Jax heeft verplichte rust…!!!

De immer vrolijke en uitbundige hond Jax heeft alles om voor te leven maar toch kan het wel eens tegen zitten.

Iedereeen heeft kunnen lezen hoe Jax naar Nederland is gekomen met zijn baasje Linda.  Zie hiervoor het leuke verhaal van die twee
Linda en Jax hebben eerst in Spanje een paar weken samen opgetrokken voordat de reis naar het koude Nederland plaatsvond. Nu Linda en Jax op het punt stonden om een paar weekjes naar Spanje te gaan kreeg Jax last van zijn kruisband die afgescheurd bleek. Dit alles nu juist ook haar spiksplinter nieuwe lifestyle webshop Sumanera in de steigers staat om gelanceerd te worden.

Operatie was noodzakelijk en omdat het herstel van Jax voor alles gaat werd de reis voor 6 weken uitgesteld… Omdat ook haar nieuwe webshop nog heel  gaat duren blijven we met haar wachten op het grote moment dat hij voor iedereen benaderbaar is. We kijken uit naar het moment dat Jax weer mag rennen, dat het tijdelijk verblijf in Spanje kan plaatsvinden en wij op ons gemakje vanuit de luie stoel Linda’s webshop kunnen bezoeken. Van dit heugelijke moment zullen we natuurlijk ook melding maken.

Jax… Heel veel beterschap gewenst….!!!!!

«
»