Dierenmissies Weekjournaal van 26 april 2020

 

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

.

Beste mensen,

Ook deze week blijven we op zoek naar een vlucht voor Two, heeft Charlie een nieuwe baasje gevonden. We hebben weer een leuk aandoenlijk filmpje ter ontspanning ook weer leuke berichtjes van baasjes uit het land. In de column hoop ik iedereen te overtuigen president Trump niet serieus te nemen, en in de (on)zin van de week zien we dat honden niet altijd dezelfde gedachten hebben als hun baasjes. Natuurlijk is er nog veel meer leuks en interessants te lezen hoor. Kijk maar…

– Speciaal opsporingsbericht: Vluchtbegeleiders gezocht
– Charlie heeft een nieuw baasje gevonden.

– Wanneer kunnen we weer vliegen ????

– Stevie’s World (advertentie)
– Gestolen honden gered van de slacht…
– Leuk filmpje: “onbaatzuchtigheid bestaat…”
– Hondjes die het asiel mogen verlaten.
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Animal Webshop (advertentie)
– Nieuwe hondjes op de site.
– Update van inzameling Olivettes
– Dierenpolitie redt hond gered van terreurgezin…
– Registratie van uw hond is verplicht
– Berichten van Hermes, Estela en Ziva
– De vierkante column van Ton met : Laten we hopen dat Trump niet serieus genomen wordt….
– De (on)zin van de week gaat over: “Ze hebben echt zo hun eigen gedachten…”
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


 

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


LET OP !!!! de eerste versoepeling van de Coronamaatregelen komen er aan.
Zodra er weer vluchten naar Spanje gaan dan :

>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<
>>>Vluchtbegeleiders gezocht<<<<

Two

Door de anti-Coronamaatregelen die internationaal worden geïmplementeerd, wordt er niet gevlogen. Hierdoor is het extra moeilijk om vluchtbegeleiders te vinden. Maar de hondjes die een mandje hebben gevonden in Nederland willen natuurlijk wel graag verenigd worden met hun nieuwe baasjes. Zo is het ook met Two die nu de pech heeft dat het net allemaal wat moeilijker werd om een geschikte vlucht te krijgen. Dus vliegt u na de “Corona vlieg-stop” met Transavia of KLM van Barcelona naar NL en wilt u de cruciale factor zijn voor het geluk van Two ? Meldt u dan aan en mail naar dierenmissies@gmail.com of bel 0622225271.

.

.
KLIK op de foto’s !!!!!!!! en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.
.
.

.

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

.


.

.

De week van dag tot dag:

.
Maandag 20 april 2020
.

Charlie heeft een nieuw baasje gevonden.

Vorige week vertelden we al dat er belangstelling was voor Charlie die nood gedwongen een nieuw baasje moest vinden. Er waren uiteindelijke meerdere gegadigden maar door het oude baasje is een keuze gemaakt op basis van de verwachting bij wie Charlie het beste af zou zijn. We wensen Charlie een heel fijn nieuw leven toe met Patricia als baasje. Charlie komt nu in Amsterdam te wonen. Morgen zal Margo Charlie naar Patricia brengen…
.
Op donderdag kregen we al een berichtje van het nieuwe baasje dat Charlie nu echt op zijn plekje zit  … Ze hebben beloofd dat we gauw een update krijgen over hoe Charlie het maakt…

.

.


.

.

Dinsdag 21 april 2020
.
Wanneer kunnen we weer vliegen ????
.
Natuurlijk kijken we reikhalzend uit naar alle ontwikkelingen rondom het vliegen naar en van Spanje om hondjes te kunnen halen. Voorzichtig hopen we in juni of juli weer te kunnen vliegen. Voor alle duidelijkheid zetten we even wat feiten op een rijtje zoals die nu bekend zijn.

  1. Zoals iedereen weet hebben de meeste luchtvaartmaatschappijen de vliegtuigen aan de grond staan. Dit met uitzondering van het ophalen van gestrande reizigers en of het onderhouden van een luchtbrug voor het invliegen van noodzakelijke medische goederen.
  2.  Laatste info van Transavia:
    – Ze hebben besloten om alle vluchten van en naar Nederland t/m 27 mei te annuleren. Deze periode hebben ze verlengd vanwege de voortdurende maatregelen in Nederland en op hun bestemmingen. Met deze verlenging willen ze onze passagiers duidelijkheid bieden over hun vlucht.
    – Heb je een vlucht geboekt die vertrekt in de periode van 27 mei t/m 30 september ? Dan kun je je vlucht (naar dezelfde bestemming) zonder wijzigingskosten verplaatsen naar uiterlijk 31 maart 2021.
  3. Spanje is van plan om het vliegen weer mogelijk te maken in drie fasen. Fase 1 betreft het binnenlandse vliegverkeer. Fase 2 betreft het Europese vliegverkeer en fase 3 betreffen de vluchten van buiten de EU op Spanje.
  4.  Iedereen die op dit moment minimaal de komende zes weken per vliegtuig vanuit Spanje naar Nederland vliegt, moet in het bezit zijn van een gezondheidsverklaring en dient 14 dagen in quarantaine blijven.

