Dierenmissies Weekjournaal van 25 juli 2021

 

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?

HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

.

Beste lezers,

Deze week lezen we dat de vakantie van Nangi en Pippa toch niet doorging, is er weer een hondje gered, is er een illegale slachterij opgerold, moet Grana Padano kaas in de ban, zijn er te jonge pups in de handel, beter om dieren in te smeren tegen de zon, hebben we asielverlaters en nieuwe neuzen ter adoptie, en hebben we een filmpje ‘wie was er eerder de kip of de hond’. In de column zetten we de afdeling Investgations van House of Animals in het zonnetje en in de (on)zin van de week zien we dat het fotomodel het resultaat wil zien. Voorts hebben we nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Vakantie Nangi en Pippa ging niet door.
– Weer een hondje gered
– Illegale slachterij voor offerfeest opgerold.
– ‘Grana Padano-kaas bron van ernstig dierenleed’

– Politie deelt het volgende mee: Te jonge pups in de handel en nog eens illegale slager gepakt.
– Ook huisdieren kunnen verbranden in de zon…
– Hondjes die het asiel mogen verlaten. 
– Nieuwe koppies
– SteVie’s World (advertentie)
– Leuk filmpje: Wie zit achter wie aan …..
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Animal Webshop (advertentie)
Bericht van Ramos & Catootje, Senna, Ollie, Sjors, Zeno en Bowie
– Registratie van uw hond is verplicht
– De vierkante column van Ton met: Onderzoek naar dieren-ellende door House of Animals…
– De (on)zin van de week : Elk model wil zien of de foto gelukt is

De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

. Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

De week van dag tot dag:

.


.

.

Maandag 19 juni 2021

.

Helaas ging de korte geplande vakantie van Nangi en Pippa niet door.
.
Op 23 juni kregen we het verzoekje om een paar daagjes op Nangi en Pippa te passen op 16 juli tot 19 juli. De baasjes zouden aanvankelijk een paar daagjes naar Duitsland gaan. Natuurlijk was dat geen probleem en dat lieten we gelijk per mail weten maar hierop kregen we geen bericht meer terug. Op 9 juli vroegen wij aan de baasjes hoe laat we Nangi en Pippa op 16 juli konden verwachten. Hierop kregen we een mailtje terug dat begon met “Oeps…” inhoudende dat de vakantie nu was geboekt van zondag 18 tot woensdag 21 juli en of dat voor ons een probleem was.  We proberen altijd flexibel te zijn en omdat dat voor ons geen probleem was konden we ons nu op de 18e richten. Op zaterdag  17 juli rond de middag vroegen we wederom of ze konden laten weten hoe laat we Nangi en Pippa op zondag konden verwachten. Hierop kregen we even later antwoord. Door de Coronamaatregelen in Duitsland leek het onmogelijk om de vakantie van Nangi en Pippa  door te laten gaan. Natuurlijk hadden we hier alle begrip voor. Toch zouden ze naar een alternatief zoeken en dat zouden ze ons nog diezelfde zaterdag laten weten. De hele middag en avond hebben we gewacht op een berichtje maar we hoorde niets. Opnieuw wisten we niet hoe onze zondag eruit zou zien en of we rekening moesten houden met de komst van Nangi en Pippa. We hadden juist voor de hitte met alle hondjes een bezoekje gepland aan een bosmeertje.  Op zondag rond lunchtijd kregen we het verlossende berichtje dat we wel begrepen moesten hebben dat de vakantie niet door zou gaan. We hadden al zo’n vermoeden toen we zaterdag niets meer hoorden maar ja we wisten het natuurlijk niet zeker. We zijn toen direct met onze hondjes richting bosmeertje vertrokken. Onderweg kregen we opnieuw bericht van de baasjes van Nangi en Pippa met het verzoek of ze als nog konden komen. Helaas waren we toen al met onze hondjes onderweg en niet meer thuis. Jammer dat de communicatie niet optimaal was want dat had het leven voor ons in ieder geval een stuk makkelijker gemaakt.

