Dierenmissies Weekjournaal van 20 augustus 2023

Beste lezers,

In dit weekjournaal beginnen we met het nieuwe adoptantje Cros, vieren we de verjaardag van logé Ian, redt een speurneus een oude man,  hebben we adoptiereserveringen, hebben we politiemeldingen, nemen we afscheid van Leda en is de vakantie van Lynnie afgelopen, daarna is ook de vakantie van Ian en Babs afgelopen en vragen we nog een keer om een donatie tegen Parkinson. In de vierkante column heb ik het over sadisten die kittens uit een rijdende auto gooien en in de (on)zin van de week gaat het over een autovakantie die van parking naar parking moet rijden. Ook hebben we weer berichten van baasjes en natuurlijk hebben we meer en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Nieuw koppie Cros
– Verjaardag van Ian… 

– Speurneus redt 91-jarige man die 24 uur in water heeft gelegen.
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen?

– 
Asielverlaters Chanel en Aila
– 
Politie: dierenmarkt op één crimineel na goed geregeld, hond verwaarloosd.  
– In Momeriam van Leda
– Vakantie van Lynnie is afgelopen
– Vakantie van Ian en Babs is afgelopen
– Veertiende week waarin we vragen om de strijd tegen Parkinson te ondersteunen 
– Berichten van baasjes: Onedin & Solletje, Estela

– Leuk filmpje: – Animal Webshop (advertentie)
– Registratie van uw hond is verplicht 

– De vierkante column van Ton met: Flevoland op zijn smalst … Mag ik me weer eens kwaad maken? Ja toch ..?!?!?! 
– De (on)zin van de week: Met het gezin een flinke autorit maken
 De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

De week van dag tot dag:

.


.

.

Maandag 14 augustus 2023 

.

Dit is Cros, reutje, labrador retriever, geboren 12/11/19, 26 kg, hoogte 59 cm lengte 62 cm. Cros woont in het asiel bij Elena in Solana en de regio Ciudad Real. Karakter, rustig, aanhalig, zeer lief voor volwassenen en kinderen, kroeldoos, heerlijk sociaal met andere honden. Vindt wandelen het einde en wil af en toe lekker de pootjes strekken. Loopt prima aan de lijn en autorijden is geen probleem. Cros zoekt het contact met mensen. Achtergrondinformatie: Cros is door de eigenaar achtergelaten bij het asiel. Hij vertelde het bekende verhaal niet meer voor hem te kunnen zorgen. We zijn blij dat Cros, met zijn ontwapenende lieve zachte karakter, niet een jager is tegengekomen. Hij zou in goed vertrouwen zo in  de val gelopen zijn en dan zou zijn toekomst er heel anders uit gezien.
Voor meer info over Cros of het adoptieproces, mail naar dierenmissies@gmail.com of bezoek zijn adoptiepagina.
.

.

Dinsdag 15 augustus 2023  

.

Verjaardag van Ian…
.
Vandaag was Ian jarig. Hij werd 11 en werd lekker verwend met verse pens en kipsticks. Natuurlijk werd dat allemaal gedeeld met de andere zes vriendjes want alleen kun je nou eenmaal geen leuk feestje bouwen.  Hij kreeg al de felicitaties van zijn baasjes die helaas niet op zijn verjaardag konden zijn maar dat werd dus ruimschoots goed gemaakt hoor.

.

.

.

 

.

Lekker uitbuiken is fijn maar gewoon een stukje door het bos zwerven is minstens zo leuk.

.

.

Wij dachten dat hij een schoteltje wilde.

Baasje Vera denk dat hij onder de douche wilde ….

.

.

.

Lynnie is een geval apart.  Zij is ondanks haar leeftijd erg speels maar ja ze is zo groot. Zij ziet dat niet als een probleem en doet haar uiterste best om anderen mee te laten doen. Eerst was Babs een favoriet speeltje maar die is zo snel dat ze er draaierig van werd. Nu is Nevel haar voorkeur. Maar ja, die is nog wat voorzichtig.

.

.

.


.

.

Woensdag 16 augustus 2023

.

Speurneus redt 91-jarige man die 24 uur in water heeft gelegen.  

