Dierenmissies Weekjournaal van 14 mei 2017 Moederdag

Beste mensen,

moederdagOp deze ‘moederdag’ kijken we terug op afgelopen week  waar we vereerd werden met het bezoek van Ace en Senna en hun baasjes, we aandacht besteden aan honden die we uit het oog dreigen te verliezen, we te maken hebben met twee nieuwe 1o jarigen, ik wat te vertellen heb over mensen die vergeten hun huisdier te verzorgen en is er nog veel meer te lezen. Kortom er zijn weer genoeg redenen om dit weekjournaal van voor tot achter te lezen en zo met ons de Dierenmissies week mee te maken. Lees over de onderwerpen:

  • De brief van Quinco
  • Ace en Senna zijn gearriveerd
  • De wandeling
  • Het weerzien van Miranda en Roger met Rala en Julia
  • Het kan snel gaan
  • Nieuw gezicht
  • Goed adoptienieuws
  • We mogen Spark  niet vergeten
  • Nog een keertje Basti bekijken
  • Climent: weer een kleine 10 jarige
  • De registratie van uw hond is verplicht.
  • De vierkante column van Ton: “Je kunt hen onmogelijk over het hoofd zien
  • De (on)zin van de week over: “Wie kun je vertrouwen…” 
  • De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Advertentienieuws over: Bed&Breakfast met hondenopvang in Spanje, Meer Koeling, Buddies/AnimalWebshop/Het Dier, Karlijn’s Shop, Dierbaar Sieraad, OnePack  en Fresh PC. Auteur Veronique van der Griend  ‘Een brandend dek’ uit de trilogie ‘Juliana, vriendin van mijn moeder’ 
.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

 

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++  

logo meerkoelingAirconditioning-installaties, koel-toonbanken, koelcellen, vriescellen, koelkasten, vrieskasten/kisten, ijsblokjesmachines, enz. enz. Meer Koeling, landelijk STEK-erkend koeltechnisch installateur, gespecialiseerd in reparatie, service-en onderhoud op koel/vries en airconditioning-installaties.

.

.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 .

.

De week van dag tot dag:

.

Maandag 8 mei 2017

93a011e267ef2ea2a4e4fbeccf3fcacbDe brief van Quinco

We kregen via Miranda dit bericht toegestuurd van de vrijwiligers die Quico in tijdelijke opvang hebben. Een heerlijke brief die we u graag laten lezen.

Lieve toekomstige familie,

Ik schrijf jullie, lieve toekomstige familie, wie ziet dat ik een uniek mannetje ben, een voorbeeld van de magie der natuur. Op het moment leef ik tijdelijk bij een goede vriendin. IMG-20170502-WA0011Zij heeft mij uit de hel gered waar ik niks anders kon dan blaffen, bijten in de kettingen waar ik maanden aan vastgeketend zat en rondjes rennend uit pure ellende en verveling: met in gedachte alleen het simpele beeld van een betere toekomst en niks was sterker dan dit idee.
IMG-20170502-WA0014Gelukkig had zij hetzelfde idee: zij wilde een goede en liefdevolle familie voor mij in plaats van een vergeten wezen weggestopt in een donkere garage. Zij zag dat ik niet gek ben, maar onrustig was. Samen met haar werk ik nu heel hard aan verandering van mijn gedrag zodat ik deel kan worden van jullie liefdevolle familie.

Geen mogelijkheid en moment laat zij onbenut in de zoektocht naar een fijne toekomst voor mij. Zoveel van mijn vriendjes en soortgenoten zoeken helaas hetzelfde. Haar stem vervaagd in deze storm van noodkreten. Maar ik weet dat jullie mij de liefde en de zorg willen geven waardoor ik weer hond kan zijn. IMG-20170502-WA0015Daarom ben ik hard aan het oefenen met haar want ik weet dat jullie liefde één ding is, maar ik wil ook laten zien hoe dankbaar ik hiervoor ben en mij aan jullie aanpassen.

