Dierenmissies Weekjournaal van 23 augustus 2020

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

.

 

Beste mensen,
Deze week beginnen we met het mooie nieuws dat Prins een nieuw baasje heeft gevonden. Voorts zetten we Tula in de schijnwerpers en hebben we een tip gekregen om zwemmende honden tegen oorontstekingen te beschermen. Verder zijn fokkers van vechtstieren boos omdat ze (nog) geen compensatie voor de corona-ellende hebben gekregen en zoeken we de moordenaars die Staffords afmaken na het houden van hondengevechten. In de 4 kanten column kunnen we een hondencursus voor kinderen warm aanbevelen en in de (on)zin van de week zien we een bekend acteur… Natuurlijk hebben we ook updates van de baasjes uit het land en hebben we nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Speciaal opsporingsbericht: Vluchtbegeleiders gezocht
– Prins heeft een nieuw baasje gevonden !!!
– Arme Tula in de schijnwerpers
– Tip om zwemmende honden te beschermen tegen oorontsteking
– De fokkers van vechtstieren zijn boos ….

– Stevie’s World (advertentie)
– Leuk filmpje: “Voetballen verbindt …”.
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Wie weet meer over de stafford zonder voorpoten?
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
Animal Webshop (advertentie)
– Asielverlaters en een nieuw koppie
– Oproep van Miranda voor Bruixot en Fada
Pichi bewaakt de muis
– Registratie van uw hond is verplicht

– Berichten van Bowie, Daan, Lady, Pum, Kim, Ranger, Lara, Beer
– De vierkante column van Ton met: “Extra aandacht voor de hondencursus voor kinderen…“.
– De (on)zin van de week gaat over: “Ik wil bij de film…” 
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


 

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

LET OP !!!!  we zoeken weer vluchtbegeleiders …

Door de anti-Coronamaatregelen die internationaal werden geïmplementeerd, werd er tijdelijk niet of slechts zeer beperkt gevlogen. Hierdoor was het extra moeilijk om vluchtbegeleiders te vinden. Maar de hondjes die een mandje hebben gevonden in Nederland willen dan natuurlijk wel graag verenigd worden met hun nieuwe baasjes.  Dus vliegt u, na de “Corona vlieg-stop” met Transavia of KLM van Barcelona naar NL en wilt u de cruciale factor zijn voor het geluk van de lieverds die een baasje in Nederland hebben gevonden ? Meldt u dan aan en mail naar dierenmissies@gmail.com of bel 0622225271.

.KLIK op de foto hier links !!!!!!!!
en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.

.

Maak als vluchtbegeleider deel uit van de
International Cooperation for Animal Rescue & Relocation

.
.

.

.


.

.

De week van dag tot dag:

.

.

Maandag 17 augustus 2020

.

Prins heeft een nieuw baasje gevonden !!!
.

Op verzoek van Jolien (Stichting Lamoja) hadden op haar verzoek in het weekjournaal van 2 augustus jl een nood-oproepje geplaatst voor Prins die “tussen wal en schip” dreigde te vallen.

Hoera, vandaag kregen we van Jolien het volgende berichtje en foto’s toegestuurd.
.
Hoi Ton, Prins heeft een nieuw baasje gevonden!
Dankjewel voor de hulp!!
Hartelijke groet, Jolien

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Dinsdag 18 augustus 2020
.

Arme Tula in de schijnwerpers.
.
Dit is Tula, teefje, geboren 08/2011, griffon, 48 cm, gesteriliseerd en volledig gevaccineerd.

