Dierenmissies Weekjournaal van 21 juli 2019

 

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

Beste mensen,

Deze week beginnen we met pech voor Diesel die hierdoor extra aandacht verdient, Mallorca begint weer met stierenvechten, geven we een lijstje met de meest populaire hondennamen, komt er weer een cursus over de intelligentie van honden, zijn Ocean en Luna weer bij ons te gast, zijn we nog steeds opzoek naar een nieuw baasje voor Toppie en nemen we afscheid van Suerte. In de column vragen we hulp van de lezers om te achterhalen welke beren we op de weg tegen komen die adopties belemmeren en de (on)zin van de week proberen we een vooroordeel over asielhonden weg te nemen. En dat is nog niet alles hoor want er valt nog veel meer leuks te lezen. Kijk maar:

– Pech voor Diesel
– Toch weer een slag tegen het stierenvechten verloren
– Van Spanje Vandaag hebben we een lijstje met de meest populaire hondennamen.
– Leuk filmpje: “oefeningen met ‘hulp’…”
– Cursus Slimme honden
Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Van Spanje Vandaag hebben we een lijstje met de meest populaire hondennamen.
– Wie mag het asiel verlaten
– Herhaalde oproep om nieuw baasje te vinden voor Toppie.
– In Memoriam Suerte
– De vakantie van Ocean en Luna begint.
– Lopende adopties
– Berichtjes van de baasjes van
Estela, Senna & Ace & Aika & Dunky, Bros & Albert
– De vierkante column van Ton met : “HELP… wat houdt de adopties tegen…”
– De (on)zin van de week gaat over: “Het is maar dat u het weet…”
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


 

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.GEZOCHT: VLUCHTBEGELEIDERS

.
KLIK op de foto’s !!!!!!!! en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.
.
.

.

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

.


.

.

De week van dag tot dag:

.


.

.
Maandag 15 juli 2019
.
Pech voor Diesel.

Eindelijk waren er belangstellenden voor Diesel. Helaas bleek het geen goede match. Al vier jaar zit deze schat in het asiel en dit was de eerste keer dat er iemand naar hem vroeg. Eigenlijk is dit ongelooflijk want deze kanjer is echt een super hond. OK, hij is positief getest op Leishmania maar hij is verder kern gezond dus dat zou geen belemmering mogen zijn om een lief baasje te vinden. Hij is erg lief en aanhankelijk, is gek op knuffelen en spelen. Nu maar hopen dat we wellicht door dit berichtje meer mensen kunnen wijzen op deze kanjer die echt een ‘eigen’ baasje verdient. Wat zou dat nu een prachtig cadeau voor hem zijn na zijn vier jaar durende detentie in het asiel waar hij op amper 1 jarige leeftijd in terecht kwam… Hij is echt de moeite waard om eens goed te bekijken hoor. KLIK maar op één van zijn foto’s voor meer info…..

.


.<<advertentie>>

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: steviesworld@gmail.com .

 

 

.

.


.

.
Dinsdag 16 juli 2019

.

Toch weer een slag tegen het stierenvechten verloren
.

Vers ven de pers van “Spanje Vandaag”
Nadat het Grondwettelijk Hof op aandringen van de Partido Popular (PP) en een PP-wet de anti-stierenvechten wet van de Balearen ongeldig heeft verklaard eind 2018, zal het stierenvechten deze zomer terugkeren naar Mallorca. Op een poster die geplaatst werd op Mundotoros zijn de namen te lezen van de stierenvechters Morante de la Puebla, El Juli, José María Manzanares en Roca Rey die op 9 augustus weer diverse stieren zullen martelen en doden. Wilt u het hele artikel lezen klik dan op de foto van deze vier ‘enorm dappere dierenbeulen’

.

..


<<<advertentie>>>

.
.
.

