Dierenmissies Weekjournaal van 7 april 2019

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

Beste mensen,

Deze week hebben we  leuke updates uit het land en hondjes die het asiel mogen verlaten. Zes kennels zijn weer terug naar het asiel gestuurd en er is een verslag van een feria van afgelopen weekend. We hebben wat avonturen van Mia te vertellen en staat Igor in de belangstelling. Voorts steunen we een prima initiatief in de column en geven we het voorbeeld van hoe je een terrasje kunt pakken. Ach er is nog veel meer te zien en lezen maar dat kun je beter zelf bekijken want dan ben je weer helemaal op de hoogte van alles  wat ons deze week heeft bezig gehouden.  Lees over de volgende onderwerpen:

– Zes kennels weer op transport naar Spanje
– Miranda’s verslag van de feria die afgelopen weekend is gehouden

– Leuk filmpje: “ook met je buik onder het zand smaakt de donut prima”
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Wereld zwerfdierendag.
– Mia op eigen houtje aan de wandel
– Igor in de belangstelling
– Geluksvogels die het asiel mogen verlaten
– Lopende adopties
– Berichtjes van de baasjes van Ziva & Zando, Lara, Fala & Leda & Calito, Xavi & Bajo, Bros en Nando 

– De vierkante column van Ton met : “Waar ben je nou ?”
– De (on)zin van de week gaat over: “Samen een terrasje pakken”
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Advertenties van: Buddies/AnimalWebshop/Het Dier, Karlijn’s Shop, OnePack en Fresh PC. Your Inner Feelings .
.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


 

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.GEZOCHT: VLUCHTBEGELEIDERS

.
KLIK op de foto’s !!!!!!!! en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.
.
.

.

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

.


.

.

De week van dag tot dag:

.

.
Maandag 1 april 2019

.

Vandaag was er een item tijdens de Vijfuur Show op RTL 4 dat ons erg aansprak. Ook Hart van Nederland heeft hier aandacht aan besteed. Er is een petitie gestart om de politiek te laten beslissen om een Landelijk Meldpunt met verplichte registratie voor gevonden overleden huisdieren in te stellen. Wij zijn hier absoluut voor en in de 4-kanten column van dit weekjournaal wordt hier bij stil gestaan en meer uitleg gegeven over de nut en noodzaak.

Wilt u nu gelijk de petitie tekenen? KLIK dan op de foto “Waar ben je nou?

 

 


 

.

QR code : de snelle redding van de zoekgeraakte hond
.

De penning aan de halsband met een QR code die toegang geeft tot de informatie van het baasje. De perfecte en snelle manier om het baasje te achterhalen. Een chipscanner is niet nodig want elke mobiele telefoon kan gratis een QR scanner installeren van Play Store. Dan even scannen en hopla je kunt zo, zonder tussenkomst van dierenarts, Amivedi of de dierenambulance, het baasje waarschuwen.
Lees alles over de QR-code penning en hoe je er een voor je hond kunt bestellen, door op de QR code te klikken…

.

.

.


.

.

Dinsdag 2 april 2019

.

Miranda’s verslag van de feria die afgelopen weekend is gehouden

v.l.n.r. Timon, Serry, Mickey en Body KLIK OP DE FOTO

Hallo Ton,

afgelopen weekend waren met de hondenferia in het plaatsje Olesa de Montserrat!

Er gingen 6 honden mee, 5 uit het asiel en 1 uit de residentie (baba).

Timon, Body en Serry KLIK OP DE FOTO

Baba was al eens eerder mee geweest, dus wij wisten dat hij prima is met alles en iedereen. Voor de nieuwe honden die meegingen was het spannend en afwachten hoe ze zouden reageren op de vele kinderen, onbekende honden, groot en klein en drukte!

Micky en Timon

maar dat ging super goed, en ook deze honden hebben weer blijk gegeven van hoe adopteerbaar ze zijn en prima in elke situatie zich weten aan te passen.

De kandidaten uit het asiel:

Timon, de grote oude lobbes

Mickey, de mix boxer, lief, speels en met geweldige inborst

Body, het kaneelkleurige teefje, voor het eerst mee, maar ontzettend goede en positieve indruk gemaakt.