Tula woont bij een particulier opvangadres nabij Barcelona. Haar vorige eigenaar was een jager die haar niet meer wilde omdat zij niet geschikt mer was voor de jacht. Gelukkig hoorde een vrijwilliger dat hij van haar af wilde. Voordat Tula een afgemaakt zou worden mocht de vrijwilliger haar meenemen.  Dat was geen moment te vroeg. Tula had haar hele leven  moeten leven in vreselijke erbarmelijke omstandigheden. Dit leidde tot een zeer slechte conditie zoals is te zien op de foto’s.
De vacht was in zeer slechte conditie, ze zat vol vlooien en teken, bindvliesontsteking in de ogen, nagels die in de poten staken en een baarmoederverzakking. Je hoeft je niet af te vragen wat arme Tula allemaal heeft moeten doorstaan.
Direct is Tula naar een dierenarts gebracht die haar onmiddellijk heeft geopereerd, heeft gesteriliseerd en de nagels geknipt. Natuurlijk is zij vlo-vrij gemaakt, zijn alle teken verwijderd e is haarvacht behandeld.
Tula is een hond die maar weinig liefde heeft gekend. Ze is niet voor niets een erg verlegen hondje als ze te maken krijgt met mensen.  Dat vertrouwen moet echt groeien en dat zal ongetwijfeld tijd in beslag nemen. Haar nieuwe baasjes zullen haar grote vertrouwelingen worden net als de vrijwilligers die nu voor haar zorgen. Vreemden zullen altijd een uitdaging blijven en in eerste instantie angstgevoel bij haar teweegbrengen.
Ze heeft een erg lief zacht karakter en zal nooit bijten hoe angstig ze ook is. Tijdens het aandoen van haar wandeltuigje, het schoonmaken van of toedienen van medicijnen in haar ogen blijft ze versteend van angst. Nu is ze zover dat ze met plezier wandelingen maakt met de vrijwilligers waar ze inmiddels mee vertrouwd is. Met ander honden kan ze prima overweg
Het oude leven van Tula
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tula nu veilig  in de opvang en klaar om naar een lief eigen baasje te gaan.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

.

.

.

.


.

<<advertentie>>

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: info@steviesworld.nl

.

.

.

.

.


.

.

 

Woensdag 19 augustus 2020.

 

.

Tip om zwemmende honden te beschermen tegen oorontsteking

Van Anne Marie, baasje van Lucy,  kregen we de volgende tip.
Lucy heeft een oorontsteking van het zwemmen. We waren er  op tijd bij dus een kuurtje en met geluk mag ze volgende week weer ‘bommetjes’  maken. Dierenarts geeft dan ‘zure’ oordruppels om haar te beschermen tegen nieuwe ontstekingen misschien ook een tip voor anderen met zwemfanaten.
Groetjes Anne Marie
.
.
.
.
.
.
.

.


.

Donderdag 20 augustus 2020

.

Fokkers van vechtstieren zijn boos….
.

Valencia. Om extra druk uit te oefenen hebben de veehouders die met name vechtstieren voor het stierenvechten en andere evenementen met stieren fokken dit jaar al ongeveer 3.000 ‘toros’ geofferd. De reden voor het doden van deze nobele dieren is dat het voor de veehouders en fokkers financieel niet meer haalbaar is om de stieren in leven te houden omdat er veel minder of geen evenementen met stieren plaats mogen vinden in de Valencia regio.

In een normale zomer vinden er in de Valencia regio zo’n 5.000 evenementen met stieren plaats in de maanden juli en augustus. Maar vanwege de corona-crisis gaan deze festiviteiten met stieren niet door waardoor er duizenden gefokte stieren niet gedood worden maar wel onderhouden moeten worden.

De fokkers of veehouders hebben daar zonder de inkomsten echter geen geld voor en klagen dat de regionale overheid van de Comunidad Valenciana hen niet of niet genoeg steunt. Volgens de sector zijn er dit jaar ongeveer 3.000 stieren om het leven gebracht en wordt er gedreigd om nog eens 6.000 van de 10.000 stieren te doden als er geen hulp komt.

De autonome regio heeft eerder beloofd de sector te helpen met zo’n 170.000 euro en 20.000 euro per veehouder maar tot nu toe is die belofte nog niet waargemaakt. Daarnaast vond er recent een vergadering plaats waarbij de vertegenwoordigers van de stierenfokkers kwaad wegliepen.

Stieren komen nu om ineen slachterij maar dat is altijd nog beter dan gemolesteerd te worden in een arena… 

LATEN WE HOPEN DAT DEZE INDUSTRIE VANZELF UITSTERFT…

Met dank aan Animals Today

.

 

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

.

Voetballen verbindt …

Gewoon even lachen

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

“Soms lijken het onmogelijke vriendschappen. maar TOCH …..”

.

.

.

.

.

.

.


<<advertentie>>

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

Karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Vrijdag 21 augustus 2020
.

Wie weet meer over de stafford zonder voorpoten?

Bij een strandje nabij de Eilandbrug in Kampen hebben recreanten langs de waterkant een dode Amerikaanse staffordshireterriër gevonden zonder voorpoten.

De politie is op zoek naar de eigenaar van de hond, getuigen van de dumping of mensen die weten dat er ergens een hond wordt vermist die lijkt op de dode staffordshireterriër zonder voorpoten. Alles wijst erop dat de hond zijn voorpoten al miste toen hij werd gedumpt, want het dode dier was in doeken gewikkeld.