Veilige hondentuigjes
.
Hoe vaak is een halsband niet voldoende om een beweeglijke hond veilig over straat te loodsen ? Een kennisje van Miranda maakt speciale tuigjes op bestelling. Het zijn tuigjes waaruit een hond niet kan ontsnappen. Omdat ze speciaal op bestelling worden gemaakt, kunnen ze uitgevoerd worden in veel kleuren. U kunt de website bekijken door op onderstaande advertentie te klikken.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.
Woensdag 17 juli 2019

.

Van “Spanje Vandaag” hebben we een lijstje met de meest populaire hondennamen.

Misschien heet uw hond zo of zoekt u nog een leuke naam. Nou dan weet u in ieder geval dat net als het zoeken naar een naam voor uw kind ook het kiezen van de naam voor uw hond een serieuze bezigheid is …

Top 5 Nederland: Max, Bella, Pip, Bo, Lola
Top 5 België: Max, Jack, Lola, Luna, Maya
Top 5 Spanje: Noa, Luna, Kira, Lola, Coco

 


.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:

klik op dit plaatje voor het filmpje

“Oefeningen met hulp…   ”

.
Zo verliefd op het baasje … .

.

.

.

.

Donderdag 18 juli 2019

.

Cursus Slimme honden
.
Voor een tweede keer geeft psycholoog en filosoof dr. Esteban Rivas de populaire cursus “Slimme honden!

De twee daagse cursus wordt gehouden in Amsterdam.
.
Cursusdag 1. Zaterdag 9 november 2019.
Onderwerpen: Inleiding. Geschiedenis onderzoek intelligentie honden. De domesticatiegeschiedenis van honden. Begrip van menselijke communicatieve signalen. Taalonderzoek.
.
Cursusdag 2. Zaterdag 16 november 2019.
Onderwerpen: De (intentionele) communicatie van honden. Begrip van het zien, horen en weten van mensen. Basale cognitie. Fysieke intelligentie. Sociaal leren en imitatie. Samenwerking, empathie en rouw.
.
Bij deze cursus gebruiken ze als cursusboek De wijsheid van honden. Over intelligentie en gedrag van ons meest geliefde huisdier van Brian Hare & Vanessa Woods. Dat is de Nederlandse vertaling van The genius of dogs. How dogs are smarter than you think, geschreven door professor in de evolutionaire antropologie Brian Hare, co-directeur van het Duke Canine Cognition Center aan de Duke University in North Carolina (VS).
.
De cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de intelligentie van honden, of men nu wel of niet zelf een huishouden deelt met een hond. Daarnaast is deze zeer geschikt voor mensen die professioneel met honden werken, zoals dierenartsen en hondengedragstherapeuten (diegenen aangesloten bij organisaties zoals stichting Alpha krijgen er punten permanente educatie voor). Een specifieke vooropleiding is niet vereist.

Wilt u meer weten over de inhoud van de cursus, de plaats, tijden en kosten… klik dan op het plaatje van het cursusboek.

 

.


.

.

Verzoek van Miranda om te helpen zoeken naar een woning.
.
Natuurlijk geven we graag gevolg aan haar oproep dus bij deze onze oproep:

📍HELP: tijdelijk huis gezocht!
Grote Spaanse dierenredders zoeken in Nederland een tijdelijk onderkomen.
Nee, ze zijn nu eens niet alleen bezig om al die Spaanse hulpeloze viervoeters een thuis te geven, maar nu ook voor zichzelf!
Deze Nederlandse dierenvrienden zoeken, namelijk samen met hun 2 honden (senioren), een huisje ergens in de randstad, groene hart of aanliggende provincies.
Vol goede moed zijn ze naar Nederland teruggekomen om ook eens aan zichzelf te denken en dat is hun goed recht hoor. Jarenlang hebben Miranda en haar vriend Roger vanuit Spanje alleen maar honden gered! Nu blijven ze betrokken bij de adopties vanuit Spanje maar met een thuisbasis in Nederland. Maar het vinden van een huisje voor mensen lijkt minstens zo moeilijk als voor een viervoeter Een baan is gevonden, maar geen huis…. 😳

Vandaar dit bericht over de kanalen waar onze diervriendelijke medemens zich bevindt. We hopen dat er voor hen tijdelijk of voor langere tijd een woning beschikbaar is waar zij hun leven kunnen opstarten.
.
Heeft u een woning leegstaan of weet u iemand die een woning beschikbaar heeft voor Miranda en Roger dan kunt u hen direct benaderen ….

email adres: miranda_rdam@hotmail.com
en nummer: 06 40277912

Een vriendelijke groet en alvast hartelijk dank namens Miranda van Blitterswijk en Roger

.

