Dierenmissies Weekjournaal van 5 juli 2015

lezen09-150x150paasdonatie2 001Beste mensen,

Beleef de gebeurtenissen van deze week met ons mee. Lees over de onderwerpen: Update over asiel Cuenca, Samenwerking met Animal in Distress gaat niet door, Deze middag eindigt de vakantie van Kino, Definitieve samenwerking met Olescan, De Dierenmissies website wordt gevuld met te adopteren hondjes, Ook Kokkie heeft een eigen pagina, Reina nu al bijna geadopteerd, Soska bijna logé,  Mogelijk nu al een tweede adoptant Era genaamd, Vakantie-opvang krijgt agenda op website, Of we deze hondjes niet willen vergeten te plaatsen, Aandacht voor  Bulgaarse hondenopvang, Reina en Era zijn geadopteerd, Ingezonden stukjes over Bjart (voorheen Baas), Fala en Carlito, en Charlie en Fidel. De 4-kanten column met ‘Bestaat er een zinvolle geweldsbedreiging?’, De (on)zin van de week over ‘ de geleende spreuken van Jany en Kees’, Belangrijke mededeling en nog veel meer…

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

GEZOCHT………..

ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL

Plaatsing van uw advertentie in het Weekjournaal bereikt jaarlijks 400.000 websitebezoekjes van dierenliefhebbers en het weekjournaal heeft 400 vaste abonnees!!!!!

Advertentiekosten zijn:

Geplaatste Logo met link naar website is 25 euro per kwartaal (circa 12 plaatsingen) Indien daarbij week of maand aanbiedingen worden vermeld dan is het 40 per kwartaal.

VRAAG MEER INFO over adverteren op dierenmissies@gmail.com

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

logo meerkoeling Airconditioning-installaties, koel-toonbanken, koelcellen, vriescellen, koelkasten, vrieskasten/kisten, ijsblokjesmachines, enz. enz. Meer Koeling, landelijk STEK-erkend koeltechnisch installateur, gespecialiseerd in reparatie, service-en onderhoud op koel/vries en airconditioning-installaties. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

De week van dag tot dag:

Maandag 29 juni 2015

Update over asiel in Cuenta

Al wekenlang hebben we aandacht gevraagd voor de hondjes uit het asiel in Cuenca. Dit asiel zou per 21 juni overgaan in handen van een ongediertebestrijdingsbedrijf Le Parc met het gevold dat dit asiel een dodingsstation zou worden. Hiertegen hebben velen van u een petitie getekend en zijn er in allerijl hondjes overgebracht naar asielen van Olescan in Catalunia om te voorkomen dat de dieren zouden worden afgemaakt. Na de eerste groep die op 20 juni werd overgebracht stond de tweede groep al klaar.

Een voorlopig wonder is geschied. Vandaag kregen we het bericht dat het asiel nog niet is overgedragen aan Le Parc omdat de papieren nog niet getekend waren.

Ongetwijfeld hebben de petitie en de demonstratie hiertoe bijgedragen. Wat dit betekent weten we nog niet maar voorlopig is er in ieder geval uitstel en zijn de resterende hondjes nog veilig. Getracht wordt om dit asiel ook onder te brengen bij Olescan zodat het asiel een asiel  blijft en geen dodingsstation wordt.  

Hulde aan iedereen die snel de petitie hebben ondertekend. Dank namens alle hondjes die daar nog zitten en wellicht toch eerdaags nog zullen verhuizen naar één van de asielen van Olescan….

Wordt vervolgd…..

 

Dinsdag 30 juni 2015

Samenwerking met Animal in Distress gaat niet door

Vandaag kregen we te horen dat de samenwerking tussen Stichting Dierenmissies met Animal in Distress te Coin definitief niet doorgaat. De voornaamste reden is dat ze al een goede adoptielijn naar Nederland hebben via Arce Noah. Het zou contraproductief zijn om hiernaast een tweede lijn op te zetten. We wensen Janice veel succes toemet haar goede werk.

 

===============

1408270754569Deze middag eindigt de vakantie van Kino.

Die ochtend ligt Kino op zijn favoriete plekje op de bank en het is alsof hij weet dat er iets staat te gebeuren.

