Dierenmissies Weekjournaal van 28 juni 2020

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

.

Beste mensen,  Deze week beginnen we met een afscheid van Ian en Babs die na een weekje logeren weer met hun baasjes Wim en Vera huiswaarts keren. Doen we er alles aan om in huis een draaglijke temperatuur te krijgen, In het filmpje neemt een hondje het heft eigen in handen om koelte te krijgen,  In de column kijken of we de taal van de honden verstaan…  en in de (on)zin van de week zien we dat er opmerkelijke feiten op te merken zijn…  Natuurlijk is er nog veel meer leuks en interessants te lezen hoor. Kijk maar…

– Speciaal opsporingsbericht: Vluchtbegeleiders gezocht
– Het vertrek van  de gasten Ian en Babs (Baby)
– Resolute maatregelen tegen het warme weer ….
– Stevie’s World (advertentie)
– Een persoonlijk tintje van ons
– Leuk filmpje: “Hoog tijd voor de ventilator”.
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Animal Webshop (advertentie)
– Hondjes die het asiel mogen verlaten
– Zo snel kan het gaan
– Registratie van uw hond is verplicht

– Berichten van Ranger, Hermes & Yago, Bentley, Estela, Lupolo (Two), Lady
– De vierkante column van Ton met: Wat honden ons vertellen.
– De (on)zin van de week gaat over: “Misschien moeten we wereldwijd anders met dieren omgaan…….
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


 

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

LET OP !!!! de eerste versoepeling van de Coronamaatregelen komen er aan.
Zodra er weer vluchten naar Spanje gaan dan zoeken we vluchtbegeleiders

Door de anti-Coronamaatregelen die internationaal worden geïmplementeerd, wordt er nu tijdelijk niet of slechts zeer beperkt gevlogen. Hierdoor is het extra moeilijk om vluchtbegeleiders te vinden. Maar de hondjes die een mandje hebben gevonden in Nederland willen dan natuurlijk wel graag verenigd worden met hun nieuwe baasjes.  Dus vliegt u, wellicht al vanaf eind juni, na de “Corona vlieg-stop” met Transavia of KLM van Barcelona naar NL en wilt u de cruciale factor zijn voor het geluk van de lieverds die een baasje in Nederland hebben gevonden ? Meldt u dan aan en mail naar dierenmissies@gmail.com of bel 0622225271.

.KLIK op de foto hier links !!!!!!!!
en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.

.

Maak als vluchtbegeleider deel uit van de
International Cooperation for Animal Rescue & Relocation

.
.

.

.


.

.

De week van dag tot dag:

.

.

Maandag 22 juni 2020

.

Het vertrek van de gasten Ian en Baps.
.
Een weekje vliegt voorbij !!! In alle vroegte maakten we nog een heerlijke wandeling en dan genieten de hondjes volop.

.
Ian en Baps zijn lekker ingeburgerd en vooral niet verlegen om een plekje in te nemen als ze denken dat het hen toekomt…  Zo is het ook op  de bank die, zoals is te zien, erg populair is…  en dan niet alleen als die vrij is ….

Maar toen was het dus maandag geworden en naderde het einde van hun avontuur bij ons.

Wim en Vera waren rond het middaguur weer bij ons om hen op te halen. Het weerzien was weer een leuk moment om mee te maken.

.

.

.

.De twee waren gek van blijdschap en ze hebben zich lekker uitgesloofd om toch maar vooral aandacht van Vera en Wim te krijgen. Even werd er bij gekletst onder  het genot van een kopje koffie maar dan is het moment van afscheid. Vera doet alvast de riemen aan. Onze hondjes kijken rustig toe.
.

We zwaaien ze uit en dan is de rust weergekeerd. Het is een warme dag en dan is het goed om je een beetje rustig te houden.

.

.

.

.


.

.

Dinsdag 23 juni 2020
.

