Dierenmissies Weekjournaal van 8 maart 2015

lezen09-150x150Beste mensen,

Beleef de gebeurtenissen van deze week met ons mee. Bekijk de diverse filmpjes en lees over de onderwerpen: Voortgang op het asiel…. maar met tegenvaller, Ian mee op stap,  De vlucht Baas , Titan en Ian is eerder dan verwacht, Aandacht moet verdeeld worden, Boston ook in de ziekenboeg, Ouderdom komt met gebreken, Mango is weer beter, De oproep van PiepVandaag.nl, Nederlandse handen op het asiel, Zorgen na de adoptie van poes Mora, Toe aan de zomer, Ingezonden stukjes met allerlei leuke belevenissen,  De 4-kanten column met Een ongewild hondenmenu, de (on)zin van de week over de ‘hondenklok’ en nog veel meer…

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

GEZOCHT………..

ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL

Plaatsing van uw advertentie in het Weekjournaal bereikt jaarlijks 400.000 websitebezoekjes van dierenliefhebbers en het weekjournaal heeft 400 vaste abonnees!!!!!

Advertentiekosten zijn:

Geplaatste Logo met link naar website is 25 euro per kwartaal (circa 12 plaatsingen) Indien daarbij week of maand aanbiedingen worden vermeld dan is het 40 per kwartaal.

VRAAG MEER INFO over adverteren op dierenmissies@gmail.com

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

logo meerkoeling Airconditioning-installaties, koel-toonbanken, koelcellen, vriescellen, koelkasten, vrieskasten/kisten, ijsblokjesmachines, enz. enz.

Meer Koeling, landelijk STEK-erkend koeltechnisch installateur, gespecialiseerd in reparatie, service-en onderhoud op koel/vries en airconditioning-installaties. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

De week van dag tot dag:

Voortgang op het asiel…. maar met tegenvaller

Je kunt je als leek aardig verkijken op wat je allemaal nodig hebt als je een bewoonbare woning wil creëren op een terrein waar alleen water voor handen is.  Piedy en Juan Carlos zijn al een heel eind gekomen maar dan blijkt de elektricien toch nog dingen nodig te hebben … Tja ….

DSC01620DSC01640DSC01616

 

 

 

 

 

 

DSC01643DSC01644DSC01647

 

 

 

 

 

 

 

Een grote tegenvaller is dat de accu’s niet werken.  De elektricien heeft ze afgevuld. Maar nu lijkt het erop dat hij dit gedaan heeft met gewoon kraanwater in plaats van gedestilleerd water.

Mocht iemand nog suggesties hebben hoe dit te herstellen is dan horen we dit graag….. ? 

Maandag 2 maart 2015:

Ian mee op stap.

DSC01672

KLIK op deze foto om het videootje te starten waarop te zien is hoe Ian met Piedy aan de wandel is en er een vreemde poes in zicht komt. Ian heeft weinig interesse…

Om de hondjes ook vertrouwd te maken met het leven in de stad moeten ze ook de gelegenheid krijgen te wennen aan het wandelen aan de lijn en het verkeer. De ene hond heeft daar meer behoefte aan dan de andere. Ian was in het begin erg bang voor alles wat vreemd was maar dat is nu voorbij.  Mee op stap mogen gaan om boodschappen te doen is dan een prima training.

First time of Ian in the city, he surprised us, never barked, was very
curious about everything, but didn’t really see the people, didn’t care
about them, i wanted someone to try to touch him or talked to him but nobody
did….. We also had an unscheduled meeting with a strange cat but it did not bother him at all.

DSC01662DSC01661DSC01664

 

 

 

 

 

 

 

vliegtuig opstijgenDinsdag 3 maart 2015 :

 De vlucht Baas , Titan en Ian is eerder dan verwacht.

Om deze lieverds op te halen in Spanje, hadden we eerst gemikt op een vlucht die, op zaterdag 21 maart, zou plaatsvinden. Echter het bleek dat er geen plaats was voor de variakennels die benodigd zijn om Baas en Titan naar Nederland te laten komen. Hierop werd koortsachtig gezocht naar een vervangende datum. Omdat de vliegprijzen exorbitant hoog zijn in de weken daarna is een geschikte vlucht gevonden op zaterdag 14 maart 2015. Titan en Baas zullen in het ruim reizen en Ian zal in een reistas op mijn schoot mee mogen vliegen.