Ik schrijf jullie, jullie die iedere ziel in een levend wezen waarderen en koesteren, ook de mijne. Ik ben een Labrador mix, blond, 7 jaar oud, gezond, gevaccineerd, kan goed alleen thuis zijn, speel graag en laat heel graag zien hoe leuk ik jullie en jullie aandacht vind. Ik lach niet alleen met mijn snuit, maar met mijn hele lijf. In huis ben ik rustig, maar zodra er tekenen van activiteit zijn kom ik ook tot leven…avontuur. IMG-20170502-WA0013Ik kan netjes aan de lijn lopen, maar vind het ook leuk om de hele omgeving af te speuren. Andere honden kan ik soms wat spannend vinden, maar ook hier leer ik veel over bij….gelukkig ben ik een slimme hond. Ik ben een zachte ziel die de kracht van liefde waardeert. Stilletjes geef ik met mijn tong dan ook kusjes aan de hand die voor mij zorgt en die mij voed.

Nu ik jullie schrijf ben ik blij, maar vergeet mij alsjeblieft niet!

Altijd de jouwe,
Quico

 

.

Dinsdag 9 mei 2017

.
20170509_100525Ace en Senna zijn gearriveerd
.
Vandaag vernamen we dat Ace en Senna bij ons zijn gearriveerd op de Camping Vossenburcht voor een midweek en dat hun baasjes Jos en Len ook mee mochten komen. Ze hebben een Staphorsterhuisje betrokken en kijken van hun patio tevreden over het campingterrein. Morgen gaan ze met onze hondjes een hele grote wandeling maken…

.

.

 

.

Woensdag 10 mei 2017
.

wandelen met senna en Ace 1De wandeling.
.
Zoals afgesproken komen Len en Jos met Ace en Senna rond 12.30 uur aan bij onze caravan aan. We staan klaar om de boswandeling te gaan maken. Senna en Ace hebben gisteren ook al even kennis gemaakt met onze hondjes en, zoals  verwacht, gaat dat samen prima. Senna mag niet los lopen omdat zij een sterk ontwikkeld jachtinstinct heeft en Jos en Len vrezen dat ze dan de vrijheid neemt om de hele dag door het bos te struinen.

We maakten een flinke avontuurlijke wandeling en de hondjes vonden het prachtig. Na eindeloze bospaadjes en een toevallige korte ontmoeting met een ree, kwamen we bij het strandje. 

.

.

.
senna in watersenna en ace bij waterAce en Senna wilden langs de water lijn snuffelen en Senna wilde ook pootje baden.  Nou dat kon natuurlijk.

 

.

wandeling 1wandeling 2

VIDEO’S

klik op deze twee foto’s links en rechts om twee videootjes te bekijken
.

.
IMG-20170510-WA0040 IMG-20170510-WA0049,

Toen we weer terug bij de caravan waren konden Ace en Senna daar de boel op eigen houtje verkennen.

.
IMG-20170510-WA0042IMG-20170510-WA0038.

Wij hadden toen alle tijd om even lekker bij te kletsen.

.

.

.

.

IMG-20170510-WA0057 IMG-20170510-WA0059.

Toen ze aan het eind van de middag weer naar hun Staphorsterhuisje waren gelopen bleek hoe Senna en Ace het een enerverende dag hadden gevonden….

.

Tja… het zou zo maar eens waar kunnen zijn dat veel buitenlucht  slaperig maakt….

.

.

=================================================

.

Het weerzien van Miranda en Roger met Rala en Julia
.

IMG-20170510-WA0062 IMG-20170510-WA0066Tijdens de vakantie van Roger en Miranda in Nederland bezochten zij diverse ex-bewoners van het asiel Odena die hebben verzorgd. Het volgende berichtje kregen we van Miranda en Roger:

Hallo, Hier hebben jullie wat foto’s van Rala en Julia. Ze waren zo lief rustig en ontspannen. Het was weer erg leuk en gewoon geweldig om hen zo te zien. Zoals we ook hebben gezien bij de andere hondjes die we mochten ontmoeten, hebben ook deze dames super lieve baasjes getroffen. We zijn dankbaar dat we de gelegenheid hebben gekregen om zoveel hondjes uit Odena te kunnen ontmoeten. Het was soms een emotioneel weerzien maar het geeft ons een goed gevoel en nieuwe energie om door te gaan met ons werk voor de hondjes. 