Dat er wel landen zijn waarop gevlogen wordt laten we zien in het onderstaand overzicht maar dat de bestemmingen beperkt zijn is duidelijk. Het merendeel van de luchtvaartmaatschappijen heeft alle passagiersvluchten vanaf Nederlandse luchthavens geschrapt. Hieronder zie je de maatschappijen die vliegen op uiterst beperkte bestemmingen.

Let op: het onderstaande schema is van 21 april, en kan in de dagen daarna alweer achterhaald zijn. Er staan alleen maatschappijen in die minimaal in één richting passagierslijnvluchten uitvoeren van of naar een Nederlandse luchthaven (of die van plan zijn om dat nog vóór eind april weer te doen).

Overzicht van maatschappijen op Schiphol:

Aer Lingus – Dublin
Aeromexico – Mexico Sta
Air Astana – Atyrau (alleen op 29 en 30 april)
Air France – Parijs
Belavia – Minsk
British Airways – Londen Heathrow
Bulgaria Air – Sofia
China Airlines  – Taipei (zeer beperkt)
China Eastern Airlines – Shanghai (één vlucht per week)
China Southern Airlines – Guangzhou (één vlucht per week, met de A380)
Delta Air Lines – Atlanta, Detroit
Etihad Airways – Abu Dhabi (vanaf begin mei weer in beide richtingen)
Finnair – Helsinki
Garuda Indonesia – Jakarta (tot eind mei één vlucht per week)
KLM Europa: Genève, Wenen, Zürich, Brussel, Parijs, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, München, Stuttgart, Berlijn, Rome (vanaf 27 april), Stockholm, Billund, Kopenhagen, Gothenburg, Oslo, Lissabon, Aberdeen, Birmingham, Dublin, Glasgow, Londen Heathrow, Manchester en Newcastle.
KLM Intercontinentaal: Atlanta, Bangkok, Curaçao, Sao Paulo, Hongkong, Seoel, New York JFK, Osaka, Los Angeles, Mexico Stad, Tokio, Chicago, Singapore en Toronto.
LOT Polish Airlines – Warschau (vanaf 27 april, maar is nog onzeker)
Lufthansa – Frankfurt
Qatar Airways – Doha
Ryanair – Dublin
SWISS – Zürich
Xiamen Airlines – Xiamen (één vlucht per week)

Overzicht van maatschappijen op Eindhoven Airport:

Ryanair – Londen Stansted
Wizz Air – Boedapest, Sofia

Rotterdam, Maastricht en Groningen:

Er zijn geen passagierslijnvluchten meer op deze luchthavens.

.


.

<<advertentie>>

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: steviesworld@gmail.com .

.

.

.

.

.


.

Woensdag 22 april 2020.

.
Gestolen honden gered van de slacht…

Honderden honden zijn begin deze maand gered uit een ondergronds illegaal slachthuis in centraal China. In totaal werden 423 honden in het slachthuis aangetroffen, waarvan de meesten vermoedelijk gestolen huisdieren zijn, aldus Humane Society International (HSI).

illegaal slachthuis
Honderden honden in illegaal slachthuis China | Foto: Humane Society International

De reddingsactie in de provincie Henan vond plaats nadat de politie een tip had gekregen van dierenrechtenactivisten en eigenaren van gezelschapsdieren die zochten naar hun zoekgeraakte honden. De honden zijn in samenwerking met de lokale autoriteiten verbeurd verklaard. De reddingswerkers brachten vervolgens 25 van de meest zieke honden naar Peking om te worden verzorgd door een dierenasiel, dat gezamenlijk wordt beheerd door HSI en haar Chinese partner Vshine.
.

.

.

.

.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
In februari verbood China alle handel en consumptie van wilde dieren als reactie op de uitbraak van het coronavirus, dat vermoedelijk afkomstig is van een vleerhond of schubdier, verkocht op de wildmarkt in Wuhan. Twee grote steden, Shenzhen en Zhuhai, hebben inmiddels verdere stappen ondernomen en hun inwoners ook verboden om honden- en kattenvlees te eten.