We kijken opnieuw erg uit naar het leuke, magische moment dat de baasjes hun nieuwe huisgenoot(je) in de armen kunnen sluiten. Naturlijjk hopen we daar ook weer leuke foto’s van te kunnen maken.

De exacte vluchtgegevens van deze dag zijn als volgt:

 Zaterdag 14 maart 2014

<<<<<<< Heenvlucht HV 6143 >>>>>>>>
Amsterdam – Alicante
vertrek:       06:55 uur
aankomst:   09:35 uur
<<<<<<<< Terugvlucht HV 6150 >>>>>>>>>
Alicante – Amsterdam
vertrek:       21:25 uur
aankomst     00:10 uur
 (aankomst van Baas Titan en Ian)
DSC00679

Baas

CIMG4556

Titan

ian1

Ian

 

—–

Aandacht moet verdeeld worden

IMG-20150302-WA0000Natuurlijk vinden we al onze hondjes even lief en proberen we ze allemaal evenveel aandacht te geven. Ik heb al wel eens verteld dat we om de beurt de hondjes mee laten gaan om een boodschapje te doen. Het is goed om ze af en toe mee te nemen buiten hun eigen wereldje zodat ze ook nieuwe indrukken op blijven doen. Daarbij is het nou eenmaal een beetje veel om ze dan alle vier tegelijk mee te nemen.

1425463724301Deze keer mocht Sally mee en alsof ze het wist stond ze al bij de auto te trappelen om erin te springen. Gelijk neemt ze dan plaats op de voorstoel om zo alles te zien wat aan haar blik voorbij gaat.

Toen we weer thuis waren gekomen vonden Botas, Nessje en Pichi dat zij nu recht hadden om hun stukje aandacht op te eisen. Ze weten niet hoe dicht ze bij me komen zitten om zo gekriebeld te kunnen worden. Natuurlijk nemen we daar even de tijd voor…

Zo komt alles weer in evenwicht.

 

Woensdag 4 maart 2015:

DSC01750Boston ook in de ziekenboeg

Dit bericht kregen we van Piedy:

DSC01763We noticed Boston was loosing weight very quickly. Monday we took the usual bloodtest and everything was negative. But Boston did not want to eat so we took him to the good vet.

We did it in the morning, he had a general analysis and although he had an empty stomach all seemed perfect.

They told me that he dog was healthy and that we did not need to worry.
Boston stayed there to  find out what is wrong with him

 

Donderdag 5 maart 2015:

Ouderdom komt met gebreken

CIMG1429De geboortedatum van Campeon werd destijds geschat op 2005 maar kan gemakkelijk ook ouder zijn. Niemand weet dus precies hoe oud hij is.  Zoals bekend is, is de leeftijd aan de hand van het gebit voor de eerste vier jaar vrij goed in te schatten maar daarna wordt er vooral ook gekeken naar de algemene conditie. Campeon woont al zo’n 7 jaar bij Piedy en Juan Carlos en heeft nimmer een echt baasje gevonden. Inmiddels is Campeon zo vergroeid met het asielleven dat hij een eigen postie in neemt en zeer verknocht is aan zijn verzorgers.
DSCN3214Dat is logisch en Campeon wil eigenlijk ook niets anders meer dan lekker mee hobbelen met Juan Carlos die op het asiel zijn werk doet. Een extra aai van bezoekers is natuurlijk altijd erg welkom maar de rust is eigenlijk wel prima zo.
campeon17marzoSinds kort begint Campeon last te krijgen van zijn gewrichten en dat laat hij vooral zien in zijn achterhand. Het zijn een soort hernia-achtige verschijnselen. In het begin resulteerde dit in instabiliteit en soms had hij moeite bij het opstaan.
CIMG1034Nu heeft hij pilletjes die de gewrichtspijn verminderen en elke vorm van ontsteking in dat gebied moet onderdrukken. Hij heeft er duidelijk baat bij maar zal vermoedelijk niet meer zonder kunnen om pijn vrij te kunnen bewegen.
Het is typisch een geval van “Ouderdom komt met gebreken”.
Gelukkig ziet het eruit dat hij zo weer een tijd pijnvrij vooruit kan en lekker kan rondscharrelen op het asiel.
We wensen Campeon nog een lang, rustig en pijnvrij leven toe. Wat zal hij blij zijn als Piedy en Juan Carlos ook daadwerkelijk hun intrek nemen in de caravan op het asiel.

