Dierenmissies Weekjournaal van 18 juli 2021

 

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?

HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

.

Beste lezers,

Deze week lezen we dat Phen Pred werkt bij Pichi en dat King onverwachts toch even een paar nachtjes komt logeren. Honden die nu terug in het asiel verdwijnen is niet alleen een Nederlands probleem, wateroverlast leidt tot extra aandacht voor dieren, Ook de politie heeft weer wat te melden over het op vakantie gaan met je hond en ze zoeken getuigen. In de column lezen we hoe mooi het bos kan zijn zonder lawaai of vuil en in de (on)zin van de week is het maar goed dat je een reserveplekje hebt om te slapen… Voorts hebben we nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Pichi heeft baat bij Phen Pred
– ‘Tussendooropvang’ voor King
– Ook in Amerika verdwijnen nu honden terug naar het asiel
– King is gearriveerd en is weer gelijk helemaal op zijn plek

– Politie deelt het volgende mee: Op vakantie met of zonder je huisdier
– Hondjes die het asiel mogen verlaten. 
– Nangi en Pippa komen logeren.
– SteVie’s World (advertentie) – Leuk filmpje: 
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Animal Webshop (advertentie)
Bericht van Max, Shirza en Estela
– Registratie van uw hond is verplicht
– De vierkante column van Ton met: Genieten zonder vervuiling.
– De (on)zin van de week : Gelukkig is zijn hondenhok groot genoeg… 

De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

. Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

De week van dag tot dag:

.


.

.

Maandag 12 juni 2021

.

Pichi heeft baat bij Phen Pred
.
.
Eerder hebben we laten weten dat onze Pichi echt oud wordt. Hij had stramme ledematen, kwam bijna niet meer overeind of vooruit. We wisten dat er middelen zijn die tegen artrose helpen maar ook dat dit zou betekenen dat dit voor de rest van zijn leven moest krijgen. Uiteindelijk toch maar even de dierenarts geconsulteerd want we hadden het vermoeden dat hij door pijn belemmerd werd in zijn vrijheid. Phen Pred heeft hem een flinke boost gegeven in de goede richting. Een combi van Prednison en pijnstilling deed wonderen. Tweemaal daags een half tabletje blijkt voor hem voldoende want al een paar uurtjes na het innemen van het tabletje had hij zowaar weer zin in een wandelingetje. Het gaat nog niet snel maar hij heeft duidelijk meer interesse in de dingen rondom hem en als hij tippelt zien we nu ook weer zijn staartje overeind staan.
.
.
.
.

.

.

Dinsdag 13 juli 2021 

.

‘Tussendooropvang’ voor King

.
Vandaag kregen we van Jan en Martha, baasjes van King, of hij een paar daagjes mocht komen logeren. Het is een noodgevalletje dus dan helpen we graag. Morgen komt hij al en vrijdag wordt hij weer opgehaald. Het kleine lieve oude mannetje is van harte welkom …!

.

.


.

.

Woensdag 14 juli 2021 

.

In Amerika verdwijnen nu honden terug naar het asiel

.

In Nederland zien we steeds meer hondjes hun weg (terug) naar een asiel vinden. Hoe schaamteloos ook, hier zijn we niet de enigen in. Ook in de Verenigde Staten namen veel mensen tijdens de lockdown ter gezelschap een hond. Intussen zijn de meeste coronamaatregelen in het land opgeheven. Nu blijkt voor veel mensen een hond verzorgen toch niet zo praktisch of om financiële redenen onhoudbaar. Het gevolg is dat veel honden worden teruggebracht naar asielen. Daar vinden jaarlijks anderhalf miljoen asieldieren de dood door een spuitje.

Toch moeten we wel een kanttekening plaatsen. De situatie is daar nu eenmaal anders dan in Nederland. De reden van het terugbrengen van honden naar het asiel is niet altijd een egoïstische reden. In veel gevallen komt het door de financiële situatie waarin veel arme families door de pandemie terecht zijn gekomen. Mensen hebben hun baan verloren of in ieder geval lange tijd geen inkomsten gehad. Daardoor hebben zij geen geld meer om voor hun hond te zorgen.

.


.

.

King is gearriveerd en is weer gelijk helemaal op zijn plek… 
.
King is er weer en hobbelt gelijk weer mee met ons clubje alsof hij nooit weg is geweest.

.

Hij blijft maar drie daagjes dus dat is erg kort. Dat hij zich weer gelijk thuis voelt is perfect. Immers komt hij in oktober bij ons voor een periode van drie maanden. Nou dat zal ook geen enkel probleem zijn hoor…

.