Resolute maatregelen tegen het warme weer ….

v.l.n.r. Botas, Mia en Pichi

v.l.n.r. Flor, Botas en Pichi

.
Het was stil geworden toen Ian en Baps waren vertrokken. Eigenlijk was dat maar goed ook want de hondjes waren niet vooruit te branden. De ochtendronde gaat altijd wel goed. Dan staan we om 06.30 uur in het nog koele bos maar de middag- of avondronde is altijd een crime.  Pichi heeft het dan erg moeilijk. De verzengende hitte is voor hem echt een hele bevalling.  Soms draag ik hem naar het bos en laat ik hem daar lopen zodat hij een beetje zijn krachten kan sparen voor het moment dat hij in de schaduw van het bos zijn behoefte kan doen.

.

.

.

.

Oude situatie

Natuurlijk doen we er alles aan om het in huis zo aangenaam mogelijk te houden .. Wij kunnen zelf goed tegen warmte maar zoals baasjes wel weten kunnen honden niet zo makkelijk hun warmte kwijt. Botas met zijn dikke zwarte vacht, Flor en Mia met hun witte vacht en Pichi met zijn dichtbehaarde bruine velletje…  alle vier zoeken ze koele plekjes op en dat is niet zo gek…  Ventilatoren en een airco doen goed werk maar nog beter is natuurlijk om in de zomer zoveel mogelijk warmte buiten te houden. Dat betekent extra isoleren. Nou dat hebben we dus de afgelopen dagen (in de bloedhitte) ook gedaan. Ons chalet was van bruin hout die alle warmte absorbeerde. Nu hebben we het chalet een wit jasje gegeven en dat scheelt enorm in hitte (en schilderwerk). Laten we hopen dat dat jasje ook voor extra warmte in de winter zorgt.. Dat gaan we dus zien.

.

.


.

<<advertentie>>

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: steviesworld@gmail.com .

.

.

.

.

.


.

.

Woensdag 24 juni 2020.

 

.

Nertsenfokkerijen behoren snel tot het verleden
.

Door de luide stem van de lobbyisten tegen het gebruik van echt bont, heb ik nooit geweten dat Nederland de grootste leverancier ter wereld was van nertsenbont. Toen ik dit hoorde kreeg ik er plaatsvervangende schaamte van …
Gelukkig heeft het gezonde verstand gezegevierd !!!! 
.
De Tweede Kamer stemde gistermiddag voor een verbod op het fokken van nertsen. De afgelopen weken brak in zeventien nertsenfokkerijen in Nederland (en zeven nertsenfokkerijen in Spanje) het coronavirus uit en werden honderdduizenden nertsen vroegtijdig gedood. Het kabinet was van plan om de nertsenfokkers toe te staan verder te fokken met nieuwe dieren, maar de Tweede Kamer was duidelijk en stemde voor de motie van de Partij voor de Dieren: de lege nertsenkooien worden niet meer gevuld.

“Het is een enorme doorbraak: eindelijk komt er een einde aan het doden van dieren om hun vacht in Nederland,” zegt fractievoorzitter Esther Ouwehand. “Behalve moreel verwerpelijk is de nertsenfokkerij nu simpelweg onhoudbaar omdat het een gevaar vormt voor de volksgezondheid. Door nú te stoppen met de nertsenfokkerij en niet pas in 2024 wordt miljoenen nertsen een ellendig leven gespaard.”

Naast een nertsenfokverbod stemde de Tweede Kamer ook de PvdD-motie voor een vervoersverbod voor nertsen zolang het coronavirus rondwaart. Hierdoor is ook het importeren en exporteren van nertsen verboden.
.

.

.


.

.

 

Donderdag 25 juni 2020

.
Een persoonlijk tintje van ons.
.
We doen dat eigenkijk nooit maar het is rustig op het adoptiefront waardoor we wat ruimte hebben voor een persoonlijk berichtje. Toen we  deze foto toegestuurd kregen van Lana, ons achterkleinkind, wilden we die met gepaste trots met u delen.

.

.

.


.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

 

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

“Hoog tijd voor de ventilator… ”.

.

.

.

.

.

.

.


<<advertentie>>

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

Karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

 

.

Vrijdag 26 juni 2020
.

Zo snel kan het gaan…
.
Van vrijwilliger Linda kregen we het verzoek om  Hugo op te nemen in het weekjournaal. Hij zocht namelijk met spoed een baasje. Bij het oude baasje moest hij de hele dag in de bench zitten omdat men niet voor hem konden zorgen. Daarom woonde hij tijdelijk bij Linda. Maar ja, Linda heeft wel haar drie eigen boefies.