Omdat er al eerder in hetzelfde gebied een dode staffordshireterriër is gevonden wordt die vondst nu in het onderzoek betrokken. Bij de eerste dode hond werd geen nader onderzoek gedaan, maar tweemaal een hond van dezelfde soort op dezelfde plek kan geen toeval zijn. In onderstaand bericht op Facebook is de vachtkleur en tekening van de hond zonder voorpoten te zien; wit met zwarte en grijze vlekken:

Weet jij meer over deze hond, al is het maar een vermoeden, neem dan contact op met de politie. Dat kan via het nummer van de dierenpolitie 144 of via het algemene nummer 0900-8844. Wanneer je niet met de politie wil spreken maar toch iets over deze hond weet, mail ons dan op redactie@animalstoday.nl. Wij garanderen je privacy en zorgen ervoor dat jouw informatie op de juiste plek belandt.

Een forensisch dierenarts onderzoekt de doodsoorzaak van de hond zonder voorpoten. Woordvoerder Simen Klok:

“Als er mensen zijn die meer weten over een hond die in het water terecht is gekomen, of een hond zoals een Stafford missen, dan horen we het graag.”

.

.


.

.

..<<advertentie>>

Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..

Dierenmissies kan niet zonder de hulp van donateurs. Natuurlijk kun u rechtsreeks een donatie doen en daar zijn we erg blij mee maar waarom niet iets structureels doen waardoor uzelf ook nog kans maakt op een erg mooie prijzen?

.

.

.

.

.

.

klik hier om mee te doen

.

.

.

.

.Ruim 100.000 andere prijzen.

Hoe dat werkt…?!? Dat is super simpel… !!!!
Klik op de “Speel mee” knop om elke maand mee te spelen.
U vult uw gegevens op het formulier in en wanneer u meespeelt bent u automatisch sponsor van Dierenmissies en maakt u elke maand kans 0p schitterende prijzen.

.

Veel geluk toegewenst…
En dank namens alle hondjes die we kunnen helpen doordat jullie meespelen…

* Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Lees meer over de winkans en het reglement op www.vriendenloterij.nl/winkans. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 .

.

.


.<<advertentie>>

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Zaterdag 22 augustus 2020
.

Nieuwe koppies op de site
.

hond

.

Dit is Bruin, Reu – 10 maanden, 2 weken – Warren Hound

.
.
.
.
.
.
.

.

.

Dit is Klaus, Reu – 3 jaar, 1 maand – Mix German Shepherd

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Oproep van Miranda voor Bruixot en moeder Fala

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Bruixot en we denken zijn moeder Fada, waren samen gevonden lopend langs de kant van de weg, zonder chip…. Ze waren nog maar net in het asiel  toen ze door een fijne familie met kinderen werden geadopteerd.. helaas vinden Bruixot en Fada het samen veel te leuk om achter de katten van de familie te gaan en daarom wordt er opnieuw een huis voor hen gezocht, dit kan ook apart, hoeft niet samen. Beide honden zijn sociaal en lief en kunnen prima met kinderen. Leuke familie honden dus! wie o wie geeft deze kanjers een kans voor een echt definitief huisje!

.


.

Honden die het asiel mogen verlaten … HOERA !!!!!!

.

hond

Nuc

hond

Auri

.

.

.

.

.

.

.

hond

Jaco

hond

Bendico

hond

Nala

.

.

.

.

.

.

.
.
.
.

.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.


.

.

Zondag 23 augustus 2020
.

Het is weer gelukt om het weekjournaal voor u klaar te maken.
Niet op de laatste plaats dankzij Pichi die angstvallig de muis in bescherming neemt als ik even van mijn werkplek ben.

Zelfs als hij een tukkie doet zorgt hij er voor dat er niemand aan kan komen…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Mocht u een reactie, op- of aanmerking hebben over dit weekjournaal, schrijf dat gerust onder aan dit weekjournaal.
Alle reacties worden serieus genomen en u krijgt desgevraagd altijd antwoord.

Dank u voor de genomen tijd om het eerste deel van dit weekjournaal door  te nemen.
Lees vooral nog even verder want er is nog genoeg te zien…

.

.


.

Berichten van..

OPROEP: Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vonden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken…

.


.

Robert en Alex, baasjes van Bowie, stuurden ons deze collage.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Bowie is ondanks de hitte niet te stuiten. Zullen de Spaanse roots wel zijn😉..

.