.
.

.

.

Dinsdag 20 juli 2021 

.
Weer een hondje gered.
.
Het kostte het baasje weer een kapotte autoruit… eigen schuld.
Vandaag kregen DHMac en zijn geleider (van de dienst politiehonden Noord Holland) een melding van een hond in de kofferbak van een auto. Deze auto zou geparkeerd staan in een parkeergarage in Haarlem.
Met collega’s van @pol_haarlem de auto aangetroffen en vanuit de kofferbak was het blaffen van de hond te horen.
Alles van de auto was dicht en we hebben geen seconde getwijfeld en een raam geforceerd. In de kofferbak werd een hond in een bench aangetroffen.
Kort hierna kwam de eigenaar die aangaf maar even weg te zijn geweest.
Op zo’n moment kost het soms best moeite zakelijk te blijven.
Eigenaar een proces-verbaal aangezegd, voorrijkosten @dierenambulanceVelsen laten betalen en de schade van de auto voor eigen rekening. Helaas werkt de wetgeving soms niet helemaal zoals we willen maar we zijn blij dat we iets voor de hond hebben kunnen betekenen.

Aldus de politie ….

.


.

.

Illegale slachterij voor offerfeest opgerold.

Het offerfeest vraagt elk jaar slachtoffers onder voornamelijk schapen. Dit jaar was er een extra handhavingsactie van de NVWA. Triest genoeg was deze actie bijzonder succesvol. Inspecteurs van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), politie en opsporingsambtenaren van de Omgevingsdienst Rivierenland hebben dinsdag een illegale slachterij opgerold in een boerderij in de provincie Gelderland. Zes verdachten zijn verhoord en er wordt proces-verbaal opgemaakt. Onder hen is de eigenaar van de boerderij en de schapen, meldt de NVWA aan NU.nl.

Waarom is men zo gebrand op het illegale slachten rond het offerfeest? Ten eerste wordt er geslacht zonder verdoving. Zoals u ongetwijfeld weet is er al jaren een hevige discussie gaande in de politiek om het onverdoofd slachten te stoppen maar helaas is dat nog niet zover. Het onbedwelmd slachten van dieren is in Nederland alleen toegestaan in erkende slachthuizen en onder toezicht van de NVWA. Dit jaar mogen 47 slachthuizen dieren slachten tijdens het Offerfeest.

Binnenland

Het Offerfeest is naast het Suikerfeest een van de belangrijkste feesten voor moslims. Het wordt gevierd ter nagedachtenis aan de profeet Ibrahim (Abraham), die bereid was zijn zoon te offeren voor Allah. Het Bijbelse verhaal gaat nu eenmaal zo dat God zou hebben aangegeven dat die idioot, die zijn zoon wilde slachten, hiervoor in de plaats ook een schaap mocht gebruiken.  Tja…. en zo zijn de schapen dus het haasje…. Mensen kopen zelf een schaap en proberen, door het onverdoofd slachten van het schaap,  zo een bijbels verhaal na te spelen. Er wordt soms thuis in de badkuip, tuin of op het balkon een schaap geslacht. Om thuis niet de rotzooi van dit ritueel te hebben wordt er gebruik gemaakt van illegale slachterijen.  Nu is er dus eentje minder. HOERA.

De NVWA kwam de illegale slachterij in Gelderland op het spoor dankzij een anonieme melding. Samen met de politie en de Omgevingsdienst Rivierenland zijn de verdachten dinsdagochtend op heterdaad betrapt. De NVWA wil geen uitspraken doen over het aantal gevallen van illegale slacht dat ze dit jaar onderzoekt en heeft aangetroffen. “Dit is, zo aan het begin van het Offerfeest, een grote vangst”, aldus een woordvoerder. “Al helemaal omdat dit gebeurde op een boerderij, die niet bedoeld is als plek om dieren te slachten.”