—–

DSC01381Mango is weer beter.

De poes Mango, die na de vaccinatie niet zo lekker was en daarom in de caravan mocht uitzieken, is weer helemaal beter en weer terug bij de ander poezen in de opvang. Dat is vanzelfsprekend veel beter dan alleen achter het raam naar buiten moeten kijken…

Vrijdag 6 maart 2015

 De oproep van PiepVandaag.nl

Heeft u wel eens van PiepVandaag.nl gehoord?  Nee…?

logo piepvandaag

 

 

 

Dit is een website waar allerlei dierennieuws uit binnen- en buitenland te vinden is. Loretta Schrijver is onder andere één van vele de schrijvers die daar wel eens stukjes voor schrijft. In de afgelopen nieuwsbrief van PiepVandaag.nl lazen we een bericht over malafide hondenhandel uit voornamelijk oost Europa. In dit bericht wordt gepleit om vooral hondjes uit het asielen te adopteren en daarom vragen ze lezers om positieve adoptie-ervaringen met hen te delen. Korte verhaaltjes met foto’s die laten zien dat een ‘adoptie’ echt de moeite waard is om te overwegen wanneer iemand een lieve hond zoekt als huisgenoot. Nu hebben wij van u al talloze leuke adoptieverhaaltjes mogen ontvangen maar het zou voor ons ongepast zijn om die in te sturen.
.
Daarom vragen we aan u: “Wilt u uw adoptieverhaaltje kwijt aan PiepVandaag.nl ?”

Zie hier hun oproep:

Mail je verhaal en foto’s naar PiepVandaag.nl via info@piepvandaag.nl onder vermelding van: succesvolle adopties.
We nemen daarna graag contact op om er een mooi artikel over te schrijven.
.
Zie het bericht op PiepVandaag.nl.
.
Alvast hartelijk dank en heel graag tot de volgende keer 

 

Karen Soeters

——-

handen uit de mouwenNederlandse handen op het asiel

We krijgen van Petra (baasje van Boris (Betun) en Tycho (Albertito) en Jacky de Jack Russel) het bericht dat ze voornemens is om tijdens haar vakantie een paar weekjes te gaan helpen op het asiel bij Piedy en Juan Carlos. Ze zal in juni van dit jaar met een camper en de hondjes een trektocht gaan maken. Contact met Piedy en Juan Carlos is al gelegd.  Het zal niet alleen een leuk weerzien worden maar ook de hulp is natuurlijk erg welkom en we kijken uit naar de foto’s van haar verblijf op het asiel.

Ook zullen, zoals elk jaar in maart, Fons en Henny die met hun caravan overwinteren in Spanje, daar weer een weekje gaan helpen. Ook daar hopen we meer over te horen.

Om het overzicht compleet te maken melden we nog dat ook Linda die in Spanje verblijft (baasje van Jax (Peto) Sjors en Moos (Bimbo), een paar daagjes het asielteam zal komen versterken.

Zaterdag 7 maart 2015:

Zorgen na de adoptie van poes Mora

Mora is onlangs geadopteerd door een baasje in Madrid. Zoals alle volwassen dieren was ook Mora gesteriliseerd. Toen Piedy bericht kreeg van het baasje dat, volgens zijn dierenarts, Mora niet gesteriliseerd zou zijn, rijsden er vragen op of alles wel goed zou zijn met Mora…

Ons bereikte dit mailtje van Piedy:

The new vet of Mora in Madrid said that Mora was not sterilized, she had no scar so my vet sent a certificate to him. Although the owners seemed very good people, last night I saw a warning about this man. I think is the same one so if nobody answers our call,  we will have to go to Madrid to see if everything is al right.

Zondag 1 maart 2015:

Toe aan de zomer

1423912821656Op deze prachtige zonnige dag leggen we weer de laatste hand aan dit weekjournaal. Laat dit mooie weer de voorbode zijn van een prachtige zomer want daar zijn we wel aan toe…

Net als vanmorgen lopen we zo nu en dan langs het strandje in het bos en denken we met weemoed aan de heerlijke zomerse momenten …. nog even wachten ….