Serri: onze langharige zwarte mooie actieve meid! die zo graag met de bal speelt, gedraaide zich prima tussen alle andere honden

Iris KLIK OP DE FOTO

Iris: ons zwarte kortharige middenmaat teefje, vond alles heel spannend in het begin.. maar aan het einde begon ze eindelijk te ontspannen en te genieten van haar dag buiten de kennel.

hond

Baba, KLIK OP DE FOTO

Baba: de breton mix.. was uit de residentie meegekomen, die in olesa huist om te kijken of hij dit keer wel zijn defintieve gezin zou vinden!

Hierbij de compilatie van wat leuke foto´s om een indruk te krijgen.

Alle honden bleken prima met kinderen, kleine honden en grote onbekende honden, geen reactiviteit of geblaf… (: Prima dus voor een ieder!

groetjes
miranda

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Natuurlijk hopen we met de feria nieuwe baasje te vinden..!!!! dus kijk vooral naar de filmpjes….

 

.


.

Woensdag 3 april 2019
.

Mia op eigen houtje aan de wandel
.
We zijn dus druk bezig met het gereed maken van een prachtig speelparadijs voor onze hondjes. Verhuisd van de caravan haar een chalet op een aanpalend perceel betekent dat we nu voor de hondjes een dubbel speelterrein hebben. Dat betekent ook dat er gezorgd moet worden dat de afzetting van de tuin weer “Houdini-proef” moet worden gemaakt.
.

“Hi hi… Zo ben ik het liefste hondje van allemaal….”

Wat is er niet leuker dan voor een ondernemend hondje om eens onder het chalet te kijken en dan proberen een gaatje te vinden.  Tja, en dan moet je dus onze Mia hebben.  Altijd ondernemend, lenig, nieuwsgierig en tikje eigenwijs… Terwijl we druk bezig zijn met de verbouwing vond zij toch een gaatje om onder het chalet te komen. Ook toen moest ze nog zoeken naar een uitgang want de onderkant is ook gesloten maar ja een gaatje met een beetje graven is toch gevonden. Zo kwam het dat we gewaarschuwd werden door een buurvrouw (baasje van het kleine boomerhondje Heike) uit het pal naast ons gelegen park met vakantiewoningen. Gelukkig kennen we daar iedereen. De scheidingsgrens tussen de parken bestaat uit een hekwerk van gaas dat zijn beste tijd heeft gehad, en ligt dus dicht bij onze tuin. Het hekwerk zelf is flink begroeid door allerlei struiken en onkruid. Mia had niet alleen de weg naar buiten onze tuin weten te vinden maar ook een gaatje in het hekwerk, zodat ze in de tuin van de buurvrouw kon komen. Daar trof ze Heike en had het erg naar haar zin.

 

Buurvrouw tilde Mia over het hek zodat ik haar aan kon pakken. We stonden nog een beetje te praten over de ondeugende Mia toen we tot onze verbazing zagen dat Heike ineens aan onze kant van het hek stond. Ik heb vervolgens Heike opgetild en over het hek aan haar aangegeven. Nu hadden we allebei een taak. Ik moest de afscheiding van onze tuin onderzoeken waar het gaatje zat en zij haar hekwerk dat tevens de afscheiding tussen de twee parken moest voorstellen. Maar ja met al dat onkruid viel dat nog niet mee. Er zat maar één ding op en dat was de hondjes volgen om te zien waar ze er door heen glipten. Ach zo waren we lekker bezig….

“Heeeee kijk nou… stroopwafels op tafel !!”

“Wat zeg je ?? Nee ik kijk alleen maar …..”

Van het voorval zelf hebben we geen foto’s maar als je de foto’s van Mia hieronder bekijkt kun je je misschien voorstellen hoe zij in staat is zich zelf aardig in de nesten te werken.

.

We moeten altijd vreselijk lachen om haar capriolen en de gekke bekken die ze kan trekken.

.

Eén ding is zeker met Mia is het nooit saai…..

.

.

.

“O o… wat heb ik nu weer gedaan ….”

“Niet boos op me zijn hoor… ik ben maar een klein meisje…”

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

.

klik op het plaatje

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:

“ook met je buik onder het zand smaakt de donut prima

 

 

 

.

.


.<<advertentie>>

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: steviesworld@gmail.com .

 

 

.

.


.

Donderdag 4 april 2019

.