 

Linda had hem al op Facebook gezet en er waren al wat reactie binnengekomen. Wij weten maar al te goed dat reacties niet altijd leiden tot een plaatsing bij een nieuw lief baasje dus wilden we Hugo ook via onze website een kansje geven op nieuw geluk. Terwijl we nog aan het schrijven waren krijgen we bericht dat hij een lief bazinnetje heeft gevonden waar hij zich helemaal thuis voelt. Hij kreeg een eigen ‘hele stevige’ vriend waar hij het direct mee kond vinden.  Dit heerlijke positieve nieuws willen we toch ook graag met jullie delen…

.

.

.

.


 

..<<advertentie>>

Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..

Dierenmissies kan niet zonder de hulp van donateurs. Natuurlijk kun u rechtsreeks een donatie doen en daar zijn we erg blij mee maar waarom niet iets structureels doen waardoor uzelf ook nog kans maakt op een erg mooie prijzen?

.

.

.

.

.

.

klik hier om mee te doen

.

.

.

.

.Ruim 100.000 andere prijzen.

Hoe dat werkt…?!? Dat is super simpel… !!!!
Klik op de “Speel mee” knop om elke maand mee te spelen.
U vult uw gegevens op het formulier in en wanneer u meespeelt bent u automatisch sponsor van Dierenmissies en maakt u elke maand kans 0p schitterende prijzen.

 

Veel geluk toegewenst…
En dank namens alle hondjes die we kunnen helpen doordat jullie meespelen…

* Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Lees meer over de winkans en het reglement op www.vriendenloterij.nl/winkans. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 .

.

.


.<<advertentie>>

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Zaterdag 27 juni 2020
.

Hondjes die ook  het asiel mogen verlaten:.
.

Axel

Maila

Mooi.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ariel

hond

Mooi

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.


.

.

Zondag 28 juni 2020
.

.

Mocht u een reactie, op- of aanmerking hebben over dit weekjournaal, schrijf dat gerust onder aan dit weekjournaal.
Alle reacties worden serieus genomen en u krijgt desgevraagd altijd antwoord.

Dank u voor de genomen tijd om het eerste deel van dit weekjournaal door  te nemen.
Lees vooral nog even verder want er is nog genoeg te zien…

.

.


.

Berichten van..

.
.

Cees en Alma stuurden ons deze schitterende foto’s van Ranger. 
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Wilma, bazinnetje van Hermes en Yago, stuurde ons deze update…
.

Hermes is goed zichtbaar🌺 Achter hem , verstopt, yago🌺

Heerlijk koel, gelukkig hoef ik yago niet te zoeken. Waar hij is, is Hermes en omgekeerd🌺

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Lieve ton en Annerie,

Update Yago. Het gaat heel goed. Het is een aanhankelijke lieverd, stoïcijns voor de capriolen van Hermes🌺 Zowel buiten als binnen kan ik ze samen een uurtje alleen laten. Ze zijn onafscheidelijk en Yago lijkt de dominante hond te worden. Past wel bij Hermes🌺 In het land houdt Yago me voortdurend in de gaten en volgt en stopt keurig. Het reageren op zijn naam gaat nog moeizaam. Als ik hem roep, wie staat er als eerste? Juist…. Als ik wat lekkers heb, komt Yago wel maar ook als ik hem niet roep.🌺 Af en toe heeft hij een ongelukje in de hal, maar doet dat keurig op een krant.🌺 Kortom ik geniet van mijn boeven, zo leuk om te zien. De katten moeten wennen, maar dat lukt ook wel op termijn.

Lieve groet🌺

.


.

.

Toon, baasje van Bentley, stuurde dit leuke plaatje

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Jean Pierre, baasje van Estela, stuurde ons dit beeldverslag van een dagje strand met de kids en Estela.
.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Esmee, baasje van Lupolo (Two), stuurde ons deze update
.