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Hoge kortingen op kattenluikjes bij HETDIER.nl

Volg-HETDIER_nl-op-Facebook-300x102

 

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ingezonden stukje met foto’s en filmpje van  Erny (baasje van Sara, Blanca en Conan)

b;anca sara en conan

Blanca, Sara en kleinere Conan proberen het kunstgras uit. Nou dat spelen lukt prima hoor… KLIK op het plaatje om de video te starten

WP_20141001_001Dat deze drie lieverds erg close zijn geworden blijkt telkens weer.

Graag mogen ze samen spelen en als er dan, uit pure noodzaak, kunstgras is de tuin is gelegd dan laten ze zien dat daarop ook prima te stoeien valt.

 

….. Vandaag nog een leuke kind /hond momentje meegemaakt.

WP_20140804_003Ik pas altijd de vrijdagmorgen op Noah mijn kleinzoon (wordt in juli 3jr)  hij had goed gegeten dus kreeg hij nog 2 mini saucijzenbroodjes en terwijl hij die ene opat zag Sara haar kans schoon en in 1 hap …. weg broodje.
Noah loopt naar Sara toe en zegt: “Sara nu moet je sorry zeggen!”  Sara kijkt hem aan en geeft hem een grote lik in het gezicht , zegt Noah : “Oma, Sara kan niet praten he !”
.
Verder nog een opsteker voor de buitenlandse hond, als ik met de honden langs de beek en mais via Duitsland weer terug loop, kom ik altijd langs een kast van een huis met veel grond waar een St Bernhard en Rotweiler de wacht houden.
Die gaan dan best te keer maar die van mij lopen daar altijd heel relaxed langs alsof ze weten dat ze alleen maar roepen dat ze daar wonen. Komt de eigenaar naar buiten en zegt dat hij het heel bijzonder vindt als hij mij met het drietal ziet lopen omdat elke andere hond meteen reageert op zijn honden en dat het dan een gedoe van jewelste is. Dus ik heb maar verteld dat die van mij uit Spanje komen en daardoor de ‘hondentaal’ heel goed snappen.

Groetjes Erny

——

Ingezonden stukje van de familie Breugem (baasjes van Rayo, Duko en Toby)

(Toby heeft onlangs zijn tweede oogoperatie gehad omdat zijn ooglid kwam naar buiten maar had daar een ontsteking bij opgelopen. Duco is pas gecastreerd.)

…  Duko is zo vreselijk lief, aanhankelijk en rustiger tegen mens en dier geworden. Dat gaat dus heel goed. Toby had een flinke ontsteking, en had behoorlijk pijn. Ik kende mijn viervoetertje niet terug. Bah wat naar als een dier zo moet lijden, maar onze ‘spring in het veld’ is weer helemaal terug en, noch Rayo noch Duko, ontkomt aan zijn levenslust. Het is een heerlijk dier, maar we zijn trots op alle drie. Duko zit nu op dieet dus schrik niet, het arme dier is te dik ….

Mochten jullie in de buurt zijn jullie zijn vanzelfsprekend altijd welkom, ik geniet van al die mooie verhalen van jullie, dus altijd welkom.

Jullie krijgen de hartelijke groeten van ons hier uit Epe,

En een poot van Rayo, Duko en Toby.

b20150214_102435b20150214_103053b20150214_173118

 

 

 

 

 

 

 

 

(het is een blijft een heerlijk trio…. )

——-

Ingezonden stukje van Golida en Lammert (baasjes van Alma en Ollie)

Olly vensterbank 005Sommige mensen hebben kat in de vensterbank, wij een hond.
Wat er vorige week gebeurde; Olly is een temperamentvol type. Hij is een teckel, met nog meer terriervoorouders, dus hij staat binnen 1 seconde in vuur en vlam. Hij ligt graag in de vensterbank, maar nu stond hij in de kamer en wat hij nou zag en hoorde, ik weet het niet. Miscchien de kat van de buren of de twee witte herders waar hij zo’n hekel aan heeft.
Olly vensterbank 001Enfin, hij ontplofte, vloog via de stoel in de vensterbank, stortte zich juichend ruggelinks in de vitrage en landde met een plof in de hondenmand. Joehoe, nog een keer. Bij de derde serie kraakte er iets boven in de vitrage.
Olly vensterbank 006Nou zal je denken doen ze hier niks tegen? Eerst denk je …. wat zie ik? Het gaat zo razendsnel. Maar we hebben ingegrepen. We hebben gekozen voor de hollandse aanpak, we hebben een goed gesprek met hem gehad. Hij zou zich proberen te beheersen en als het niet lukt zal hij hulp zoeken. Zal wel een hondenfluisteraar worden.
Ceasar misschien?

