Dierenmissies Weekjournaal van 3 september 2023

Beste lezers,

In dit weekjournaal beginnen we met zware kattenmishandelingen, hebben we een update van de hondjes die nu in huis zijn en maken we weer kennis met nieuwe koppies die op een baasje wachten. Voorts hadden we de pechvogel van de week, kwamen Mike, Sjors en Millie voor een weekje logeren en hebben we ook een zeer onfortuinlijke Mila die vroegtijdig overleed. Daarnaast hebben we het eindverslag van het fietsevenement tegen Parkinson. In de vierkante column heb ik het over de misbruik van de oorlog in Oekraïne bij het verkopen van puppy’s uit het Oostblok en in de (on)zin van de week gaat het over een pleidooi voor de adoptie van een oudere hond. Ook hebben we weer berichten van baasjes en natuurlijk hebben we meer interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…


– Kattenmishandeling en moord
– Updeetje van onze club.
– Nieuwe koppies: Lucky, Zeus, Bicho, Campeon (moet weg uit de perrera)
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen?
– De vakantie van Mike, Sjors en Millie
– Hondje Mila die het asiel mocht verlaten is vroegtijdig overleden.
 
– 
Politie: Kon. Marechaussee redt puppy’s uit de kofferbak van Poolse auto
– Pechvogel van de week Cros
– Maya mag het asiel verlaten.

– Jolanda’s laatste verslag over de fietsactie in de strijd tegen Parkinson 
– Berichten van baasjes: Anuska en Niebla

– Leuk filmpje: het beschermen van je huisje ….
– Animal Webshop (advertentie)
– Registratie van uw hond is verplicht 

– De 4-kante column van Ton met: Illegale puppyhandel nieuw dieptepunt maar bende gelukkig opgerold
– De (on)zin van de week: Beter van een oude hond gehouden te hebben die is overleden, dan er één alleen in een asiel te laten sterven.
 De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

De week van dag tot dag:

.


.

.

Maandag 28 augustus 2023 

.

Katmishandeling/moord

Afgelopen zondag gooiden jongens een katje van hoge brug, politie start onderzoek

Beeld: Instagram

Op sociale media gaat een schokkende video rond waarop te zien is hoe twee jongens een kat van een brug gooien. De politie liet zaterdagavond weten een onderzoek te zijn gestart naar de dierenbeulen.

De video toont hoe een jongen een zwart-witte poes optilt en vervolgens over de leuning van de hoge brug het water in gooit. De andere jongen filmt het tafereel en lacht daarbij luidkeels. Kort daarna zwemt de poes het water uit.

‘Walgelijk’

Op de video, die onder andere op het Instagram-account Cestmocro wordt gedeeld, wordt vol afschuw gereageerd. “Walgelijk”, schrijft iemand onder het bericht. “Hoop echt dat ze gestraft worden en vooral dat de kat gered is.” Velen denken ook aan het baasje van de poes. “Besef dat er een gezin naar deze kat op zoek is”, aldus een ander.

De politie bedankt iedere melder voor de oplettendheid. Wie meer weet over het video, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

.

 

Dat dit niet de enige mishandeling jegens katten is blijkt uit het relaas van de dierenambulance chauffeur.

Vorige maand vonden medewerkers van de dierenambulance de helft van een overleden kitten op straat.
Het diertje bleek opgeblazen met vuurwerk …

KLIK op de foto om video te starten.

.

.

.


.

.

Dinsdag 29 augustus 2023  

.