.


<<advertentie>>

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Vrijdag 19 juli 2019

.
Wie mag het asiel verlaten?

hond

Rock heeft een baasje gevonden en mag het asiel verlaten.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Herhaalde oproep om nieuw baasje te vinden voor Toppie.
.
Helaas moeten we nog steeds een nieuw baasje zoeken voor Toppie. Dit is Toppie is een teefje, geboren 2016 met een schofthoogte van 52 cm.

Toppie woont momenteel bij zijn huidige baasjes in Arnhem maar de match blijkt niet optimaal. Toppie heeft nadat ze zich steeds meer vertrouwd is gaan voelen een beschermingsdrang laten zien jegens vreemde mannen. De huidige baasjes zijn niet bij machten om dit te corrigeren. Een gehoorzaamheidscursus zou kunnen helpen maar vooral een baasje die ook ‘baasje’ kan zijn is voor haar belangrijk.

Toppie kwam op 20 mei 2019 op Schiphol aan en was daar tussen honderden mensen en toen was er van dit gedrag nog niets te zien. Ook in het asiel en tijdens een braderie waar het erg druk was, heeft ze dit gedrag niet laten zien. Tja, als zij gromt naar vreemde mannen dan betekent dit een stukje onzekerheid die zij compenseert.

.

 

Ze is een leuke speelse hond die erg knuffelig is maar nu zoeken we dus nieuwe baasjes die bij voorkeur ervaring hebben met honden en die haar kunnen helpen meer zelfvertrouwen te krijgen zonder dat ze het gevoel heeft in actie te moeten komen.

Na bijna 2 maanden in Nederland te zijn, denken we dat Toppie een beter plekje verdient waar ze zich meer comfortabel zal voelen. Dit is wat haar huidige baasje vertellen over Toppie in de hoop een geschikt baasje voor haar te vinden.

.

.

.

.

.

Dit is wat de huidige baasje over Toppie vertellen:.

.

Toppie is al in Nederland en woont nu 8 weken bij ons. Ze is alles wat je van een hond zou willen. Ze is aanhankelijk, speels, slim en enorm lief. Ze vond het heerlijk om te rennen en spelen met andere honden maar kan zich ook goed alleen vermaken. Ze luistert en leert heel snel, ook is ze al snel gewend geraakt om een paar uur alleen thuis te zijn zonder problemen. Ze is snel aan mensen gehecht maar vindt sommige nieuwe mensen ( voornamelijk mannen ) toch wat spannend, ze wordt hier dan wat ongemakkelijk van en weet zich geen raad. Wat zich soms kan uiten in een grom / blaf.

Dit is enorm jammer aangezien de omgang met nieuwe mensen enorm belangrijk voor ons is. Wij vinden het moeilijk, maar hebben toch besloten om een nieuw baasje voor haar te zoeken.
.
Wij zijn namelijk ook echt afhankelijk dat ze op ten duur bijvoorbeeld mee naar het werk zou kunnen en regelmatig vrienden / familie op kunnen passen. Juist omdat Toppie zo’n enorm leuke hond is en wel overtuigd zijn dat met de juiste zorg en aandacht dit ook zeker verminderd kan worden hopen wij dat we voor haar een leuk baasje kunnen vinden en haar niet te lang aan ons te laten hechten.

Mocht je haar nieuwe baasje willen worden ben je altijd welkom om kennis met haar te maken!
.
Mail of bel naar Dierenmissies@gmail.com of bel 06-22225271.
Desgewenst zullen wij u direct in contact brengen met de huidige baasjes.