.

.

.

.

Pontificaal ligt hij nu languit een tukje doen en dat moet kunnen … ach hij weet dat ze hem respecteren….

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Donderdag 15 juli 2021 

.

.

De politie laat het volgende weten: 

.

Op vakantie zonder je huisdier
.
Rond de vakantie periodes krijgen wij vaak meldingen binnen over achtergelaten dieren. De dieren krijgen dan niet de juiste verzorging, er is helemaal geen verzorging geregeld of zijn in het ergste geval zelfs ergens gedumpt.
Ga jij op vakantie en blijft je dier thuis, dan moet je er voor zorgen dat het dier tijdens jouw afwezigheid de juiste verzorging krijgt. Het maakt hierbij niet uit of het dier naar een pension, een asiel of de “buurman” gaat. Je kunt er als eigenaar ook voor kiezen om je dier in/om je eigen huis te laten, dit is afhankelijk van het soort en gedrag van het dier.
Maak duidelijke afspraken en geef heldere instructies aan degene die het dier tijdelijk onder zijn hoede heeft. Degene die voor jouw dier zorgt is op dat moment houder van het dier en dus verantwoordelijk. Heeft het dier bijvoorbeeld medische verzorging nodig dan zal dit ook direct moeten worden geregeld door de houder.
Is er een gehouden dier gedumpt in de natuur of zie jij een dier in je omgeving die achtergelaten is zonder de juiste verzorging?
Wij helpen je graag verder via 📞#144
.
Op vakantie met je huisdier?
.
Wanneer je naar het buitenland reist moet je je houden aan de wet- en regelgeving van het land waar je op dat moment bent. Overweeg je je huisdier mee te nemen op vakantie, bekijk dan vooraf of dit kan en of er extra regels zijn.
Voor honden, katten en fretten geldt dat ze gechipt moeten zijn en een paspoort moeten hebben. Ook moeten ze ten minste 21 dagen voor vertrek worden ingeënt tegen hondsdolheid (rabiës).
In sommige landen zijn bepaalde hondenrassen en kruisingen daarvan niet welkom. Het kan ook zijn dat er regels gelden zoals verplicht muilkorven en aanlijnen.
Voor meer informatie en een uitgebreide lijst met invoereisen per land, kijk even op de pagina van de LICG via de volgende link: https://bit.ly/3xvekVJ
Voor reizen met je paard gelden specifieke regels. Kijk hiervoor even op: https://bit.ly/3hTZRMq
Wil je je, konijn, kleine knaagdieren, vogel, reptiel, amfibie of vis meenemen? Zoek dan uit of je een gezondheidsverklaring van je dierenarts mee moet nemen. Voor de juiste informatie kan je het beste even contact opnemen met de ambassade van het land van bestemming.

Ook voor Nederland gelden regels. Pups, kittens en frettenpups mogen pas worden ingevoerd vanaf 15 weken, mits zij voorzien zijn van een geldige rabiësinenting. Zij moeten ook voorzien zijn van een chip en paspoort. Zie je in je omgeving dat er dieren te jong worden ingevoerd, of ontbreken de juiste papieren of chip? Dit kan je bij ons melden! Bel hiervoor naar 📞 #144.

.


.

GETUIGENOPROEP
.
In de omgeving van de Martin Luther Kinglaan te Hoensbroek zijn verschillende stukjes worst met gif er in aan getroffen. De dierenpolitie is een strafrechtelijk onderzoek begonnen.
Zij zijn op zoek naar getuigen die iets gezien hebben. Mochten er mensen zijn die camerabeelden hebben waarop de persoon te zien is die deze stukjes worst verspreid horen zij dit natuurlijk ook graag.
Is jouw huisdier ook slachtoffer dan kan je hier melding van doen. Mocht je het vermoeden hebben dat jouw huisdier ook iets verkeerds heeft binnengekregen, neem dan zo snel mogelijk contact op met je eigen dierenarts!
Heeft je dier niets binnengekregen maar zie je wel worst met gif of bijvoorbeeld spijkers erin, bewaar dit dan in een afgesloten bakje of zakje en meld het.
Heb je tips? Bel 📞 #144

.


.

 

Vrijdag 16 juli 2021 

.

