja, kijkt u ook eens bij de warmte knuffels die door de magnetron voorverwarmd kunnen worden?

.

Van elke aankoop gaat 5% naar Stichting Dierenmissies. .

. .


. <<advertentie>> . . Bezoek de webshop door de foto te klikken… . . . . . . . . . . . .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Donderdag 11 augustus 2022

.

Illegaal fokken van honden wordt een hele dure hobby in Spanje.

.

Een nieuwe wet moet de ongebreidelde reproductie van huisdieren aan banden leggen. Voor wie thuis zonder vergunning fokt wacht in de toekomst mogelijk stevige boetes. Wat is er precies aan de hand?

Enkel wie zich inschrijft in het register voor het fokken van huisdieren zou nog met honden en katten mogen fokken. Vooral op het platteland is dat altijd heel normaal geweest. Elk jaar in de lente is er wel weer een nestje kittens of puppy’s, met als jammerlijk gevolg dat een deel van hen vaak niet of te weinig verzorgd wordt. Volgens artikel 27 van het wetsvoorstel wil de Spaanse staat die ongeboren dieren nu beschermen door het fokken aan banden te leggen.

Artikel 81 maakt een onderscheid tussen ‘lichte inbreuken’ die vaak door onoplettendheid of argeloosheid plaatsvinden. Binnen die categorie vallen alle dieren die in een huiselijke context geboren worden.

Artikel 84 spitst zich echter toe op gevallen van herhaaldelijk verzuim. Na meer dan twee lichte inbreuken kunnen straffen volgen van 10.000 tot 50.000 Euro. Voor illegale kwekers staan gelijkaardige straffen op het spel. Indien de wet in werking treedt, zullen alle katten bovendien net als honden verplicht worden een microchip te dragen ter identificatie. Ze zullen ook allen moeten gecastreerd of gesteriliseerd worden voor ze zes maanden oud zijn. Ook hier volgt enkel een uitzondering voor katten die zijn ingeschreven in het register voor dierenfokkers.

De wet zou het ook verplicht maken voor alle hondeneigenaars om een verzekering af te sluiten voor alle mogelijke schade die hun hond aanricht.

Ten slotte omvat het wetsvoorstel ook een lijst van legale huisdieren. Elk dier dat niet op die lijst komt zou na goedkeuring niet meer als huisdier mogen worden gehouden. Als de wet in werking treedt zou Spanje het eerste land in Europa worden met een lijst van dieren die niet mogen worden gehouden. Op die lijst zouden bijvoorbeeld slangen, papegaaien of leguanen staan.

.


.

Vrijdag 12 augustus 2022.

.

Even kijken hoe het met onze gasten gaat.

.

Ja, het is warm en dat merken we aan de activiteiten van de hondjes. “Tranquilomento por favor” alles gaat in een lage versnelling en dat is normaal. Alleen als ze wakker worden en we willen in alle vroegte de riemen aan doen om met ze te gaan lopen voor de ochtendwandeling in het bos, dan gaan Lynn en Lizzie eerst even een potje stoeien, Het is dan nog lekker koel …

.

.

wachten op de riemen met lichtjes

In het donkere bos

.

Als het donker wordt zijn er regelmatig activiteiten in het bos. De animatieteams van de camping en het nabijgelegen jongerenkamp nemen dan bezit van het bos. Vaak worden er dan speur- en griezeltochten georganiseerd.

.

Het kan dan ook niet anders dan dat we soms een groep gillende en opgewonden kinderen tegen komen maar voor onze laatste ronde proberen wij dan bij voorkeur een stukje bos te vinden dat even niet in gebruik is. Als wij dan vervolgens in de vroege morgen rond 06.30 uur weer in het bos zijn treffen wij vaak nog griezelattributen aan die nog opgeruimd moeten worden.

.

.

.

bij elkaar geraapte restanten van een ‘kerkhof’

man gevangen in nauwe ijzeren kooi

.

Het leuke is dat onze hondjes die dingen eerder opmerken dan wij dat doen. Meestal staan ze erbij te blaffen omdat ze iets geks hebben gevonden … iets dat er eigenlijk niet thuis hoort …

Je kunt begrijpen dat, lopend in een donker bos, kinderen dat allemaal super eng vinden.

.

Het wordt het laatste weekend samen. zondagavond of maandag zal Lynn opgehaald worden door haar baasjes. Lizzie krijgt dan nog vier dagen om bij te komen van Lynn want zij wordt vrijdag opgehaald. Uiteraard zullen de momenten van hereniging van deze twee met hun baasjes weer te lezen zijn in het weekjournaal van 21 augustus.

.

.


.

.

Zaterdag 13 augustus 2022.

.

Meldpunt 144

.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht . Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekraken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.

.


.

.

Zondag 14 augustus 2022 

.

Met genoegen hebben we het weekjournaal weer samengesteld … Het weekjournaal was weer op tijd gereed voor distributie. Zaterdagavond ging hij al weer online en in alle vroegte is hij zondag op Facebook verschenen. We hopen dat u net zoveel plezier aan het lezen zult hebben als dat wij hadden bij het samenstellen.