Hoe mooi is het als we ook weer een geweldig goed bericht kunnen plaatsen over een heldendaad van een speurneus.

Een 91-jarige man uit Zwolle die vrijdagnacht in het water viel en als vermist werd opgegeven, is 24 uur later in goede gezondheid teruggevonden. Reddingshond Mia wist de man te vinden.

Buurvrouw Alie ontdekte dat haar buurman vermist was toen ze zaterdagochtend bij hem langsging, maar niemand aantrof. Daarop werd een zoekactie gestart via Burgernet en cirkelde een drone over het gebied om hem te zoeken.

Later die dag werd de Zwollenaar gevonden door reddingshond Mia, die ook meezocht. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en bleef daar een nacht ter observatie.

De man was vrijdagavond een rondje gaan lopen om te ontsnappen aan de harde muziek van een feestje verderop, vertelt hij aan de regionale omroep. Hij struikelde in het moerasachtige gebied vlak bij zijn huis en kwam op zijn rug in het water terecht. Een mobiele telefoon heeft hij niet, dus hij kon geen alarm slaan en moest wachten tot iemand hem kwam helpen.

Hij maakt het nu goed, zegt hij. “Ik moet nog een beetje bijkomen, maar verder gaat het goed met me hoor. Gelukkig maar dat ze me toch vrij snel hebben gevonden.”


.

.

<<advertentie>>

Klik op de header om de website van Karlijn te bezoeken

Bezoekadres: Kalf 186A 1509 BB Zaandam   .

Karlijn

Mirjam

Judith

Sanne

.

.

.

.

.

.

Karlijn  heet u van harte welkom en ze stelt u graag voor aan haar knipteam Mirjam en Judith en laat u vooral eens extra mooi maken door Sanne. Natuurlijk kunt u uw afspraak online reserveren . ONLINE RESERVEREN Klik hier . . .

Alexander

 Alexander doet zijn best om de administratie en logistiek achter Karlijnswebshop probleemloos te laten verlopen en dat gaat prima. Alleen hoogwaardige artikelen die volledig milieuvriendelijk  geproduceerd zijn, staan in hun assortiment wat helemaal past in hun streven de Footprint van Karlijns Shop onderneming zo klein mogelijk te houden.

.

Lima

beddybearmeisje.jpg

Warmte knuffels

Lima wilt u nog eens even attent maken op de Braver hondenzeep  die te bestellen is bij Karlijns Shop. Deze speciale zeep voor uw vierpotige huisgenoot, is op basis van cacaoboter dat ook heel verzorgend is voor de hondenharen en de huid. Het geeft een beschermlaag op de huid door flavonoïden en mineralen. De groene klei zorgt voor een sterk reinigende werking.… Oh ja, kijkt u ook eens bij de warmte knuffels die door de magnetron voorverwarmd kunnen worden?

.

Van elke aankoop gaat 5% naar Stichting Dierenmissies. .

.

.


. <<advertentie>> . . Bezoek de webshop door de foto te klikken… . . . . . . . . . . . .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Donderdag 17 augustus  2023

.

Asielverlaters Chanel en Aila 

Aila

Chanel

Chanel en Aila zijn gereserveerd en het lijkt erop dat zij geadopteerd gaan worden en dus snel het asiel mogen verlaten.

Jippie !!!!.

.

.

.

.

..


.

.

Vrijdag 18 augustus 2023

.

In Memoriam van Leda.

.

Leda in betere tijden op vakantie in Frankrijk.

Afgelopen weken hadden we al nou contact gehad met Hanneke het baasje van Leda, die haar zorgen over haar had uitgesproken. 

Begin augustus schreef ze:  Net terug van de dierenarts met Leda en de diagnose was zoals ik al vreesde: Leda heeft kanker aan de lymfevaten. Het is inmiddels verspreid over haar hele lichaam; de keel, longen, knieholten, enz. Goed te voelen en niets meer aan te doen. Voor als ze het eventueel benauwd krijgt heb ik wat medicijnen meegekregen voor de eerste dagen. De dierenarts sprak over een paar maanden of misschien zelfs weken.