 

.

.


..<<advertentie>>

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..
.

klik hier om mee te doen

Heeft u wel eens meegedaan aan een loterij waarbij u tegelijk een goed doel steunde?
Dan kan natuurlijk door mee te doen bij de onvolprezen Vriendenloterij….
.
.
Hoe dat werkt…?!? Dat is super simpel… !!!!
Klik op de “Speel mee” knop om elke maand mee te spelen.
U vult uw gegevens op het formulier in en wanneer u meespeelt bent u automatisch sponsor van Dierenmissies en maakt u elke maand kans 0p schitterende prijzen.
.
We hopen dat ook bij u de deurbel zal gaan en dat er een bekende Nederlander voor de deur staat om een mooie prijs af te komen geven.
.
Veel geluk toegewenst…
En dank namens alle hondjes die we kunnen helpen doordat jullie meespelen…

* De auto’s worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto’s die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.
.

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 .

.

.


.<<advertentie>>

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Zaterdag 20 juli 2019

.

In Memoriam Suerte

Begin van deze  week kregen we nog een update over haar ziekteverloop waarin baasje Monique haar zorgen uit sprak. Een veel te snelle hartslag, snelle ademhaling, extra medicatie, ECG, weer bloedonderzoek… Zelf zorgde Monique voor monitoring van de hartslag en zelf gekookte maaltijden want niets was te goed voor Suerte.  Toch hield vandaag voor Suerte het leven op. Ze was moe gestreden en de rust die ze verdiende heeft ze gekregen. In vrede mocht ze inslapen.

Wij herinneren Suerte ons als een vrolijke dame die het leven volledig omarmde en alles vond ze leuk en zag ze als een uitdaging.

Een heerlijke meid die voor je door het vuur ging. We mochten haar in 2012 met de caravan vanuit Spanje naar Nederland laten reizen waar haar baasje Monique op haar wachtte met een mooie taart met de afbeelding van Suerte erop. Van de negen levensjaren heeft Suerte er zeven hier mee mogen maken en dat hadden er een paar meer mogen zijn. In maart 2017 is hen ook Harley ontvallen en is nu de kleine York Paris nog de enige die bij hen de hondenbrigade vertegenwoordigt.

We wensen Monique, Jurgen en dochter Nina veel sterkte  met het hun verlies van hun kanjer… 

 

 

 

 

 

 

De vakantie van Ocean en Luna begint.
.
Na mijn werk ga ik op pad om Ocean en Luna op te halen.  Het is een flink stuk rijden en ik heb afgesproken er rond 18.00 uur te zijn. Gelukkig is het zaterdag en vakantietijd waardoor de rit voorspoedig verloopt. Als ik aan bel wordt ik van harte welkom geheten door Mariëlle, haar zoon Robin en een neefje. Binnen wachten Ocean en Luna. Ocean die altijd in het begin wat terug houdend is zoekt al snel toenadering en zodra hij weer door heeft wie ik ook al weer ben gaat de knop om en is het ijs gebroken. Luna is al meteen de vrijkous zoals we haar kennen. We gaan die twee bijna drie weken lang verwennen. Ze weten al wat er gebeuren gaat want ze zijn al meerdere keren bij ons te gast geweest. Autorijden is geen punt… we kunnen niet snel genoeg weer terug naar IJhorst. Terwijl we in een heerlijk zonnetje naar IJhorst tuffen is daar een hoosbui bezig met hagelstenen.

.

.

.

Net als we IJhorst binnen rijden breekt ook hier het zonnetje door zodat de hondjes droog elkaar konden begroeten. Onze nieuwe tuin moest natuurlijk door Ocean en Luna verkend worden..

.

.

.

en dan is het leuk met elkaar naar de natte tuin te kijken.

.

De plassen zullen snel opgedroogd zijn hoor…

.

.

.

De vakantie kan beginnen…..

.

.


.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.

.

.


.

Zondag 21 juli 2019

.

.