.

illegaal slachthuis
Honden gered uit illegaal slachthuis in Henan, China | Foto: Humane Society International

Twee weken geleden heeft het Chinese ministerie van Landbouw en Plattelandszaken honden tevens uitgesloten van de lijst met boerderijdieren, waarbij het erop begint te lijken dat hondenvlees in het hele land van het bord moet verdwijnen. De autoriteit verklaarde honden te ‘erkennen als gezelschapsdieren’ en ‘niet geschikt om als vee te worden behandeld’. Dit is tevens de instelling van veel jonge Chinezen, die honden en katten vooral kennen als huisdier en niet als voedingsmiddel.

.

.

.

illegaal slachthuis
Foto: Humane Society International

Deskundigen en dierenvrienden noemen de veranderende zienswijze van het Chinese ministerie ‘een belangrijke stap in de goede richting’. Helaas is China wel weer beginnen met het openen van de omstreden voedselmarkten, waar dan wel geen wilde dieren meer verkocht mogen worden maar nog steeds allerhande andere dieren te koop zijn. Omdat deze dieren vaak opgestapeld zitten in kooien en de hygiëne erg te wensen overlaat blijft het risico op het overspringen van zoönosen bestaan.

.
Bron Animals Today

.

.


.

.

Donderdag 23 april 2020
.

Update van de inzameling voor de paarden van Olivettes
.

Les Olivettes heeft weer een update gestuurd.
Er is enorm veel geld ingezameld, waarschijnlijk ook omdat het in het weekjournaal van Dierenmissies heeft gestaan. Dank daarvoor.
Wat fijn om in de update te lezen, hoe al die donaties zijn besteed en ten goede komt aan alle paarden van Les Olivettes.

Groeten Karin, knuffel van Lara

 

Klik op het bericht van Christine om alle info over de inzameling te lezen.

.

.

.

.


.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

 

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

“Onbaatzuchtigheid bestaat…”.

 

.

.

.

 

.

.


<<advertentie>>

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

Karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Vrijdag 24 april 2020 
.
Hondjes die ook het asiel mogen verlaten

hond

Stan

.

hond

Magic

.
hond

Tigger

.

.

.

.

.

.

.


 

..<<advertentie>>

Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..

Dierenmissies kan niet zonder de hulp van donateurs. Natuurlijk kun u rechtsreeks een donatie doen en daar zijn we erg blij mee maar waarom niet iets structureels doen waardoor uzelf ook nog kans maakt op een erg mooie prijzen?

.

.

.

 

klik hier om mee te doen

.

.

.

.

.Ruim 100.000 andere prijzen.

Hoe dat werkt…?!? Dat is super simpel… !!!!
Klik op de “Speel mee” knop om elke maand mee te spelen.
U vult uw gegevens op het formulier in en wanneer u meespeelt bent u automatisch sponsor van Dierenmissies en maakt u elke maand kans 0p schitterende prijzen.

 

Veel geluk toegewenst…
En dank namens alle hondjes die we kunnen helpen doordat jullie meespelen…

* Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Lees meer over de winkans en het reglement op www.vriendenloterij.nl/winkans. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 .

.

.


.<<advertentie>>

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Zaterdag 25 april 2020
.

Nieuwe hondjes op de site

.

hond

.

Dit is Tweeny, Teef – 1 jaar, 7 maanden – mix – 50 cm. Tweeny woont momenteel in het asiel nabij Barcelona, Karakter: zachtaardig karakter lief Bijzonderheden: gevonden in dorp

.
.
.
.
.
.
.
.
.

hond

.

Dit is Yako, Reu – 2 jaar, 11 maanden – herder mix – 55 cm. Yako woont momenteel in het asiel nabij Barcelona, Karakter: lief knuffelig sociaal met andere honden vrolijk
Bijzonderheden: altijd in tuin gewoond eigenaar overleden

.
.
.
.

.

Dierenpolitie redt hond gered van terreurgezin…
.
Jammer dat het moest gebeuren maar het is wel een succes voor de Nederlandse Dierenpolitie. Ik heb al vaak geschreven dat de Dierenpolitie in Nederland, vanwege politieke keuzes op sterven na dood was maar deze actie van de politie stemt mij toch tot tevredenheid.
.
Lees dit artikel dat gepubliceerd was op de website van de politie (www.politie.nl)
.
De dierenpolitie heeft donderdag een hond bevrijd uit een benarde situatie. De hond bleek volgens getuigen regelmatig mishandeld te worden binnen een gezin met kinderen.

algemeen plaatje

De dierenpolitie heeft na de meldingen onderzoek gedaan. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat de hond binnen het gezin vaker werd mishandeld. Volgens meerdere getuigen zou de hond onder andere geslagen en geschopt worden door de eigenaresse. Ook overige gezinsleden zouden de hond mishandelen. Hierop heeft de dierenpolitie de hond donderdagochtend in beslag genomen en ondergebracht op een veilige locatie. De hond vertoonde angstig gedrag.