In de trein

Hai Ton! We zijn gisteren naar de dierenarts geweest. Lupolo heeft het zoals bijna alles, weer supergoed gedaan! Ze was erg onder de indruk van hoe lief hij is!! Ze vermoedt dat hij tussen de 8 en 10 jaar oud is. En dat hij aan de achterkant meer massa moet hebben gehad. Hij weegt 37,5 kilo wat zij mooi slank vond en wat we volgens haar vooral zo moeten houden. Hoge cholesterolwaarde uit het bloedonderzoek is het gevolg van minder goede voeding. Omdat hij nu heel goed voer krijgt, zal dat verbeteren.

 

In het halletje thuis

Hij liet toe dat ze aan al zijn pootjes zat, maar vond dat volgens haar niet echt leuk. Ze vermoedt artrose. We gebruiken sinds een paar dagen groenlipmossel capsules, daar zit veel glucosamine in wat heel goed kan helpen. Volgens haar duurt het 6 weken voordat je echt effect kunt zien, maar de laatste dagen gaat het erg goed en is hij maar één keer door een pootje gezakt (en gelijk weer hersteld). We gaan daarom geen pijnstilling doen. Hij staat stram op, maar dat heb ik zelf ook 😉

Lupolo is klaar voor het nieuwe seizoen American football 😉

De staat van zijn gebit is erg slecht en zij wil dat we al zijn tanden laten trekken. Daar staan wij nu niet achter. Hij wil geen harde botten eten, maar z’n brokken, snoepjes en zachtvoer eet hij met smaak. En ik vind het risico van volledige narcose nu te groot, plus hij blaft hard en gromt soms ook naar andere honden als ze niet bij hem weg gaan. Ik denk dat hij zich tandeloos helemaal kwetsbaar zou voelen. Zij begrijpt ons standpunt.

Ik zit er wel over te denken om zn tandjes misschien te poetsen met speciale honden tandpasta. Bij mijn vorige hond hielp dat wel toen hij een slechte tand had, in ieder geval voor zijn tandvlees. Tandpasta met kippensmaak 🤢 😅

.

.

.

.

.


.

.

Petra, baasje van Lady, Shandor en Snoopy, stuurde deze update
.

Lady en Shandor mochten mee naar het strand. Lekker stoeien !!! Lady tuurt naar dappere mensen die het water in gaan…
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

..<<Advertentie>>

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

Voor sfeer impressies klik op de foto van Merel. 

.

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS

De 4-kanten column van Ton

 

Wat honden ons vertellen.
.
Als een hond zich bedreigd voelt dan weten we allemaal hoe onze vriend dit laat merken. De een zal in elkaar duiken en met platte oren en de staart tussen de benen weg proberen komen, en de andere zal in de verdediging gaan.
.
Bij een verdediging is bijtgedrag bijna altijd een feit. Dat hier zeer nare gevolgen van kunnen komen dat hoef ik u niet te vertellen en dat de schade, veroorzaakt door een klein hondje, minder zal zijn als dat van een grote hond. Als dan de hond ook nog van het soort is dat als ‘gevaarlijk’ of als zogenaamde ‘vechthond’ is dan kun je er zeker van zijn dat een verwonding zeer ernstig zal zijn en al dan niet blijvend letsel veroorzaken. OK, tot zover even de realiteit geschetst.
.
Moet je altijd bang zijn ?
Nee natuurlijk niet.. wel waakzaam. Bijtgedrag zal doorgaans vooraf gegaan worden door een opgetrokken lip, zacht of hard gegrom al dan niet vergezeld van starend gedrag en nekharen die overeind staan. Dus mensen die een beetje kijk hebben op het gerag van hun hond zien meteen dat hij/zij ergens niet mee eens is. OF hij/zij heeft ergens pijn, voelt zich in het nauw zitten, voelt zich bedreigd of is gewoon boos omdat hij/zij denkt dat iemand of een andere hond iets van hem af wilt pakken.
.
Als een hond niet weg kan komen dan zal hij altijd in de verdediging gaan want zich zomaar overgeven zit niet in de natuur. Dat is anders als de roedeleider de hond terecht wijst. Het baasje moet een onbetwiste leider zijn en die kan dat ook doen. De terechtwijzing zal dan ook geaccepteerd worden. Maar pas op want als er twijfel bestaat over wie de leiding heeft dan kan een terechtwijzing als een (misschien onbedoelde) bedreiging worden gezien. Het ‘niet weg kunnen komen’ is dus altijd een situatie die per definitie voor een hond bedreigend is. Als een hond zich niet prettig voelt in een situatie, zal hij als eerste proberen een ander plekje te zoeken. Waarom hij zich niet prettig voelt kan zijn omdat er omstandigheden zijn die hem irriteren of pijn doen of hem beperken in zijn vrijheid.