.

.


.

.

Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen? 

De bronafbeelding bekijken Graag vragen we de aandacht voor de Vriendenlijn waarmee u prachtige prijzen kunt winnen en tegelijk Dierenmissies kunt steunen. Wist u dat Dierenmissies al bijna 10 jaar partner is van de Vriendenloterij ?  Wellicht wint u een prachtige prijs en vindt u het niet erg als iemand van de Vriendenloterij u een cheque aan komt bieden van 10.000, 100.000 of 1 miljoen euro ??? Wilt u meespelen en gelijk ook Dierenmissies steunen? Klik dan op onderstaand logo…..

De bronafbeelding bekijken.

.

.

.

.

.

Helaas kunnen wij vanwege de Privacy wetgeving niet zien wie er voor ons meespeelt in de VRIENDENLOTERIJ. Daardoor kunnen wij deze donateurs nooit bedanken voor hun bijdrage. Speelt u mee voor Dierenmissies en wilt u ons dit laten weten..?? Stuur dan even een berichtje per mail dierenmissies@gmail.com of een whatsappje naar 0622225271.
.
.

.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

Leuke videootjes van hondjes

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Berichten van.

.

OPROEP:

Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vinden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken… .           .

.


Lara archieffoto 2018

.

.

Karin en Paul, baasjes van Lara, deelde met ons hun vakantie-ervaringen in en nabij Berlijn. 

.

.

Ola!
Groetjes uit Berlijn, in de stad vindt Lara veel drukte, verkeer etc erg spannend, maar we gaan ook veel naar parken en bossen…. De beschilderingen op nog een bestaand deel vd Muur zijn bijzonder. Historie is overal te vinden in Berlijn.

Fijn dat wij Lara overal naar toe kunnen nemen. Er is gelukkig ook veel groen hier in en om de stad. Lara past zich goed aan, als zij maar bij ons in de buurt is….. ?
Ja,

.

.

Rechts: Dit was een hondenstrand bij een meer in Grunewald, vlakbij ons appartement. Zij vond het daar top, ook heel veel honden uitlaat bedrijfjes, denk dat wij wel 100 honden hebben gezien die middag, dus veel snuffelen en kennis maken, spelen..

Jullie ook een fijne vakantie, zomer ?, knuffel van Lara, groetjes van ons 3, Karin.

.

.

.

.


.

Dymphy, baasje van Soof, stuurde ons deze foto’s van haar hulp in de bouw …

.

Soof helpt mee de stal te verbouwen. Op haar rug kan ze het beste het dak inspecteren ?

? Ze is mijn schaduw. Heerlijk?❤

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Daarna mag je dan ook trots zijn op het resultaat.

.

Goed gedaan Soof !!!.

.

.

.

.

.

.


.

Sandra en Paul, baasjes van Fanta, stuurden ons deze update over de ervaringen met Fanta… 

 

Fanta vindt het leuk om met de kat te spelen. Als de poes aandacht krijgt, wilt Fanta dat natuurlijk ook. Dat ze ondeugend kan zijn vertelt Sandra: “Nou we lachen wat af met haar en haar streken. Paul had zin in een karbonade en had deze voor zichzelf klaargemaakt. Ik als vegetariër laat dat graag aan hem over. Paul wordt een paar seconden weggelokt kijkt om en denkt:” huh, waar is de karbonade nou?” Kijkt naar Fanta die hem liefdevol aankijkt en net het laatste restje naar binnen eet.

Ze is ondeugend maar zeer liefdevol. Ze claimt haar aandacht door de andere dieren met haar hommelheupjes weg te drukken. Maar niet vervelend hoor. Verder ben ik goed met haar aan het trainen en dat pakt ze razendsnel op. Het is een cadeau… ze is erg geliefd ook bij de visite.

.

Vanzelfsprekend moet er na al die inspanning ook gerust worden …

.

.

.

.


.

.

De 4-kanten column van Ton

.

 Huiselijk geweld betekent ook ellende voor huisdieren.

.

We hebben het er al vaker over gehad. Het ging toen over een aangetoond verband tussen aangewend geweld binnen het gezin en geweld gericht tegen dieren of te wel dierenmishandeling. Deze twee verschrikkelijke dingen blijken dus onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Iemand die zijn handjes niet thuis kan houden tegenover partner of kinderen is dus ook niet vies van het mishandelen van het huisdier.

OK nu we dat dus eenmaal weten wordt er een stapje verder gegaan want wanneer trek je het niet meer en vlucht je als slachtoffer het huis uit ? Dat je de kinderen meeneemt en onderdak zoekt op een geheime locatie van een blijf-van-mijn-lijf-huis is inmiddels een bekend verschijnsel.  Maar wat doe je als je weet dat, als jij de deur uit gaat, je huisdier de dupe wordt van de tirades van degene die achterblijft? Je trouwe viervoeter gun je toch ook veiligheid ?

