Dierenmissies Weekjournaal van 31 juli 2022

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN? HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

 

Beste lezers,

In dit weekjournaal beginnen we met de komst van Lizzy, zien we toch echt een falende rechter, hebben onze logees elkaar gevonden, laten we zien hoe we thuiskomen na het werk, zien we dat mensen nog steeds geen grens kennen als het om dieronvriendelijk handelen gaat, is het stil in het adoptieland, doet de politie zijn best maar is het publiek er niet helemaal mee eens en hebben we leuke berichtjes van baasjes. In de column vragen we ons af of we naast de poep van de hond ook de plas op moeten ruimen en ide (on)zin van de week zien we wat leedvermaak is. Natuurlijk hebben we nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Vakantie van Lizzy begint.
– Wij denken: “Een falende rechter”
– De gasten hebben elkaar gevonden
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen?
– Hoe fijn is het als je begroet wordt wanneer je thuiskomt van je werk
– Weer een dieptepunt in menselijk gedrag jegens dieren
– Helaas deze week geen adoptienieuws
– 
Politie: hond in beslag genomen, ‘agressieve’ hond getaserd…
– Leuk filmpje: Even ontspannend kijken naar een leuk fimpje
– Bericht van baasje over:  Lucy, Trixie, Mellow, Soof
– Animal Webshop (advertentie)
– Registratie van uw hond is verplicht
– De vierkante column van Ton met: “plas ruimen”
– De (on)zin van de week: Plaaggeest en slachtoffer
De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

De week van dag tot dag:

.


.

.

Maandag 25 juni 2022

.

.

Vakantie van Lizzy begint.

.

Het is rond 15.00 uur als Lizzy door baasje Linda en haar moeder wordt gebracht voor een vakantie tot 19 augustus. De samenstelling van de de hondjes tijdens haar vorige vakantie is nu iets anders want de kleine King is er niet maar in zijn plaats is Lynnie er nog die tot 15 juli haar vakantiemaatje zal zijn. Natuurlijk zijn onze eigen hondjes Botas, Mia en Flor de stabiele basis voor alle vakantiepret. Gelukkig is het energieniveau van Lynnie en Lizzy, net als die van onze eigen hondjes, niet al te hoog zodat de tent niet wordt afgebroken.   En omdat ze allemaal heerlijk sociaal zijn, passen ze zo alle vijf goed bij elkaar. Leuk was om te zien dat ook Lynnie net als onze eigen hondjes de baasjes hartelijk begroette.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Botas bemoeit zich niet met de kennismaking. Een keer snuffelen is voor hem genoeg. Vanaf dat moment behoort Lizzy tot zij roedel. PUNT.

Als de baasjes weer vertrokken zijn wordt het rustig in huis en heeft Lizzy zo haar favoriete plekje gevonden. Op de koelmat voor de ventilator.

Dan wordt het echt tijd om het bos in te gaan. We lopen over de camping aangelijnd naar het bos. Overdag is het te druk voor bange Flor dus die blijft dan thuis. De rest gaat nu mee. Eenmaal in het bos is het gelukkig rustig en mag Lizzie ook los lopen. Lynnie heeft een te groot jachtinstinct dus die mag helaas niet los. Maar die loopt dan ook aan een lange rollijn.

.

.

Eenmaal thuis is het Lizzy die onmiddellijk haar pas verworven koele plekje weer opzoekt. De basis voor een onbezorgde vakantie is gelegd.

.

.


.

 

.

Dinsdag 26  juli 2022  

.

Wij denken: “Een falende rechter”

Het vervolg op een pijnlijke verkeerde beslissing van de NVWA dat nu voor de voorzieningenrechter is gebracht.

Met dank aan Karen Soeters van Animals Today.