Proces-verbaal is opgemaakt en de hond zal medisch onderzocht worden. Daarnaast wordt onderzocht of de hond mentale schade heeft opgelopen door de mishandelingen. Voor het welzijn van de kinderen is hulpverlening ingeschakeld.

Nog even wat info over de Dierenpolitie

Dierenpolitie
Bij de politie werken taakaccenthouders Dieren binnen Criminaliteit & GGP: ook wel de dierenpolitie genoemd. De dierenpolitie treedt op tegen mensen die dieren verwaarlozen en/of mishandelen, verleent hulp, en probeert dierenleed te voorkomen. De dierenpolitie werkt onder andere samen met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), de stichting LID (Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming) en overige organisaties zoals onder andere Blijf van mijn Dier, de Vogelbescherming en de Hondenbescherming.

De politieagenten van de dierenpolitie treden op tegen de hieronder vermelde misdrijven:
– dierenmishandeling (waaronder ook het dumpen van dieren valt);
– dierenverwaarlozing;
– ontuchtige handelingen met dieren en dierenporno;
– het doden of mishandelen van een dier ;
– het ophitsen van dieren tot het aanvallen van mensen of andere dieren;
– stroperij (wild/vis) en verstoren van nesten.
Meer informatie is hier te vinden: https://www.politie.nl/themas/dierenpolitie.html

Bent u getuige van een dier in nood door een ongeluk of wordt u geconfronteerd met mishandeling of verwaarlozing van dieren?

Neemt u dan contact op met het centrale meldpunt via telefoonnummer: 1-4-4.

.


.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.


.

.

Zondag 26 april 2020
.

In alle vroegte hebben we dit weekjournaal gepresenteerd. We hopen dat door het lezen van dit weekjournaal er even wat lichtpuntjes te zien zijn in deze donkere tijd.

.

.

.


.

.

Berichten van..

.

Wilma, bazinnetje van Hermes, laat zien hoe Hermes geniet van de zonnestralen

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Jean Pierre, baasje van Estela stuurde ons een korte video van Estela zwervend in het grote bos…

.

.

En als je voor de film Estela graag op een plekje wilt laten plaatsnemen moet je wel geduld hebben

.

.

Maar dan is het toch gelukt…

.

.

.


.

Jolanda en Ronald, baasjes van Ziva, stuurden ons deze update
.

Hier is alles prima. Een paar foto’s van Ziva op de camping in Diever. Omdat wij door de maatregelen waarschijnlijk niet naar het buitenland kunnen daarom maar een half jaarplaats gehuurd op de camping in Diever. En zoals je ziet vindt Ziva dat helemaal niet erg. Lekker uitrusten tussen de bomen in de zachte bladeren.

.


.

..<<Advertentie>>

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

Voor sfeer impressies klik op de foto van Merel. 

.

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS

De 4-kanten collumn van Ton

Laten we hopen dat Trump niet serieus genomen wordt…

Wellicht kwam het door de enorme Corona ellende bij de mensen in de staat New York of misschien was het bericht in een dierentuin in New York vier tijgers en drie leeuwen positief getest waren op het coronavirus dat president Trump heeft doen besluiten tot het doen van idiote uitspraken …… Vrijwel al die dieren vertoonden volgens plaatselijke media verdachte symptomen, zoals een hoest.
.
We weten allemaal dat Trump pas erg laat de Corona uitbraak serieus heeft genomen waardoor er nu in Amerika (en zeker in de staat New York) onnodig veel slachtoffers vallen.
.
Aanvankelijk hield hij de mensen voor dat de epidemie vanzelf weer over gaan, toen duidelijk was geworden dat het wel degelijk vele mensenlevens kostte hoorden we hem nog zeggen dat de economie in Amerika met Pasen weer  hersteld zou zijn. Inmiddels weten we beter.