Updeetje van onze club.
.
Zoals gebruikelijk zijn onze hondjes Botas, Mia en Flor volledig zichzelf. Dat betekent dat ze precies weten wat de dag voor hen inhoudt en dat de dagstructuur hen ook veel zekerheid en vertrouwen geeft. Dat (witte) Nevel nu een tijdje bij ons woont, omdat zijn baasje even wat moeilijk uit de voeten kan,  is geen enkel probleem. Nadat hij eerst een wat afwachtende houding aannam was dat op de tweede dag volledig verdwenen. Hij kopieert het gedag van de andere hondjes. Zijn grote voorbeeld is Botas. Botas die als roedelleider, met zijn leeftijd van bijna dertien jaar, in alles voor hem een voorbeeld is leert hem ook de ondeugende dingen maar ja je kunt niet alles hebben. Zo heeft Botas hem laten zien dat hij niet gecharmeerd is van katten in en rond onze tuin. Nou daar kan Neveltje zich prima in vinden. Wat hij wel erg leuk vindt zijn alle andere hondjes die hij op zijn pad tegen komt. En dat zijn er nog al wat…  Als hij niet snel genoeg kennis kan of mag maken (hij zit namelijk buiten de tuin aan de lange rollijn) dan kan hij een zielig klagend gepiep laten horen. Hij speelt graag met knuffels die hij omhoog gooit en lekker door elkaar schudt.  Gooien wij een knuffel de tuin in dan komt hij hem direct weer terugbrengen  maar net zo lief kan hij lekker frummelen met de knuffel.
.
.

.

.

.

.

Natuurlijk mag hij overal in huis komen waar hij maar wil. Hij maakt niets kapot en is absoluut zindelijk dus is er geen reden waarom we gedeelte voor hem zouden moeten afsluiten. Zo is de bank een erg geliefde plek voor hem en zodra we zelf daar gaan zitten weet hij niet hoe gauw hij erbij moet komen zitten om vervolgens tegen je aan te komen hangen.

.

Ook heeft hij ons bed gevonden. Hij begint de nacht op het voeteneind en komt dan een korte tijd naar boven gekropen. Als je dan ophoudt met hem te kriebelen strekt hij zich stilletjes terug om in de kamer op de poef plaats te nemen.

.

.

.

Inmiddels heeft hij uitgevonden dat als je stil zit en gekriebeld wordt dat een fijne ervaring is.

.

.

Woensdag 30 augustus 2023

.

Nieuw koppies: Lucky, Zeus, Bicho en Campeon

 

Dit is Lucky, reutje, mix van mix, geboren 1-1-2019, 13 kg, 47 cm hoog en 53 cm lang. Lucky woont in het asiel bij Elena in Solena in de regio Ciudad Real. Karakter: Heerlijke hond, luistert en komt als je hem roept, is gek op knuffelen en aaien, is speels, en houdt van wandelen en sprintjes trekken. Is aanhankelijk en toont steeds zijn dankbaarheid. Is onderzoekend en niet bang voor mensen. Is zeer sociaal met andere honden, loopt goed aan de lijn en autorijden is absoluut geen probleem. Achtergrondinformatie: Lucky werd gevonden in het open veld. Hij kwam zelf naar de mensen toe die hem wilden redden. Hij droeg een halsband maar had geen chip. Hieruit konden we ervan uitgaan dat hij is achtergelaten. Publicaties hebben geen enkele reactie opgeleverd van een baasje. We hopen snel een nieuw lief baasje voor hem te vinden.
.
KLIK HIER om zijn eigen adoptiepagina te bezoeken. U kunt ook voor meer foto’s en info over Lucky of het adoptieproces mailen naar dierenmissies@gmail.com of bellen met 06-22225271

.

.

.


.

.

Dit is Zeus, reutje, mix Border Collie en Orito, geboren 19/06/2018, gewicht 17 kg, hoogte 57 cm lengte 60 cm. Zeus woont in het asiel bij Elena in Solana inde regio Ciudad Real. Karakter: Erg lief voor mensen, is het wonen in huis gewend, lief voor kinderen (woonde bij twee kinderen in huis), loopt goed aan de lijn, is speels en zeer sociaal met andere honden. Balletje apporteren is een grote hobby… Achtergrondinformatie: Baasje heeft nieuwe baan en andere woning gekregen. Woont nu in flat waar honden niet zijn toegestaan. Zeus is gewoon een erg leuke gezinshond die een fijn gezin verdient.

.

KLIK HIER om zijn eigen adoptiepagina te bezoeken voor meer info, foto’s en filmpjes. U kunt ook voor meer info over Zeus of het adoptieproces mailen naar dierenmissies@gmail.com of bellen met 06-22225271.

.

.

.


.

.

