Dierenmissies Weekjournaal van 31 maart 2019

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

Beste mensen,

Deze week hebben we de reis van Charlo, het einde van de vakantie van Albert, leuke updates uit het land, hondjes die het asiel mogen verlaten. We maken ons boos over verkeerde voorlichting door professionals

Natuurlijk is er nog veel meer te lezen maar wees er maar zeker van dat als je dit weekjournaal door hebt genomen dan ben je weer op de hoogte van alle nieuwtjes en is er weer genoeg om over te praten. Lees over de volgende onderwerpen:

– Vakantie van Albert
– De vakantie van Albert is weer voorbij
– Slecht nieuws voor Two
– Klusdag
– Leuk filmpje: “Er mag gelachen worden”
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– De groepsapp is aangemaakt
– De reis van Charlo
– Geluksvogels die het asiel mogen verlaten
– Lopende adopties
– Berichtjes van de baasjes van Moos, Archie & Bonta, Demi en Estela

– De vierkante column van Ton met : “Professionals die verkeerde voorlichting geven”
– De (on)zin van de week gaat over: “Heel af en toe is goed dat er deuren bestaan”
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Advertenties van: Buddies/AnimalWebshop/Het Dier, Karlijn’s Shop, OnePack en Fresh PC. Your Inner Feelings .
.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


 

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.GEZOCHT: VLUCHTBEGELEIDERS

.
KLIK op de foto’s !!!!!!!! en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.
.
.

.

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

.


.

.

De week van dag tot dag:

.

.
Maandag 25 maart 2019

.
Vakantie van Albert
.
De afgelopen week heeft de moeder van Truus, oorspronkelijke baasje van Albert,  diverse keren gebeld om te vragen hoe het met de oude Albert gaat. Nou we konden haar steeds gerust stellen want met Albert ging het prima hoor. Hij hobbelt lekker mee en heeft een eetlust voor twee..

 

Laat in deze avond kregen we een berichtje van Truus dat ze geland is op Schiphol en we spraken af dat ze morgen vroeg in de middag Albert op zou komen halen. Ondertussen maakten we ons op voor de nacht. Albert imiteert het gedrag van onze club en dat maakt het nog drukker op bed. Voor ons was het dus nog even een plekje zoeken want ze waren ons net voor….

.

Flor ligt voor het bed op grond, op het voeteneind links ligt Albert en rechts Mia, in het midden ligt Pichi en op het kussen ligt Botas… Dan liggen ze zo doodstil, alsof ze diep slapen, waardoor wij een bezwaard geweten krijgen als we ze wakker moeten maken om zelf erbij te kunnen gaan liggen …

.

.

.

.


 

.

QR code : de snelle redding van de zoekgeraakte hond
.

De penning aan de halsband met een QR code die toegang geeft tot de informatie van het baasje. De perfecte en snelle manier om het baasje te achterhalen. Een chipscanner is niet nodig want elke mobiele telefoon kan gratis een QR scanner installeren van Play Store. Dan even scannen en hopla je kunt zo, zonder tussenkomst van dierenarts, Amivedi of de dierenambulance, het baasje waarschuwen.
Lees alles over de QR-code penning en hoe je er een voor je hond kunt bestellen, door op de QR code te klikken…

.

.

.


.

.

Dinsdag 26 maart 2019

.

De vakantaie van Albert is voorbij.
.

Vanmorgen maakten we de laatste grote boswandeling waarvan we een stukje gefilmd hebben.

.

Net na de middag komt Truus, het baasje van Albert, haar vriend weer ophalen.

.

Truus aait Albertje en Pichi was gauw op de bank naast haar komen zitten want als er geaaid wordt … dan wil hij daar ook graag van genieten….

.

Ze gaat er ook weer snel met Albert van door… Gauw naar haar moeder om Albert te laten zien want die mist hem elke dag…

“Dag Albert, tot de volgende keer..!!” 

.

.

.


.

Slecht nieuws voor Two
.
De mooie lieve Two die zo goed als geadopteerd was, heeft pech want de baasjes durven de adoptie niet aan omdat hij besmet is met Leishmania en hij daarom niet te verzekeren is….. Dat is natuurlijk vreselijk nieuws voor Two. Speciaal getest met kinderen en katten en alleszins de perfecte hond…. maar helaas we moeten op zoek naar een ander baasje…

In de column van dit weekjournaal gaat het speciaal over Two en de zoveelste verkeerde voorstellig van zaken door een dierenarts.

.