.

.

.

IMG-20170510-WA0064 IMG-20170510-WA0063IMG-20170510-WA0068 IMG-20170510-WA0065.

.

.

.

.

.

.

Roger en Miranda met Julia.

.

.

.

.

.

.

.

===========================================

IMG-20170510-WA0061.

Het kan snel gaan…
.
Kleine Luna van ruim 10 jaar was erg verdrietig omdat haar baasje was overleden. Kleine Luna moest dus naar de opvang. Stel u eens voor, een klein hondje op leeftijd, dat zijn hele leven in een beschermde omgeving heeft gewoond en die zich nu ineens staande moet houden tussen een boel grotere honden. Dat was het moment dat Miranda ons een berichtje stuurde over deze kleine meid. Of we a.u.b. met spoed uit konden kijken naar een mandje voor Luna. Natuurlijk ging dit verzoek ook naar andere contacten van Miranda en die waren ons voor. Nog geen uur later kregen we het bericht dat Luna een plekje had gevonden bij Engelse mensen.  “What a way to go …!!!!

 

===================================================

oudehondDIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG OM OUDJES MEER KANS TE GEVEN OP EEN ADOPTIE
Door uw donatie kunnen we de adotiekopsten voor een senior verlagen.

Doneer op: NL15INGB 0005721780 t.n.v. St. Dierenmissies o.v.v. senioren adoptie.
uw donatie kunt u terug vinden op de donatiepagina van Dierenmissies.

.

================================

 

.
Donderdag 11 mei 2017.

.

Nieuw gezicht
.|
IMG-20170510-WA0069Wie heeft er een leuke naam voor deze leuke pup..
.
Een schitterende dag diende zich aan en van Miranda kregen we een bericht over een prachtige pup van 4 maanden die een baasje zoekt. Het beestje heeft nog geen naam en daarom vragen we de lezers suggesties te doen zodat we weten hoe we deze doerak kunnen noemen.

IMG-20170510-WA0070Het is een echt heerlijke pup die levendig en nieuwsgierig is. De verwachting is dat hij behoorlijk groot zal worden. We vertellen dit omdat we ook naar een baasje zoeken voor deze jonge man die nog een boel moet leren. Het baasje moet dus niet alleen fysiek in staat zijn om zijn baasje te kunnen zijn, maar ook de tijd en gelegenheid hebben om met hem naar school te gaan zodat hij een fijne, handelbare gezinshond wordt.

Belangstellenden kunnen ons een mailtje sturen. Graag verstrekken we vrijblijvend alle info over deze pup en de adoptieprocedure.    dierenmissies@gmail.com

 

====================================================

.

 

===========================================
.
triest

KLIK op de foto voor het volledige overzicht van hondjes die ter adoptie zijn…

De stakkers in Spanje…
.
Wie behoefte heeft aan gezelligheid en kameraadschap en overweegt een hondje te nemen… kan toch niet de ogen afwenden van de stakkertjes die in een Spaanje op een baasje wachten…
.
Wie kunnen er bij Dierenmissies een hond adopteren ?
KLIK HIER om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt …
.

===================================================

.

Vrijdag 12 mei 2017.

.

Goed adoptienieuws
.
Hoera…!!!! Lisa Black, Grenyas en Pater kunnen van de site af omdat zij een eigen vaste mand hebben gevonden.

IMG-20170407-WA0010

Lisa Black

IMG_3420

Grenyas

a_10381400974693

Pater

.

.

.

.

.

 

We wensen ze alle drie een geweldig nieuw leven toe…!!!
.

============================================

.

.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

=================================================

.

.

Zaterdag 13 mei 2017
.