Dit is Bicho, klein reutje, mix van mix, geboren: 24/8/2017, 7 kg, 30 hoog 45 lang. Bicho woont bij Elena in het asiel in Solana in de regio Ciudad Real. Karakter: zoekt menselijk contact en is erg goed met volwassenen en kinderen. Kleine Bicho is super gezellig en speels. Zeer sociaal met andere honden, loopt goed aan  de lijn en is gek op autorijden. Achtergrondinformatie: Bicho is door zijn bazinnetje achtergelaten bij het asiel. Hij woonde bij een mevrouw die het erg vervelend vond dat Bicho graag bij haar in het hus wilde zijn. Omdat hij steeds de woning in wilde gaan moest de vrouw hem niet meer.  Ongelooflijk dat zo’n lieve hond die laat zien graag bij het baasje te willen zijn wordt afgedankt. De kleine rakker verhaart vrijwel niet en kan niet met zijn staartje glazen van de salontafel gooien want die heeft hij niet. Kortom een super makkelijk schoon hondje.

KLIK HIER om zijn eigen adoptiepagina te bezoeken voor meer info, foto’s. U kunt ook voor meer info over Bicho of het adoptieproces mailen naar dierenmissies@gmail.com of bellen met 06-22225271.
.
.

.

.

Campeon moet zsm weg uit de perrera …

We proberen met spoed een plekje te vinden voor een lief, aanhankelijk, labrador reutje van 9 jaar dat momenteel in een perrera (overheid asiel met slechte leefomstandigheden) zit. Mochten jullie iemand weten die mogelijk een plekje heeft voor deze kanjer, dan hopen we van jullie dat te horen. Het beestje heet Campeon. Elena heeft op het ogenblik geen plek om hem uit de perrera te halen. Het is daarom dat we, vooruitlopend op dat ogenblik, al om ons heen kijken of we een potentiële gegadigde kunnen vinden voor deze lieverd. Uiteraard is hij gecastreerd, gechipt en voorzien van alle inentingen.
Campeon komt van een kennis van de dierenarts uit de perrera.
We wachten op meer info over Campeon maar wie weet kunnen zo in ieder geval al de interesse wekken en deze jongen zo snel aan een mand helpen.
Bijgevoegd hebben we een foto van zijn paspoortje en een filmpje dat in de perrera is opgenomen.
..
Vanzelfsprekend staan we open voor alle vragen die er mochten zijn.
Mail naar dierenmissies@gmail.com of bel naar 0622225271

.

.

<<advertentie>>

Klik op de header om de website van Karlijn te bezoeken

Bezoekadres: Kalf 186A 1509 BB Zaandam   .

Karlijn

Mirjam

Judith

Sanne

.

.

.

.

.

.

Karlijn  heet u van harte welkom en ze stelt u graag voor aan haar knipteam Mirjam en Judith en laat u vooral eens extra mooi maken door Sanne. Natuurlijk kunt u uw afspraak online reserveren . ONLINE RESERVEREN Klik hier . . .

Alexander

 Alexander doet zijn best om de administratie en logistiek achter Karlijnswebshop probleemloos te laten verlopen en dat gaat prima. Alleen hoogwaardige artikelen die volledig milieuvriendelijk  geproduceerd zijn, staan in hun assortiment wat helemaal past in hun streven de Footprint van Karlijns Shop onderneming zo klein mogelijk te houden.

.

Lima

beddybearmeisje.jpg

Warmte knuffels

Lima wilt u nog eens even attent maken op de Braver hondenzeep  die te bestellen is bij Karlijns Shop. Deze speciale zeep voor uw vierpotige huisgenoot, is op basis van cacaoboter dat ook heel verzorgend is voor de hondenharen en de huid. Het geeft een beschermlaag op de huid door flavonoïden en mineralen. De groene klei zorgt voor een sterk reinigende werking.… Oh ja, kijkt u ook eens bij de warmte knuffels die door de magnetron voorverwarmd kunnen worden?

.

Van elke aankoop gaat 5% naar Stichting Dierenmissies. .

.

.


. <<advertentie>> . . Bezoek de webshop door de foto te klikken… . . . . . . . . . . . .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Donderdag 31 augustus  2023

.

De vakantie van Sjors, Mike en Millie begint.
Het was rond 14.00 uur toen Linda haar kanjers kwam brengen. Omdat het de eerste keer voor Millie was dat zij bij ons kwam logeren moesten we even kijken of alle relaties onderling goed zouden verlopen. Nu dat bleek geen enkel probleem te zijn.

