Dierenmissies Weekjournaal van 9 augustus 2020

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

.

Beste mensen, 

 

Deze week beginnen we met het voornemen om rond Barcelona schapen te laten grazen, zien we dat de hondenstranden nu zonder service zitten, nemen we afscheid van Tommy, hebben we dappere redders van hondjes uit een brandend huis, zien we hoe je samen van ijsjes kunt genieten, hebben we goed nieuws voor lady, heeft 144  een bericht over de hitte, hebben we asielverlaters en weer een nieuwe lieverd die klaar is voor adoptie. In de 4 kanten column zien we dat in Spanje het stierenvechten boven de coronamaatregelen staat en in de (on)zin van de week iets over creatief zijn met ijsblokjes. Natuurlijk hebben we ook weer plaatjes van de baasjes uit het land en hebben we nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Speciaal opsporingsbericht: Vluchtbegeleiders gezocht
– Schapen in Barcelona
– Hondenstrand zonder service
In Memoriam Tommy
– Bewoners redden honden uit brandende kennel in Baarn, raken zelf gewond

– Stevie’s World (advertentie)
– Leuk filmpje: “Met dit weer is er niets fijners dan samen van een ijsje genieten…”.
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Hoera Lady hoeft niet te verhuizen
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
Animal Webshop (advertentie)
– Bericht van Meldpunt 144
– Help de honden in Beirut….
– Asielverlaters en een nieuw koppie
– Registratie van uw hond is verplicht

– Berichten van Kaia, Xavi & Bajo, Hermes en Yago, Guapo, Estela
– De vierkante column van Ton met: “Gelden Coronamaatregelen niet voor het Stierenvechten ?”.
– De (on)zin van de week gaat over: “buik-koeling
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


 

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

LET OP !!!!  we zoeken weer vluchtbegeleiders …

Door de anti-Coronamaatregelen die internationaal werden geïmplementeerd, werd er tijdelijk niet of slechts zeer beperkt gevlogen. Hierdoor was het extra moeilijk om vluchtbegeleiders te vinden. Maar de hondjes die een mandje hebben gevonden in Nederland willen dan natuurlijk wel graag verenigd worden met hun nieuwe baasjes.  Dus vliegt u, na de “Corona vlieg-stop” met Transavia of KLM van Barcelona naar NL en wilt u de cruciale factor zijn voor het geluk van de lieverds die een baasje in Nederland hebben gevonden ? Meldt u dan aan en mail naar dierenmissies@gmail.com of bel 0622225271.

.KLIK op de foto hier links !!!!!!!!
en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.

.

Maak als vluchtbegeleider deel uit van de
International Cooperation for Animal Rescue & Relocation

.
.

.

.


.

.

De week van dag tot dag:

.

.

Maandag 3 augustus 2020

.
Schapen in Barcelona

De gemeente onderzoekt of het mogelijk is om opnieuw schapen in Barcelona te laten grazen. Uiteraard gaat dat niet gebeuren op de Ramblas, de Plaça Catalunya of het Parque de Ciutadella maar wel in het Parc de Collserola. Liefhebbers van zwart-wit foto’s kunnen geiten en schapen op de Ramblas zien maar tegenwoordig voorkomt de gemeentelijke verordening dat veehouderij in de stad Barcelona mogelijk is.

Maar de huidige gemeente onderzoekt of het ondanks de huidige regelgeving toch mogelijk is om een rondtrekkende kudde schapen en/of geiten te laten grazen in de wijk en natuurgebied Collserola. Met de grazende schapen wil de gemeente de biodiversiteit van het park vergroten maar ook het risico op natuur- en bosbranden voorkomen omdat schapen en geiten meehelpen met het schoonhouden van de natuur.

De gemeente heeft geen specifieke data bekend gemaakt maar geeft wel aan dat het proces en onderzoek naar de mogelijkheden zijn gestart. Het consortium van het natuurpark Sierra de Collserola steunt de mogelijkheid van schapen in het natuurgebied.

De kuddes met schapen en geiten zijn reeds door het Consortium geherintroduceerd in Collserola met drie kuddes, bestaande uit zo’n 300 tot 400 exemplaren in de gemeenten Montcada i Reixac, El Papiol en Sant Feliu de Llobregat. Barcelona ontbreekt nu nog in dat lijstje maar als het aan de gemeente ligt moet dit dus in de nabije toekomst een realiteit worden.

Bron Spanje Vandaag

.


.

.

Dinsdag 4 augustus 2020
.