Wereld zwerfdierendag.
.
We besteden wat aandacht aan deze dag omdat het goed is even stil te staan bij alle zwerfdieren in de wereld. De grootste groep zit zonder baasjes en aangewezen op zich zelf. Een andere groep heeft inmiddels een plekje gekregen in een asiel en hoopt zo een baasje te vinden. In ieder geval zijn ze dan relatief veilig , krijgen ze eten en noodzakelijke medische verzorging maar het leven in een asiel is natuurlijk verre van ideaal. Met meerdere honden in een betonnen kennel moeten wonen en maar af en toe eruit mogen om de poten te strekken en natuurlijk lang niet genoeg aandacht van mensen waar ze zo naar verlangen. Tja, we hebben nog werk genoeg….

Wereld Zwerfdierendag wordt dit jaar alweer voor de negende keer gevierd. Deze dag is begonnen in Nederland, maar wordt inmiddels al in meer dan 80 landen gevierd. Het doel van Wereld Zwerfdierendag is aandacht vragen voor de meer dan 600 miljoen zwerfdieren wereldwijd en stil te staan bij de verantwoordelijkheid die wij mensen jegens deze dieren zouden moeten dragen.
Dit jaar willen we met Stray Animal Foundation Platform aandacht vragen voor het chippen én registreren van honden en katten. Door chippen én registreren kan worden voorkomen dat honden en katten zwerfdieren worden, omdat baasjes eenvoudig en snel gevonden kunnen worden. Voor honden is het chippen verplicht, maar eigenaars vergeten regelmatig om het dier te registeren en op hun naam te zetten. Voor katten is het chippen niet verplicht. Op Wereld Zwerfdierendag 2019 willen we baasjes oproepen om hun dier te laten chippen én registeren.

.

.


<<advertentie>>

Klik op Lima om de website te bezoeken

karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Vrijdag 5 april 2019

.

Igor in de belangstelling.
.
Vandaag hebben we in alle vroegte informatie gestuurd naar een familie die belangstelling had voor de senior Igor.
Nog in de morgen kregen we meer info  van het baasje. Een voorwaarden was dat hij met poezen zou kunnen en dat hij trappen kan lopen. Hierover hebben we even overleg met Miranda. We laten hem nog wat testjes doen zodat we er zeker van kunnen zijn dat de matching voor 100% goed is. We hopen vlug door te kunnen gaan met de adoptie want natuurlijk wordt het hoog tijd dat deze kanjer van 12 jaar nu eindelijk naar een baasje mag gaan.

.

.

.


..<<advertentie>>

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..
.

klik hier om mee te doen

Heeft u wel eens meegedaan aan een loterij waarbij u tegelijk een goed doel steunde?
Dan kan natuurlijk door mee te doen bij de onvolprezen Vriendenloterij….
.
.
Hoe dat werkt…?!? Dat is super simpel… !!!!
Klik op de “Speel mee” knop om elke maand mee te spelen.
U vult uw gegevens op het formulier in en wanneer u meespeelt bent u automatisch sponsor van Dierenmissies en maakt u elke maand kans 0p schitterende prijzen.
.
We hopen dat ook bij u de deurbel zal gaan en dat er een bekende Nederlander voor de deur staat om een mooie prijs af te komen geven.
.
Veel geluk toegewenst…
En dank namens alle hondjes die we kunnen helpen doordat jullie meespelen…

* De auto’s worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto’s die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.
.

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 .

.

.


.<<advertentie>>

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Zaterdag 6 april 2019

.

Guapo mag in Residentie verblijven tot de reis naar Nederland.
.
Omdat Guapo nog een kuur moet krijgen voordat hij naar Nederland mag reizen is voor hem een plekje geregeld in de Residentie (particuliere opvang). Daar mag hij nu tot de reisdatum van 7 mei wonen.

 

.


.

.

Geluksvogels die ook binnenkort het asiel mogen verlaten

.

hond

Yaro

hond

Lucile

.

.

.

.

.

.

hond

Pup Telma

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

..

.

QR code : de snelle redding van de zoekgeraakte hond
.