.

.

.

Linda heeft Mike vast terwijl Millie en Sjors al plaats hadden genomen op de bank. Linda had alle voer en medicijnen voor haar hondjes meegenomen en wat lekkers voor bij de koffie. Persoonlijk vond ik dat een geweldig idee al moet ik daar weer een weekje voor lijnen. Ondanks dat we hadden aangegeven dat we dagelijks 6 soorten eten voor de hondjes klaar hebben staan zullen we proberen de speciale menu’s in eren te houden al weten we dat er nog al eens uit elkaars bakken wordt gegeten. Het eten is nu eenmaal een gezamenlijke bezigheid en dat is niet altijd te voorkomen. Het is niet anders.

.

Toen Linda was vertrokken kwam het boeltje tot rust. Annerie werd al gauw dikke maatjes wat misschien kwam omdat zij al lekkere dingen had klaargezet. Botas ziet met gepaste trots hoe zijn roedel is uitgebreid. Mia gaat haar gangetje en Flor ligt lang uit te slapen met Botas in de mand en Millie op de achtergrond. Van enige stress is geen sprake. Straks gaan we uit en dat wordt weer een bijzondere ervaring.

.

.

.

.

.

.


.

.

Vrijdag 1 september 2023

.

.

De pechvogel van de week is Cros.

.

Vorige week zag het er naar uit dat Cros een baasje had gevonden. Niemand stond hier verbaasd over want Cros is een super hond. Een labrador die alles mee heeft. Hij is goed en lief voor volwassenen, kinderen, andere honden en ook nog  katten… Tja, dan is het natuurlijk extra zuur dat deze kanjer toch zijn beloofde mand voor zijn neus weg zag vliegen.  Daarom doen we gewoon nog een speciale oproep in de hoop een baasje te vinden.

 Dit is Cros, reutje, labrador retriever, geboren 12/11/19, 26 kg, hoogte 59 cm lengte 62 cm. . Cros woont in het asiel bij Elena in Solana en de regio Ciudad Real. . Karakter, rustig, aanhalig, zeer lief voor volwassenen en kinderen, kroeldoos, heerlijk sociaal met andere honden en kan prima met katten. Vindt wandelen het einde en wil af en… Lees Verder

.

 

.

.


.

.

Maya mag het asiel verlaten. 

Jippie… !!!! Maya heeft een baasje gevonden en als het goed is zal ze komende week het asiel gaan verlaten.

.

.


.

.

Hondje die het asiel mocht verlaten is vroegtijdig overleden.

.

Mila

Het leven zag er zo mooi uit voor Mila. Er had zich een baasje voor haar gemeld. Toch sloeg het  noodlot toe. Volgens Elena was het de schuld van de dierenarts die bij aar de sterilisatie had uitgevoerd.

Dit is wat ze ons liet weten.

Good morning, we are sorry to tell you that today Mila woke up dead in her cage, due to veterinary negligence she has died, and we have taken action with the veterinarians since the sterilization suture was done badly and although she was admitted for check-up, she was discharged and has passed away today. 

.

Uiteraard hebben we Elena van het asiel sterkte gewenst want niet alleen voor haar maar ook voor de baasjes, die haar hadden geadopteerd, moest ze informeren, was het een flinke tegenslag en teleurstelling. Zij hadden alles al klaar gemaakt voor de komst van Mila en de kinderen keken al weken uit naar haar komst. Al met al een erg nare dag. …..

.

.


.

.

Zaterdag 2 september 2023

.

Koninklijke Marechaussee redt puppy’s uit de kofferbak van Poolse auto

Acht verwaarloosde puppy’s gevonden in kofferbak: ‘Lagen in hun eigen uitwerpselen’

De Koninklijke Marechaussee deed dinsdagmiddag een bijzondere ontdekking in de kofferbak van een auto met een Pools kenteken. Tijdens een controle in Zevenaar roken ze een “penetrante geur”. Die bleek afkomstig van acht puppy’s die de bestuurder op een onveilige manier transporteerde.

.

.