1410695387722Langzaam halen we zijn spulletjes te voorschijn die terug mee moeten naar zijn baasjes en heeft hij feilloos door dat in deze koelbox zijn eten heeft gezeten.

.

1410701550281Zoals verwacht starten we de terugreis  met z’n allen voorin. Het is warm dus rijden we de hele weg met de ramen op een kier met de blazers op standje 10..

Rond 15.00 uur leveren Pichi en ik Kino weer af bij zijn baasjes in Den Haag.

1410704410689Het is een fijn weerzien en natuurlijk moeten we mee naar binnen komen om alles over Kino’s vakantie te vertellen. Kino neemt meteen weer zijn plekje in tussen Evelien en Sjors die op hun beurt vertellen hoe zeer ze Kino op hun huwelijksreis gemist hebben.

1435671825407Pichi heeft andere zorgen. Hij moet echt de poes James  in de gaten houden die achter de plant verdekt ligt opgesteld. Nadat we nog allerlei presentjes hadden gekregen namen we weer afscheid om in de hete auto terug naar IJhorst te rijden.

2015-06-29 13.47.14Het was ondertussen het heetste moment van de dag geworden en zoals jullie kunnen zien was het wachten op onze thuiskomst geen enkele reden voor Sally om ook nu haar favoriete plekje voor de ventilator af te staan.

.

.

.

14107045375411410704549797Na diverse files was de temperatuur in de auto behoorlijk opgelopen en Pichi maakte dankbaar gebruik van de koelmatjes en de waterbak die ik vlak bij hem had gezet.

Tegen de tijd dat we thuis kwamen was de plek bij de caravan een schaduwplaats, en in verhouding tot de middag, een koele oase geworden.

1410704697101Thuis pakten we alles uit om aan Annerie te laten zien. Het was veel te gek want dat had echt niet nodig geweest.  We hebben met liefde en plezier Kino verzorgd. Maar eerlijk gezegd was het toch wel erg leuk, origineel en voor de hondjes erg lekker.  1410705775348De doggy-bag met onderzettertjes, het kussen met Kino erop liggend op zijn favoriete bank, de pens-sticks die meteen de aandacht van onze hondjes kregen en het bevroren vlees voor de club.

1410704692687

 

=============

 

Definitieve samenwerking met Olescan.

Mede door de vele hondjes bij Olescan hebben we afgesproken dat Stichting Dierenmissies voor hen de adoptiebemiddeling in Nederland op zich gaat nemen. Zo spoedig mogelijk zullen de hondjes op onze website verschijnen. We hopen snel veel stakkertjes aan een baasje te kunnen helpen want hun asielen zitten door de hondeninvasie uit Cuenca overvol.

.

Woensdag 1 juli 2015

reina3Reina nu al bijna geadopteerd

Nog voordat we de informatie hebben gekregen over de hondjes die bij ons op de website moeten komen, lijkt een eerste adoptie al een feit te worden. Reina moet nog een kattentest ondergaan en als ze daar voor slaagt mag ze naar Nederland komen.  Dit is natuurlijk geweldig.!!!!

Vanzelfsprekend hebben we Miranda direct laten weten dat de adoptie van Reina afhangt van hoe Reina op poezen reageert en dat het dus erg belangrijk is om zsm de kattentest te doen. Nu kunnen we geen ijzer met handen breken en moeten we nog een beetje geduld hebben. De plotselinge uitbreiding van het aantal van zo’n 70 te verzorgen hondjes uit en in Cuenca geeft nu eenmaal ook wat organisatorische uitdagingen ook voor en flinke club als Olescan.
Omdat Reina nog in Cuenca verblijft, zijn we in eerste instantie afhankelijk van de vrijwilligers die momenteel daar de hondjes verzorgen. In Cuenca zijn er op het asiel geen poezen dus moet er gekeken worden of er iemand is die zelf poezen thuis heeft en Reina mee naar huis kan nemen om de test te doen.
Sowieso komt Reina tussen een en twee weken naar Barcelona toe en dan kan Miranda de test zelf doen. De afstand tussen Cuenca en Barcelona is circa 550 km dus dat doe je niet even op een middagje.
De Dierenmissies website wordt gevuld met te adopteren hondjes.