.
Geen enkele volwassene met gezond verstand zal zonder reden een hond irriteren, pijn doen en of daarbij de hond beperken in zijn vrijheid zodat hij niet een veilig heenkomen kan vinden. Soms kan een baasje een goede hulp zijn bij een bezoek aan een dierenarts want hij/zij zou als onbetwiste roedelleider de hond over angst heen moeten kunnen helpen en zo kunnen voorkomen dat hij hapt naar de dierenarts. Lukt dat niet dan zijn er natuurlijk hulpmiddelen zoals een kleine muilkorf of een roesje… zodat hij niet direct de dierenarts in de vingers bijt.
.
Maar wat gebeurt er thuis met mensen (kinderen) die (nog) niet snappen hoe een hond kan reageren als hij het niet naar zijn zin heeft, en ook zeker niet de waarschuwingssignalen herkennen die de hond afgeeft. Dan steven je af op een mogelijk catastrofe. Daarom is bijvoorbeeld de combinatie van  kleine kinderen met een hond zonder toezicht van een volwassene die wel verstand heeft van honden, altijd verkeerd…..
.
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen want nog steeds komt het voor dat kinderen, aan haren trekken, oogjes prikken, op de rug paardje willen rijden, etc…
.
Het is de taak van de ouders om respect voor dieren bij te brengen. Wil je een kind een goede en veilige relatie met je hond laten hebben dan leer je het kind het volgende:
– de hond niet onnodig lastig laten vallen, (als hij ligt te slapen dan lekker met rust laten.)
– in de nabijheid van de hond niet hard gillen
– in de nabijheid van de hond niet met de voeten stampen
– niet onverwachts er op af rennen of er vlak langs rennen.
– niet op de hond klimmen of erop gaan zitten
– niet de armen om de nek slaan en zo vasthouden
– niet aan de haren, oren of staart trekken
– niet met vingers in de ogen prikken
– de signalen die de hond af geeft zoals die hieronder gegeven worden.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.

.


.

Ja, natuurlijk hebben wij donaties nodig om te kunnen bestaan. Zie eerder in dit weekjournaal hoe u Dierenmissies kunt steunen. Een rechtstreekse donatie of via het meedoen met de Vriendenloterij.
.

KLIK op dit logo en meld je hier aan omdat je dan automatisch Dierenmissies steunt  

 

 

.

.

.


klik op de foto om de website te bezoeken

<<Advertentie>>
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al ruim 4,4 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

Feiten op een rijtje…
.
1. Het coronavirus is gestart en opnieuw opgedoken op markten in Wuhan waar allerlei exotische dieren ter plaatse werden geslacht en voor consumptie te koop werden aangeboden.
2. In Peking is op een markt waar vis verkocht is recent tussen de vis het Coronavirus aangetroffen
3. Het coronavirus steekt de kop op in 17 nertsenfokkerijen in Nederland.
4. Het coronavirus steekt de kop op in 7 nertsenfokkerijen in Spanje.
5. Het coronavirus steekt de kop op onder het personeel bij slachthuizen en vleesverwerkende bedrijven in Nederland, Duitsland en Engeland.
6. Misschien is het een los staand feit maar afgelopen dagen is de mosselhandel stilgelegd omdat er een giftige stof in de mosselen is aangetroffen en het is nog onbekend waar dat vandaan komt.

.
Misschien moeten we wereldwijd anders met dieren omgaan…. 

.

.

.


.
.

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.
.

.
.
====================================================
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .

.
.
.

Ian en Babs (Baby) van 15 juni tot 22 juni 2020

 

.

.

.

.

.

.

Nelson, Rova en vriendje van 3 juli tot 10 juli 2020

.

.

.

.

.

Lynn van 27 juli tot 23 augustus 2020.

.

.

.

.

.

.Kino van 2 september tot 11 september 2020

.

.

.

.

Arie en Sara van 12 sept.  tot 3 oktober 2020

«
»