“De puppy’s zaten in hun eigen uitwerpselen”, schrijft de Marechaussee op Instagram. De bestuurder had ook geen enkele vorm van documenten van deze honden bij zich.” De pups zijn waarschijnlijk afkomstig uit Polen en naar Nederland gebracht om ze hier te verkopen.

.

.

De puppy’s werden onveilig vervoerd

.

.

.

.

.

.

.


.

 

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht . Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekraken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.

.


.

.

Zondag 3 september 2023 

..

.

Laatste stand na actie : BikevoorParkinson

.

Twee september was de grote dag dat er gefietst werd.

Jolanda laat het volgende weten over deze mooie dag:

.

Beste dierenliefhebbers,

v.l.n.r. Cathelijne, Jolande en Ted drie nog jonge Parkinsonpatiënten.

Hier het laatste bericht over de fietsactie tegen Parkinson.

.
Ons team heeft nu in totaal € 17.366 aan donaties opgehaald.

.

.

.

.

Trots op mijn man Edgar! Hij heeft vandaag 165 km gefietst, heel zuid Limburg door.

Lieve donateurs,

Vandaag was het dan zo ver: met héél veel mensen op de fiets en trappen maar. Heuvel op en lekker heuvel af. Kilometers ver fietsen en aan het eind: de Cauberg op.
En dat is me toch een berg….
Maar daar boven op die berg daar was de FINISH.

.
En we hebben het gehaald, allemaal!!!
.

.

Met Bas Bloem, hoogleraar Neurologie. Hij is de drijvende kracht achter zóveel goede initiatieven voor mensen met Parkinson. Ook wereldwijd behoort hij tot de topspecialisten op het gebied van Parkinson. En hij fietste zelf ook mee. En ook de Cauberg op. Geweldig toch!?

Daar werd ook het eindbedrag van deze geweldige actie bekendgemaakt. Het bedrag waar ik ALLE donateurs zó ontzettend dankbaar voor ben! Het bedrag wat een oplossing voor de ziekte Parkinson een stapje dichterbij brengt. Want het is en blijft een hele nare ziekte, die alleen maar erger wordt. En die alleen in Nederland al meer dan 60.000 mensen treft: jong, oud, man, vrouw. De ziekte maakt geen onderscheid. En grijpt om zich heen. Het is de snelst groeiende hersenziekte in de wereld. En nog steeds geen medicijn.
Maar dankzij Ton zijn er door zijn wekelijkse aandacht in de nieuwsbrief nog heel wat donateurs bijgekomen.
Ton, ik ben je daar echt zeer dankbaar voor!

En het eindbedrag is:  € 202.625

Écht een fantastisch bedrag!!
Om stil van te worden…

Daar komen de knappe koppies vast wat verder mee om Parkinson de wereld uit te helpen.

Dank ❤ jullie ❤ wel

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


 

.

Met genoegen hebben we het weekjournaal weer samengesteld … Het weekjournaal was weer op tijd gereed voor distributie. Zaterdagavond ging hij al weer online en is hij op Facebook verschenen. We hopen dat u net zoveel plezier aan het lezen zult hebben als dat wij hadden bij het samenstellen.

.

.


.

.

Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen? 

De bronafbeelding bekijkenGraag vragen we de aandacht voor de Vriendenlijn waarmee u prachtige prijzen kunt winnen en tegelijk Dierenmissies kunt steunen. Wist u dat Dierenmissies al bijna 10 jaar partner is van de Vriendenloterij ?  Wellicht wint u een prachtige prijs en vindt u het niet erg als iemand van de Vriendenloterij u een cheque aan komt bieden van 10.000, 100.000 of 1 miljoen euro ??? Wilt u meespelen en gelijk ook Dierenmissies steunen? Klik dan op onderstaand logo…..

De bronafbeelding bekijken.

.

.

.

.

.

Helaas kunnen wij vanwege de Privacy wetgeving niet zien wie er voor ons meespeelt in de VRIENDENLOTERIJ. Daardoor kunnen wij deze donateurs nooit bedanken voor hun bijdrage. Speelt u mee voor Dierenmissies en wilt u ons dit laten weten..?? Stuur dan even een berichtje per mail dierenmissies@gmail.com of een whatsapp naar 0622225271.
.
.