Overstroming

Terwijl Zuid Oost Nederland vecht tegen de vreselijke gevolgen het wassende water uit de rivieren zien we ook hoe mensen zich inzetten voor het lot van dieren die eigenlijk geen baasje hebben. Dieren die geen baasje hebben worden gevangen en naar een drogere plek verplaatst of tijdelijk in opvang genomen. Het gaat dan bijvoorbeeld om katten, konijnen die om een of andere reden zijn verwilderd. Hoewel dit plaatje is gemaakt in de VS spreekt het voor zich.

Maar ook grotere dieren hebben graag droge voetjes….

.

Britt Dekker regelt opvangplekken voor Limburgse dieren

Britt Dekker heeft op Instagram haar volgers opgeroepen om stallen, opvang en vervoer beschikbaar te stellen voor Limburgse dieren in nood. De provincie kampt met grote wateroverlast door hevige regenbuien. Zelf stelt Dekker haar stallen en vrachtwagen ter beschikking.

In de reacties kan Dekker rekenen op veel lof. Haar volgers prijzen haar actie en bieden massaal stallen en opvangplekken aan. Dat heeft Dekker zelf ook gesignaleerd, zo laat ze later weten in de reacties. “Update: er zijn al heel veel stallen beschikbaar gesteld en een aantal mensen die hulp nodig hebben en hulp aan hebben geboden hebben nu al contact. Iedereen die zo snel reageert, jullie hebben een goed hart, een echt dierenhart!”

© ANP/HH„Aangezien er ook heel veel dieren in nood zijn en ik heel veel paardenmensen als volgers heb, wil ik deze post graag gebruiken als grote verzamel-help plek zodat we elkaar kunnen helpen met stallen, opvang en alles wat daaromheen nodig is”, legt de amazone uit.Daarnaast biedt ze ook zelf stalling en vervoer aan. „Ik heb ook nog een aantal stallen ter beschikking en mijn vrachtwagen mag ook gebruikt worden, hier kunnen twee paarden in vervoerd worden.”, aldus Britt…. 
.
.
.
.
.

 

.

.

 

King is weer opgehaald door zijn baasjes.

Het is net of hij het weet dat er iets gaat gebeuren. Zo ligt hij nog in zijn mandje en zo staat hij op de uitkijk…. Het zal wel liggen aan ons gedrag als we zijn spulletjes bijeen verzamelen en alvast een kopje koffie klaar maken voor zijn baasjes.

We kijken uit naar zijn volgende vakantie…

.

.

.

.


.

.

Zaterdag 17 juli 2021

.

Hoera de volgende geluksvogels mogen het asiel verlaten.

.

hond

Ares

Coral

.

.

.

.

.

.

hond

Ciro

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Zondag 18 juli 2021 

.

Vandaag komen Nangi en Pippa voor een korte vakantie.

Hiervan doen we in het volgende weekjournaal verslag want als zij hier aankomen is dit weekjournaal al gepubliceerd.

.

.

.


.

Met genoegen hebben we het weekjournaal weer samengesteld met veel berichtjes van de baasjes… Het weekjournaal was weer op tijd gereed voor distributie. Zaterdagavond ging hij al weer online en in alle vroegte is hij zondag op Facebook verschenen. We hopen dat u net zoveel plezier aan het lezen zult hebben als dat wij hadden bij het samenstellen.

.

.


.

.

SteVie’s World. \KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

.

.

.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd . Voor vragen over SteVie’s World mail naar:  info@steviesworld.nl

.

.

 

.

.


.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

Gewoon weer domme en gekke streken van hondjes…

.

.

.

 


<<advertentie>>

Klik op de header om de website van Karlijn te bezoeken

.

.

.

.

.

.

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

Karlijn cadeau

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen. Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn

.

.

.

.

.

.


. <<advertentie>>

.

.

. . Bezoek de webshop door de foto te klikken…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 


.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht . Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.

.


.

.

Berichten van.

.

OPROEP: Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vonden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken…

.

.


.

Monique, baasje van Max, stuurde ons deze update…

.

Met Maxi gaat het erg goed😄soms nog te onstuimig naar andere honden toe, wanneer hij los loopt, maar dat lossen de honden dan wel weer samen op, heeft vriendjes in het bos, en speelt daar graag mee, juiste hondenvoer nu gevonden, zonder granen, en dat gaat nu goed, zelf vond ik dat hij iets voller is geworden bij zijn poten, n hond die graag los loopt, lekker sneuvelen, maar altijd even terugkomt of mij in de gaten houdt.

