Dierenmissies Weekjournaal van 26 november 2023

Beste lezers,

In dit weekjournaal beginnen we met de keuze van Purmerend tussen een weg en uitlaatgebied, zien we Tadeo op een braderie, zijn we dringend op zoek naar een nieuw baasje voor Bella, heeft kliniek Animo weer een mooie donatie voor de zwervertjes in Spanje, maken we kennis met Liana, is Limon de pechvogel van de week en moesten we afscheid nemen van Nacho. In de vierkante column heb ik het over de geschiedenis die de wijsheid in zich heeft en in de (on)zin van de week zien we een originele manier van collecteren. Natuurlijk hebben we meer interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Gemeente Purmerend staat voor een belangrijke keuze.
– Tadeo op de Feria (braderie)
– Bella zoekt een nieuw baasje
Nieuwe donatie van dierenkliniek Animo te Den Haag

– Kennismaken met Liana,
– Limon pechvogel van de week

– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen?

– Leuke filmpjes: 3 stuks 3 stuks 
– Animal Webshop (advertentie)
– Registratie van uw hond is verplicht
–  Politie : Recordaantal meldingen bij 144 Red een Dier
–  Update van Cros
–  In Memoriam Nacho

–  Berichten van baasjes: Lady, Niebla & Anouska, Guusje en Dibbah
– De 4-kanten column van Ton met: ”Struisvogels…. de nieuwe tak in de veeteelt”
– (On)zin van de week: Originele manier van vragen om donaties
De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

De week van dag tot dag:

.

Maandag 20 november 2023 

.

Gemeente Purmerend staat voor een belangrijke keuze.

.

.

.


.

.

Dinsdag 21 november 2023  

.

Tedeo op de Feria (braderie)

.

Hoe lief en relaxt Tadeo is blijkt wel op deze video. Deze super lieverd zoekt dus een baasje en staat natuurlijk op onze site. Klik maar op zijn foto onder het filmpje.

Tadeo

REUTJES VAN 0 TOT 4 JAAR –   Dit is Tadeo, reutje, mix van mix, geboren 3/3/2021, 34 kg, 55 hoog en 63 lang. . Tadeo woont in het asiel bij Elena in Solana in de regio Ciudad Real. . Karakter: Tedeo is een super lieve rustige hond. Aanhankelijk, onderdanig, sociaal met andere honden. Is erg lief voor kinderen en vindt het heerlijk… Lees Verder

.

.

.

 


.

.

Woensdag 22  november 2023 

.

 Bella zoekt een nieuw baasje

.

Ruim tien jaar geleden kwam Bella als pup naar Nederland en kreeg ze hier een warme mand in Boxtel (Noord-Brabant). Al na 1 jaar kreeg Bella epilepsie maar dat is gelukkig keurig onder controle en heeft ze al 6 jaar geen enkele aanval meer gehad. Echter, een lichte vorm van dementie en een beginnende staar maakt haar onzeker in een drukke omgeving en heeft bij haar ook wat verlatingsangst doen ontstaan. Het gezin dat tot nu toe voor haar de veilige haven was, werd enkele jaren gelden gezegend met gezinsuitbreiding die voor haar het leven moeilijk maakt. Natuurlijk gaat een gezond gezin gepaard met onverwachtse kindergeluiden maar die haar bang maken. Kleine kinderen zijn voor haar inmiddels een ware plaag die haar onzekerheid doet toenemen. Naar drukke kinderen, die ze moet passeren bij het uitgaan, zal ze blaffen. Als ze zich opgesloten voelt in een kleine ruimte, waarbij kleine kinderen lawaaierig en met onverwachtse bewegingen op haar af lopen, kan ze van zich af bijten. (zoals vrijwel elke andere hond zou doen). Dit is binnen dit gezin bijna niet te voorkomen. Hierdoor is Bella niet gelukkig meer en in overleg met de huidige baasjes zijn we op zoek naar een nieuw baasje die alle tijd voor haar heeft en een rustige veilige leefomgeving kan bieden.