Hondenstrand zonder service

Het is het tweede opeenvolgende jaar dat het hondenstrand Agua Amarga in Alicante geen speciale services heeft. Dat wil zeggen dat het bekende ‘doggy beach’ het deze zomer net zoals in de zomer van 2019 moet doen zonder chiringuito (strandbar), ligbedden, parasols, drinkfonteinen en andere services. De gemeente zegt dat ze drie keer geprobeerd hebben iemand te vinden die deze services voor rekening wil nemen maar dat er niemand gevonden werd.

In juli 2019 schreven we al over het feit dat het ‘doggy beach’ geen services zou hebben omdat er niemand bereid was dat te beginnen. Meteen daarna kregen wij bij de redactie diverse mails binnen van lezers die bereid waren om de strandbar, zonnebedjes en parasols te regelen maar blijkbaar was dat niet genoeg voor de gemeente.

Net zoals in de zomer van 2019 moeten de gebruikers (mensen en dieren) van het hondenstrand playa canina de Agua Amarga het doen zonder enige service. De hondenbaasjes die gebruik maken van dit strand spreken over een schande en over het in de steek laten van het hondenstrand dat ooit omschreven werd als een van de beste van de provincies.

In de zomer van 2016 werd dit 250 meter lange en 50 meter brede hondenstrand met een veelvoud aan services voor de baasjes en dieren geopend. Zo was er een chiringuito met speciaal eten en drinken voor de honden zoals honden-pizza’s, ijs, yogurt en zelfs speciaal hondenbier. Daarnaast waren er honden ligbedjes en parasols voor de honden die na het spelen en zwemmen even wilden rusten naast hun baasjes die ook konden genieten van speciale services.

In 2019 lukte het de gemeente echter niet meer om iemand te vinden om de services op het hondenstrand voor rekening te nemen. Dat jaar moest er een strandbar komen met drinken, eten, tapas, ijs en fruit, moesten er speciale hondenartikelen zoals poepzakjes, riemen en drinkbakken verkocht worden, moesten er tenminste 15 parasols en 30 ligbedden zijn en dat alles terwijl de nieuwe eigenaren 5.000 euro per jaar moesten betalen voor het gebruik van het strand.

Bron Spanje Vandaag

.

.


.

<<advertentie>>

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: info@steviesworld.nl

.

.

.

.

.


.

.

 

Woensdag 5 augustus 2020.

 

.

Tommy In Memoriam.

.

Tommy 2011

Tommie 2020

Tommy werd geboren in februari 2011. Als pup kwam Tommy in september 2011 in het asiel terecht waar hij eerst de naam Kupi kreeg. Hij kwam in het asiel nadat hij was aangereden en daarbij zijn dijbeen had gebroken. De chauffeur was doorgereden maar gelukkig had een vrijwilliger van het asiel hem op tijd gevonden en bij de dierenarts gebracht. Met een plaatje in de poot kon alles weer goed genezen en toen was het maar  goed dat hij nog een jonge hond was want al gauw kon hij weer rondhuppelen.  Zijn lieve karakter en leuke snuit trokken de aandacht van baasjes in Nederland. Yvette en Laura werden zijn nieuwe baasje die hem zijn nieuwe naam Tommy gaven en zo mocht hij in januari 2012 met onze caravan, samen met nog een aantal hondjes, naar Nederland reizen.
Toen begon pas echt zijn nieuwe leven als Tommy…. Nu acht jaar later kregen we dit nare berichtje

.

Goedemorgen Ton en Annerie,

Gisteren 4 augustus hebben wij Tommy moeten laten inslapen. Hij was opeens heel ziek en dik buikje. Hij bleek een tumor te hebben die bloedde in zijn buikje. Hij at al dagen niet meer en liep opeens heel traag. We zijn overtuigd dat dit het beste voor hem was en hij nu geen pijn meer heeft.
Tommy heeft een heerlijk leven bij ons gehad en we zijn erg blij dat wij hem dat konden geven. Voor nu zijn we heel verdrietig, maar is niet anders.  De tijd zal het leren, maar hij blijft altijd in onze gedachte. Jullie ook heel erg bedankt dat jullie toen Tommy voor ons uit Spanje hebben gehaald.
.
Groetjes, Yvette en Laura.

.

We wensen Yvette en Laura alle sterkte met het verlies van Tommy…

 

.


.

.

Hoera Lady hoeft niet te verhuizen. 
.
Vandaag kregen het heerlijke bericht van het baasje van Lady dat zij niet meer hoeft te verhuizen. Afgelopen zondag hebben we een oproep gedaan om een nieuw baasje te vinden voor Lady. Ze hebben een modus gevonden om de zes katten en Lady van elkaar gescheiden te houden.