.

.


.

Petra, baasje van Lady, stuurde ons nog een leuk filmpje. 

.

Eindelijk rondje in het park overdag 😃😃 ipv laat in de avond. Genieten….hondjes blij, vrouwtje blij ♥️♥️

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 


.

Yolanda en Jans, baasjes van Daan, stuurden ons dit filmpje met een reactie van vorige week. 
.

Vorige week meldde ik dat deze hondenspeelplaats bij het Permerbos een locatie bij de hondenoppas was maar dat is niet zo. Het is gewoon een schitterend stukje natuur waar veel baasjes hun honden de kans geven even helemaal zichzelf te zijn. We kregen van Yolanda en Jans het volgende leuke berichtje…

Hoi Ton, weer een indrukwekkend weekjournaal. De filmpjes van Daan waren niet bij de dagopvang, maar in het Purmerbos, maar dat geeft verder niet hoor. Het Purmerbos is een heerlijk hondenlosloopbos met centraal gelegen een zwemvijver voor de honden, tevens ontmoetingsplek voor hond en baasjes. Ik ga er met Daan een paar keer per week naar toe. Het is echt zijn speeltuin geworden en kent de weg daar inmiddels op zijn duimpje. Vanmorgen ook weer een leuk filmpje gemaakt. Groetjes Yolanda

.

.


.

Emily en Germ Henk, baasjes van Pum, stuurden ons deze update met prachtige foto’s,

.

.

Dag Ton en Annerie, hier weer even een update van Pum. Het gaat hartstikke goed met de lieverd. Het is een echte kroelkont die heel graag is waar wij ook zijn. .

Hij vindt het ook extra leuk dat we nu in deze tijd eigenlijk altijd met z’n drieën zijn. We genieten heel erg van Pum. Hij leert nog steeds en zet nog steeds stapjes in zijn ontwikkeling. Bijzonder en mooi om te zien. De foto’s spreken vast boekdelen 😉

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Danielle, baasje van Kim, deelde met ons deze foto’s van Kim.
.
Kim kwam op 2,5 jarige leeftijd, met ons per caravan naar Nederland op 18 juni 2011. Op die reis reisden ook Donna, Almeria, Bruno, Libia, Cuko, Funny en 2 katjes mee.

.

Het was een hele gezellige reis. Bij thuiskomst ging Kim eerst naar een opvangadres in Middelharnis om op 20 juni zijn definitieve mandje bij Danielle in Alphen aan de Rijn te mogen betrekken.

.

Kim is op vakantie geweest op hele mooie plekjes….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Cees en Alma, baasjes van Ranger, stuurde deze foto voor zijn eerste jaar in Nederland

.

.

1 jaar in Holland het bevalt zeer goed …. wat een feestje..!!!!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Karin en Paul, baasjes van Lara, stuurden ons het beeldverslag van de strandverblijf

.

.

Lekker uitwaaien op het strand en duinen,

heerlijk graven en koel in het zand liggen.

Wat een🐾 leven!!

Knuffel van Lara, groetjes Karin

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Renske en Maxime, baasjes van Beer en Max, stuurden ons deze foto met commentaar.

.

.

Beer had het mega warm.

Gelukkig is een extra lekker bot een goede afleiding..

Tot ziens,

groetjes van Kleine Max. Dikke Beer, Renske en Maxime en 🐾🐾🐾🐾de rest..😂

.

.

.

.

.


.

.

 

..<<Advertentie>>

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

Voor sfeer impressies klik op de foto van Merel. 

.

.

.

.


.

.

.

COLUMN NIEUWS

De 4-kanten column van Ton

Extra aandacht voor de hondencursus voor kinderen…
.

Een stukje verder in het weekjournaal treft u een advertentie van Ferry Vierveijzer. Hij is een erkende Kynologisch instructeur en hij geeft cursusjes voor kinderen hoe om te gaan met honden. We vinden dit zo’n prima idee zodat we hier graag extra aandacht voor vragen. Weet je wat nu nog eens extra leuk is ??? Ook ouders kunnen er een heleboel van leren.
.
Waarom ik dit zo’n belangrijke onderwerp vind zal ik uitleggen. Er zijn zo’n 2,2 miljoen honden in Nederland. Dat betekent dat één op de zeven inwoners van Nederlander zijn huis met een hond deelt. De gemiddelde gezinsgrootte is 2,2 personen en we hebben zo’n 7 miljoen huishoudens. Dat wil zeggen dat achter elke 3e of 4e voordeur je een hond zult treffen….  Je kunt er niet om heen. Nederland is een hondlievend land. De kans dat toevallig je een hond tegenkomt is levensgroot en gewoon niet te voorkomen. Wat is er niet beter dan in ieder geval je kinderen te leren hoe om te gaan met honden. Dit als voorbereiding op de aanschaf van een eventueel nieuwe huisgenoot of gewoon als goede levensles die je je kinderen niet mag onthouden.