We mogen Spark niet vergeten.

a_11671406046248

klik op foto om zijn adoptiepagina te bezoeken

Vlak voor Pasen werd zijn maatje Ivory geadopteerd. Hierdoor raakte Spark zijn maatje kwijt. Het zou toch geweldig zijn als we voor Spark ook een baasje konden vinden. Spark is een grote lieverd die graag met het baasje speelt en zoals je ziet het leuk vindt om een beetje te stoeien met een stok.

.
spark
.

.
.

.

.

==================================================

.

img_6947Nog een keertje Basti bekijken
.
We zouden hem zo maar vergeten. Basti. De flinke lobbes die al in Nederland is en tijdelijk woont bij een gastgezin maar nog wel degelijk een eigen baasje zoekt.

.

anouskaAls u een lieve knuffelbeer zoekt waar je je armen om heen kunt slaan nou dan moet u echt aan Basti denken.

.

IMG-20170513-WA0007 Zoals je kunt zien is hij met een klein mandje al tevreden maar als het even kan mag die natuurlijk wel iets groter zijn.

.

IMG-20170513-WA0008Ook vindt het het niet erg om zijn plekje te moeten delen.

KLIK op de foto met poes om zijn adoptiepagina te zien en schroom niet om ons alles te vragen wat u maar wilt weten.

.

.

==================================================

.

IMG-20170513-WA0024Climent weer een kleine 1o jarige
.
Hebben we net de 10 jarige Luna gehad die op wonderlijke wijze erg snel een baasje had gevonden, moeten we nu Climent onder de aandacht brengen. Client is een en super lief ventje van ook een jaar of 10. Climent werd op straat aangetroffen.

.

IMG-20170513-WA0026IMG-20170513-WA0023Hij is dringend op zoek naar een eigen mandje en een lief baasje die hem wil vertroetelen. Ook voor hem geldt dat hij zich moeilijk staande zal kunnen houden tussen de grotere sterke honden van de opvang. Hij is helemaal  niet gewend om voor zichzelf op te moeten komen. Nee, knuffelen is voor hem het ultieme geluk. Lekker met baasje mee op stap of op de bank.

 

.

Mocht u een piep klein plekje in uw hart en in uw huis over hebben voor deze grote lieverd…

Stuur gauw een mailtje naar dierenmissies@gmail.com voor meer vrijblijvende info over hem en of de adoptieprocedure…

 

Zondag 14 mei 2017 

.
moederdagOp deze Moederdag hopen we dat iedereen een fijne dag zal hebben.  Wie weet zijn er moeders die als presentje vandaag  een hondje gewenst hebben…

moederdag3

Per slot van rekening gaan kinderen uiteindelijk op eigen benen staan en is het opnemen van een Spaans stakkertje een prachtige manier om iets te doen aan het ’empty nest’ syndroom. Er is immers niks verkeerds aan het geven van liefdevolle zorg aan een hond als je toch genoeg hebt om te delen.

.

==========================================================

.

 

2017-05 Hondenpenning moederdag

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

De ideale plek in Spanje voor dagopvang voor uw hond tijdens vakantie!

Bent u in Spanje op vakantie met uw hond, maar wilt u toch even een dagje de stad in, op het strand liggen of gewoon even naar een restaurant! Dat kan! U kunt u viervoeter bij ons brengen voor een dag of meerdere dagen, zodat u een combinatie vakantie kan maken. U kunt zelf ook van ons Pension gebruik maken.

Welkom in Pension Bedfast & dagopvang voor uw viervoeter

bedfastplus

Lieve vrijwilligers en dierenvrienden,

  • Bij ons tref je Nederland sprekende persoon aan;
  • Directe treinverbinding van vliegveld (Barcelona, 5 kwartier) naar ons pension Bedfast cq opvang (in het dorpje Pobla de Claramunt in Catalunya);
  • Bent u met auto of camper, dan zijn er in het dorp altijd parkeerplekken

KLIK HIER voor meer info

bedfastplus2016@gmail.com

 

.