Gedurende de dag komen er steeds meer mailtjes met info over de honden uit Cuenca en Olescan binnen. Zoals jullie kunnen zien onder “te adopteren honden’ zijn er nu 12 hondjes opgezet maar de lijst wordt steeds langer en langer… KLIK HIER om de lijst te bekijken. Het werd een hele lange nacht want omdat de wifi door de drukte op de camping overdag vrijwel stil staat moest het meeste werk na middernacht gebeuren. En dit is slechts het begin… (Tegen het eind van de week zullen circa 20 hondjes op de site staan maar het streven is om hier een veelvoud van op de site zo onder de aandacht te brengen).  

====

IMG_5599Ook Kokkie heeft een plaatsje op de site.

Zoals beloofd heeft ook Kokkie, de hond die door Linda is gered in de plaats Coin, daar een plekje bij gekregen.

–======

 

Soska-en-Zipper-met-hoed-2-169x300Soska bijna logee

De grote lieve lobbes Soska zou bijna bij ons komen logeren ware het niet dat we juist in de eerste week van september de twee schurken Simba en Nellie te gast hebben. Drie gasten is echt te veel voor ons.

.

1433471426812Volgende keer beter en dan zal ook Zipper mee mogen komen zodat Soska en Zipper tijdens de vakantie elkaar niet hoeven te missen.

.

(We zullen dit nog maar niet aan kleine Botas vertellen die in onze roedel met het kleine grut de scepter zwaait en die iedereen moet beschermen tegen de wilde dieren uit het bos)

.

.

 

Donderdag 2 juli 2015

imagesMX1NILT4Vakantie-opvang krijgt agenda op website

Na Soska hebben we voor de ‘zoveelste keer’ ‘helaas geen plaats’ moeten zeggen tegen een mevrouw die voor haar jonge hond, voor een paar daagjes, een plekje zocht. Juist omdat zij op onze opvang was gewezen door een baasje van meerdere Dierenmissies hondjes, is dat best vervelend. Natuurlijk gunnen we ook haar hondje een paar fijne dagen ontspanning in het bos te midden van onze eigen hondjes.

Om nu op voorhand teleurstellingen te voorkomen zullen we binnenkort op de website een agenda te vinden zijn waar we aangeven wanneer er plaats is.

Vrijdag 3 juli 2015

rottweiler3Mogelijk nu al een tweede adoptant Era genaamd.

Vandaag kregen een berichtje doorgestuurd van Miranda van een familie die het lieve Rottweiler teefje Era zou willen adopteren. Natuurlijk doen we voor Era en deze mensen onze uiterste best om dit tot een goed einde te brengen want Era verdient ook zeker een echt baasje in een huis met een eigen mand. En ja, ook deze baasjes hebben al een hond die uitkijkt naar een gezelschapsmaatje. Dit zou toch erg mooi zijn. We houden de vingers gekruist.

=====

Of we deze hondjes niet willen vergeten te plaatsen.

Er zijn zo ontzettend veel hondjes ter adoptie bij Olescan dat we in het begin een keuze moeten maken wie als eerste op de Dierenmissies website wordt gezet. Het invoeren kost een heleboel tijd en zal een continue proces zijn dat immer door zal gaan. Natuurlijk hebben de hondjes uit Cuenca nu voorrang omdat bij een op handen zijnde verhuizing naar Catalonië daar de asiels extra zullen belasten.

We krijgen van Miranda een stel hondjes doorgegeven die we niet mochten overslaan om een plekje te geven op de site. Gizmo, Teko, Zara, Abril en ook zat daar Taz bij, een hondje  van 10 jaar.

Ze schrijft bij hem het volgende:

taz new 2Taz is een reutje van 10 jaar, die eigenlijk wat verward was toen hij binnenkwam… hij was
echt even de weg kwijt.. hij zit nu in het oudjes pension.. ondanks zijn leeftijd is hij nog best actief…  dus fysiek nog niet zo oud… en nog prima voor wandelingen etc.  Taz zit met meerdere andere honden… is sociaal.. eerst wat verlegen naar mensen, maar nu begint hij te ontdooien en naar je toe te komen.

Natuurlijk discrimeneren we niet in leeftijd.