Dit is wat het huidige baasje over Bella te vertellen heeft.

Wij merken dat Bella bij ons niet meer gelukkig is en dat doet ons erg verdriet. We gunnen haar een mandje waar ze toekomt aan rust en aandacht. Dit is idealiter bij mensen zonder kleine kinderen en die ook veel bij Bella kunnen zijn aangezien ze niet graag alleen thuis is. (Verlatingsangst) Mogelijk een fijne mand bij wat oudere baasjes?

Gegevens van Bella:
Bella is een teefje van 10 jaar oud, 44 cm schofthoogte, ca 17 kg.
Medische gegevens: Beginnend staar in de ogen maar we merken niet dat ze er aanzienlijke zichtbeperking door heeft.
Epilepsie, maar al 6 jaar door een dagelijks pilletje, heeft ze geen aanvallen meer gehad!
Karakter: Bella is een lieve, rustige hond die conflict mijdend gedrag vertoont met een zacht karakter. Je hoeft tegen haar je stem niet te verheffen. Bella heeft haar speelmomenten en dan het liefst met een bal. Ze luistert goed, loopt vaak los mee maar kan ook prima aan de lijn. Ze is opgevoed en kent alle basiscommando’s. Als er vreemde mensen binnen komen zal ze kort een blaf laten horen. Ze is sociaal  met andere honden ongeacht het geslacht.

Mocht u meer willen weten over Bella neem dan contact op met baasje Noortje door een mailtje te sturen naar Noortje18vg@live.nl

Laten we hopen dat we een fijne mand voor haar kunnen vinden….

.

.


.

.

.

<<advertentie>>

Klik op de header om de website van Karlijn te bezoeken

Bezoekadres: Kalf 186A 1509 BB Zaandam   .

Karlijn

Mirjam

Judith

Sanne

.

.

.

.

.

.

Karlijn  heet u van harte welkom en ze stelt u graag voor aan haar knipteam Mirjam en Judith en laat u vooral eens extra mooi maken door Sanne. Natuurlijk kunt u uw afspraak online reserveren . ONLINE RESERVEREN Klik hier . . .

Alexander

 Alexander doet zijn best om de administratie en logistiek achter Karlijnswebshop probleemloos te laten verlopen en dat gaat prima. Alleen hoogwaardige artikelen die volledig milieuvriendelijk  geproduceerd zijn, staan in hun assortiment wat helemaal past in hun streven de Footprint van Karlijns Shop onderneming zo klein mogelijk te houden.

.

Lima

beddybearmeisje.jpg

Warmte knuffels

Lima wilt u nog eens even attent maken op de Braver hondenzeep  die te bestellen is bij Karlijn

s Shop. Deze speciale zeep voor uw vierpotige huisgenoot, is op basis van cacaoboter dat ook heel verzorgend is voor de hondenharen en de huid. Het geeft een beschermlaag op de huid door flavonoïden en mineralen. De groene klei zorgt voor een sterk reinigende werking.… Oh ja, kijkt u ook eens bij de warmte knuffels die door de magnetron voorverwarmd kunnen worden?

.

Van elke aankoop gaat 5% naar Stichting Dierenmissies. .

.

.


. <<advertentie>> . . Bezoek de webshop door de foto te klikken… . . . . . . . . . . . .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Donderdag 23 november 2023

.

Nieuwe donatie van dierenkliniek Animo in  de Den Haag. 

.

Voor het zoveelste jaar hebben  we weer een donatie gekregen van dierenkliniek Animo in  de Den Haag. Deze keer was er weer een aanzienlijke hoeveelheid voer en medicijnen die net over de verkoopdatum waren. 

Jolien van Stichting Lamoja zal de goederen ophalen en voor verdere verzending naar Spanje zorg dragen.

We danken Dierenkliniek Animo hartelijk voor hun donatie en natuurlijk Jolien die ook dit jaar weer voor het transport heeft gezorgd.