Haar bericht:

Quote

We hebben verloren. De oorlogshonden van Marian mogen nog steeds niet thuis in quarantaine van de rechter. Ben nog steeds geschokt. Niet alleen over de uitspraak, maar ook over de zitting zelf. Het duurde nog geen half uur. Marian en ik kregen niet de kans het woord te voeren, ook al beweerde de rechter meerdere onjuistheden.

Lobke, 3 maanden | Foto: MvdVfotografie

Er zouden volgens de rechter grote verschillen zijn in de zaak, onder andere omdat het bij Elena om puppy’s gaat. Maar bij Marian gaat het ook over puppy’s, drie om wel te zijn. De honden zouden volgens de rechter uit heel Oekraïne komen. Nee rechter, de honden komen uit een (1) asiel in Lviv en zijn onder andere uit appartementen gehaald van mensen die zijn gevlucht. Dit laatste is uiteindelijk correct aangepast, maar het niet op orde hebben van de feiten getuigt niet van enige interesse in het onderwerp.
.

We hebben verloren

De rechter gaf tijdens de zitting al aan dat er een persbericht uit zou gaan zodra de uitspraak om 17.00 uur bekend gemaakt zou worden. Op mij kwam het vooral over dat alles al vast stond en de zitting zelf slechts een formaliteit was. Ik lees in het persbericht namelijk alleen een vrij ‘kort door de bocht’ redenering over de zogenaamd andere achtergrond van de honden in de uitspraak van 16 juni. Ook staat er niets over het discutabele punt dat er geen sprake is van pups. En er staat ook helemaal niets over waar het hier in essentie om gaat: het risico op verspreiding van rabiës! Dat risico is even laag als dat van de eerste zaak en toen besliste deze rechter 180 graden de andere kant op.

Niets over het belang van resocialisatie (ook al zou het niet gaan over pups, maar het is ook belangrijk voor getraumatiseerde oorlogshonden) en over de mogelijkheid van thuisquarantaine. Dat is het waar het, naar mijn mening, in deze zaak over zou moeten gaan! En daar staat nu juist in het persbericht over de zaak over de honden van Marianne helemaal niets over.

Mijn conclusie is heel simpel en pijnlijk: de voorzieningenrechter negeert dierenwelzijn. Sterker, in de uitspraak komt niet een keer het woord ‘dierenwelzijn’ voor. Je gaat je bijna afvragen waarom we dan überhaupt een Wet dieren hebben.
.

Ik ken jou

Nadat ik alles even heb laten bezinken weet ik ineens ook weer waar ik deze rechter eerder ben tegengekomen. Dat was in de zaak over de haan van Kallemooi. Je weet wel, die haan die op Schiermonnikoog 3 dagen lang in een mand op een paal in weer en wind moet zitten, want oh het is zo’n leuke traditie. De rechter vond in die zaak ‘de onderbouwing niet aanwezig’ (?!) en daarbij, zo zei hij, ‘is het lastig te bepalen hoe je dierenmishandeling moet zien’. Ronduit schokkend. De dierenarts op het eiland werd als meer deskundig gezien dan een hoogleraar Dierenwelzijn en een dierenarts gespecialiseerd in pluimvee samen. En het meest bijzondere: tijdens de zitting werd ons gevraagd door de rechter:

“Wat als ik beslis dat de haan morgen niet in de mand mag? Wat dan? Ik ga niet morgen met de boot naar Schiermonnikoog om te bekijken of ze het echt niet doen.”

Dat zegt dus een rechter. Met zo’n rechter, die de wet niet begrijpt en zijn dossiers niet goed leest, zijn de dieren verloren.

We hebben verloren, maar…

Het gaat de honden van Marian niet meer helpen, maar wij beraden ons op de volgende stappen. Gelukkig is er een heel klein beetje goed nieuws: de eerste 4 honden van Marian komen volgende week naar huis. Niet uit coulance, maar omdat de belachelijke quarantainetijd erop zit. De adoptanten zijn haar trouw gebleven en wachten met smacht op hun nieuwe huisgenoot. Vanaf nu kunnen ze herstellen van het trauma door de oorlog in Oekraïne, plus de extra emotionele schade veroorzaakt door de NVWA.