We nodigen iedereen uit om vooral de adoptiepagina van Two te bezoeken want als je een lieve aanhankelijke hond zoekt dan mag je Two niet overslaan… KLIK hiervoor op de foto van Two…
.

.

.


.

Woensdag 27 maart 2019
.
Klusdag
.
Het is zo’n dag dat er ruimte is voor allerlei klussen. Het was nodig om de stoeptegels van onze plaats eens goed te reinigen. Dat was drie jaar geleden gebeurd en wonder boven wonder maakte de zwarte aanslag plaats voor de grijze tint van de tegels. Het lawaai van de hogedrukreiniger zal ongetwijfeld wat parkbewoners geërgerd hebben maar ja dat kon niet anders.

Nu we wat meer speelruimte hebben voor de hondjes moeten we die verder wel hondvriendelijk maken. Borders en een plateau en natuurlijk beplanting en een  stukje gras. Als dat klaar is zullen we het wel laten zien. Enfin er moet nog zo ontzettend veel gebeuren maar het fijne is, dat we het hout hebben kunnen halen met de aanhangwagen van de buurman. We kunnen nu klussen zodra het weer het even toelaat.

.

.


.

.

.

klik op het plaatje

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:

“je mag best lachen hoor….

Verrassend, ontroerend en gewoon leuk om te zien

 

 

.

.

.

.


.<<advertentie>>

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: steviesworld@gmail.com .

 

 

.

.


.

Donderdag 28 maart 2019

.

De groepsapp is aangemaakt voor de reis van Charlo
.
Vanzelfsprekend zijn de baasjes van Charlo Peter en Nanna ook Natasja en Ellen die voor het Nederlandse plekje van Dacey zorgen opgenomen in de groepsapp. Daarnaast zijn Blanca, Miranda en Roger van het asiel, de vluchtbegeleidster Dionie en als laatsten zijn Annerie en ik ook toegevoegd. Hiermee zijn alle personen die ook maar iets te maken hebben met de reis van Charlo en Dacey aan elkaar verbonden. Zo kunnen we elkaar op elk moment informeren over de allerlaatste ontwikkelingen.. Wat ook leuk is dat we zo ook foto’s kunnen delen die tijdens de reis worden gemaakt.

.


.

 

 


<<advertentie>>

Klik op Lima om de website te bezoeken

karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Vrijdag 29 maart 2019

.

De vlucht van Charlo
.

OM 12,43 uur krijgen we van Miranda de eerste foto’s en een filmpje binnen van het asiel. Daar zijn Charlo en Dacey klaar voor vertrek.

.

Dacey past even de kennel

Klaar om in te laden….

Nog even afscheid nemen van Blanca

Even later vertrekken ze naar de luchthaven

.

Op de luchthaven krijgt vluchtbegeleidster  Dionie de verantwoordelijkheid over de hondjes van Miranda en Roger. Het inchecken gaat voorspoedig en we krijgen het berichtje dat dit  om 14.48 is gebeurd. Nu heeft Dionie ook even rust al moet ze wel nu zelf door de douane en naar de juiste gate lopen om aan boord te kunnen gaan van het Transavia toestel waarin de honden al een plekje in het ruim hebben gekregen.

.

.

.

.

Ondertussen in Nederland, zijn Peter en zijn zoon Victor, de nieuwe baasjes van Charlo, en ondergetekende onderweg vanuit het noorden om ruim op tijd op luchthaven Rotterdam te zijn voor de aankomst van Charlo. Ellen die namens Prozes Dacey op komt halen woont vlakbij dus dat is voor hen maar 15 minuten rijden.

Rond 16.30 uur tref ik Peter en Victor en gezamenlijk wachten we op het moment de komst af. Ik zie op elektronische bord dat de aankomst wordt verwacht om 17.28 uur. Maar uiteindelijk zouden ze al om 17.18 uur landen. Nu was het wachten geen straf want we hebben lekker bij kunnen kletsen. Zoals altijd lijkt de tijd tussen de landing en het moment dat de hondjes de aankomst binnen komen veel langer dan het in werkelijkheid is maar dat is maar schijn want in Rotterdam is dat meestal maar 20 minuutjes terwijl je op Schiphol al gauw 45 minuten kwijt bent.

.

.

.,

Dan is het zover en zien we ineens in de verte de karretjes met de kennels erop verschijnen en dat Dionie geholpen wordt door een stewardess die één van de karretjes duwt.

Dacey mag er nog niet uit want Ellen en haar partner nemen haar in de kennel mee om ze af te geven bij het opvangadres.

.

.

.

.

.