.

.


.

.

Kennismaken met Liana

.

Dit is Liana, teefje, mix van mix, geboren 20/11/2022; Hoog: 34 cm; Lang: 38 cm; Gewicht: 7 kg; Liana woont kin het asiel bij Elena in Solana in de regio Ciudad Real. Karakter. Erg lief en zacht karakter. Tikje verlegen, wint gauw vertrouwen en dan vindt ze het fijn om geaaid te worden. Goed met andere honden. Eenmaal vertrouwd dan is ze aanhankelijk en loopt goed aan de lijn. Achtergrondinformatie: Liana heeft een zwaar eerste levensjaar gehad. Ze is aangetroffen met vuil in haar nek dat afkomstig was van een roestige ketting die ze gedragen had. Ze was moe, vermagerd, hongerig en had oude wonden. Zo werd ze als bang hondje aangetroffen op straat.

.

.

.

.

.

.

.


.

Limon pechvogel van de week.

.

De adoptie van de schitterende Limon is spaak gelopen. Tja dat kan gebeuren maar triest is het altijd. Begin november was er in Duitsland een baasje die serieuze interesse had getoond voor Limon. Echter, omdat dan ook door een lokale partner een screening plaats vindt naar de omstandigheden waarin de hond komt te wonen, kon Elena helaas, op basis van de verkregen informatie, de adoptie niet door laten gaan.  Zo kwam het dat, ruim 20 dagen later, Limon in zijn ren klaar zat voor de grote dag…  Helaas te vergeefs en nu hopen we maar gauw een nieuwe belangstellende voor hem te vinden….

.

Dit is Limon, reutje, gemengde Bretonse setter, geboren 1/09/2020, gewicht 16 kg,  53 hoog 60 lang. . Limon woont in het asiel van Elena in Solana in de regio Ciudad real. . Karakter: Lief voor volwassene en en kinderen, gedraagt zich goed in huis, houdt van wandelen en rennen. Gaat prima in de auto en loopt… Lees Verder

.

.

.


.

.

Vrijdag 24 november 2023

.

.

Lizzy kan en mag zichzelf zijn.

.

.

.

Lizzy voelt zich helemaal thuis. Dat ze hier al vaker was geweest voor vakantieperiodes heeft daar natuurlijk toe bijgedragen.  Ze weet precies hoe het bij ons aan toe gaat. Ze kent de weg in huis en in het bos en laat dat duidelijk  blijken. Ze trekt erg veel op met Flor want het is leuk om te zien dat ze elkaar steeds opzoeken.

Samen op de veranda luieren en samen aandacht vragen.

.

.

Alles goed in de gaten houden want als Botas wat lekkers krijgt krijgt zij dat natuurlijk ook …..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Nog gauw wat plaatjes uit het bos bij het aanbreken van de dag. Een flinke waterplas zorgt voor uitdagingen om geen natte voetjes te krijgen.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Zaterdag 25 november 2023

.


.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht . Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekraken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.

.


.

.

Zondag 26 november  

.

Update van Cros

.

Komende week worden de lessen serieus…

Het gaat goed met Cros. Nu hij de tijd heeft gehad om een beetje te wennen aan zijn nieuwe, tijdelijke, woonomgeving met nieuwe vriendjes, vindt Esmee het nu tijd worden dat hij komende week daadwerkelijk les gaat krijgen om nieuwe vaardigeden aan te leren. Vaardigheden die iets verder gaan dan wat wij hem konden leren om een  goede huishond te zijn. Hiervoor is er voor Cros een trainingsplan gemaakt. Hierin staat opgenomen, ‘impulsbeheersing’, ‘hersenwerk’ en nog iets ‘beter lopen aan de lijn’ zodat hij zich tijdens een wandeling nog beter kan beheersen en zich niet zal vergissen in een enthousiaste begroetingsbui jegens passanten. Verder laat Esmee weten dat hij zich prima gedraagt en dat het fijn voor hem zou zijn als hij toch redelijk snel een eigen plek kan vinden. Daar zijn we het natuurlijk allemaal over eens. Esmee beloofde voor volgende week meer beeldmateriaal van zijn vorderingen te laten zien. Wij kijken met alle lezers vol belangstelling uit naar de prestaties van deze onstuimige maar lieve student.