Unquote

We maken ons in dit geval met met Karen Soeters zorgen om ons rechtsbestel…

.

.


.

.

Woensdag 27 juli 2022.                                                .

.

De gasten hebben elkaar gevonden

.

Lizzie en Lynnie hebben elkaar gevonden en mogen graag een potje dollen. Tijdens dit stoeien in de tuin blijven Flor, Botas en Mia uit de buurt en kijken veilig vanaf de veranda toe wat er allemaal gebeurt.. zelfs als ze allebei langs hen heen naar binnen sprinten. Zoals altijd houdt Botas een oogje in het zeil want het mag niet te gek worden….

.

.

.


<<advertentie>>

Klik op de header om de website van Karlijn te bezoeken

Bezoekadres: Kalf 186A 1509 BB Zaandam   .

Karlijn

Mirjam

Judith

Sanne

Karlijn  heet u van harte welkom en ze stelt u graag voor aan haar knipteam Mirjam en Judith en laat u vooral eens extra mooi maken door Sanne. Natuurlijk kunt u uw afspraak online reserveren . ONLINE RESERVEREN Klik hier . . .

Alexander

  Alexander doet zijn best om de administratie en logistiek achter Karlijnswebshop probleemloos te laten verlopen en dat gaat prima. Alleen hoogwaardige artikelen die volledig milieuvriendelijk  geproduceerd zijn, staan in hun assortiment wat helemaal past in hun streven de Footprint van Karlijns Shop onderneming zo klein mogelijk te houden.

.

Lima

beddybearmeisje.jpg

Warmte knuffels

Lima wilt u nog eens even attent maken op de Braver hondenzeep  die te bestellen is bij Karlijns Shop. Deze speciale zeep voor uw vierpotige huisgenoot, is op basis van cacaoboter dat ook heel verzorgend is voor de hondenharen en de huid. Het geeft een beschermlaag op de huid door flavonoïden en mineralen. De groene klei zorgt voor een sterk reinigende werking.… Oh ja, kijkt u ook eens bij de warmte knuffels die door de magnetron voorverwarmd kunnen worden?

.

Van elke aankoop gaat 5% naar Stichting Dierenmissies. .

. .


. <<advertentie>> . . Bezoek de webshop door de foto te klikken… . . . . . . . . . . . .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Donderdag 28 juli 2022

.

Hoe fijn is het als je begroet wordt wanneer je thuis komt van je werk…

Elke dag ik het feest en wat extra leuk is dat onze gasten Lynn en Lizzy net zo gek doen. Kijk naar het filmpje en bedenk dat het meestal nog veel onstuimiger toegaat… Gauw eerst de tas neerzetten …

 

.


.

Vrijdag 29 juli 2022.

.

Weer een dieptepunt in menselijk gedrag jegens dieren. 

.

Hadden we in toeristengebieden voorheen ‘leuke’ dansende beren op gloeiende platen, vaak tandeloos omdat ze met toeristen op de foto moesten, nu hebben we nog zo’n dieptepunt.