Naam              Besluitfase        formaliteiten         bloed              medisch         datum
                             baasje                                            onderzoek           traject         reis naar NL

Annie ———–in ijskast—————xxxxxxxxxx——xxxxxxxxx——-xxxxxxx——xxxxxxxxxxxx

 

 

.

.


.<<Advertentie>>

Voor sfeerimpressies en meer informatie klik op de foto van Merel om de website te bezoeken.

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

.

.

.

.


.

.

Het volgende weekjournaal komt uit op 28 juli 2019.

.

.


.

Berichten van : …

.

Jean Piere, baasje van Estela laat zien dat zij echt van water houdt.
.
Zelfs als er mensen met honden langs lopen zie je haar even kijken en nadenken. ‘Zal ik er naar toe gaan of toch maar in het koele water blijven….’.

.

.


.

.

Alba en Donnella, baasjes van Bros en Albert laten zien wat verbroedering is…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Len en Jos, baasjes van Senna, Ace en Aika gaven ons deze update van hun clubje…

.

Senna moest naar de kapper. Haar dikke vacht moest uitgedund worden en dat is goed gelukt hoor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Zo lopen ze er alle drie weer netjes bij.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Gelukkig komt dit weekend ook Dunky logeren.
Die kan er nog makkelijk bij hoor….

.

.

.

.

.

.

Kijk maar goed dat samen gaat als ze allemaal wat lekkers krijgen als toetje na het eten… goed voor de tanden.  Zo zoeken ze allemaal hun eigen plekje op om op hun gemakje de traktatie op te peuzelen….

.

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS

.

De 4-kanten column van Ton

HELP !!!! wat zit toch die adopties in de weg ??? 

.

Je wordt er bijna hopeloos van. Wetende dat er zoveel hondjes op een baasje wachten in de snikhitte die Spanje teistert… de arme schatten die juist nu in volle kennels de tijd moeten doorbrengen terwijl de adopties zo goed als stil liggen…