.

.


.

Nacho 2023

In Memoriam Nacho

.

Als puber mocht de jonge Nacho op 19 april 2013 naar Nederland komen en zou daar een warme mand bij Natasja en Hans vinden. Toen hij eenmaal in Nederland was bleek hoe zeer hij zijn zusje Mar miste die hij achter had moeten laten in het asiel in Tobarra. Natasja en Hans besloten hierop dat Mar ook bij hen mocht komen wonen zodat Mar (die de naam Dimar zou krijgen) Nacho zou kunnen helpen bij het overwinnen van zijn verlatingsangst.

mar en ancho

Aankomst Dimar op Schiphol 2013

Nacho en Dimar 2023 Berghem

Het bleek een gouden greep…  Toen Dimar en Nacho op 19 juni 2013 op Schiphol met elkaar verenigd werden was het of ze nimmer gescheiden waren geweest. Sindsdien zouden Nacho en Dimar onafscheidelijk zijn.

Het leven zag er voor Nacho ineens anders uit en de stabiele Dimar zorgde voor een goede balans bij de drukkere Nacho. Nacho zou zich verder ontwikkelen tot een super lieve lobbes en waande zich immer gesteund door zijn zus Dimar.

Vandaag kregen we dit onfortuinlijke bericht over het overlijden van Nacho:

Beste Ton,

Helaas moet ik je vertellen dat wij onze lieve stoere Nacho afgelopen donderdag in hebben laten slapen…
Ons verdriet is ontzettend groot.
Twee weken geleden liet hij pas aan ons zien hoe ziek hij was en behandeling voor zijn vergevorderde (long)tumoren mocht niet meer baten. Hij is rustig in bijzijn van zijn zusje Dimar (Mar, zoals ze in Spanje heette) ingeslapen en wordt volgende week gecremeerd.
s.baasjes Nacho

Aankomst Nacho op Schiphol 2013

Nacho heeft naar onze mening een mooi leven bij ons gehad met vele boswandelingen, goede innerlijke verzorging en mocht altijd samen met zijn zus met ons mee op vakantie. De bestemming werd dan ook altijd op de honden afgestemd. Veel bos en weide om te rennen!

Nacho is 11,5 jaar geworden. Het was ons maatje, een vriend waar je mee kon lezen en schrijven.
Vandaag gaan we op vakantie met Dimar. We proberen het verlies van haar grote broer zo goed mogelijk op te vangen. Aangezien je zoveel honden aan een onderkomen hebt geholpen heb ik wat foto’s meegestuurd. Wellicht kun je je onze vriend die op 19 april 2013 op Schiphol aankwam nog herinneren. 
Nacho laat  een grote leegte na. Hoe lastig het begin was toen hij net hier was, hij hoorde echt bij ons gezin. Een grote goedzak die alleen maar liefde in zich had. Dimar heeft op haar manier afscheid kunnen nemen van Nacho. Dat was ook 1 van de belangrijkste redenen dat wij hem thuis in hebben laten slapen en nog een nacht thuis hebben gehouden. We gaan de komende dagen goed op haar letten en veel knuffelen. Maar ze doet het tot nu toe goed.
Groeten, 
Natasja en Hans

.

We leven intens mee met Natasja en Hans en wensen hen en Dimar, alle sterkte bij het verwerken van het verlies van Nacho…

.

.

..

 


.

.

Met genoegen hebben we het weekjournaal weer samengesteld … Het weekjournaal was weer op tijd gereed voor distributie. Zaterdagavond ging hij al weer online en is hij op Facebook verschenen. We hopen dat u net zoveel plezier aan het lezen zult hebben als dat wij hadden bij het samenstellen.