Bij deze kunnen  we dus de zoekactie naar een nieuw baasje voor Lady stopzetten….  

.

.

.

.


.

.

Bewoners redden honden uit brandende kennel in Baarn, raken zelf gewond

Bij een uitslaande brand in een hondenkennel en twee schuren aan de Ypendael in Baarn zijn twee mensen gewond geraakt toen ze hun honden wilden redden uit de brandende kennel.

De brand brak rond vijf uur uit. Een correspondent ter plaatse meldt dat in de brandende kennel drie politiehonden zouden verblijven. De dieren kwamen er dankzij de reddingsactie van hun baasjes zonder verwondingen van af. Uit voorzorg werd de dierenambulance ingeschakeld.

Brandwonden in gezicht

De twee bewoners liepen brandwonden op in het gezicht en werden opgevangen door ambulancepersoneel. Een buurman zou volgens een correspondent bij een bluspoging zijn enkel hebben verzwikt.

De brandweer wist te voorkomen dat het vuur oversloeg op de aangrenzende woningen. Rond kwart voor zes had de brandweer het vuur onder controle.

Explosies gehoord

Wat de oorzaak is van de brand is nog niet duidelijk. Verschillende omwonenden hoorden één of twee explosies. De politie heeft de omgeving afgezet als plaats delict en doet onderzoek.

Beeld: Caspar Huurdeman Fotografie
Bron Hart van Nederland.

.


.

.

Donderdag 6 augustus 2020

.

Bericht van Meldpunt 144

☀️Pas op! Voor je het weet, is het voor dieren te heet.☀️

Weet je nog dat we enkele dagen geleden schreven dat we nog steeds worden gebeld over dieren in de volle zon, zonder water of honden in een afgesloten auto?
De komende dagen wordt het weer tropisch warm. Voor velen heerlijk, maar een hoop dieren kunnen hier niet zo goed tegen. Wij vragen je daarom, naast te genieten, alert te zijn op de dieren in je omgeving.

Niet alleen in een voertuig wordt het snel te warm, ook buiten kunnen dieren snel last krijgen van de warmte.
Dieren hebben tijdens de warme dagen vooral behoefte aan een koele ondergrond, een schaduwplek en een bak vers water. Overmatige inspanning is natuurlijk géén goed idee.

De uiterlijke symptomen waaraan je kunt zien dat een dier het te warm heeft (hittestress):
– Hijgen
– Kwijlen
– Braken
– Apatisch
– Donker kleuren van de slijmvliezen in de bek en tong
– Slap tot bewusteloosheid

Zie je een dier in nood? Bel 144 en we verbinden je zo snel mogelijk door met de juiste hulpdienst. Een dier in nood maar geen spoed? Dan luisteren we naar je verhaal en maken we waar mogelijk een melding voor je aan. 📞#144

.
.

.

 

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

.

Gewoon even lachen

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

“Met dit weer is er niets fijners dan samen van een ijsje genieten…”

.

.

.

.

.

.

.


<<advertentie>>

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

Karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Vrijdag 7 augustus 2020
.

Help de honden in Beirut….
.
Het klinkt misschien vreemd maar als 60.000 mensen in 1 klap dakloos worden betekent dat ook dat  duizenden honden nu het baasje kwijt zijn en tussen de puinhopen zwerven om eten te zoeken. Stichting Dierennood heeft goede contacten met dierenvrienden in Libanon en die is een geldinzamelingsactie gestart om die beestjes te helpen. Lees hun donatiepagina door op de foto te klikken.

Hartelijk dank.

.

.

.

.


.

.

..<<advertentie>>

Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..

Dierenmissies kan niet zonder de hulp van donateurs. Natuurlijk kun u rechtsreeks een donatie doen en daar zijn we erg blij mee maar waarom niet iets structureels doen waardoor uzelf ook nog kans maakt op een erg mooie prijzen?

.

.

.

.

.

.

klik hier om mee te doen

.

.

.

.

.Ruim 100.000 andere prijzen.

Hoe dat werkt…?!? Dat is super simpel… !!!!
Klik op de “Speel mee” knop om elke maand mee te spelen.
U vult uw gegevens op het formulier in en wanneer u meespeelt bent u automatisch sponsor van Dierenmissies en maakt u elke maand kans 0p schitterende prijzen.

.

Veel geluk toegewenst…
En dank namens alle hondjes die we kunnen helpen doordat jullie meespelen…

* Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Lees meer over de winkans en het reglement op www.vriendenloterij.nl/winkans. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 .

.

.


.<<advertentie>>

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Zaterdag 8 augustus 2020
.