10 dagen geleden kregen we nog het bericht: met Leda gaat het eigenlijk heel goed. Als ze niet zo akelig mager werd zou je niets merken. Eten, drinken, ontlasting. Alles prima. Maar de knobbels in haar keel worden wel steeds groter. Je kunt ze bijna zien groeien.
Dat het niet lang meer zou duren voordat Hanneke de beslissing zou moeten nemen om aan  Leda’s lijden een eind te maken was evident.  
Vandaag kwam het bericht: Ik heb besloten vandaag Leda te laten inslapen. Gisteren was ze heel slecht. Alles er uit en niets meer eten. Met een uiterste krachtsinspanning nog de trap op gelopen naar de slaapkamer waar ik een uitgespreid bedje voor haar had gemaakt met dekens en kussens en ik verwachtte dat ze de nacht niet zou halen. Vanmorgen tilde ze haar koppie ineens weer op en kwam ze zeer moeizaam zelf de trap af. Waar ik beneden stond om haar eventueel op te vangen. Opnieuw twijfelde ik of het toch niet te vroeg was en ik haar leven nog een paar dagen zou moeten rekken. Echter dit kon ik haar niet aandoen. 
Later deze dag kwam het bericht:
.

Leda heeft in Spanje de 1e prijs gewonnen voor de “meest perfecte adoptiehond”.

Vandaag is Leda ingeslapen. Helaas moest dat bij de dierenarts gebeuren omdat, door de vakantietijd, de dierenarts niet aan huis wilde komen.  

Half oktober 2018, mocht Leda op 7-jarige leeftijdbij Hanneke gaan wonen. Haar leven nam toen een drastische wending . Ze heeft voor het verblijf in het asiel in een huis gewoond. Ze wist zich in het asiel meer dan voorbeeldig te gedragen en toonde ook allerlei belangrijke sociale vaardigheden. In het asiel heeft ze zelfs nog een 1e prijs behaald voor haar geweldige karakter en vaardigheden, maar ja … vindt op die leeftijd maar eens een lief baasje. Hanneke heeft haar met alle respect, egards en zorg het leven gegeven dat ze verdiende. Vijf jaar mocht dit heerlijke leventje voor Leda duren. Nu was het lichaam op en kon Leda, door de woekerende kanker niet meer pijnloos zijn die ze wilde zijn
Het verdriet is groot en het verlies laat een enorm gat achter.
We wensen Hanneke alle sterkte toe.

.

.

Vakantie van Lynnie is afgelopen

Deze morgen is het de laatste ochtend dat we met de hele ploeg het bos in gaan want de vakantie van Lynnie loopt vanavond ten te einde.

Voor de groepsfoto met de namen heb ik de club even vastgezet anders lukte het me niet om zo’n groepsfoto te maken.

Dat ze onderweg druk snuffelen en zoveel mogelijk hun eigen gang mogen gaan is vanzelfsprekend het leuke van de wandelingen. Dat Lynnie en Nevel aan een rolband zitten komt omdat ze een sterke neus en jachtinstinct hebben. Met de hordes reeën in het bos is het niet zo’n geweldige zet om die twee los te laten lopen. Gelukkig kunnen zo best wel hun gang gaan al moet ik af en toe de lijnen uit de knoop halen.

.

Na de ochtendwandeling komt het eten. De club van zeven eet ‘s over de hele dag 6 pakjes vlees (2400 gr pens/rundvlees) blik kattenvoer, stukje kookworst, stukje leverworst, en pakje rosbief en plakje runderlever. Hierin zitten voor de verschillende gasten ook medicijnen en die gaan dan ook moeiteloos naar binnen. De medicijnen worden eerst in een kleine hoeveelheid eten gegeven en daarna worden de bakken goed gevuld.

Tja en daarna moet er gerust worden. Onze gasten hebben daarvoor onze bank uitgekozen. We geven ze groot gelijk. Botas, Mia en Flor geven de voorkeur aan hun eigen plekje.

.

.

.

.