We hebben direct de pagina van Taz aangemaakt en hem op de site gezet maar de volgende dag kregen we te horen  dat deze kanjer een baasje in Belgie gaat krijgen dus kan hij weer van de site af of als gereserveerd aangemerkt kan worden. We wensen Taz een geweldig leven toe bij onze zuiderburen.

Daarna werd bekend dat ook Teko een baasje had gevonden. De pagina voor Teko hadden we nog niet aangemaakt dus dat konden we achterwege laten. Gismo en Zara zijn wel bij de lange lijst komen te staan.

Zodra het weekjournaal klaar is gaan we weer stug door met invoeren van de oneindige rij met in te voeren hondjes.

 

===

Aandacht voor  Bulgaarse hondenopvang

Van Richard (baasje van Soska) kregen we een link doorgestuurd met de vraag of dit wellicht een onderwerp was dat aandacht verdiende in het Dierenmissies Weekjournaal.

In principe verdient elke moeite  die gedaan wordt om zwerfdieren te helpen aandacht.

De onderstaande link brengt je naar de Facebook pagina van Tsvetelina Vrancheva die blijkbaar een kleinschalige opvang heeft voor honden in Bulgarije. Wij kennen haar niet maar oordeelt u zelf

https://www.facebook.com/tsvetelina.vrancheva.7

.

Zaterdag 4 juli 2015:

Reina en Era zijn geadopteerd.

rottweiler4reina2We hebben erg goed nieuws. Reina is de kattentest goed doorgekomen en ook Era heeft de harten van haar nieuwe baasjes gewonnen. Beide baasjes hebben laten weten dat ze in principe graag de hondjes willen opnemen in het gezin. Wat een prachtige eindspurt van de week.

Normaal word ongeveer een maand voor vertrek de bloedtest afgenomen om zo goed mogelijk ziekten uit te sluiten maar en dat betekent dat we voor Reina haast moeten maken omdat er mogelijk op 18 juli een plekje vrij zou kunnen zijn op een luxe trailer transport van Cuenca naar Noordwijk. Era wordt pas in september in Nederland verwacht.

balonnenWe kunnen de baasjes alvast feliciteren met deze twee kanjers. Deze twee die als eerste Spaanse Stakkers van Olescan via Dierenmissies een Nederlandse Makker gaan worden.

Zondag 5 juli 2015

Terwijl wij de laatste hand leggen aan dit weekjournaal is Miranda in de asielen van Olescan additionele informatie aan het verzamelen over de hondjes die nu via Dierenmissies ter adoptie worden aangeboden.  Het werk houdt nooit op…

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hond op vakantie Hondenpenning.net

 

 

 

 

 

 

Volg-HETDIER_nl-op-Facebook-300x102

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Ingezonden foto’s van Jany en Kees (Baasjes van Fidel en Charlie)

.IMG_0046IMG_0042

Met Fiedel en Charlie gaat het prima, ze vermaakten zich best in de vakantie, uiteraard mochten ze lekker mee, steeds op de kar en met Kees lopend naast de fiets als hij de paarden ging voeren, die stonden op een manege vlakbij het huisje wat we gehuurd hadden.

 

“Het gouden koppel

.

.

.

================

 

Bjart 1Ingezonden stukje met foto’s van Heleen (baasje van Bjart voorheen Baas)