Een analyse van de situatie geeft wel een indicatie hoor maar dat is natuurlijk wel erg vervelend.  Hadden we tot en met mei van dit jaar twee of meer honden per maand die we aan een baasje konden helpen in Nederland…  begin juni kwam er de klad in en dat dat is nu nog steeds zo.
.
Wat houdt de adopties dan tegen? Een hond adopteren vergt nou eenmaal een behoorlijke tijdsinspanning. Je bent daar toch wel een aantal weken mee bezig. Natuurlijk gaat dat vooraf gepaard met de nodige noodzakelijke discussies met de huisgenoten. Dan komt het moment van de keuze en dan het traject om te kijken of de hond een goede match zou kunnen zijn. Al die tijd leef je als nieuw baasje in spanning en naar mate het steeds duidelijker wordt dat je de juiste schat hebt gevonden die voor altijd bij je mag komen wonen, ga je ondertussen de nodige voorbereidingen treffen voor de komst van de nieuwe aanwinst. In Spanje wordt er dan ondertussen hard gewerkt om de reiziger klaar te maken voor de reis naar Nederland en dan eindelijk is de grote dag aangekomen dat hij of zij de reis van zijn of haar leven mag maken.  Dan komt de periode waarin de hond moet wennen en settelen in de nieuwe huiselijke omgeving. Ook dat vraagt van de baasjes de nodige tijd en geduld. Begrijpelijk dat je eigenlijk dan niet te veel andere zaken aan je hoofd wilt hebben. Immers wil je je nieuwe vriend een goede start geven zodat jullie een hechte band zullen krijgen die misschien wel tien jaar of langer zal duren.
.
Wij denken dat het een samenloop van omstandigheden is. Allereerst is het doorgaans in juni en juli niet zo druk omdat de vakantie voor de deur staat. Nu het goed gaat met de economie hebben erg veel mensen serieuze vakantieplannen. Mensen die voor het eerst een hond nemen, zien dan de zorg voor de hond als een hindernis die moeilijk lijkt te overkomen omdat je voor de keuze komt om de hond mee te nemen op vakantie of een goed onderkomen zoeken voor de vakantie die je gepland hebt. Er komt gewoon een extra verantwoordelijkheid bij die je dan vooraf niet had….  Toen in de crisistijd veel families er voor kozen een dure buitenland vakantie over te slaan, gaf dat wel de ruimte om uit te kijken naar de adoptie van een huisgenoot. Als je een jaar lang voor je vriend gezorgd hebt is het op vakantie meenemen van de hond een veel kleinere stap en of heb je al veel meer contacten om een goed vakantieplekje te vinden voor je hond.
.
Misschien is de volgende reden ook iets dat de adopties kan belemmeren. Als je bezig gehouden wordt door een massaal publieksvermaak, is er weinig ruimte om je nu eens helemaal toe te leggen op een super belangrijke beslissing zoals het nemen van een hond. Natuurlijk geldt dit niet voor iedereen maar wel een hele grote groep. Het lijkt wel een explosie van sportieve hoogtepunten die de afgelopen periode veel kijkers aan de buis deed kluisteren. Nemen we een willekeurige greep uit het aanbod dan zult u uzelf wellicht er in herkennen. Wie heeft immers niet het WK vrouwenvoetbal gezien waarbij je met een trots gevoel de verrichtingen van ons vrouwenteam volgende. Als dat nog niet alles was hadden we nog het tennis Wimbledon en de Tour de France waar Equipe Jumbo-Visla het vreselijk goed doet en al tot nu toe vier dagzeges hebben gehaald. En dat is slechts een kleine greep uit het aanbod want werkelijk twee maanden lang zijn er op de televisie sportieve publiekstrekkers….
.
Gemiddeld hebben we maandelijks gemiddeld wel zes tot tien mensen die informatie aanvroegen over een hondje met het doel uiteindelijk een maatje voor het leven te vonden. Afgelopen maanden hebben we slechts een paar baasjes gehad maar zoals jullie in de weekjournalen hebben kunnen lezen zijn deze pogingen op niets uitgelopen. Het ging hierbij om Annie, Baxter, Fellow, Diesel en dan ook nog Toppie die net geadopteerd was maar toch een nieuw baasje zoekt…. , Dat is natuurlijk erg zuur want dan lijkt het net of al het werk om de hondjes onder de aandacht te brengen voor niets is geweest. Voor ons zelf maakt het niets uit hoor en blijven wij optimistisch maar dat we nu uitkijken naar goede maanden waarin we weer vier hondjes aan een baasje in Nederland kunnen helpen, is vanzelfsprekend en zou toch wel heel erg leuk zijn… en dan vooral voor de stakkertjes in het asiel…  .
.

Hulpvraag:
Mocht u nog een suggestie hebben waarom op dit moment de adopties op een laag pitje staan dan horen we dat graag. Als het maar enigszins mogelijk is zullen we elke barrière slechten die een nieuw leven voor de arme stakkers in de weg staat. Uw mailtje met tip(s) zien we graag op dierenmissies@gmail.com tegemoet.

Alvast hartelijk dank voor het meedenken.

 

 

 

.

.

.

.

 


.

Wist u overigens dat we al meer dan 3,6 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

mmmm.. daar moet ik even over nadenken..

.

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:
.
“Het is maar dat u het weet…”

.

.

.

Er is zo gauw verkeerde beeldvorming en alle honden in een asiel worden over één kam geschoren.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.
.
.

virtuele collecte

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.
.
Bekijk onze donatiepagina
.
====================================================
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .
.

Luna en Ocean van 20 juli tot 14 augustus 2019
Lynn van 27 juli tot en met dinsdag 15 augustus 2019
Geza en Saar van 23 september tot 6 oktober 2019ierenmissies W

«
»
 • Linda van Coesant

  Lieve Monique,

  Gecondoleerd met het grote verlies van jullie geliefde Suerte. Heel veel sterkte gewenst voor
  jou en je familie 🐾🙏🐾

  Liefs,
  Linda en pootjes van Sjors, Moos en Mike

  1

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com