.

.


.

.

Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen? 

De bronafbeelding bekijkenGraag vragen we de aandacht voor de Vriendenlijn waarmee u prachtige prijzen kunt winnen en tegelijk Dierenmissies kunt steunen. Wist u dat Dierenmissies al bijna 10 jaar partner is van de Vriendenloterij ?  Wellicht wint u een prachtige prijs en vindt u het niet erg als iemand van de Vriendenloterij u een cheque aan komt bieden van 10.000, 100.000 of 1 miljoen euro ??? Wilt u meespelen en gelijk ook Dierenmissies steunen? Klik dan op onderstaand logo…..

De bronafbeelding bekijken.

.

.

.

.

.

Helaas kunnen wij vanwege de Privacy wetgeving niet zien wie er voor ons meespeelt in de VRIENDENLOTERIJ. Daardoor kunnen wij deze donateurs nooit bedanken voor hun bijdrage. Speelt u mee voor Dierenmissies en wilt u ons dit laten weten..?? Stuur dan even een berichtje per mail dierenmissies@gmail.com of een whatsapp naar 0622225271.
.
.

.

klik op dit plaatje voor het filmpje.

.

Weer een leuk filmpjes ter ontspanning

 

.

.

klik op dit plaatje voor het filmpje.

.

 

 

 

 

klik op dit plaatje voor het filmpje.

.

 

 

 

 


.

.

Berichten van baasjes….

.

Petra, baasje van Lady, deelde op facebook dit berichtje met foto’s en filmpje.

.

.

Lieve Lady ❤️ van ongeleid projectiel

naar een schat van een knuffelkont ❤️

heel wat meegemaakt met haar

maar oh zo lief ❣️❣️❣️????????

.

.

.

.

.

.

Ze had echt een hekel aan water en nu vindt ze het heerlijk behalve regen dan haha.

KLIK op de foto om de video te starten.

.

.

.

.

.

.


.

.

Danny en Therèse, baasjes van Niebla en Anouska, stuurden dit berichtje

.

.

Niebla en Anouska genieten om beurten van dit nieuwe kussen.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Bep, baasje van Toby en Cuko, deelde deze groet van Toby (omdat Cuko niet op de foto wilde) op facebook

.

 

..

Toby doet de hartelijke groeten…

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Carolien, baasje van Guusje, deelde hierna ook deze foto op facebook

.

.

Ook Guusje doet de hartelijke groeten …

.

.

.

.

..

 

.

.


.

Cari, baasje van Dibbah, deelde op facebook een grote collage schitterende foto’s van Dibbah.

Hieronder treft u een selectie:  

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

De 4-kanten column van Ton

Deze week in de column:

 

In het licht van de ontwikkelingen rondom de verkiezingen heb ik voor de gelegenheid een oude column van vier jaar geleden opgezocht. De BBB bestond nog niet maar de stikstofcrisis al wel. Misschien kan het voorkomen dat de huidige, deels nieuwe, politici opnieuw het wiel gaan uitvinden. Wie zegt dat je in het verleden de wijsheid kunt vinden om wijze besluiten te kunnen nemen voor de toekomst, heeft mijns inziens gelijk …

 

 

”Struisvogels…. de nieuwe tak in de veeteelt”

.

We hebben een overvloed aan reacties gehad op de column uit het weekjournaal van 20 oktober waarin we de boeren en de veestapel bespraken in het licht van de Stikstofcrisis. Hierin deed ik wat voorstellen om het stikstofprobleem op te lossen zoals het verbieden van megastallen waardoor de kleine boeren nu en in de toekomst allemaal een goed bestaan kunnen hebben en, in plaats van het economische belang, het welbevinden van de dieren voorop kan staan.