Wij doen er alles aan om Charlo zo spoedig mogelijk uit zijn kleine verblijf te halen. Hij krijgt gelijk zijn nieuwe halsband om die eerst keurig op maat wordt gemaakt. Dan kan de echte kennismaking beginnen.

.

Nadat we van Dionie de paspoort en reisbescheiden hebben gekregen danken we haar hartelijk voor de moeite.

.

Als aandenken maakt Dionie nog even een foto van haar reisgenootjes.

.

Dan nemen we afscheid van haar en Ellen om vervolgens naar buiten te gaan. Daar kan Charlo eindelijk de Nederlandse buitenlucht op snuiven.

.

Terwijl Peter en Victor Charlo laten snuffelen, kan ik de kennel in de auto laden. Het is een heerlijke knufffelkont die alles machtig interessant vindt.

.

.

.

.

Dan willen Peter en Victor, voor ze vertrekken naar Groningen, eerst nog een stukje met hem gaan wandelen en daarom besluiten we dat dit een goed moment is om afscheid te nemen. Terwijl zij aan hun wandeling beginnen ga ik op huis aan. Ik stuur Annerie een berichtje dat alles goed is verlopen. Ik mis onze hondjes en ik weet dat Annerie met onze club klaar zal staan om mij een warm welkom te geven.

Wat zou het leven toch saai zijn als er thuis geen hondje zou zijn die laat zien hoe enorm blij hij is als hij mij thuis ziet komen… Ik moet er niet aan denken

.

.

.

Charlo heeft in zijn nieuwe huis een oude hondendame ‘Fieke’ die op hem wachten. We kregen bericht dat de kennismaking tussen die twee prima is verlopen maar dat Fieke graag  de mand nog voor zich alleen wil houden. .

.

.

.

.

.En natuurlijk is ook Dacey op zijn plaats van bestemming aangekomen.

.

.

,

.

.


..<<advertentie>>

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..
.
.

klik hier om mee te doen

Heeft u wel eens meegedaan aan een loterij waarbij u tegelijk een goed doel steunde?
Dan kan natuurlijk door mee te doen bij de onvolprezen Vriendenloterij….
.
.
Hoe dat werkt…?!? Dat is super simpel… !!!!
Klik op de “Speel mee” knop om elke maand mee te spelen.
U vult uw gegevens op het formulier in en wanneer u meespeelt bent u automatisch sponsor van Dierenmissies en maakt u elke maand kans 0p schitterende prijzen.
.
We hopen dat ook bij u de deurbel zal gaan en dat er een bekende Nederlander voor de deur staat om een mooie prijs af te komen geven.
.
Veel geluk toegewenst…
En dank namens alle hondjes die we kunnen helpen doordat jullie meespelen…

* De auto’s worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto’s die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.
.

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 .

.

.


.<<advertentie>>

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Zaterdag 30 maart 2019

.

Charlo is op verkenning

Vandaag was het schitterend weer en Charlo mocht op zijn gemakje de tuin verkennen.
Nou dat ging hem erg goed af en als je goed luistert en kijkt, zie je dat hij al erg goed luistert…

.

.

Tja en ook de buurt verkennen  en daar de mooie plekjes bezoeken.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Als je dan nog twijfelt of Charlo zich veilig voelt bij zijn nieuwe baasjes Ach dan kun je het beste maar gewoon zo’n foto laten zien..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Geluksvogels die ook binnenkort het asiel mogen verlaten

.

hond

Bimba

hond

Mina

.

.

.

.

.

.

hond

Waldo

hond

Noel

.

.

.

.

.

.

.

hond

Dolca

hond

India

.

.

.

.

.

.

.

.


.

..

.

QR code : de snelle redding van de zoekgeraakte hond
.

De penning aan de halsband met een QR code die toegang geeft tot de informatie van het baasje. De perfecte en snelle manier om het baasje te achterhalen. Een chipscanner is niet nodig want elke mobiele telefoon kan gratis een QR scanner installeren van Play Store. Dan even scannen en hopla je kunt zo, zonder tussenkomst van dierenarts, Amivedi of de dierenambulance, het baasje waarschuwen.
Lees alles over de QR-code penning en hoe je er een voor je hond kunt bestellen, door op de QR code te klikken…

.

.

.


 

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.

.

.


.

Zondag 31 maart 2019

.

Naam      Besluitfase     formaliteiten        bloed            medisch        datum
                   baasje                                           onderzoek          traject        reis naar NL

 

Guapo      afgerond———afgerond————-gaande————-gaande——– begin mei

 


.<<Advertentie>>

Voor sfeerimpressies en meer informatie klik op de foto van Merel om de website te bezoeken.