———

Ingezonden stukje van Jolande (baasje van Lynnie (Laika))

Hallo Ton,
 
1-71-3Al veel te lang niets van ons laten horen. Hoop dat de foto’s goed doorkomen. Ze is flink aangekomen en nu heel mooi op gewicht. Haar vacht glanst en ze krijgt lekker veel beweging. Weer of geen weer maakt niet uit.
Als ik met haar op pad ga,  laat ik haar altijd helemaal vrij. … Modder, vieze sloten,  zwemmen, een heerlijk hondenleven dat elke hond eigenlijk verdient.
 
Ze is mee geweest op langlaufvakantie. Ze was door het dolle heen. Het was een lust voor het oog. Ze had energie voor 10 en meer.
 
1-41-51-6
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 laikaEenmaal weer in het huisje. ….  Totaal voor pampus… Dekentje erover en lekker dromen.
 
….. Laat ze het weten in Spanje dat het heel erg goed gaat met Lynn en dat we zielsgelukkig zijn met haar. Elke dag….
 
We hebben trouwens het plan om als we op vakantie naar Spanje gaan,  om dan zeker bij het asiel langs te gaan en Lynnie haar redders te laten begroeten.
 
Lieve groet,
Jolande
 
(Je bezoekje aan het asiel zullen Piedy en Juan Carlos erg leuk vinden !!!)

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

imagesU525U8CXDIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG
KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …
De Virtuele Dierenmissies collecte is een noodzaak.

 

logo Karlijn SNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

 

Wellicht wilt u een mooi cadeautje kopen bij Karlijns Shop, kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij, kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….? Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 kop tonDe 4-kanten column van Ton

 

xx images28V35CTREen ongewild hondenmenu.
.
=== Voor een hond is eten op een vuilnisbelt veiliger dan van een gemiddelde straat in Nederland ===
xx snakbar.
Afgezien van het soort voedsel heb ik het niet over het verdwaalde zakje patat dat nabij een snackbar op straat is beland en door uw hond wordt uitgelikt. Maar wel over etenswaren dat moedwillig door hondenhaters is neergelegd met het doel uw hondje ernstig ziek te maken of dood te laten gaan.
.
Snuffelen doet de hond met de neus aan de grond en de keren dat ik, tijdens mijn wandelingen in het bos, onze hondjes zie graven en wortels zie eten zijn talloos. Moet ik dat verbieden? Welnee, meestal is dat maar heel even en rennen ze daarna weer achter me aan want dan is er wel weer een vogeltje, konijn of ander hondje dat de nodige aandacht verdient…
xx paardenpoep.
We komen ook wel eens paarpenpoep tegen en daar ben ik wat voorzichtiger mee. De paarden kunnen ingeënt zijn en deze stoffen kunnen ook hun weg naar de paardendrollen vinden in een concentratie waarvan honden ziek kunnen worden als ze dan daar teveel van binnen krijgen. Maar weest gerust één hapje is niet erg hoor. Kom je in meer bewoonde gebieden dan kun je ook kattenpoep tegenkomen en ja, ook meeste honden zullen daar een hap van nemen. Is dat erg ? Tuurlijk niet … OK, de gedachte eraan kan je doen walgen maar je hoeft er niet van in de stress te raken. xx images357M5RAPWat bij huizen wel gevaarlijk kan zijn, zijn dode muizen. Als je die open en bloot tegenkomt is de kans groot dat die vergiftigd zijn. Geloof me gerust uw hond lust ook zo’n vers overleden dode muis.
.
Waar ik wel van in de stress én boos kan raken is als ik etenswaren zie liggen op plaatsen waarvan bekend is dat er honden komen en al dan niet los lopen zoals in parken of tussen struiken in bermen. Zeker als dit vleeswaren zijn. We hebben al vaak genoeg van baasjes het droeve bericht gekregen dat hun hondje na een wandeling ziek werd en stierf als gevolg van een vergiftiging. Een vergiftiging kan ervoor zorgen dat de interne organen dienst gaan weigeren en of neurologische schade wordt toegebracht. Vaak wordt dan nog geprobeerd om de maag leeg te maken maar meestal is dat al te laat.
.
Deze week werden we weer opgeschrikt door berichten van honden die gebakken spons hadden gegeten. Het gaf me een déjà vu van 50 jaar gelden toen aan mij, als kind al, werd verteld over deze afschuwelijke werkwijze van hondenhaters. Dit is niet alleen dodelijk maar tevens een vreselijke manier om als hond aan je einde te komen. Een, in een heerlijke vlees-jus, gebakken spons is onweerstaanbaar voor uw hond. Wetende dat hij niet van de grond mag eten zal hij extra snel dat lekker ruikende hapje in de bek nemen en doorslikken. Eenmaal in de maag begint de ellende. Hij zal dorst krijgen en al waterslobberend gaat de spons uitzetten net zolang tot de maag barst met fatale gevolgen. Snel naar de dierenarts om te laten braken is de enige oplossing.