De baasjes Jolanda en Edgar, kwamen met hun 3 grote tieners uit Duitsland rijden om op hun reis huiswaarts, Lynnie op te pikken. Onderweg kregen we al een berichtje dat hun reis voorspoedig verliep. Zo kwam het dat ik rond 17.00 uur met Lynnie bij de parkeerplaats van de camping klaar stond om Lynnie over te dragen. Het is behoorlijk druk met vakantiegasten en zo hoefde Jolanda en Edgar geen parkeerplekje te zoeken en konden ze, met al een lange reis achter de boeg, meteen door.

Daar was het grote moment en toen Edgar het raam van het portier had opengedraaid en haar naam riep zag je haar verbaasd en blij verrast kijken.

 .

.

.

.

.

 

.

Lynnie liet hartstochtelijk blijken hoe blij ze was om haar baasjes weer te zien. Terwijl ze blije genotsgeluiden maakte deden dikke knuffelsessies van Jolanda en Edgar haar erg goed.

Lynnie kon er geen genoeg van krijgen en natuurlijk werd er alle tijd genomen om haar dat geluksmomentje te gunnen.

Uiteindelijk kwam het moment van instappen. Dat was nog even een dingetje om met  vijf mensen in een auto ook nog plaats voor Lynnie te vinden. Dat werd even een kwestie van passen en meten. Wij hebben gemerkt dat Lynnie zich ook op een piep klein plekje naast je op de bank kan nestelen dus dat er ook voor Lynnie plaats genoeg was zou al gauw blijken.

.

 .

Met de passagiersstoel in achterste stand, nam ze haar plekje in. Dit had ze duidelijk vaker gedaan want amper aan het rijden lag ze al in rust op de vloermat.

.

.

.

.

.

.

.


 

.

.

 

Zaterdag 19 augustus 2023

.

 

.

Ponymarkt op 1 crimineel na goed geregeld. 

.

HOORN: Vandaag werd weer de jaarlijkse ponymarkt gehouden in het centrum van Hoorn.
Ook de dierenpolitie was aanwezig en controleerde daar of de regels op het gebied van dierenwelzijn werden nageleefd.
Op de markt was alles zeer goed geregeld voor mens en dier.
Op de Gouw werden echter misstanden geconstateerd bij een dierenverhuurbedrijf.
Een ezel, welke in slechte lichamelijke conditie verkeerde, liep aangespannen voor een kar. Men is verzocht het dier per direct op rust te zetten. De eigenaar van deze ezel zal strafrechtelijk worden vervolgd. Daarnaast zal hij ook bestuursrechtelijk worden aangeschreven, zodat het dier alsnog de juiste medische zorg krijgt.

.

.

.


.

.
.
Afgelopen week heeft de dierenpolitie van den Helder een hond in beslag genomen wegens het onthouden van de nodige zorg. De eigenaar van de hond weigerde het behandelplan van de dierenarts uit te voeren, waarmee de hond de nodige zorg werd onthouden.
De hond is na de inbeslagname door een dierenarts nagekeken en krijgt nu de zorg die hij nodig heeft. Tegen de eigenaar van de hond wordt een proces-verbaal opgemaakt. Tevens zal er een houdverbod worden aangevraagd bij de rechter.
Zie je dierenmishandeling of -verwaarlozing in je omgeving? Bel 144. Wij maken graag een melding aan zodat een van onze ketenpartners (LID, NVWA of de Politie) op pad kunnen!

.

.


.

 De vakantie van Ian en Babs is ook voorbij.

Vandaag kregen we het berichtje dat de baasjes Wim en Vera hun lieverdjes Ian en Babs, rond het middaguur zouden komen ophalen.  Alles stond klaar toen zij de tuin in kwamen lopen en de hondjes stonden met z’n allen bij het hekje hen op te wachten. Natuurlijk moesten Ian en Babs even de onverdeelde aandacht van Wim en Vera krijgen. Botas moest zich ook laten horen. Mia en Nevel stonden er ook bij. Zelfs liet bange Flor zich even zien en dat is iets dat echt nog nooit eerder is gebeurd.

Onder het genot van een kop koffie hebben we even bijgepraat waarna Wim en Vera met Ian en Babs van ons afscheid namen.