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

.

.

.

.


.

.

Het volgende weekjournaal komt uit op 7 april 2019.

.

.


.<<advertentie>>

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

karlijn cadeau

Karlijn’s Webshop met het cadeau van de maand
KLIK op tekening van Lima om de webshop van Karlijn te bezoeken.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.


.
.

Berichten van : …

.

Linda, baasje van Moos, Mike, Sjors en Jax, stuurde ons dit filmpje…

om te laten zien dat Moos goed aan het revalideren is na zijn knieoperatie.

.


.

Ellen en Gjalt zijn de baasjes van Bonita en Archie. Zij stuurden ons deze update over Archie…

Archie heeft zijn ritme te pakken

Archie, na negen weken bij ons te zijn lijkt hij – in elk geval in huis- tot rust te zijn gekomen, Het dagelijkse ritme en de gewoontes zijn helemaal opgepakt.

Eerlijk gezegd hebben we ons gedurende de eerste drie, vier weken wel eens afgevraagd waar we aan begonnen waren: wat een druktemaker en wat moesten we constant op hem letten. Een energieverslindend project…. Was het om te controleren dat hij zijn poot niet zomaar optilde in huis, om te zorgen dat hij niet telkens met één van de katten probeerde te spelen of in de keuken kwam wat toen nog een ‘no go area’ voor hem was omdat Wiske zich daar tijdelijk thuis voelde. Wiske ligt inmiddels gelukkig gewoon weer op de bank bij ons.

Nu Archie zijn draai heeft gevonden is de rust eindelijk weer gekeerd in Villa Kakelbont. Archie en ik hebben elkaar ook definitief gevonden; ik ben in het begin namelijk wel wat terughoudend en doe dan zeker niet bij hem wat ik allemaal wel bij Bonita doe en durf. Ik heb hem wel vanaf het begin een aantal essentiële commando’s bijgebracht en -misschien daardoor- luistert hij in elk geval binnenshuis prima naar mij. Hij komt nu ook vaker naar mij toe om even te knuffelen en biedt regelmatig zijn – kale- borst aan. Al is Gjalt natuurlijk knuffelbaasje nummer 1, ‘s middags een half uurtje tegen het baasje aan liggen op de bank en als het niet anders bij mij.

Bonita is superblij met hem en omgekeerd. Archie likt haar mond af als zij water heeft gedronken, nodigt haar uit tot spelen, ruilt van mand. Hij eet eerst zijn brokken en begint dan aan de bak van Bonita die dan gewoon in de keuken staat te wachten tot hij klaar is. Als Archie is uitgegeten gaat zij pas naar haar bak die we dan uiteraard weer eerst voor haar vullen. Vandaar dat zij zo mager was toen ze net bij ons was: ze laat iedereen voorgaan met eten.

Met z’n tweeën achterin de auto is een herrie van jewelste. Archie piept, knort, blaft en wat al niet en dat alles van pure opwinding. Want een opgewonden standje is het: een druktemaker eerste klas! Vanmiddag eens kijken of hij op de snelweg ook zo’n drukte blijft maken want dan moeten de ritjes beperkt blijven tot hooguit een half uur; dan zijn we zelf minimaal half doof geworden en is het echt niet leuk meer…

Dezelfde drukte als we een andere hond tegenkomen; mijn hemel, wat een lawaai in stereo! Op de cursusdag doet hij dat gelukkig niet, ik neem aan dat er dan teveel hondjes tegelijk zijn om zo gek te doen. Dan begroet hij er een paar en dan is het goed. Ik probeer nu, als we een andere hond tegenkomen, zijn aandacht te pakken met een stukje worst die hij dan moet vangen; voor minder doet meneer het namelijk niet. Ik moet wel aardig wat worst meenemen want zodra een stukje op is gaat hij weer verder, haha. Maar je moet ergens beginnen nietwaar?

.


 

.

Ilona, baasje van Demi en haar boxervriendje, stuurde ons deze leuke foto..

.

.

Samen onder een dekentje

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Jean Pierre, baasje van Estela, laat zien dat ze gek is op spannende avonturen

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

4-kanten Column van Ton

“Professionals die verkeerde voorlichting geven”

.