dit is duidelijk een spons

Dit is een spons die in de vleespan heeft gelegen

Ook dit is een gebakken spons

Ook dit is een gebakken spons maar veel moeilijker te herkennen

.
Tijdens een wandeling aan een korte lijn is het over het algemeen goed te zien of je hond iets van de grond op wil eten. Het wordt al moeilijker als je de hond aan een lange rollijn hebt waarbij hij lekker zelf wat kan snuffelen om het meest geschikte plekje te vinden om daar zijn behoefte te doen. Laat staan als je op een loosloopplek de honden lekker in alle vrijheid hun gang laat gaan.
.
Kunnen we dan nergens meer veilig de beestjes laten vrij laten spelen?
.
xxx imagesX93CO1YH Natuurlijk wel. Mensen die niet van honden houden zul je overal tegen komen maar de reden dat die dan overgaan tot vergiftiging is meestal vanwege een langdurige ergernis aan de aanwezigheid van honden. Meestal in een gebied waar zij de dieren niet kunnen ontlopen. Een natuurgebied is derhalve statistisch gezien de meest veilige plek om de hond vrij te laten snuffelen.
.
xxx imagesK62DJNKIHet is algemeen bekend dat hondeneigenaren graag met elkaar een praatje maken. Maak hiervan gebruik. Het is goed om te horen of er gevallen bekend zijn van vergiftiging op de plaats waar u uw hondje uitlaat of om te horen dat er misschien mensen zijn die zich openlijk hebben uitgesproken tegen de aanwezigheid van honden in uw uitlaatgebied. Een zekere sociale controle kan hierbij echt geen kwaad.

Ik wil niet aannemen dat dat iemand ‘ziek’ moet zijn om zoiets te doen. Dat zou namelijk betekenen dat die persoon er niets aan kan doen en ‘hulp’ nodig heeft om er van te genezen.
.
Ik denk niet dat dit soort hulp past bij de hulp die ik dan graag zou willen bieden…

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ;ogo henselmans 001

Rechtsgebieden:
contracten en aansprakelijkheid, huurzaken, echtscheiding, erfrecht, probleemoplossing

Advocaat Mr Stef Henselmans houdt kantoor te Amsterdam aan de Herengracht 142. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Afsluitend hier de (on)zin van de week:  ‘Stok en land der Blinden…

kk imagesUAFE6EMLkk imagesO0BO50C8Er is geen hond die klok kan kijken
.
maar elke hond weet feilloos hoe laat het is…   

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

logo onepack_logo Maurits van Elswijk is de drijvende kracht achter OnePack waarbij ook zijn vrouw Siriphan haar steentje bijdraagt. Maurits is de bouwer van onze website en onze webmaster van Dierenmissies. Voorts vervult hij tevens de functie van bestuurslid. Geloof maar gerust dat we hem vaak nodig hebben want onze ICT kennis is beperkt.

Hartelijk dank Maurits voor je nimmer aflatende steun !!!! 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ .

Tot zover dit Weekjournaal van Dierenmissies.

We zien uw reacties graag tegemoet.

Groetjes, Annerie en Ton

«
»
  • Gerda

    Heerlijk dat nieuws elke week, vooral de ingezonden stukjes van de mensen die een hond hebben geadopteerd!!!
    Wel weer sneu voor de hondjes die in de ziekenboeg zitten, hoop dat deze goed kunnen worden geholpen.

    1

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com