Wilders

Ondertussen is door de oppositie een noodwet voorgesteld om voor een half jaar alle projecten doorgang te laten vinden zodat er op het gemak naar een pakket maatregelen gezocht kan worden. Geen banenverlies, geen halvering veestapel, geen ellende of paniekvoetbal. Nee, rustig kijken en zoeken naar de beste oplossingen. Knappe koppen hadden hier naar gekeken of het überhaupt een kans van slagen had en gelukkig was de conclusie een dikke JA omdat het een tijdelijke noodwet betrof die slechts een half jaar zou duren. Helaas bleek partijpolitiek en haantjesgedrag toch weer belangrijker te zijn dan landsbelang. Of het nu kwam omdat dat voorstel van Wilders af kwam of niet, het voorstel voor die noodwet werd getorpedeerd en mocht het levenslicht niet zien. Het zou juridisch toch geen kans van slagen hebben ?!?!?! Daarentegen werd er koortsachtig dagen lang tot diep in de nacht vergaderd. En toen EUREKA !!!!
.

Rutte

Er kwam een totaal nieuwe oplossing. Er werd een speciale persconferentie belegd om het Ei van Columbus uit de doeken te doen.  Rutte vertelde zuchtend en kreunend hoe moeilijk het was geweest om te beslissen dat we overdag niet harder mogen rijden dan 100 km per uur zodat er 75000 huizen gebouwd kunnen worden. Dit geweldige idee levert toch maar mooi iets minder dan 1 procent winst in de Stikstofcrisis op. En tot ieders verbazing… Jawel er komt een Noodwet die het mogelijk maakt om alle projecten die met de nationale veiligheid te maken hebben door te kunnen laten gaan. Gelukkig voor Rutte dat nu een Noodwet ineens wel kan ?!?!?!? Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan het verzwaren van de dijken of het uitbaggeren van waterwegen om overstromingen te voorkomen. Voor andere projecten die te maken hebben infrastructurele werken, herinrichting van natuurgebieden of wat je ook maar kunt verzinnen… daar moet echt nog over nagedacht worden.  Aan de veestapel met 12 miljoen varkens, 4 miljoen koeien en zo’n 97 miljoen kippen wordt nog maar niets gedaan. Nee, natuurlijk niet anders staan er weer 1000 tractoren op het Malieveld en dat zou zo snel na de laatste actie, wel heel erg vervelend zijn.

Schouten

Immers Carola Schouten van de Christen Unie, minister van Landbouw heeft aan duizenden boeren op het Malieveld beloofd dat, zolang zij aan het bewind is, er geen halvering van de veestapel zal plaatsvinden. Tja… . Dat door die zelfde veestapel 46% procent van de stikstofcrisis veroorzaakt wordt, wordt voor nu maar even genegeerd.  In plaats daarvan wordt dus de automobilist gepakt waardoor maximale ergernis ontstaat en slechts een fractie winst wordt geboekt. Nee, massaal wegkijken van de boeren…. Nog even en we hebben in de kamer een nieuwe tak in de veeteelt gevonden “Struisvogels” genaamd. 

Helaas is er niet voor alle koeien die moeten verdwijnen een plekje in een ‘oude van dagen huis voor koeien’.  Bestaat er zoiets ??? Ja zeker Het is het koeienrusthuis Rundveeopvang stichting de Leemweg.

.

.

.

 


.

.

<<Advertentie>> . a

klik op de foto om de website te bezoeken

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al ruim 6,9 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

.

Originele manier om donaties te vergaren ….

.

.

.

NIET DAKLOOS

ECHTGENOTE RUNT

DIERENASIEL

.

.

.

.

.

.

.

Ook de kleine helpt mee …..

.

.

.

.

.

.


.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER

.

 

Nelson

Doska

.

.

.

.

.

Nelson en Doska van 30 december tot en met 1 januari 2024

Mellow van 28 januari en 17 februari 2023

 

.

.

.

.

.

.

.

 

Arie van 16 tot 30 mei 2024

 

 

 

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com