Opnieuw hebben we zo’n geval van een arts die het nodig vindt om verkeerde voorlichting te moeten geven over Leishmania.
.
Ik moet afgaan op wat een baasje mij telefonisch vertelde maar dat was genoeg om mijn nekharen overeind te zetten.
.
Kijk, als een hond Leishmania heeft dan kun je hem niet verzekeren tegen ziektekosten. Dus de kosten voor bijvoorbeeld ‘het breken van een poot’ krijg je niet vergoed. Als je als baasje niet de financiële middelen hebt om zelf de dokterskosten te dragen die veroorzaakt worden door een ongeluk of andere reden, dan moet je geen hond (huisdier) willen nemen.  Dat was ook het geval bij Two zo. Dat heeft dus niets met de Leishmania te maken en kan een weloverwogen beslissing zijn.
.
Veel baasjes die wel een onverwachtse doktersrekening kunnen dragen nemen dat risico voor lief. Immers 10 jaar geleden was een verzekering voor je huisdier nog slechts bij minder dan 1 procent van de baasjes bekend.
.
Dat een dierenarts tegeneen toekomstig baasje dan ook nog eens totale onzin vertelt over de kosten van een hond met Leishmania, doet dat de beeldvorming geen goed.
.
De dierenarts van de familie, dokter Krul van Mijn Dierenkliniek  te Leiden, had hen verzekerd dat ze al gauw het eerste jaar een rekening van 700 euro tegemoet zouden kunnen zien door de Leishmania. Een bloedtest op Leishmania zou al 150 euro per keer kosten en daar moest hij er dan twee van krijgen en dat een noodzakelijke behandeling minstens 400 euro zou gaan kosten…
.
Als ik zoiets hoor dan wordt ik echt woest. Doet die persoon zo’n uitspraak, dan heeft die echt geen verstand van de ziekte. En vertelt dan ronduit leugens. Ik vraag me dan af waarom dat gedaan wordt.. wat is er de reden van ???? De kans dat je binnen enkele jaren een hoge rekening voor Leishmania krijgt is uiterst klein en zeer onwaarschijnlijk.
.
Een andere dierenarts de gespecialiseerd zou zijn in Mediterrane ziekten vertelde hen gelukkig dat het ook lang goed kon gaan maar dat die Two niet had gezien dus ook moeilijk een oordeel kon vellen. Wel vertelde die dat gezien de uitslag van het bloedonderzoek er geen tekenen waren dat zijn interne organen aangetast waren.
Tja, zover waren wij natuurlijk ook al want niet voor niets laten we op het asiel de meest uitgebreide bloedonderzoeken doen.
Helaas was het kwaad al geschied en had de onzekerheid toegeslagen. Voor alle duidelijkheid een bloedonderzoek op Leishmania kost maximaal 75 euro dus wat een dierenarts aan extra kosten wil rekenen is pure geldklopperij.
.
Natuurlijk kunnen we niet in de toekomst kijken want elke hond is uniek en we kunnen alleen maar op onze eigen ervaring afgaan. 8% van onze geplaatste honden heeft Leishmania en daar hebben we alleen maar goede ervaringen mee. Zelfs onze eigen hond Daisy die we kregen met zeer zware Leishmania èn aangetaste organen heeft nog vier jaar een fantastisch leven bij ons gehad.
.
Wat wij met zekerheid kunnen zeggen dat een bij Dierenmissies aangeboden hond met een Leishmania besmetting er tegen is behandeld, dat de Leishmania onder controle is en dat de kans dat die de eerste jaren op zal spelen uitzonderlijk klein zal zijn. Maar ja als je huisdier niet kunt verzekeren en als je bang bent dat je sowieso een onverwachtse doktersrekening niet kunt betalen, dan moet je niet aan een huisdier beginnen omdat je hem niet de zorg kunt bieden die hij nodig kan hebben.

.

.


.

Wist u overigens dat we al meer dan 3,2 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

.

mmmm.. daar moet ik even over nadenken…

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “Heel af en toe is goed dat er deuren bestaan”

.

 

 

 

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.
.
.

virtuele collecte

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.
.
Bekijk onze donatiepagina
.
====================================================
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .
.

Ian van 8 tot 17 mei 2019
Lynn van 26 juli tot en met dinsdag 20 augustus 2019
Luna en Ocean van medio juli tot medio augustus 2019
Geza en Saar van 23 september tot 6 oktober 2019
Copito van medio oktober tot eind oktober 2019

«
»
  • hanneke

    hallo Ton,

    probeer eens een lage druk spuit met schoonmaakazijn. Even in laten trekken en weg groene aanslag met geen ellendige lawaai en ook afbreekbaar. Gaat ook op voor tuinmeubelen en alles wat je nog meer schoon wilt maken. Ook geschikt voor schoonmaakklussen binnenshuis en veel milieuvriendelijker!

    Hanneke

    1

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com