Wist u dat vrouwen met huisdieren gemiddeld 52 weken later hulp vragen dan slachtoffers zonder huisdieren. Huisdieren staan dus bloot aan geweld én vormen een reden om later hulp te zoeken. Het probleem: slachtoffers kunnen hun huisdier vaak niet meenemen, het dier kan nergens opgevangen worden.

Daarom sloegen het IFAW en een vrouwenopvang in het oosten van het land, Kadera, de handen ineen en werd Blijf van mijn Dier een feit. Vanaf juli 2014 worden huisdieren van slachtoffers van huiselijk geweld opgevangen binnen de pilot.
Inmiddels werkt Blijf van mijn Dier niet alleen met Kadera, maar met diverse vrouwenopvangcentra door het hele land.
Hoe?
Blijf van mijn Dier werkt met gastgezinnen verspreid door het hele land. Op deze manier worden de dieren gedurende de opvangperiode van het slachtoffer in een liefdevolle en veilige omgeving opgevangen. Wilt u zich aanmelden als gastgezin? Klik hier voor meer informatie!

Blijf van mijn Dier zorgt samen met de hulp van gastgezinnen en ons netwerk van dierenartsen en andere specialisten dat er minder dieren getroffen worden door huiselijk geweld én de slachtoffers eerder hulp zoeken. Een betere oplossing voor mens en dier dus!

Is dat nou allemaal wel nodig? …. Zo ja, om hoeveel gevallen gaat het nou werkelijk? 

Momenteel telt Nederland ieder jaar zo’n 200.000 slachtoffers van ernstig huiselijk geweld. Daarmee is het de meest omvangrijke vorm van geweld in onze samenleving. Van de totale Nederlandse bevolking tussen de 18 en 70 jaar, is 45 procent ooit slachtoffer geweest van enige vorm van fysiek, seksueel of psychisch geweld in huiselijke kring. Ieder jaar worden er ruim 63.000 gevallen bij de politie gemeld. Dat is ongeveer een derde van het totale aantal slachtoffers. Door angst, schaamte en schuldgevoelens komt slechts een klein deel van de gevallen aan het licht.

Ieder jaar maken zo’n 13.000 slachtoffers in Nederland gebruik van de vrouwenopvang.

Er zijn verschillende vormen van huiselijk geweld. De meest voorkomende vormen zijn:

  • Partnergeweld: ongeveer 60% van alle gevallen van huiselijk geweld betreft geweld tussen (ex-)partners. Vrouwen zijn vaker slachtoffer dan mannen van deze vorm van geweld.
  • Kindermishandeling. Elk jaar zijn 119.000 kinderen in Nederland tussen 0 en 18 jaar slachtoffer van kindermishandeling. Ook getuige zijn van huiselijk geweld valt onder kindermishandeling
  • Eergerelateerd geweld. Dit is geweld dat wordt gepleegd omdat de familie-eer is aangetast. Om de eer weer te zuiveren, worden mannen of vrouwen uitgestoten, bedreigd of mishandeld. En in het ergste geval zelfs vermoord.
  • Ouderenmishandeling. De schatting is dat in Nederland 1 op de 20 ouderen boven de 65 jaar herhaaldelijk wordt mishandeld. Ook financieel misbruik behoort tot ouderenmishandeling.

Hoe kunt u helpen?

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk om mogelijke signalen van huiselijk geweld te herkennen.

  • gedraagt zich nederig of slaafs naar de partner,
  • is zichtbaar bang voor de partner,
  • heeft nauwelijks contact met anderen, zelfs niet met de familie,
  • heeft moeite met oogcontact,
  • schrikt snel,
  • heeft regelmatig blauwe plekken, kneuzingen en botbreuken

Als u weet of er huisdieren in huis zijn dan is het misschien mogelijk om voorzichtig te wijzen op de mogelijkheid van Blijf van mijn Dier.  Slachtoffers weten vaak niet dat dit bestaat. Hierdoor kan de stap makkelijker worden om weg te vluchten naar een blijf van mijn huis. Het kan levensreddend zijn zowel voor volwassenen, kinderen en huisdieren….

 .


.

.

<<Advertentie>> . .

klik op de foto om de website te bezoeken

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al ruim 6 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

.

Eens een hulphond … altijd een hulphond

.

.

.

Als je het nu eenmaal in je hebt dat,

waar je ook bent en in wat voor situatie je ook verkeerd,

iedereen die daar zichtbaar behoefte aan heeft wilt assisteren…

dan kun je niet anders ….

.

.

.

 

.

.

.

.


.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER

.

Lynn van zondag 17 juli t/m 15 aug 2022

Lizzy van 25 juli 2022 tot 19 aug 2022

Arie en Saar van 11 september tot en met 29 september 2022.

Lizzy van 24 dec 2022 tot 6 jan 2023

Arie en Saar van 14 tot en met 25 mei 2023.

 

 

.

.

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com