Beste Ton,

Allereerst: sterkte met alles. Hoewel je lang niet gehoord hebt van ons, heb ik wel je nieuwsbrieven en e-mails gelezen. Jammer dat het zo gelopen is met het asiel in Spanje.
Bjart 6Bjart, voorheen heette hij Baas (maar die naam wilde niet echt blijven “plakken” – Bjart(e) betekent licht/helder/wit), ontwikkelt zich tot een heuse lieve hond. Hij slaapt en speelt graag. Rent regelmatig naast de fiets een rondje door Winschoten en zorgt ervoor dat geen enkele vlieg of spin die het waagt in ons huis te komen daar ook rustig kan vertoeven – Bjart zit fanatiek achter ze aan en maakt dan ook zo nu en dan verbaal duidelijk dat ze er niet horen.
Bjart 2Hij is volgens ons zeker gegroeid. Vooral zijn borstkas is een stukje imposanter.
Zijn speelsheid zorgt nog wel eens voor benauwde situaties. Hij hapt dan het liefst in been, arm, hand of – nog pijnlijker – je velletje. Langzaam aan leert hij dat dat nou juist niet zomaar mag, maar hij blijft voorlopig een speelse en bij tijden dolle opgewonden tiener.
De hitte, die we nu hier in Nederland ervaren, vindt hij minder leuk. Hij is loom, eet en drinkt slechter en verlangt duidelijk naar het koelere en koudere weer. Wel een beetje gek, vinden wij, hij komt ten slotte uit Spanje, het land van de zon…..
Bjart 3De trainingscursus hebben we maar gestaakt. Het werd gauw duidelijk dat Bjart niet tegen de drukte van het trainingsveld kan. Hij werd dol, baldadig, ongehoorzaam en bijterig. Buiten het veld en de trainingssessies hebben we dit gedrag niet meer gezien.
Zo leren we hem steeds beter kennen.
Bjart 5De oren schoonmaken en behandelen mag nu, maar wel nadat hij naar het uiterste hoekje van de gang is gerend, waar hij gewoon geen kant meer op kan. We behandelen hem met veel geduld en het gaat steeds beter. Nagels knippen is nog iets heel engs. Van de knal wordt hij erg dol.
De honden in de buurt beginnen ook te wennen aan de grote witte ijsbeer, die hun opgewonden geblaf en gegrom over het algemeen toch wel negeert.
Hij is gewoon een heerlijke lieve lobbes.
Bijgevoegd een aantal foto’s van hem. Op 1 kun je zien wat zijn favoriete (doch vreemde) slaaphouding is: achterlijf 1 kant op, voorlijf de andere kant op.
Bjart kan nog niet los, hij gaat dan geheel zijn eigen gang. We hebben hem allemaal al wel eens achterna gezeten, hihihihi. De 130 palen en de tientallen meters gaas zijn aangekomen, dus gaan we ons stukje land goed afzetten. Kan hij straks lekker naar hartenlust dollen, rennen, rollen.
Groetjes,
Heleen

 

=====================

 

Ingezonden stukje met foto’s van Hanneke (baasje Fala, Carlito en Jippy)

Hallo Ton en Annerie,

Hierbij wat foto’s van mijn Spanjaarden die absoluut niet tegen de hitte kunnen. Vooral Carlito is een vod; ‘s morgens om 6.00 uur lopen we een uurtje maar de rest van de dag is hij niet vooruit te branden. Toch typisch voor een Spanjaard.
.

DSCF1902DSCF1898DSCF1896.
.
.
.
.
.
.
.
.

Zoals je ziet is Fala al haar lange haren kwijt; zij voelt zich hier een stuk lekkerder bij en de hitte heeft op haar niet zoveel invloed.

Groetjes, Hanneke
.

DSCF1905DSCF1908

DSCF1900

.

.

.

.

.
.
.

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ imagesU525U8CX

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is een noodzaak.

logo KarlijnSNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

Wellicht wilt u een mooi cadeautje kopen bij Karlijns Shop, kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij, kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….? Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

kop ton

 

De 4-kanten column van Ton “’Bestaat er een zinvolle geweldsbedreiging?”.