Het werd ineens erg stil in huis. Neveltje was de laatste gast die nog wel een tijdje zal blijven. Ons team zal voor de komende dagen weer uit vier hondjes bestaan tot de hondjes van Linda voor een weekje komen logeren. Mike, Sjors en Millie zullen zich dan bij onze club voegen.

 

.

 

.

..


 

 

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht . Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekraken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.

.


.

.

Zondag 20 augustus 2023 

..

.

Veertiende  week: BikevoorParkinson

Twee september is de grote dag dat er gefietst gaat worden. U heeft dus nog alle tijd om een donatie te doen om mee te helpen in de strijd tegen Parkinson. 

.

 

Bericht van Jolanda:

Beste mensen, lieve donateurs, 

Inmiddels staat de teller van ons team “Beste beentje voor” op: (schrik niet!!) € 9.386!!
Dat is écht een geweldige prestatie!! En ik ben daarmee heel blij en ontzettend trots en dankbaar naar alle donateurs die hieraan hun bijdrage hebben geleverd. Ons doel is € 15.050 dus hopen we de laatste weken nog op een donatie sprintje.
Verder is er in totaal door alle teams gezamenlijk een meer dan geweldig bedrag opgehaald van: € 106.698 Wát een mega prestatie!!…….
Het is alleen zó naar dat het nodig is. Helaas is Parkinson de snelst groeiende hersenziekte in de wereld! Door met name landbouw gif neemt het aantal mensen die deze ziekte krijgt schrikbarend toe. Er is helaas dus heel veel ‘werk aan de Parkinson-winkel’ en dankzij alle donateurs komen we weer een stap dichterbij een oplossing.Via deze link kunnen jullie kijken op de site: Bike voor Parkinson.
Nog 13 dagen te gaan dan barst het fiets-event los.
Want leuk of niet: we gaan ervoor en we maken er een geweldige feestdag van!

En als je in de buurt woont of ben: van harte welkom!!

Als je de club van Jolanda wilt steunen in hun strijd tegen Parkinson klik dan HIERWil je het grote overzicht zien klik dan HIER 

.

.


 

.

Met genoegen hebben we het weekjournaal weer samengesteld … Het weekjournaal was weer op tijd gereed voor distributie. Zaterdagavond ging hij al weer online en is hij op Facebook verschenen. We hopen dat u net zoveel plezier aan het lezen zult hebben als dat wij hadden bij het samenstellen.

.

.


.

.

Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen? 

De bronafbeelding bekijkenGraag vragen we de aandacht voor de Vriendenlijn waarmee u prachtige prijzen kunt winnen en tegelijk Dierenmissies kunt steunen. Wist u dat Dierenmissies al bijna 10 jaar partner is van de Vriendenloterij ?  Wellicht wint u een prachtige prijs en vindt u het niet erg als iemand van de Vriendenloterij u een cheque aan komt bieden van 10.000, 100.000 of 1 miljoen euro ??? Wilt u meespelen en gelijk ook Dierenmissies steunen? Klik dan op onderstaand logo…..

De bronafbeelding bekijken.

.

.

.

.

.

Helaas kunnen wij vanwege de Privacy wetgeving niet zien wie er voor ons meespeelt in de VRIENDENLOTERIJ. Daardoor kunnen wij deze donateurs nooit bedanken voor hun bijdrage. Speelt u mee voor Dierenmissies en wilt u ons dit laten weten..?? Stuur dan even een berichtje per mail dierenmissies@gmail.com of een whatsapp naar 0622225271.
.
.

.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning

klik op dit plaatje voor het filmpje.

Een ‘rugzakje’ kan een vreemd gedrag veroorzaken. Het is altijd goed om proberen te achterhalen wat het vreemde gedrag veroorzaakt.

.

.

.


.

.

Berichten van.

OPROEP:

Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vinden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken… .

.

 


.

Gertruud, baasje van Onedin en Solletje regeert op het overlijdensbericht van Bruno in het vorige weekjournaal (broertje van Onedin)

Goedemorgen Ton,

Jammer dat Bruno is ingeslapen. Wat leek hij op Onedin.
Ik begrijp dat het ze zwaar valt. Het zijn zulke fijne honden.
Ik wens de eigenaren van Bruno veel sterkte.