Asielverlaters

Negra

Maxi

.

.

.

.

.

.

.

Rala

Roc

.

.

.

.

.

.

.


.

Nieuw koppie

.

rbt

Dit is Rubi, – geboren mei 2017 – Mix – 60 cm. Rubi woont momenteel in het asiel nabij Barcelona. Karakter speels,  lief, aanhankelijk, en heeft geen moeite met katten.

.

.

.

.

.

.

.

.

 


.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.


.

.

Zondag 9 augustus 2020
.

.

Mocht u een reactie, op- of aanmerking hebben over dit weekjournaal, schrijf dat gerust onder aan dit weekjournaal.
Alle reacties worden serieus genomen en u krijgt desgevraagd altijd antwoord.

Dank u voor de genomen tijd om het eerste deel van dit weekjournaal door  te nemen.
Lees vooral nog even verder want er is nog genoeg te zien…

.

.


.

Berichten van..

OPROEP: Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vonden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken…

.


.

Yvon en Kirsten, baasjes van Kaia, stuurden ons deze update met de mooie beelden..

Hallo Ton, hier een berichtje over Kaia.
Kaia doet het super goed en luistert ook super goed! ze speelt met heel veel hondjes en heeft de tijd van haar leven 😊 als er geen hondjes op het veld zijn dan wilt Kaia alleen maar lang uit liggen op het veld wachten tot haar honden vriendjes er zijn haha 🤣 we hebben sinds kort hier in het bos een afgezet losloop stuk en daar geniet ze onwijs erg van! Ze weet het ook al precies wanneer ze in de auto zit en mee mag. Vandaag zijn we in de Loonse en Drunense duinen geweest voor de 2e keer je zag haar gewoon genieten met een lach op haar gezichtje. Nu ligt ze lang uit in de woonkamer even lekker bij aan het komen van haar avontuur vandaag! Hier nog wat foto’s en video’s van Kaia ☺️
groetjes Yvon & Kirsten

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Martin, Harriët en Liang, baasjes van Xavi en Bajo, stuurden ons deze foto’s….

.

.

.

Het valt niet mee om de Coronatijd door te komen… .

.

.

.

.

.

Ze hebben het steeds beter met elkaar, de Corona lockdown en thuiswerk draagt daar ook aan bij!.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Wilma, baasje van Hermes en Yago, laat zien hoe Yago profiteert van het werk van Hermes

.

.

.

 

In tegentelling tot Hermes houdt Yago niet van de sloot maar plonst er regelmatig onbedoeld in. Hermes komt hem dan ” redden” helaas is hij erg fel op de katten , in het begin niet. Dus veel geduld van mij is nodig, komt vast goed. Hij vangt nog steeds muizen. Hermes is, na de komst van Yago zelfverzekerd naar andere honden toe geworden. Hij legt ook niet meer al zijn lekkers eerst bij Yago meer. Maar nooit ruzie om iets. Echt genieten met elkaar🌺

.

.

Zo gaat het iedere avond, samen de polder inspecteren🌺

.

.

.

.


.

Jean Pierre, baasje van Estela, deelde met ons foto’s van Estela als super-kroeldoos..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

 

.

.

.

.


.

Linda, baasje van Sjors, Moos en Mikey stuurden deze beelden van haar lieverds… 

.

Sjors

Moos

Mikey

.

.

.

.

.

.

.

.

Zo… we zijn in de natuur beland…

.

Nu gaan we pootje baden… .

.

.


 

.

Piet en Carla, baasjes van Guapo, laten zien dat Guapo het koelste plekje in huis heeft gevonden

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

.

..

..<<Advertentie>>

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

Voor sfeer impressies klik op de foto van Merel. 

.

.

.

.


.

.

.

COLUMN NIEUWS

De 4-kanten column van Ton

“Gelden Coronamaatregelen niet voor het Stierenvechten ?”.

.

Zoals op het biljet te zien is, is er een capaciteit van 50%, moet iedereen een mondkapje dragen, moeten er stoelen vrijgelaten worden en zijn er nog meer corona-maatregelen die de organisatie heeft genomen. De vraag is echter als je de onderstaande foto’s van ziet of dat wel werd gehandhaafd.