De maximale boete voor het onbedwelmd slachten van dieren buiten het slachthuis is 87.000 euro, aldus de NVWA. Ook kan een overtreder een gevangenisstraf van maximaal zes jaar krijgen.

Zie ook het bericht op donderdag…

.

.


.

.

Woensdag 21 juli 2021 

.

 ‘Grana Padano-kaas bron van ernstig dierenleed’

Dierenrechtenorganisatie Animal Rights heeft supermarkten Jumbo, Albert Heijn en ook het Belgische supermarktconcern Delhaize gevraagd om Italiaanse Grana Padano-kaas uit de schappen te halen. Animal Rights stuurde undercoverbeelden van de Italiaanse actiegroep Essere Animali mee en heeft de supermarktketens gevraagd te kijken hoe de kalveren worden behandeld op een van de plekken waar de kaas vandaan komt.

.

Wilt u de verschrikkelijke beelden zien klik dan eens op het plaatje van dat lekkere kaasje …. (Pas op nare beelden)

.

.


.

.

Donderdag 22 juli 2021 

.

.

De politie laat het volgende weten: 

.

Het afgelopen jaar is de vraag naar puppy’s erg toegenomen. Hierdoor is de de handel in de trouwe viervoeter ook in het illegale circuit enorm gestegen. Dit kan gevaarlijk zijn voor hond én mens!
Hondsdolheid, ook wel rabiës genoemd, is een dodelijke infectieziekte die wordt veroorzaakt door een virus. Hondsdolheid kan via een beet, krab of lik van een geïnfecteerd dier overgedragen worden op mensen (zoönose). Zowel wilde dieren (zoals vossen en vleermuizen) als huisdieren kunnen besmet raken en de ziekte verder verspreiden. Infectie van dit virus bij mensen leidt tot zenuwverschijnselen. Een onbehandelde rabiësinfectie is altijd dodelijk.
Er zijn strenge regels als het gaat om het reizen van honden, katten en fretten van en naar het buitenland. Voor vrijwel alle landen geldt dat een rabiësvaccinatie verplicht is. Daarnaast kennen sommige landen nog aanvullende regels. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een bloedtest die aangeeft dat de vaccinatie effectief geweest is.
Als de NVWA een melding krijgt van hondsdolheid, gaan zij daar meteen mee aan de slag.
Malafide hondenhandelaren frauderen ook met paspoorten en entingen. Wanneer de pup te vroeg wordt geënt tegen hondsdolheid werkt het vaccin minder goed en daardoor is de pup niet voldoende beschermd. Het is wettelijk toegestaan om een puppy pas na 15 weken te importeren naar Nederland, zodat het dier ingeënt en beschermd is tegen gevaarlijke infecties.
Zelf onlangs ervaring gehad met een malafide hondenhandelaar?
Of zie je in je omgeving veel te jonge pups die vanuit het buitenland hierheen gekomen zijn?
Ook hiervoor kun je melding maken bij Meldpunt 144.

.


.

.

In het dorp Ingen in de Betuwe heeft de NVWA vanmiddag bij een woonhuis een inval gedaan en daar vijf schapen aangetroffen die illegaal onverdoofd geslacht waren voor het offerfeest. Twee schapen waren er nog in leven, hun hals was al kaalgeschoren ter voorbereiding om hun keel door te snijden. De oormerken van de schapen waren verwijderd.

offerschapen
Twee offerschapen gered van illegale slacht | Foto: Comité Dierennoodhulp

De NVWA heeft contact opgenomen met Comité Dierennoodhulp om de twee schapen waarvan afstand werd gedaan te komen halen en naar een van hun opvangen te brengen. De schapen die erg bang waren zijn inmiddels in hun opvangplek bij Landgoed De Peerdegaerdt gearriveerd in Strijen. In de opvang gaan de schapen drie weken in quarantaine en worden ze grondig onderzocht door een NVWA-dierenarts. Als na drie weken de NVWA-dierenarts constateert dat de schapen gezond zijn mogen ze herplaatst worden. Zij komen dan te wonen bij dierenvrienden waar ze nooit meer het risico lopen geslacht te worden. Comité Dierennoodhulp vindt het bijzonder treurig dat er vijf schapen niet gered konden worden, maar is daarentegen erg blij dat de twee nog levende schapen nu echt gered zijn en een mooi en lang leven tegemoet gaan.