De penning aan de halsband met een QR code die toegang geeft tot de informatie van het baasje. De perfecte en snelle manier om het baasje te achterhalen. Een chipscanner is niet nodig want elke mobiele telefoon kan gratis een QR scanner installeren van Play Store. Dan even scannen en hopla je kunt zo, zonder tussenkomst van dierenarts, Amivedi of de dierenambulance, het baasje waarschuwen.
Lees alles over de QR-code penning en hoe je er een voor je hond kunt bestellen, door op de QR code te klikken…

.

.

.


 

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.

.

.


.

Zondag 7 april 2019

.

Naam       Besluitfase        formaliteiten          bloed         medisch        datum
                       baasje                                             onderzoek       traject         reis naar NL

 

Guapo       afgerond———afgerond————-afgerond————-gaande——– 7 mei

Igor           afgerond———gaande—————gaande—————gaande——– begin mei

 


.<<Advertentie>>

Voor sfeerimpressies en meer informatie klik op de foto van Merel om de website te bezoeken.

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

.

.

.

.


.

.

Het volgende weekjournaal komt uit op 14 april 2019.

.

.


.

Berichten van : …

.

Hanneke, bazinnetje van Fala, Leda en de kleine Carlito

 

hallo Ton en Annerie,

helaas houdt mijn dierenarts er mee op. Jammer want ik had een blind vertrouwen in hem. De honden stonden altijd centraal en hij was nooit te beroerd om dingen uit te leggen. Op zoek dus naar een vervanger.

Maar elk nadeel heb se voordeel.
Dit weekend stuur ik jullie een doos met spulletjes uit zijn praktijk. Geen medicijnen maar hulpmiddelen e.d. Alles steriel verpakt (waar de verpakking van open was heb ik weggegooid). Hopelijk kunnen jullie er wat mee.

Leda die ook af en toe moet rusten

Hier gaat overigens alles prima. Fala wordt flink ouder en lange afstanden flink doorstappen is er niet meer bij. Uren snuffelen in de berm en in het gras schijnt dan weer minder vermoeiend te zijn! Hopelijk houdt ze het zo nog jaren vol.
Leda heeft natuurlijk niet genoeg aan dat gesnuffel, hoewel ze het heerlijk vindt hoor. Dus loopt ze nu elke dag langs de fiets mee hard. We zitten inmiddels op 20 minuten rennen (incl. plaspauze natuurlijk). Als ze me niet meer vooruit trekt weet ik dat ze wat moe wordt. Maar dan nog houdt ze er flink de pas in. Het gaat allemaal best; ze moet dat beslist vaker hebben gedaan, hoewel een Spanjaard op de fiets met een hond naast zich me wat eigenaardig lijkt. Geen enkel probleem met spaken, stuur, trapper e.d. Parallel langs de fiets en rennen maar. Dat was met Jippy wel anders. Dat was vaak van “God zegene de greep”. Ze is inmiddels een prima gestroomlijnde hond; er zijn aardig wat kilootjes af en ze is ook flink gespierder geworden. Als ik Setty weer eens tegenkom zal ik vragen of ze een filmpje wil maken. Dan kun je het zelf zien.

En met Carlito gaat alles goed; het ondeugend zonnetje in huis.

Nu, veel succes met de toegestuurde spulletjes.

Hanneke

.


.

Peter en Nanna, baasjes van Charlo, .

.
.

.

slapen doen we samen. Fieke geeft het voorbeeld

.

.

.

.Charlo schijnt Michelin sterren uit te delen dus wil hij de bereiding van het eten eens goed observeren…

.

.

.

Slapen is zo wel leuk als we tegelijk alles in de gaten kunnen houden. .

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Martin, Harriët en Liang, baasjes van Xavi en Bajo, delen met ons deze twee mooie foto’s

.

.

Xavi buiten met zijn favoriete speeltje “de tennisbal”.

.

.

Xavi en Bajo binnen om even uit te rusten .

.

.

.

.

.

.


.

.

Jolanda en Ronald, baasjes van Ziva en Zando, stuurde ons deze foto

.

Als er buiten in het zand, pal voor het raam, poezen in het zand durven te spelen, dan moet je dat natuurlijk als echte huishond wel even in de gaten houden. Dus samen voor het raam alles in de gaten houden…

.

.

.

.


.

.

Alba en Donella, baasjes van Bros en zijn maatje. stuurden ons deze foto…
.

Al dit niet betekent dat zij echte maatjes zijn… dan weten we het niet meer…

.