Vanzelfsprekend houden we alle bronnen in de gaten als het gaat om dierennieuws. Bij voorkeur is dat nieuws over honden of dieren in het algemeen en dieren in Spanje in het bijzonder. Wat we nu weer te lezen kregen was echt walgelijk. Wat dacht u van een paard op Palma de Mallorca dat voor een rijtuig staat om toeristen een toeristisch rondje in de omgeving te bezorgen. Op zich klinkt dit niet zo gek maar doet dat niet in de volle zon op het heetst van de dag. En als dat dan plaatsvindt op een minder heet moment van de dag, dan zorg je er op zijn minst voor dat het paard in optima conditie is om de klus te klaren. Wat drijft de koetsier, ondanks de vele waarschuwingen van de overheid, om toch een zwak paard in de gloeiende hitte, een kar met toeristen te laten trekken… tot het paard letterlijk omvalt van uitputting en oververhitting. Tja, en als je dan als toerist rustig in het rijtuig blijft zitten terwijl de koetsier eindeloos aan het paard loopt te rukken en trekken om het weer te laten opstaan dan ben je toch ook niet helemaal goed snik… Gelukkig zijn de beelden de wereld over gegaan en is de verontwaardiging alom.  Ik hoop maar dat het geen Nederlanders zijn die in de koets zaten want ik krijg nu al plaatsvervangende schaamte bij het zien van de beelden. Een filmpje van dit vreselijke tafereeltje laten we niet zien in dit weekjournaal. Wilt u ook walgen .. dan moet u maar de klikken op het Twitterbericht.

Persbericht.

PALMA – Er is veel commotie ontstaan in de nationale maar ook internationale pers over videobeelden die op social media zijn verschenen waarop te zien is dat een van de twee paarden van een toeristische paard en wagen op straat ligt. Het dier had waarschijnlijk erg veel last van de hitte en was flauwgevallen waarop omstanders om water vroegen voor het dier. Maar de meeste commotie is ontstaan doordat de toeristen die in de kar zitten niets doen en gewoon blijven zitten. Het is helaas niet de eerste keer en het zal ook niet de laatste keer zijn dat een paard flauw valt vanwege de hitte of vermoeidheid . In diverse steden in Spanje heeft men al maatregelen genomen en mogen de paard en wagens niet rijden bij bepaalde hoge temperaturen. In Mijas is hetzelfde gedaan met de ezel-taxi’s.

Maar in Palma op het eiland Mallorca hebben ze nog geen regels wat er dus voor zorgt dat paarden na soms werkdagen van 10 tot 12 uur oververmoeid zijn en vanwege de hitte flauw kunnen vallen. De onderstaande video die op Twitter werd geplaatst werd afgelopen zondag gemaakt toen Palma te maken had met temperaturen rond de 40 graden.

Maar het meest opvallende is dat de eigenaar van de paard en wagen probeert het paard overeind te trekken, iets waar hij uiteindelijk in slaagt, maar dat de toeristen in de kar blijven zitten, kijken en niets doen. Een vrouw die langs loopt vraagt waarom ze niet uitstappen terwijl omstanders om water voor het paard vragen.

De gemeente is zich bewust van het probleem en is op zoek naar oplossingen voor de ‘galeras’, zoals de paard en wagens heten. Een van de oplossing is elektrische karren  in plaats van paarden.

Het filmpje is op  onderstaand Twitterbericht te zien. Let op schokkende beelden.

 


.

.

Zaterdag 30 juli 2022.

.

Meldpunt 144

.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht . Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekraken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.

.


.

.

Zondag 31 juli 2022 

.

Helaas hebben we deze week geen adoptienieuws te melden. De vakantietijd is hier ongetwijfeld debet aan. Toch blijven we optimistisch dat de adopties van hondjes weer snel zal aantrekken als eenmaal de zomer wat verder is gevorderd en de mensen weer terug zijn van hun vakantiebestemming.

Met genoegen hebben we het weekjournaal weer samengesteld … Het weekjournaal was weer op tijd gereed voor distributie. Zaterdagavond ging hij al weer online en in alle vroegte is hij zondag op Facebook verschenen. We hopen dat u net zoveel plezier aan het lezen zult hebben als dat wij hadden bij het samenstellen.

.

.


.

.

Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen? 

De bronafbeelding bekijken Graag vragen we de aandacht voor de Vriendenlijn waarmee u prachtige prijzen kunt winnen en tegelijk Dierenmissies kunt steunen. Wist u dat Dierenmissies al bijna 10 jaar partner is van de Vriendenloterij ?  Wellicht wint u een prachtige prijs en vindt u het niet erg als iemand van de Vriendenloterij u een cheque aan komt bieden van 10.000, 100.000 of 1 miljoen euro ??? Wilt u meespelen en gelijk ook Dierenmissies steunen? Klik dan op onderstaand logo…..