Onedin neemt elke ochtend een bad in een sloot. Weer of geen weer. Ze geniet ervan en het doet haar goed. Dat slootje is elke dag een klein geluksmomentje voor haar. Ik zit er niet altijd op te wachten maar ze rent erin en kreunt van genot al cirkeldraaiend.
Ze gaat helemaal onder en dan gaan we wandelen. Ik gun het haar op haar oude dag dus geef maar toe

Fijne dag en  groetjes aan Annerie.

 

.

.


.

.

Jean Pierre, baasje van Estela, stuurde ons deze beelden…

.

He baas, ga je mee zwemmen …..????

.

.

.


.

.

 

kop-ton

De 4-kanten column van Ton
.

.

Flevoland op zijn smalst … Mag ik me weer eens kwaad maken? Ja toch ..?!?!?! 

Op de snelweg uitstappen is niet verstandig. Uit de wagen gegooid worden is misdadig en wat doe je als je ziet dat er drie kittens uit een rijdende auto worden gegooid ? Het redden van de kittens is er één van acties die je kunt en moet doen. De dader een flink pak slaag geven is de volgende actie die in je opkomt maar nee dat mag natuurlijk niet.

Een chauffeur die een kitten langs de N307 zag lopen bedacht zich geen moment. Het besef dat dit niet goed kon aflopen deed hem besluiten het diertje in het zijvakje van de portier te stoppen en naar hem naar de kattenopvang te brengen. Dat ene katje bleek er één van drie te zijn. De andere twee zijn overreden. Automobilisten hebben getracht om op het laatste moment de diertjes te ontwijken maar dit is niet gelukt. De arme beestjes zijn gaan hemelen door deze walgelijke daad. Geplet onder de wielen, met de ingewanden op straat, waren ze bijna niet meer herkenbaar. Heeft u weleens een dier overreden? Nou daar ben je behoorlijk ziek van. Elke keer als je langs een weg een poes ziet lopen draait je maag om. Elke keer als je opnieuw over de N307 moet rijden beleef je opnieuw het moment van de aanrijding. Als je geluk hebt is er geen blikschade maar bij het schoonmaken van je auto zijn in de wielkasten van de auto nog de resten van de ingewanden van het slachtoffer te vinden. Afijn geen prettige belevenis en dat allemaal voor de idioterie van een criminele sadist die geen idee heeft wat hij de beestjes of andere weggebruikers aandoet.

De kitten die het heeft overleefd maakt het goed. Op de dag dat hij uit de auto werd gegooid was het beestje in een mindere stemming. Dat was een drama, vertelt de medewerker van de kattenopvang. “De kat was helemaal over de zeik en heel bang. Nu eet hij goed, hij drinkt goed. Dit maatje heeft gewoon geluk gehad.”

De Jong heeft op Facebook een oproep gedaan. Ze hoopt dat de dader (anoniem) van zich laat horen. Ze wil laten weten dat diegene de kittens beter naar haar toe had kunnen brengen. “Wij nemen alle katten aan, ook als mensen er afstand van willen doen.”

Agnes vertelt dat het veel tijd kost om het vertrouwen van de kitten terug te winnen. Dat hangt af van de hoeveelheid liefde die het beestje krijgt en dat is in de opvang lekker veel, vertelt ze. In de opvang wordt de kitten gezond gemaakt en gesocialiseerd. “Als hij groot genoeg is, wordt hij netjes ingeënt. En wij gaan kijken of wij een huisje kunnen vinden en dan kan hij zijn tweede kans krijgen”, besluit De Jong.

.

 


.

.

<<Advertentie>> . .

klik op de foto om de website te bezoeken

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al ruim 6,7 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

.

Met het gezin een flinke autorit maken

.

.

Zo herkenbaar …..

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER

.

 

 

 

 

 

Millie, Mike en Sjors van 31 augustus tot en met 6 september 2023

Arie en Sara van 8 tot 28 september 2023

Lizzy van 28 december tot 4 januari 2024

Millie, Mike en Sjors van 29 december tot en met 1 januari 2024

 

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com