===================================================.

logo-onepack_logoMaurits van Elswijk is de drijvende kracht achter OnePack waarbij ook zijn vrouw Siriphan haar steentje bijdraagt. Maurits is de bouwer van onze website en onze webmaster van Dierenmissies. Voorts vervult hij tevens de functie van bestuurslid. Geloof maar gerust dat we hem vaak nodig hebben want onze ICT kennis is beperkt.

Hartelijk dank Maurits voor je nimmer aflatende steun !!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

.

Registratie van uw hond is verplicht

imagesXGAE43XWOok willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

=====================================================

  .

kop-ton.

De 4-kanten column van Ton: “Je kunt hen onmogelijk over het hoofd zien

.

Wat me van de week nu weer echt boos maakte, moet ik even kwijt … Kijk, als je mij in de gordijnen wilt jagen dan moet je mij een plausibele verklaring proberen te geven hoe het mogelijk is dat een baasje gewoon vergeet voor zijn dier te zorgen.

Baasjes die zorg voor een dier hebben nagelaten en dan als excuus aangeven dat ze vergeten waren om de hond uit te laten, eten of drinken te geven, of… ‘ik weet niet wat ‘… zouden direct zwaar gestraft moeten worden en verbod moeten krijgen op het houden van huisdieren. Echt, ik gruwel als ik weer van zo’n voorval hoor. Als dat bij een kind gebeurt, dan spreekt iedereen er schande van maar sommige baasjes blijken het niet zo erg te vinden als dat ‘een keertje’ bij een dier gebeurt..

Juist een dier dat volledig afhankelijk is van zijn baasje om te kunnen, eten, slapen en zijn behoefte te doen. Hoe erg is het dan als je zo’n beestje niet goed verzorgt? Het is je reinste martelen als je nalatig bent om een dier de nodige zorg te verlenen. Dierenmishandeling noemen we dat. Wat mij betreft kan er geen excuus zijn tenzij er echt sprake is van overmacht. En dan nog mag het niet iets zijn dat veroorzaakt is door het nemen van onnodig risico…  Ieder baasje dat echt van zijn dier houdt, zal beamen dat het gewoon onmogelijk is om te vergeten voor je dier te zorgen….
.
Waarom het me zo aangrijpt komt omdat ik automatisch mijn eigen hondjes voor de geest krijg. Hoe anders kan en hoort het te zijn. Hoe fijn is het om je soms volmaakt gelukkig te voelen als je je hondje bij je hebt. Eén zijn met je huisdier en het gevoel hebben dat even alles goed is en dat jouw leven in perfecte harmonie is met jouw speciale huisgenoot ….
.
Ik denk dat dit de essentie is van het houden van je huisdier al zou je dit net zo makkelijk kunnen spiegelen aan de relatie met een kind. Je kunt van je dier gaan houden omdat je het gewoon een leuk beestje vindt die je graag als vriendje bij je wilt hebben of omdat bij jou een zorginstinct wordt aangewakkerd bij het zien van een stakkertje dat jouw hulp kan gebruiken. Beide prikkels kunnen de start betekenen van een relatie tussen baas en dier die langzaam versterkt wordt door een vertrouwensband omdat je weet wat de ander doet in verschillende situaties en wat je van elkaar kunt verwachten.

Als ik over onze situatie spreek dan heb ik het natuurlijk over onze hondjes. Zo verwachten ze regelmatig wat lekkers van ons te krijgen. pffffffff dat is vanzelfsprekend ….

20170507_175548

Nellie

20170507_175613

Pichi

20170507_175850

Botas

.

.

.

.

.

.

.

.

.
Als tegenprestatie laten ze regelmatig zien dat ze graag dicht bij je willen zijn en het knuffelen echt fijn vinden. Het zijn gewoon gezelschapsdieren die menigmaal meer dankbaarheid en genegenheid tonen dan sommige mensen. Tja …

20170512_08034220170509_20575720170507_232056.

.

.

.

.

.

.

.