.
Dat hij zich vast probeert te houden aan elke strohalm die geboden wordt is logisch. Nu er een wetenschapper heeft geroepen dat zonlicht direct het Corona virus bestrijdt, slaat Trump tijdens een persconferentie weer helemaal door. Ter plaatse filosofeert hij voor de camera over de wijze van de nieuwe coronabestrijding. Licht dat het virus zou bestrijden.  Licht zou een desinfecterende werking hebben. Hoe breng je het desinfecterende middel bij het virus van een besmet persoon. Trump opperde vervolgens via de huid of via een injectie.
.
Gaat dit nu leiden tot een situatie waarbij goed gelovige mensen, door wanhoop gedreven, bij hun zieke naasten of zichzelf een desinfectant gaan inspuiten ? Erger nog, gaat dit werkelijk getest worden op dieren ?
.
Gelukkig gaat het met de tijgers en leeuwen van de dierentuin in New York al een stuk beter en zijn de symptomen zoals hoesten al een stuk minder geworden. Laat alsjeblieft die arme dieren verder met rust.  Die overleven het COVID-19 virus op eigen kracht…

Zie op het eerste filmpje de persconferentie van Trump en kijk daarna op het tweede filmpje het gezicht van de medische leider van het Corona team als president Trump praat over ‘desinfecterend middel’ dat bij patiënten kan worden toegediend ‘per injectie’.

RTL nieuws bericht:

Trump kwam tijdens zijn dagelijkse persconferentie met een mogelijke remedie tegen het coronavirus. De Amerikaanse president stelde voor om een ‘desinfectiemiddel’ bij patiënten te injecteren. Die uitspraak stuitte op veel kritiek van medische deskundigen. “Zijn persconferenties zijn een gevaar voor de volksgezondheid.”

De president stelde tijdens de persconferentie ook dat het coronavirus mogelijk kan worden bestreden met Uv-licht. Hij baseerde die uitspraken op de bevindingen van Amerikaanse wetenschappers. Zij ontdekten dat zonlicht het virus mogelijk kan doden.

Effect van zonlicht

William Bryan, wetenschappelijk adviseur van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid, vertelde dat tijdens de persconferentie. “Onze meest opvallende waarneming tot nu toe is het krachtige effect dat zonlicht lijkt te hebben op het doden van het virus, zowel op oppervlakken als in de lucht.”

Volgens Bryan was er een vergelijkbaar effect bij temperatuur en vochtigheid. “Het verhogen van de temperatuur en vochtigheid is over het algemeen minder gunstig voor het virus.”

Gevaarlijke theorie

Trump ging vervolgens met die uitspraken aan de haal en zei dat desinfectiemiddel ‘het virus al in één minuut kan verslaan’. Uit het onderzoek blijkt inderdaad dat bleekmiddel het virus ook kan doden. “Is er een manier waarop we zoiets kunnen doen door het te injecteren? Bijna als een schoonmaak”, vroeg Trump zichzelf hardop af.

De uitspraak van Trump stuitte meteen op kritiek. Experts zeggen dat de theorie niet alleen belachelijk, maar ook gevaarlijk is. Zij waarschuwen mensen dan ook om het niet thuis uit te proberen.

‘Drink alsjeblieft geen desinfectiemiddel’

Robert Reich, een hoogleraar aan de universiteit van Californië tweette: “De persconferenties van Trump zijn een gevaar voor de volksgezondheid. Boycot deze propaganda, luister naar de experts. En drink alsjeblieft geen desinfectiemiddel.”

‘Totaal ridicuul’

“Bleekmiddel inhaleren zou het allerergste voor de longen zijn”, zei John Balmes, een longarts uit San Francisco. “Niet eens een lage hoeveelheid is veilig. Het is een totaal ridicuul concept.”

.

.


klik op de foto om de website te bezoeken

<<Advertentie>>
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al ruim 4,2 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

.

.

.

.

Denk eraan … nooit boos worden als je hond net iets anders reageert als dat je verwacht.

“Ze hebben echt zo hun eigen gedachten…”.

.

.

.

.

.


.
.

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.
.

.
.
====================================================
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .

.
.

King van 3 maart  tot 30 april 2020

.

.
.

Ian en Baby van 1 juni tot 30 juni 2020

Data wordt vanwege de Coronacrisis aangepast.

.

.

.

.

.

Kino van 16 juni tot 23 juni 2020

 

.

.
.

.

Nelson, Rova en vriendje van 3 juli tot 10 juli 2020

.

.
.

.

Luna en Ocean van 15 juli tot 12 augustus 2020

.

.

.

Lynn van 27 juli tot 23 augustus 2020.

.

.

.

.

Arie en Sara van 12 sept.  tot 3 oktober 2020

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com