De bronafbeelding bekijken.

.

.

.

.

.

Helaas kunnen wij vanwege de Privacy wetgeving niet zien wie er voor ons meespeelt in de VRIENDENLOTERIJ. Daardoor kunnen wij deze donateurs nooit bedanken voor hun bijdrage. Speelt u mee voor Dierenmissies en wilt u ons dit laten weten..?? Stuur dan even een berichtje per mail dierenmissies@gmail.com of een whatsappje naar 0622225271.
.
.

.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

Erg leuke filmpjes ter vermaak….

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Berichten van.

.

OPROEP:

Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vinden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken… .           .

.


.

Anne Marie, baasje van Lucy, stuurde ons deze update….

Hoi Ton en Annerie,
Lucy past zich als rechtgeaarde Spaanse, goed aan met het warme weer.
In de tuin een kuil….en eind van de middag lekker zwemmen.
Groetjes Anne Marie

.

.


.

.

.

Marleen en Jean, baasjes van Trixie, stuurden ons dit verhaaltje over de haar hulp bij de jacht op hun tuinsloper….

De story van de woelrat versus mol en etherische olie….
Al enkele weken wordt mijn tuin ondergraven door familie woelrat. Terug wegjagen naar de naastgelegen weilanden met geluidpilaren in de grond is mislukt. Dove muizen? En ja, uiteindelijk wordt ook het gras aangevreten. Lange hoge tunneltjes kriskras door het gras. De vogels vinden het geweldig, die pikken vrolijk in de omhoog gegooide restanten gras . Resultaat na 1 week familie woelrat : een omgeploegd grasveld, grrrr.
Idee….etherische olie op stukjes keukenrol sprenkelen en dat in de gangen stoppen. Munt en eucalyptus, mijn eigen ogen tranen bij de bereiding. Hoppa, in het gangenstelsel verspreid, hele avond mee bezig geweest. Voor het slapen gaan nog een rondje met de hond door de tuin, sprint Trixie hondjelief weg, ze heeft iets te pakken op het gras… meneer mol….. helaas heeft hij het avontuur bovengronds niet overleefd.
Tja, zouden de woelratten een mol kunnen zijn?? Die niet van geurtjes houdt en wegloopt? Of een toevallige voorbijganger…. story wordt vervolgd…
O ja, deze ochtend zijn er geen nieuwe gangenstelsels in het gras bij gekomen……
Dat Trixie echt niet zomaar andere dieren aanvalt kun je zien aan dit filmpje van vorig jaar. Hier laat ze zich aanhalen door de zwerfpoes Luna die weinig van mensen moet hebben….

.

.


.

 .

Ellen en Anna, baasjes van Mellow, stuurden ons deze update met heerlijke beelden …

.

Hoi. Het gaat nog steeds super goed met Mellow.

Vorige week is ze zelfs mee geweest op wandelvakantie in Luxemburg ?

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Dymphy, baasje van Soof, stuurde ons deze leuke update

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Even weer een korte update over Soof. Ze doet het geweldig! Ze is zo enorm blij. Ze heeft inmiddels ook haar eigen zwembadje. Sinds de komst bij ons is ze al een goede 6 kg afgevallen. De dierenarts is trots op haar. Ook heeft ze haar eigen knuffel die ze overal mee naar toe sleept. Ik geloof dat ze wel gelukkig is bij ons. Wij zijn in ieder geval enorm dankbaar en gelukkig met haar❤

Ze doet het echt enorm goed. En ze is zo’n aanwinst voor ons gezin?

.

.

.

.

.

.

 

 

 


.

.

De 4-kanten column van Ton

.