.

.

.

.

.


.

.

Stefanie, baasje van Nando, laat ons het volgende weten

.

Hoi Ton, hier een berichtje over Nando. Met Nando gaat het heel goed, hij voelt zich helemaal thuis.
.
Nando is gek op wandelen en zwemmen, maar wel tot waar hij nog kan staan. Bij thuiskomst ligt hij het liefst met al zn knuffels in zijn mand. Nando is heel sociaal tegen andere mensen en honden, maar doet liever zijn eigen ding! Wij zijn heel gelukkig met hem en zouden hem niet meer willen missen!
.
Groetjes Joel en Stefanie en een 🐾 van Nando 🐕

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Karin, baasje van Lara, stuurde ons deze fotosessie van de mooie Lara

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

4-kanten Column van Ton

“Waar ben je nou?”

.

KLIK HIER om de petitie te tekenen

Stel u bent uw hond of kat kwijt. Eindeloze zoekacties en sociale media kunnen niet helpen. Allerlei instanties afgebeld omdat uw dier toch echt gechipt is… en toch blijft hij spoorloos. Dit was wat er gebeurde en het baasje vertelde haar verhaal op de TV.
.
” … Toen kreeg ze een tip van een getuige dat die iemand iets had zien begraven langs de kant van de weg. Op die aanwijzing ging ze zelf naar die plaats toe en in een uiterste poging er achter te komen wat er met haar hond was gebeurd, ging ze daar zelf graven en vond ze haar hond in een gevorderde staat van ontbinding. Deze gruwelijke vondst maakte een eind aan alle onzekerheid maar het verdriet was er niet minder om… “
.
Uw vraagt zich af waarom moest dit zo gaan? Dan blijkt dat dit jaarlijks tientallen keren gebeurd. Niet alleen worden dode dieren zo maar begraven maar ook worden ze, zonder de baasjes te informeren, afgevoerd naar een depot of destructie. Baasjes blijven zo tot in lengte van dagen in onzekerheid over het wel en wee van hun geliefde huisgenoot. Dat dit anders moet is absoluut wenselijk en noodzakelijk. Had uw dier nog geleefd en was hij bij een asiel, dierenarts of Amivedi terecht gekomen dan had u, door de verplichte chip, een bericht gekregen. Maar bij het aantreffen van een dood dier schijnt het niet meer de moeite te zijn om het baasje in te lichten. Hoe walgelijk is dit !?!?!  Als er een mens zoekt raakt dan wordt er toch ook alles aan gedaan om de naasten te informeren?
.
Ik probeer er achter te komen wat de reden is om niet de moeite te nemen om de baasjes te informeren. Ik kan slecht 2 dingen bedenken.

  1. De mensen die aan de weg werken hebben geen scanner bij zich om de chip uit te lezen. Dit betekent dat ze de kadavers naar een dierenarts, asiel, dierenambulance gebracht moeten worden.
  2. Het kost extra moeite en tijd. Mogelijk hebben de kantonniers daar zin in of krijgen ze er geen tijd voor van hun baas (Overheid)

U snapt het al, dit moet veranderen. Het is een relatief kleine moeite die bij een tragedie als het overlijden van je huisdier veel onnodig leed kan voorkomen.
.

We hopen dat iedereen dan ook de petitie wil ondertekenen zodat het in de Tweede Kamer op de agenda komt.

Wilt u na het lezen van de column de petitie tekenen? KLIK dan op de foto “Waar ben je nou?”

 

.


.

Wist u overigens dat we al meer dan 3,2 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

.

mmmm.. daar moet ik even over nadenken…

 

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “Samen een terrasje pakken”

.

 

 

.

Hij wilde zijn goede vriend niet zijn plaats onder de tafel wijzen. Afgezien van wat gegniffel door de dame links van hem vond niemand het gek.

Dat heet: “Samen een terrasje pakken”

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.
.
.

virtuele collecte

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.
.
Bekijk onze donatiepagina
.
====================================================
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .
.

Ian van 8 tot 17 mei 2019
Lynn van 26 juli tot en met dinsdag 20 augustus 2019
Luna en Ocean van medio juli tot medio augustus 2019
Geza en Saar van 23 september tot 6 oktober 2019
Copito van medio oktober tot eind oktober 2019

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com