Spanje zit op het ogenblik diep in de Corona-shit. Toeristensector wordt keihard getroffen en daarmee is de economie op een absoluut dieptepunt gekomen. Mondkapjes verplicht, verplicht afstand houden, avondklok, verboden groepsvorming en nog tal van regels om toch maar vooral de Corona te bestrijden. Ook allerlei evenementen en sporten liggen stil of worden verplicht overschaduwd door maatregelen die het plezier van de sport tot een minimum doen afnemen. Ach u kent het wel… wij hebben en hadden hier ook van die maatregelen. Maar in Nederland hebben wel het gelijkheidsbeginsel. Iedereen is gelijk en daarom zijn er ook tal van rechtszaken gestart door mensen of groepen die zich oneerlijk/ongelijk behandeld voelden.
.
Wat als je nu in een land als Spanje één cultureel evenement eruit tilt en die boven de wettelijke maatregelen plaatst. De schijn wordt opgehouden. Het aanplakbiljet bij de arena geeft hier in ieder geval blijk van. (zie rechts)
.
Maar de realiteit is anders. Gewoon net doen of de Corona alle betrokkene uit dat evenement niet kan treffen en daardoor ook geen gevaar kan vormen voor de volksgezondheid. !!!! Dat hier een storm van protesten op zou komen was te verwachten. Dat is nu gebeurd en Spanje kan zich opmaken voor een scheiding in de bevolking tussen voor- en tegenstanders van het stierenvechten. Heel langzaam heeft er in de afgelopen 30 jaar al een behoorlijke verschuiving plaatsgevonden in het aantal van liefhebbers versus tegenstanders in het voordeel van de tegenstanders. Voornamelijk de conservatieve partijen in Spanje zien in het stierenvechten een cultureel erfgoed dat behouden moet worden. Maar zelfs ook onder de groep conservatieven wordt de harde kern kleiner en kleiner. Landelijke  en Europese subsidies voor het Stierenvechten staan op rammelen en zullen toch echt opdrogen. Maar ja … dan krijg je dit…..

Op zondag vond in Spanje de eerste ‘feria taurina’ van Spanje plaats na de corona-crisis. Dat gebeurde in Huelva waar men voor aanvang respect vroeg voor de ‘kunst’ van het stierenvechten en geen discriminatie van het stierenvechten wil. Maar op internet maakt men zich meer zorgen over de corona-maatregelen of beter gezegd het gebrek daarvan.
.
Bij het voetballen mag geen publiek zijn, concerten hebben maar een 30% of 50% van het aantal toeschouwers, bioscopen mogen minder publiek hebben en discotheken worden steeds meer gesloten in Spanje maar blijkbaar mag bij het stierenvechten alles.
.
Op de sociale media regent het aan klachten omdat er geen anderhalve meter afstand werd gehandhaafd, omdat veel mensen geen mondkapje droegen, omdat er veel te veel mensen in het publiek aanwezig waren en over het algemeen omdat alle corona-maatregelen die overal gelden bij het stierenvechten niet werden gerespecteerd.
.
De gemeente Huelva heeft ook haar beklag gedaan bij de Junta de Andalucía omdat de stierenvechtersarena Plaza de Toros La Merced niet voldoet aan de eisen wat betreft corona. Blijkbaar heeft de gemeente hier niets over te zeggen en is dat de verantwoordelijkheid van de regioregering van Andalusië. We hadden zo gehoopt dat de coronacrisis een definitieve slag zou toebrengen aan het stierenvechten maar dat blijkt in ieder geval voor de zuidelijke regio Andalucia ijdele hoop. Nu is het ook zo’n regio waar het, in verhouding tot de oostelijk gelegen toeristenplaatsen, met het dierenwelzijn nog steeds helaas super slecht gesteld is…

.

.


.

Ja, natuurlijk hebben wij donaties nodig om te kunnen bestaan. Zie eerder in dit weekjournaal hoe u Dierenmissies kunt steunen. Een rechtstreekse donatie of via het meedoen met de Vriendenloterij.
.

KLIK op dit logo en meld je hier aan omdat je dan automatisch Dierenmissies steunt  

 

 

.

.

.


klik op de foto om de website te bezoeken

<<Advertentie>>
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al ruim 4,5 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

Met deze hitte … wees creatief met je ijsblokjes….

.

.

.

.

IJsblokjes zijn er niet alleen voor in je glas….

.

 

.

.


.
.

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.
.

.
.
====================================================
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .

.

.

.

.

Kino van 2 september tot 11 september 2020

.

.

.

.

.

Arie en Sara van 11 sept.  tot 2 oktober 2020

.

.

.

.

.

Nelson en Rova van 3o dec 2020 tot en met 1 jan 2021

.

.

.

.

.

Lizzy van 19 feb tot 28 feb 2021

.

.

.

.

.

.

Ocean en Luna van 21 juli tot 14 aug 2021

.

.

.

.

.

Lizzy van 28 juli tot 18 augustus 2021.

.

 

 

.


.

 

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com