Is dat nou echt nodig?

Talloze malen heb ik het volgende meegemaakt:
– kinderen die gillend en/of hard lopend op mijn hondjes af lopen ….
– kinderen die fietsend, steppend, rolschaatsend mijn hondjes benaderen …
– kinderen die zonder toestemming te vragen mijn hondjes proberen te aaien …
– kinderen die onbedoeld een hond pijn doen …

En dan heb je nog:

– kinderen die bang zijn voor een honden als die op hen af komen lopen …
– kinderen die bang zijn voor honden die luid voor hen staan te blaffen …
en
–  ouders die kinderen vlug weg houden en het huis binnen trekken om maar vooral niet in contact te komen met mijn hondjes… honden zouden onrein zijn…
.

Hallo, de eerste mensen die de hond domesticeerden leefden al 14.000 jaar geleden. Waarom er een godsdienst is met een profeet Mohammed, die sinds 570 jaar na christus op de wereld rond gelopen moet hebben, betuigt dat de hond een onrein dier is .. begrijp is niet zo goed. Om daarom je kinderen niet kennis te laten maken met hondjes, ze er zelfs bang van maken, terwijl ze ze in hun leven keer op keer tegen zullen komen, lijkt mij zelfs misdadig. Maar goed, hoewel ik het prachtig zou vinden als die ouders wel hun kinderen vertrouwd zouden laten raken met hondjes is de kans dat dit gebeurt maar erg klein.

.

Laten we ons dus vooral richten op gezinnen die voornemens zijn een hondje als huisgenoot te nemen of gezinnen die het gewoon leuk en nuttig vinden om je te verdiepen in de omgangsregels tussen mens en hond. Zij die het leuk vinden om te leren hoe je je hond kunt verstaan door te kijken naar zijn gedrag of te luisteren naar de geluiden die hij maakt. Elkaar verstaan en begrijpen is de sleutel tot elke relatie..  en dat geldt niet alleen in een relatie tussen honden en mensen…

.
Ongelukken met honden (bijtincidenten) blijken in 90% van de gevallen te voorkomen geweest als men de simpele omgangsvormen met honden had nageleefd. Zelfs de grote ongelukken, met de zogenaamde gevaarlijke honden waarbij serieuze slachtoffers vielen, hadden minder erg kunnen uitpakken of zelfs voorkomen kunnen worden, als men de signalen die de honden afgaven, beter hadden begrepen. Maar ja, er zijn nu eenmaal mensen die niet de moeite willen nemen om zich te vermoeien met het eigen maken van enige kennis van zaken als zij een hond nemen …?!?!

.

.

.


.

Ja, natuurlijk hebben wij donaties nodig om te kunnen bestaan. Zie eerder in dit weekjournaal hoe u Dierenmissies kunt steunen. Een rechtstreekse donatie of via het meedoen met de Vriendenloterij.
.

KLIK op dit logo en meld je hier aan omdat je dan automatisch Dierenmissies steunt  

 

 

.

.

.


.

.<<Advertentie>>

.

Een prima initiatief willen we graag promoten. We hopen dat Ferry veel kandidaatjes krijgt want niets is belangrijker dan dat kinderen op een juiste manier leren omgaan met hun huisdier. GEWELDIG..!!!

.

klik op de foto om de website te bezoeken

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al bijna 4,6 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

.

Ik wil bij de film…

.

.

.

.

Ik ambieer een carrière als acteur….

Dat zou toch moeten lukken ..!?!?!?!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 


.

.

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

.

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.
.

.

.
====================================================
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .

 

.

.

Arie en Sara van 11 sept.  tot 2 oktober 2020

.

.

.

.

.

Nelson en Rova van 3o dec 2020 tot en met 1 jan 2021

.

.

.

.

.

Lizzy van 19 feb tot 28 feb 2021

.

.

.

.

.

.

Ocean en Luna van 21 juli tot 14 aug 2021

.

.

.

.

.

Lizzy van 28 juli tot 18 augustus 2021.

.

 

 

.

.


 

 

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com