.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning

klik op dit plaatje voor het filmpje.

Het beschermen van je huisje… dat moet je serieus nemen…

Kijk maar deze kleine York …

.

.

.


.

.

Berichten van.

OPROEP:

Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vinden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken… .

.

 


.

Danny en Therese, baasjes van Anuska en Niebla, stuurden ons deze update van hun vakantie. 

.

Hoi Ton,

Vorige week waren we naar Gasselternijveen op vakantie geweest. En Anuska en Niebla genieten van de natuur en zon in Drenthe.

We vonden het erg mooi daar en veel gewandeld met de honden .

Groetjes Danny en Therèse

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

 


.

.

 

kop-ton

De 4-kanten column van Ton
.

Illegale puppyhandel nieuw dieptepunt maar bende gelukkig opgerold

.

Wat voor persoon ben je als je illegale puppy’s uit het Oostblok verkoopt als puppy’s uit Oekraïne? Dat verkoopt natuurlijk lekker want uit Oekraïne is dat extra zielig. Dat de puppy’s dan niet of onvoldoende zijn ingeënt, frauduleuze onvolledig ingevulde paspoortjes hebben en te jong zijn om door Europa te mogen reizen, was te verwachten.

Je hart breekt als je die kleine frummeltjes ziet. De Pommeriaantjes zijn al schattig maar gelukkig krijgen ze nu de kans om nu verder in gezondheid en onder medisch toezicht volwassen te worden. Vanzelfsprekend zullen er baasjes gezocht worden voor deze lieverds.

Zie onderstaande video die gemaakt is in een samenwerking tussen House of Animals, politie, NVWA en de Telegraaf.

KLIK op de foto om de video te bekijken van de undercover actie. 

Undercover bij illegale puppyhandel: ‘Hier klopt echt helemaal niks van’

De illegale puppyhandel floreert als nooit tevoren. Met name afkomstig vanuit het Oostblok worden de dieren hier onder valse voorwendselen verkocht.

Tijdens een bezoek door de pseudo kopers van House of Animals, werden hondjes in huis geshowd in een ‘gezellige, huislijke’ omgeving. Later zou blijken waar ze in werkelijkheid werden gehouden. Dat werd duidelijk nadat er 5 hondjes in beslag waren genomen maar dat er nog een zesde, veel te jong hondje, werd aangetroffen in de schuur in een bench. Daar kun je natuurlijk niet de hondjes laten zien aan potentiële kopers…. De handelaar werd meegenomen voor verhoor en kan rekenen op een flinke boete. Afhankelijk of ze al een strafblad heeft, zal bepaald worden of ze ook een verbod opgelegd krijgt voor het houden van honden. We gaan het zien….

 

We moeten blij zijn dat de politie geholpen wordt door particuliere clubs die zich sterk maken voor het welzijn van dieren.

.

Met dank aan Karen Soeters van House of Animals want hun acties hebben keer op keer resultaat.

.

.

 


.

.

<<Advertentie>> . .

klik op de foto om de website te bezoeken

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al ruim 6,7 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

.

Beter van een oude hond gehouden te hebben die is overleden,

dan er één alleen in een asiel te laten sterven.

.

.

Een pleidooi voor het adopteren van een senior hond.

We kunnen niet vaak genoeg zeggen dat het adopteren van een oudere hond erg veel liefde geeft en qua gedrag weinig of geen problemen geeft.

Een jonge hond lijkt en is ook leuk maar geeft beslist kopzorgen die je mogelijk niet verwacht had. Vergeet niet dat zo’n lieverd de de wereld nog moet ontdekken en nog de nodige fouten zal maken. Je hond kan alleen maar iets afleren als hij iets fout doet dus dat ga je dan allemaal meemaken. Hier heb je dus extra veel tijd en geduld voor nodig ….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER

.

 

 

 

 

 

Millie, Mike en Sjors van 31 augustus tot en met 6 september 2023

Arie en Sara van 8 tot 28 september 2023

Lizzy van 28 december tot 4 januari 2024

Millie, Mike en Sjors van 29 december tot en met 1 januari 2024

Arie en Sara van 16 tot 30 mei 2023

 

 

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com