.
Natuurlijk beweren we niet dat een hond of kat het zelfde is als een kind maar pas op want gevoelens en de genegenheid voor een huisdier kunnen net zo intens zijn. Het is nu eenmaal zo dat je van te voren weet dat je, normaal gesproken, je huisdier zult overleven. Het kan dus geen verrassing zijn dat er zich zo’n verdrietig moment aandient maar dat maakt een afscheid niet minder pijnlijk. Bij het verlies van een huisdier kunnen mensen net zo erg van streek zijn als bij het verlies van een mens.!!!  Het is maar net hoe en wat voor rol het huisdier in het leven van die persoon heeft gespeeld en ook de omstandigheden waaronder het huisdier is overleden kan daarbij een rol spelen. Mensen die dit niet kunnen begrijpen zullen nooit echte dierenvrienden van ons worden.
.
Nu even terug naar een levende situatie. Wat maakt een relatie met je hond nu zo speciaal? Een hond is leuk maar geeft je ook extra zorg. Soms moet je er mee naar een dierenarts, of wordt er wat gesloopt, wordt er eens in huis gepoept als hij of zij diarree heeft en ja ook gaat het uitlaten gewoon door als het ‘hondenweer’ is. Neem nu al die minder leuke zaken en tel daar bij op dat de lieverdjes ook wel eens ondeugend kunnen zijn of niet snel genoeg willen luisteren. Waarom zou je in hemelsnaam aan zo’n dier in huis beginnen?
.

IMG-20170513-WA0003IMG-20170513-WA0001IMG-20170513-WA0002

.

.

.
Ach ja, soms hebben ze gewoon een luiIMG-20170512-WA0019e bui en bedenk dat dit nooit is om ons te pesten maar omdat ze instinctief reageren op een prikkel die wij niet kunnen voorkomen.  Dat kan van alles zijn en de truc is om hen met zoveel mogelijk prikkels leren om te gaan.
.
Ook wij willen ze wel eens achter het behang plakken hoor, maar als ze dan weer vol overgave laten zien dat ze jouw gezelschap op prijs stellen en met grote vragende ogen naar je opkijken… dan kun je niet anders dan alles gauw vergeten en vergeven. Nu blijkt steeds weer, dat ze slimmer zijn dan we dachten want ze weten precies hoe en wanneer ze dat het beste kunnen doen. Nee, we krijgen echt de kans niet om onze hondjes te vergeten….

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
.

karik lima

Karlijn’s Shop
klik hier ….

Klik op de tekening van hun Lima om een kijkje te nemen in de webshop van Karlijn.   

Lima is de oogappel van Karlijn en Alexander en daarom mag zij aan de deur zitten van hun webshop. Zij heet u van harte welkom….

Snuffel eens tussen de luxe artikelen voor uw eigen persoonlijke verzorging maar natuurlijk ook om cadeau te doen. 

De kans is erg groot dat u iets vindt van uw gading… 

.

Wilt u zich in persoon laten verzorgen dan bent u van harte uitgenodigd in de
.
Kapsalon Karlijn & Sanne’s Schoonheidssalon
.
adres: Kalf 186A 1509 BB te Zaandam, tel 075-6150352

.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
.

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “Wie kun je vertrouwen…”

.

over-honden-en-mensen-4-728

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

=============================================

.

.

imagesU525U8CXDIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

karik lima

Karlijn’s Shop

SNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

.

.
Wellicht wilt u:
eens klikken op de mooie Lima (links) zodat u de wereld van Karlijn Shop betreedt waar u mooie cadeaus voor uzelf of uw geliefde kunt kopen,

kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij,
kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood
of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….?
.
Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

.,

====================================================

.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond.
Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op de onderstaande kalender. De rode data geven aan dat de vakantieplekjes al vergeven zijn.

Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden.

Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER
.

 

maart 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12-
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  –

 

april 2017
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  30
–  

 

mei 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  –
–  
juni 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  –
–  

 

juli 2017
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 13
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  30
 31 –  

 

augustus 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
september 2017
ma di wo do vr za zo
1 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
oktober 2017
ma di wo do vr za zo
–  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

===============

Tot zover dit Weekjournaal van Dierenmissies.

We zien uw reacties graag tegemoet.

Groetjes, Annerie en TonDierenmissies Weekjournaal

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com