Offerschapen
Foto: Comité Dierennoodhulp

Ook dit jaar heeft Comité Dierennoodhulp afspraken kunnen maken met de NVWA en de politie om offerdieren zoals schapen en geiten op te mogen vangen. Comité Dierennoodhulp is voor de NVWA en de politie in de offerfeestperiode 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Dierenvrienden staan de komende dagen 24 uur klaar om na een telefoontje van het Comité te helpen met het vervoer naar de opvangplekken waar de dieren eerst in quarantaine gaan en door een NVWA- dierenarts op hun gezondheid worden gecheckt. Comité Dierennoodhulp hoopt op deze manier van de illegale slacht geredde dieren het leven te kunnen schenken waar deze dieren recht op hebben.

\.

 


.

 

 

Vrijdag 23 juli 2021 

.

Ook huisdieren kunnen verbranden in de zon…

.

Het voorstadium van een tumor op het oor van een kat

Het voorstadium van een tumor op het oor van een kat © Meike Leistra

Huisdieren kunnen óók verbranden, met huidbeschadiging en tumoren als mogelijke gevolgen. Net als mensen met een lichte huid, hebben dieren met een lichte vacht een verhoogd risico om snel te verbranden. “Katten zijn over het algemeen al gevoelig voor het ontwikkelen van huidtumoren. Daarom is het belangrijk om lichte katten preventief met zonnebrand in te smeren. Zo verklein je de kans op tumoren”, vertelt dierendermatoloog Mieke Leistra aan EditieNL.

Oor wegsnijden

Je huisdier niet insmeren kan in sommige gevallen grote gevolgen hebben. “Als een kat een tumor ontwikkelt op een verbrande plek, moet het oor vaak weggesneden worden”, vertelt dierenarts Aragon Kramer van Dierenkliniek Tiel-Drumpt.

Dieren ontwikkelen namelijk al snel kleine korstjes op een brandplek. Als deze niet goed wordt behandeld, is het nauwelijks nog te herstellen. “Als bovendien blijkt dat er een kwaadaardige tumor op de brandplek groeit, zijn we genoodzaakt het hele oor te verwijderen.” De dierenarts moet om deze reden zo’n twee keer per jaar oren afzetten bij katten in zijn kliniek.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

.

.

Zaterdag 24 juli 2021

.

Hoera de volgende geluksvogels mogen het asiel verlaten.

hond

Lesa

hond

Ciro

hond

Ares

..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.


.

.

Nieuwe koppies

.

.

Dit is Tintin, reutje, geboren 2017, 45 cm hoog, 13 kg.  Zwervend op straat aangetroffen. Tintin woont in het particuliere asiel van Elena uit Ciudad Real omgeving, midden van Spanje. Karakter: zacht en lief, goed met andere honden.

.

.

.

.

.

.


.

Dit zijn Moeder en Zoon, pup is geboren begin maart 2021, Mams is boxer mix en een middenmaat. Moeder en zoon wonen beiden in het particuliere asiel van Elena uit Ciudad Real omgeving, midden van Spanje. Moeder is een heerlijke vrijdoos en zoon is precies zoals een pup hoort te zijn. Speels, nieuwsgierig, leergierig en ondernemend.

 

 

 


.

.

.

.Dit het Gebra, teefje, geboren 2018, hoogte 42 cm. Gebra woont in het particuliere asiel van Elena uit Ciudad Real omgeving, midden van Spanje. Karakter: Lief, aanhankelijk en goed met andere honden. Een leuke slimme meid met flinke oren om goed te kunnen luisteren.