 Petities en demonstraties tegen dierenmishandleng helpen echt. Even wat wapenfeiten noemen waar we zelf actief aan hebben meegewerkt en aandacht aan hebben besteed:
.
De protestactie tegen de geplande dierproeven op 39 Labradors door de Universiteit van Maastricht  begin 2014 in Nederland werd nationaal omarmd. Men sprak er schande van en de hele discussie omtrent dierproeven laaide weer in alle hevigheid op. Resultaat: de acht Labradors die toen op de universiteit in de laboratoria vast zaten werden vrijgelaten en lopen nu kwispelend rond.
.
De onlangs wereldwijd miljoen verzamelde handtekening tegen het hondeneetfestijn in China heeft overal voorpagina’s gehaald en bestuurders in beweging gebracht.
.
De petitie tegen de overdracht van asiel in Cuenca  heeft zo’n 150.000 handtekening opgeleverd en met de demonstraties erbij heeft het op het allerlaatste moment minstens geleid tot uitstel van de overdracht.
.
Dus kunnen we concluderen dat uw handtekening wel degelijk verschil kan uitmaken. Maar sommigen zijn hardleers.
.
Kunt u zich de column over Pistolen Paultje nog herinneren. Die had zo zijn eigen hardhandige manier om dierenbeulen tot andere, meer diervriendelijke gewoontes, te brengen. Die tijden zijn voorgoed voorbij maar er zijn wel degelijk activisten die letterlijk bereid zijn om op de barricades te gaan staan als het om de bescherming van dierenwelzijn gaat.
.
Nu is het natuurlijk altijd verstandig om je vijanden goed in de gaten te houden en te bekijken of ze toch niet stiekem iets doen wat niet de bedoeling is.
.
Stichting Animal Rights is zo’n club. Zij houden de vergunningaanvragen voor dierenproeven in de gaten en eisen op basis van de Wet Openbaarheid van Bestuur de documenten op. Zo kwam aan het licht dat de Universiteit van Maastricht opnieuw een vergunning had aangevraagd voor dierproeven op honden. De stouterds !!!!
.
Naast Stichting Animal Rights zijn er ook individuen die veel meer het gedachtengoed van Pistolen Paultje aanhangen en illegale acties en ook geweld niet schuwen.
.
Wat is er nu gebeurd????De Dierproeven op honden zijn (zover het nu lijkt) definitief van de baan. Maar nu geef ik u te raden wat voor reden de Universiteit van Maastricht heeft opgegeven om deze afschuwelijke praktijken te stoppen ….Nee, het waren niet de ethische bewaren tegen het onheil dat deze arme sloebers zou worden aangedaan… het was het welzijn van het eigen personeel dat voorop stond. Ze zouden onvoldoende beschermd kunnen worden tegen subversieve elementen uit de samenleving bij de uitoefening van hun professie..Hun exacte bewoordingen waren:
.
“In de huidige proefdiervoorziening worden de honden dagelijks vervoerd naar een speelweide. Gezien de afstand tussen de dierenverblijven en de speelweide is de veiligheid van zowel de honden als hun verzorgers tijdens dit transport niet te waarborgen.”
.
Het lijkt erop dat er nu is gezwicht voor de dreiging met geweld in plaats van enig getoond mededogen jegens de honden.
.
Is daarmee de hele kwestie van Maastricht voorbij? Nee natuurlijk niet want de dierproeven op andere dieren gaat nog onverminderd voort. Bovendien zou het zomaar weer kunnen opbloeien als ze het idee hebben dat de dreiging af is genomen.
.
Dit kan toch niet de enige manier zijn om het welzijn van dieren te kunnen waarborgen? Dan komt bij mij de vraag naar boven ‘Bestaat er een zinvolle geweldsbedreiging?’.PS.

Overigens horen we nog steeds van de verminkingen van paarden. Weet er iemand van u welke particuliere organisaties daar nog mee bezig zijn om de dader te pakken?

We horen graag.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

;ogo henselmans 001 Rechtsgebieden:

contracten en aansprakelijkheid, huurzaken, echtscheiding, erfrecht, probleemoplossing

Advocaat Mr Stef Henselmans houdt kantoor te Amsterdam aan de Herengracht 142.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Afsluitend hier de (on)zin van de week: IMG_0006“geleende spreuken van Jany en Kees”.
.
Met dank !

 IMG_0010

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

logo onepack_logo Maurits van Elswijk is de drijvende kracht achter OnePack waarbij ook zijn vrouw Siriphan haar steentje bijdraagt. Maurits is de bouwer van onze website en onze webmaster van Dierenmissies. Voorts vervult hij tevens de functie van bestuurslid. Geloof maar gerust dat we hem vaak nodig hebben want onze ICT kennis is beperkt.

Hartelijk dank Maurits voor je nimmer aflatende steun !!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

.
BELANGRIJK BERICHT

Heden is het financiële jaarverslag 2014 en het beleidsplan voor 2015 van Stichting Dierenmissies verschenen. Hierin treft u tevens de eindafrekening aan met Los Mejores Amigos.

KLIK HIER om het Financiele jaarverslag te bekijken.

 

Tot zover dit Weekjournaal van Dierenmissies.

We zien uw reacties graag tegemoet.

Groetjes, Annerie en Ton

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com