“plas ruimen.”
.
Het lijkt misschien wat overdreven maar als ik er over nadenk begrijp ik wel waar het vandaan komt en wat men wil bereiken.

Wat is het geval?

Stel dat je gemeente jou gaat verplichten om de plas van je hond op te ruimen? Stel dat ze je daarvoor gratis een flesje water met zeep verstrekken?

Dat we als hondenbezitter zakjes bij ons dragen om poep op te kunnen ruimen, is nu wel zo’n beetje gewoonte geworden en niemand staat meer raar te kijken als je met een zakje om de hand een drol van de grond probeert te pakken.  Ik heb persoonlijk zo’n beetje in elke broekzak en jaszak wel poepzakjes zitten. Ik vind het namelijk erg vervelend als ik onderweg moet constateren dat ik die dingen niet bij me heb als ik ze nodig heb. Maar, als ik ook een flesje bij me moet gaan dragen, dan zou ik dat toch iets anders vinden.

Allemaal langs dezelfde grasspriet gelopen omdat Nellie (voorop)daar heeft geplast …

Niet in de laatste plaats omdat ik dan handen te kort ga krijgen. Als ik onze drie hondjes aangelijnd heb (en soms ook nog een paar logeetjes erbij heb), dan loop ik met een boel lijnen en is het niet makkelijk ook nog een hand vrij te houden voor een flesje. Nu is er hier overal natuur en wordt er geplast tegen uit stekende grassprieten, boomstronken, lage takken etc. en onze hondjes gaan, als het even kan, van het bospad af en duiken de struiken van het bos in om een grote boodschap te doen. Tja dat is de reden waarom mijn voorraad zakjes maar langzaam op gaat. En zoals gebruikelijk plassen ze bij voorkeur op dezelfde plek als hun voorganger…  Maar wat geeft dat… dit kan toch geen probleem zijn … ?

In een Nederland met Nederlands weer is dat zelden een probleem. Maar stel dat er jaar in jaar uit dagelijks op dezelfde plaats geplast wordt tegen gevels of palen in een stad waar het zelden regent en het zo warm is dat urine direct verdroogt en alleen de geur achterblijft. Heeft u wel eens in een grote stad gelopen waar wildplassers na het uitgaan hun blaas legen ? Die stank is afschuwelijk en raak je niet zomaar kwijt. Nu zo’n lucht ga je ook krijgen in een warme stad op de plaatsten waar steeds door hondjes wordt geplast.

We hebben het nu over Alicante die vijf jaar geleden al van de hondeneigenaren verlangde dat zij met het verkregen flesje met zeepsop de urine van de hond weg zouden spoelen zodat er weer een frisse geur achter zou blijven. Wat was hier verkeerd aan? Niets.!!!!!! het is immers een kleine moeite (als je je handen tenminste niet vol hebt met verschillende riemen)

Nee zonder gekheid, misschien een tikje overdreven maar ik denk dat we hiermee best weer een stukje meer draagvlak zouden kunnen creëren voor de hondjes.  Hoe minder mensen te klagen hebben over andermans hond, hoe meer ruimte er ontstaat voor het hondenbezit. Dat heeft weer een positieve invloed op het aantal hondjes in de asielen. Dus ja, ik vind dat nog helemaal niet zo gek … Helaas heeft, zo ver ik weet, het project in Alicante geen vervolg gekregen.

 .

 .


.

.

<<Advertentie>> . .

klik op de foto om de website te bezoeken

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al ruim 6 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

.

Plaaggeest en slachtoffer

.

.

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER

.

Lynn van zondag 17 juli t/m 15 aug 2022

Lizzy van 25 juli 2022 tot 19 aug 2022

Arie en Saar van 11 september tot en met 29 september 2022.

Lizzy van 24 dec 2022 tot 6 jan 2023

Arie en Saar van 14 tot en met 25 mei 2023.

 

 

.

.

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com