.

.

.

.

.

.

.

..


.

.

Dit is Totti, reutje, geboren februari 2021, mix pointer. Totti woont in het particuliere asiel van Elena uit Ciudad Real omgeving, midden van Spanje. Karakter: Ondernemend, ondeugend en speels, leergierig en nieuwsgierig. Een heerlijke pup die op het punt staat om de wereld te ontdekken.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Zondag 25 juli 2021 

 

MEDEDELING VAN HUISHOUDELIJKE AARD

Helaas kan ik komende week geen weekjournaal maken omdat ik op 29 geholpen wordt aan een operatie aan mijn rechter hand. U zult dus een extra weekje moeten wachten. …

.

.

.

.


.

Met genoegen hebben we het weekjournaal weer samengesteld met veel berichtjes van de baasjes… Het weekjournaal was weer op tijd gereed voor distributie. Zaterdagavond ging hij al weer online en in alle vroegte is hij zondag op Facebook verschenen. We hopen dat u net zoveel plezier aan het lezen zult hebben als dat wij hadden bij het samenstellen.

.

.


.

.

SteVie’s World. \KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

.

.

.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd . Voor vragen over SteVie’s World mail naar:  info@steviesworld.nl

.

.

 

.

.


.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

Wie zit achter wie aan …..

.

.

.

 


<<advertentie>>

Klik op de header om de website van Karlijn te bezoeken

.

.

.

.

.

.

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

Karlijn cadeau

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen. Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn

.

.

.

.

.

.


. <<advertentie>>

.

.

. . Bezoek de webshop door de foto te klikken…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 


.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht . Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.

.


.

.

Berichten van.

.

OPROEP: Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vonden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken…

.

.


.

.

 Ellen en Marc, baasjes van Ramos en Catootje, stuurden ons een stukje van hun vakantieverhaal in Frankrijk.

.

.

Het onderkomen van Ramos di Barca en Catootje en hun verzorgers Marc en Ellen.

Is er ergens water, hoe klein het poeltje ook is, onze perro di aqua duikt erin.

.

.

Gelukkig is daar ook een zwembad bij…

.

.

.

.

.

.

.

Lekker klooien met de baas ….

.

.

.

.

.

.

Lekker samen relaxen in de schaduw.

.

 

Ramos :

“En dan ben je moe, ligt dat kleine monster in je mand:

Vrouw, help, zo meteen bijt ze nog… !!!”

.

.

.

.


.

Jos en Len, baasjes van Ace, Senna en Aika, stuurden ons deze foto van Senna…

Senna wordt een dagje ouder en staat op een gladde vloer niet zo zeker meer op haar poten.

.

Hallo, ik heb al veel moeite met opstaan, daarom liggen er overal matten, overdreven vindt ik hoor, ik ga er expres dus naast liggen!

Groetjes Senna.

.

.

Onze Pichi heeft om de zelfde reden ook zo zijn eigen loper.

.

.

.

.


.

.

Alice, baasje van Ollie, liet ons weten dat haar lieverd afgelopen donderdag 10 jaar is geworden.

.

.

.

Ollie van harte gefeliciteerd…!!!.

.

.

.

.

.

.

.

.

—————————-

.

Linda, baasje van Sjors, Moos, Mike en Millie, liet ons vrijdag weten  dat Sjors 10 jaar is geworden. 

.

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Jeroen en Petra, baasjes van Zeno en Bizzy, stuurden ons deze update van Zeno’s optredens

.

.

.

Zeno is een echte student …. !!!!

.

.


.

.

Robert en Alex, baasjes van Bowie, stuurden ons deze update…

.

Op 5 juli is Bowie naar de dierenarts gewest om naar een bobbel te laten kijken. Het bleek gelukkig een abces te zijn. Zijn bloed was ook goed, maar wordt nog verder onderzocht op leishmania. Gelukkig niets ernstigs verder. Hij krijgt nu ook antibiotica. 💐

Bowie herstelt gelukkig goed, het duurde wel even maar het abces is bijna weg.