Uitrusten na alle vermoeienissen hoort er ook bij …

 

Hij geniet ervan en de laatste maand is hij op z’n gemak lekker gaan snuffelen. Hij is erg rustig en naar mensen kijkt niet op of om wanneer er fietsen langskomen, op het strand wanneer kinderen met een emmertje zitten te spelen, gaat hij daar voorzichtig naar toe, want wie weet… springen tegen mensen ook niet, behalve als ze hem aan de riem vrolijk aanspreken. Alleen het trekken aan de riem blijft nog een dingetje, als te hard trekt blijf ik staan tot de riem wat ruimte krijgt, gaat iedere keer iets beter.

.

Vriendelijke groet Monique & Maxi

.

.

.

.

.


.

.

Gerard en Hanneke, baasjes van Shirza, stuurden ons deze leuke update met foto’s….

.

Hallo Ton en Annerie.
Ja geef maar toe aan je verzoek want het is niet netjes om niks te laten horen. Nou hier dan update over Shirza, ze is nog steeds een lieve rottweiler kruising. De leismania nog onder controle. Medio augustus september weer bloedtest dan zou ze 3/4 jaar zonder allopurinol zijn. De nagel groei is nog wel erg. Maar verder een blije viervoeter.
.
.
.
.
.
.
.
Kinderen zijn nog steeds haar favoriet. Zo lijkt ook of dat ze waaks wordt op haar manier wel lachen. Postbode is haar favoriet. Het weglopen is ook wel over hoef haar niet meer te gaan zoeken. En hele dorp weet onderhand: “Oh … die kennen we”. Katten zijn geen favoriet maar met woorden doet ze net of ze ze niet ziet. Stem verheffen kan ze niet tegen en krijgen wij het idee dat ze wel wat heeft meegemaakt in Spanje. Tot zover, hoop dat de verzorging in Spanje dit ook leest dank voor jullie goede werk.
.
(Natuurlijk krijgen ze dit ook te lezen, ook zij krijgen het weekjournaal…!!!)

.

.

.

.


.

.

Jean Pierre, baasje van Estela, ziet toe hoe zij in de buurt patrouilleert 

Zo wat zie ik daar ???

Even een beetje van dichterbij bekijken …!!!!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

‘Ik wist het….

zie je wel …

zit die kat daar weer ..

grrrr “.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


– – ..<<Advertentie>>

.

Merel  Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ? Voor sfeer impressies klik op de foto van Merel. 

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS  

De 4-kanten column van Ton

Genieten zonder vervuiling.

.

Het is midden op een doordeweekse dag als ik, zoals meerdere keren per dag, met de hondjes door het bos dwaal. Ik sta stil en luister. In de verre verte hoor ik het gedempte monotone geluid van een snelweg. Verder heel even niets. Dan plots hoor ik het gehamer van de snavel van een specht op de bast van een boom het klinkt als salvo’s van een machine geweer. . Ik sta weer even stil en hoor geritsel in het kreupelhout net als of iets op de vlucht slaat … Ik kan door het dichte gebladerte niet zien wat dat veroorzaakt. Vermoedelijk een ree … onze hondjes vinden dat niet meer interessant. Die weten dat ze die niet kunnen volgen. Ze hebben het ooit geprobeerd maar hun korte pootjes waren geen match voor de lange benen van de reeën die zich moeiteloos met een paar sierlijke sprongen aan het oog onttrokken. Ondertussen klinken er weer diverse vogels die om het hardst proberen de aandacht te trekken van soortgenoten. Van houtduiven, boomklevers, merels, vliegenvangers, roodborstjes tot koolmezen en als het schemertijd wordt, hoor je de jongen van ransuilen schreeuwen om eten. Het zachte achtergrondgeluid van de snelweg is dan al weggeëbd. Er is nu geen enkel geluid van mensen meer te horen. Naast de bosgeluiden die er thuis horen is het zo stil dat het net lijkt of je je eigen hartslag kunt horen. Het is dan ook de tijd van de dag dat je aan de rand van het bos genegen bent om af en toe je snel te bukken omdat, tijdens het vangen van vliegende insectjes, de vleermuisjes over je hoofd scheren.  Je probeert in geen enkel geval de natuur te verstoren. Als je moet praten doe je dat bij voorkeur op fluistertoon. Ik probeer mijn aanwezigheid zo mogelijk onopgemerkt te laten. Des te meer valt er te zien in het bos. De sporen die de das achter laat bij het bouwen van zijn burcht, de reeën, vossen, konijnen, veldmuizen, de vele soorten vogels met de imposante roofvogels die scherend over de hei hun prooi proberen te vinden. Hoewel het nog volop zomer is heeft de natte periode die we net hebben doorgemaakt, ervoor gezorgd dat schimmels en paddenstoelen weer de kop op steken. Veel te vroeg natuurlijk maar dat geeft niets …