.

.

.

.

.

 


– – ..<<Advertentie>>

.

Merel  Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ? Voor sfeer impressies klik op de foto van Merel. 

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS  

De 4-kanten column van Ton

Onderzoek naar dieren-ellende door House of Animals…

.

Anno 2021 kan de politie het doen van onderzoeken naar dierenmishandelingen niet meer alleen aan.  “HELAAS” zou ik zeggen maar gelukkig  dat burgerinitiatieven hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Dierenliefhebbers uit het hele land signaleren misstanden bij de autoriteiten maar regelmatig is er gewoon geen mankracht om opvolging te geven aan een aangifte. Laat staan wanneer er een sterk vermoeden van een misdrijf bestaat van dierenmishandeling maar dat er nog geen hard bewijs voor handen is…. Dan wil je natuurlijk dat er een professionele club hier toch echt onderzoek naar doet.
.
Gelukkig hebben we in Nederland “House of Animals”. (komt voort uit Animals Today van Karen Soeters). Voor hen wil ik een lans breken en hen in het zonnetje zetten want zij hebben al een staat van dienst opgebouwd die er niet om liegt. Je moet er maar zin in hebben en durven risico’s te lopen want veelal gaat het om criminele activiteiten die het daglicht niet kunnen verdragen. De verdachten die het betreft zijn zonder meer crimineel te noemen die menigmaal ook geweld tegen mensen niet schuwen. Het gaat vrijwel altijd om geld… veel geld … en dan is het welzijn van dieren van ondergeschikt belang.

Het House of Animals beschikt over de afdeling Investigations. Het onderzoeksteam van House of Animals bestaat uit juristen, opsporingsspecialisten en digitale rechercheurs. In veel gevallen zijn dierenleed en criminaliteit nauw met elkaar verbonden en daarom werkt ook de enige forensisch dierenarts in Nederland – Monique Verkerk – mee aan het team en hebben ze een goede samenwerking met de dierenpolitie.

Neem eens een kijkje in de onderstaande dossiers die zorgvuldig zijn opgebouwd en die hebben geleid tot Kamervragen, politieonderzoek en tot discussies in de landelijke media in programma’s zoals Jinek, RTL nieuws en Opgelicht.

Dossiers House of Animals Investigations:

BROODFOKHANDEL LEES VERDER

ONTMASKERING MALAFIDE DIERENVERHUUR LEES VERDE

PAARDENMARKTEN LEES VERDER

 

.

.

 

.

.

 

.

.

.

MALAFIDE DIERENHANDEL VIA MARKTPLAATS LEES VERDER

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
.
.

ONTUCHTIGE HANDELINGEN BIJ HONDENSHOWS LEES VERDER

ILLEGALE JACHT (STROPERIJ) LEES VERDER

 

.

.

.

.

.

 

.

.

HITTESTRESS BIJ DIEREN TIJDENS VEETRANSPORTEN. LEES VERDER

HONDENGEVECHTEN LEES VERDER

 

.

.

.

.

.

.

.

.


. .<<Advertentie>> . .

klik op de foto om de website te bezoeken

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al ruim 5 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

. Afsluitend hier de (on)zin van de week:

.

Elk model wil zien of de foto gelukt is …

 

. .   .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 


.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER

.

.

Lizzy van 27 juli tot 18 augustus 2021

Nelson (zonder Rova) van 2 tot 7 augustus 2021.

.

.

.

.

.

.

.

.

King van 12 oktober tot 10 januari 2022

Nangi en Pippa van 16 december 2021 tot en met 9  januari 2022

Saar en Arie van 13  tot 30 september 2021.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Lizzy van 28 december tot 2 januari 2022

Lizzie van 24 februari tot 6 maart 2022

Banjer (Bambu) van 26 februari tot en met 5 maart 2022

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com