Fijn dat de meeste vaste bezoekers van het bos zich realiseren dat ze eigenlijk indringers zijn in het leefgebied van de vaste bosbewoners. Nee, dan laat je geen troep achter en maak je geen onnodig lawaai… Je één voelen met de natuur in al haar schoonheid.  Het mooie is dat, als iedereen zich daar aan houdt, je ook veel meer mensen tegelijk in het bos kunt laten genieten van de rust en schoonheid die de natuur te bieden heeft. Meestal heb je dan, door de dichte vegetatie, niet eens door dat er misschien iemand op nog geen vijftig afstand meter van je, via een ander bospad, door het zelfde bosperceel een wandeling maakt.

Vervuiling door lawaai

Tja en dan wordt het weer vakantietijd….. Jammer genoeg zou ik bijna zeggen. Waarom ? Omdat er dan mensen in het bos komen die nog nooit gehoord hebben van de codes ‘proberen niet op te vallen’, en ‘zien zonder gezien te worden’. Of dat men zich gewoon niet beseft of niet willen beseffen dat ze slechts te gast zijn in het leefgebied van andere wezens. Als je die mensen op hun gedrag aanspreekt, lijkt men daar totaal niet ontvankelijk voor te zijn. Ik vind het echt onbegrijpelijk dat mensen het noodzakelijk vinden om hard in het bos te moeten gillen of te roepen. Waarom ? Zelfs als men met tweeën door het bos loopt moet men zó hard praten dat ik het honderd meter verderop woordelijk kan verstaan. Waarom ? Kinderen willen nogal eens gillen en hard naar elkaar schreeuwen. OK, daar zijn het kinderen voor maar ouders en of  begeleiders vinden het blijkbaar niet nodig om hen te verzoeken wat minder decibellen te produceren. Waarom nemen die ouders of begeleiders die kinderen mee naar een natuurgebied ? Ik zou zeggen dat je hen dan toch iets probeert bij te brengen… ja toch… ?!?! Laat ze dan maar naar een kermis gaan of zich laten uitleven in de bebouwde kom maar alsjeblieft niet in een stukje ongerepte natuur…. Als je niets wilt zien van de natuur en of geen respect hebt voor het leven in de natuur… dan heb je daar ook niets te zoeken….

Als ik het onnodige lawaai hoor, dan horen alle dieren van het bos dat ook. Die duiken weg, slaan op de vlucht of houden zich schuil… Waarom moet dat nou…???  Na elke onnodige lawaai-aanval duurt het steeds weer meerdere dagen voor natuurliefhebbers weer een glimp kunnen opvangen van de fauna.  Als er dan bijna dagelijks asociale bezoekers ons bos bezoeken, komt het voor dat we vele weken geen enkel teken van in het wild levende dieren zien. Ik heb het nu gehad over de vervuiling door geluid.

Traditionele vervuiling

Nu ik toch over vervuiling van de natuur heb, dan nog even dit…. Ik heb het dus niet over de weggegooide snoeppapiertjes blikjes van frisdranken die we steevast mee uit het bos meenemen. Dat doen we niet alleen om het bos schoon te houden voor de dieren maar om onze eigen ergernis binnen de perken te houden. Laat je het liggen dan kom je dat afval drie of vier keer per dag tegen en zullen we ons er dan ook drie of vier keer per dag aan ergeren. Nee, dan maar het vuil van die aso’s oprapen om ons bos schoon te houden.

.

.

.

.

.


. .<<Advertentie>> . .

klik op de foto om de website te bezoeken

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al ruim 5 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

. Afsluitend hier de (on)zin van de week:

.

Gelukkig is zijn hondenhok groot genoeg… 

. .   .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 


.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER

.

.

Lizzy van 27 juli tot 18 augustus 2021

Nelson en Rova van 2 tot 7 augustus 2021.

.

.

.

.

.

.

.

.

King van 12 oktober tot 10 januari 2022

Nangi en Pippa van 16 december 2021 tot en met 9  januari 2022

Saar en Arie van 13  tot 30 september 2021.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Lizzy van 28 december tot 2 januari 2022

Lizzie van 24 februari tot 6 maart 2022

Banjer (Bambu) van 26 februari tot en met 5 maart 2022

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com